Moser uscătoare de păr: caracteristici și modele

Moser uscătoare de păr: caracteristici și modele

Uscătorul de păr este un atribut integrat în viața fiecărei femei. Cu acesta, puteți rapid și eficient nu numai uscat parul, dar, de asemenea, face o așezare frumoasă. Printre selecție uriașă care există în piață, uscătoare de păr Moser sunt alocate cu calitatea. caracteristicile și varietate de modele lor ia în considerare mai multe detalii.

Informații despre marcă

Printre producătorii de instrumente profesionale pentru saloane de înfrumusețare, un loc special apartine marca Moser, care este lider în rândul producătorilor europeni. Producția este situată în Germania, dar produsele sunt populare și cunoscute peste tot în lume. Numele Tare Marca a primit ca urmare a producției de mașini tunsoare de înaltă calitate și trimere. Produsele au devenit o referință în majoritatea țărilor europene.

În timpul activității sale, Moser a extins suficient de linie de produse prin adăugarea de uscătoare de păr, fier, bucle și o varietate de accesorii.

Producția este axat pe utilizarea de tehnologii inovatoare și extrem de ridicat, de calitate cu adevărat germană a tuturor produselor. Moserul de marcă stabilește standarde în producția de bunuri profesionale pentru styling. Compania aparține unui mare Corporation Wahl Clipper Corporation, care este considerat lider pe piața internațională de instrumente profesionale de îngrijire a părului. Toate modelele sunt testate pentru testarea solidă și controlul calității.

Tipuri și dispozitivul lor

Uscătoarele de păr Moser sunt caracterizate printr-o putere destul de mare, două viteze și trei moduri de temperatură, precum și alimentarea cu aer rece. În plus, ele sunt încorporate ionizatoare de turmalină care protejează împotriva efectelor negative ale aerului fierbinte.

De la dispozitive suplimentare 2 tipuri de duze. Un termostat special protejează dispozitivul de la supraîncălzire, există, de asemenea, un filtru de curățare detașabil. Produsele Moser se disting prin zgomot redus și greutate redusă.

Pentru distribuția uniformă a elementelor de încălzire a aerului cald în produse de marcă sunt realizate din ceramica. Toate aceste componente sunt nu numai performante funcția lor principală – parul uscat, dar, de asemenea, economisi umiditate, având grijă de forma lor sănătoasă.

Toate Moser uscătoare de păr au un hub-hub care are o gaură îngustă.

Capacitatea de producție este destul de mare – de la 2000 W. Prin urmare, parul este uscat foarte repede, dar în absența ouatului rapid aptitudinile necesare pentru astfel de uscător de un fir de păr trebuie să faceți.

Toate dispozitivele au 6 sau 9 moduri și în plus, „suflare la rece“, care este prezentată de un buton de culoare albastră. O astfel de funcție este utilizată pentru a o fixa pozare și includ la sfârșitul procesului. Panoul de control pentru produsele Moser se află, de regulă, pe mânerul din interior.

Citește mai mult  Câte îndreptați părul de keratină și ce depinde?

Gama

Moser Uscătoarele de păr MOSER sunt extrem de populare și datorită calității de înaltă apreciere atât în ​​cercuri profesionale, cât și ca instrument de utilizare la domiciliu.

MOSER 4331 0050

Acest model are 6 moduri: 4 temperaturi și 2 suflare a aerului. Dispunând de optim pentru păr specifice, aveți posibilitatea să le usuce și să facă rapid de stabilire. Diferitele uscător de păr are un uscător de păr a modurilor de ionizare și de alimentare cu aer rece. Primul vă permite să eliminați tensiunea electrostatica de păr, iar fluxul de aer rece le va proteja de daune.

Prezenta buclă vă permite să atârnați un uscător de păr oriunde – acesta va salva dispozitivul de la picături și nu va lăsa să fie pierdut de la tipul la momentul necesar. Puterea maximă a motorului este de 2100 W.

MOSER 4320 0050

Motorul funcționează cu o capacitate de 2000 de wați, ceea ce vă permite să uscați părul și să creați stilul în aproape o secundă. Prezent în instrumentul funcției de ionizare și reducerea tensiunii electrostatice în păr. Acest lucru evită tunși și a le proteja de daune. Există mai multe moduri de temperatură și de mare viteză, precum și alimentarea cu aer rece.

Un avantaj suplimentar poate fi numit un preț democratic.

Un astfel de uscător de păr este foarte potrivit pentru utilizarea în saloane și ca asistent acasă.

Moser 4350 0050

Combinația de 4 moduri de temperatură și două moduri de alimentare cu aer vă va permite să alegeți opțiunea optimă pentru orice tip de păr. Acesta are un uscător de păr, cu astfel de caracteristici suplimentare cum ar fi de ionizare și de alimentare cu aer rece, care contribuie la pieptănare mai ușor, achiziționarea volumului și fixarea acestuia. Cu această versiune, structura firului de păr nu este deteriorat. Grila din spate a uscătorului este eliminat că este foarte convenabil pentru curățare. În ciuda motorului puternic la 2200 de wați, costul acestui aparat modern este scăzut.

Citește mai mult  peruci artificiale: Caracteristici și reguli

Acest model se referă la cele mai populare. Ca un minus nesemnificativ, puteți evidenția luciul de suprafață, care adesea devine murdar.

