Ombre la Kare: Caracteristici, tipuri, sfaturi pentru selectarea umbra

Ombre la Kare: Caracteristici, tipuri, sfaturi pentru selectarea umbra

Mulți reprezentanți ai sexului echitabil preferă o astfel de tunsoare ca un kara care este încorporat în diferite tipuri și este potrivit pentru aproape toate vârstele. O soluție de succes și o tendință modernă este o combinație a unor astfel de coafuri cu un astfel de tip de colorare interesant, cum ar fi Ombre. Cu toate acestea, înainte de a alege versiunea dorită a combinației de tunsori și colorare, se recomandă familiarizarea cu atenție cu tipurile de ommeratie, precum și unele caracteristici și variații ale Kare. Toate aceste nuanțe vor fi prezentate în detaliu în acest articol.

Particularități

Ombre tehnica de pictura ca atare presupune deschiderea culorii toroane într-un mod special, astfel încât nuanțele de culoare trecut fără probleme de complot întunecat din rădăcini în bricheta prin restul parului. Este acest tablou care dă imaginea unei combinații de armonie și contrast, în același timp,. Dar caracteristica a modelului general al Ombre este în mare măsură depinde de lungimea firului de par inițial. Ombre pe un Kare vor fi create cu unele caracteristici.

 • Rolul definitoriu în alegerea o coafura similară joacă forma feței. Nu toate doamnele cu părul scurt, fețele ovale admite prezența ombrov, pentru că, în sine, schimbă vizual conturul craniului. fetele Kruglitis sunt mai bune pentru a evita lumina de păr la capete, deoarece acestea accentuează obrajii chiar mai mult, în timp ce proprietarii fața formei triunghiulare a Ombre va da trasaturi mai moi.
 • Tipul de Kare în sine și lungimea ei este de mare importanță. În cele mai scurte exemple de realizare, începutul tranziției de culoare trebuie să fie amplasat în zona urechii, în timp ce pe părul mai lung sub linia de bărbie se schimbă culoarea începe în zona liniei sale.

Condiția obligatorie pentru colorarea adecvată a lungimii părului similare este tranzițiile moi. Acest lucru este valabil mai ales pentru variațiile scurte. Acest lucru este