MOOSER 0210 0050

Locația butoanelor de pe scenă, cum ar fi mânerul, este făcută astfel încât utilizarea dispozitivului să fie cât mai confortabilă posibil. Folosind uscătorul de păr chiar și în fiecare zi, părul nu va fi deteriorat și păstrează Silkiness. Este destul de sigur să remediați stabilirea utilizării funcției de alimentare cu aer răcit. Aceasta utilizează un buton separat care este foarte convenabil.

Dacă este necesar, părul uscat este foarte rapid utilizat de modul de alimentare cu aer cu temperatură ridicată. Pentru o mai mare comoditate, sunt atașate duzele.

MOOSER 0210 0052

Modelul relativ nou, cu toate caracteristicile necesare pentru uscarea și stilul profesional. Butoanele, cum ar fi mânerul în sine, sunt făcute cu conveniență maximă, mânerul este situat în așa fel încât, cu dispozitivul pe care îl puteți lucra pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce mâna nu se obosește cu adevărat. Creați o coafură de înaltă calitate, cum să uscați părul literal pe secunde, ajutați numeroase moduri de viteză și temperatură. În acest caz, părul nu este absolut deteriorat.

Fixați instalarea fără consecințe negative va ajuta funcția de alimentare a aerului de răcire. Pentru o acțiune mai eficientă, pachetul include duze.

MOSER EDITION PRO

Modelul uscătorului de păr, destinat utilizării de către profesioniști. Motorul instrumentului are caracteristici mai avansate, ceea ce garantează funcționarea sa netedă pentru o lungă perioadă de timp. Diferă de o calitate și fiabilitate extrem de ridicată. Este demn de remarcat faptul că acest model nu are funcție de ionizare și o masă relativ mare, spre deosebire de alte soiuri.

MOSER 4360-0050 / 51/52 / 53/54

Modelul are cea mai mică capacitate de la întreaga linie de moser de taxe de păr. Motorul are doar 1500 de wați, dar o astfel de caracteristică face corpul mai compact și costul dispozitivului este mult mai mic. Diferă într-o varietate de culori, care se reflectă în titlu. Cazul poate fi vopsit în culoarea neagră, de argint și de aur și, de asemenea, are un desen. Modul uscatorului de păr 4: din acestea, 2 temperatură și 2 viteze de mare, funcția de ionizare lipsește, elementele de încălzire au o acoperire normală, nu a turmalinei.

Recomandări pentru alegerea

La achiziționarea unui uscător de păr, este necesar să se dizolvă în caracteristicile sale și să determinați pentru dvs. optimă.

 • Putere Este aproape principalul indicator al unui uscător profesional de păr, respectiv, este mai mare, cu atât mai bine bunurile. Dispozitivul cu o putere de 2100 de wați și este mai potrivit pentru maeștri în cabină și pentru utilizarea casei puteți alege mai puțin decât puternic.
 • Dimensiune compactă Simplificați semnificativ transportul uscătorului de păr, dacă este necesar.
 • Ergonomic Dispozitivul va permite ca acesta să fie plasat în mod convenabil în mână și nu va crea o sarcină excesivă atunci când funcționează. Când selectați dispozitivele din priză, ar trebui să încercați pe mâna dvs.
 • Greutatea, Cel mai potrivit pentru un astfel de dispozitiv, ca un uscător de păr, 0,5-0,6 kg. Dispozitivul mai greu va fi incomod, mai ales dacă îl instalați.
 • Flexibilitatea și lungimea cablului De asemenea, este important atunci când lucrați – aceasta va exclude formarea sălii și a coturilor, extindând astfel termenele de funcționare pentru uscătorul de păr. Sârma alungită va permite utilizarea dispozitivului chiar la o distanță de la priză.
 • Numărul de moduri Indică calitatea uscătorului de păr. Un dispozitiv bun trebuie să aibă mai multe moduri de temperatură și de mare viteză. Și este, de asemenea, important să aveți o funcție de alimentare cu aer rece.
 • Funcția de ionizare Promovează uscarea delicată a părului și reduce stresul lor electrostatic. Sub formă uscată ele vor fi mătăsos și netedă.
Citește mai mult  Culoarea părului roșu-roșu: Cine merge și cum să-l atingă?

Examinați recenzii

Femeile care folosesc Moser Brenda par Fena sărbători de înaltă calitate de produse. Și, de asemenea, distinge prezența modului mai multe, ceea ce face posibilă alegerea potrivită pentru părul beton și uscați-le într-un timp foarte scurt.

Multe sărbători blând uscătorului de păr: nu supraincalzirea structura capacului de păr, dimpotrivă, contribuie la mai ușor pieptănare. Consumatorii, de asemenea, indică faptul că, chiar și în timpul utilizării pe termen lung, uscător de păr nu supraîncălziri. Ca un detaliu important, există și o lungime suficientă a cablului, care nu interferează cu activitatea, și comoditatea de mâner. Cu toate acestea, utilizatorii individuali marcați cablul de prea mult timp pentru a folosi casa.

  De asemenea, indică dimensiunea compactă a aproape toate modelele și greutatea lor mică, ceea ce este foarte comod de utilizat. , unele uscătoare de păr adevărați pot fi grele. Ratele destul de democratice pentru produsele Mooser se disting, precum și raportul perfect de preț și calitate.

  Moser Uscător de păr Revizuirea în Video.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: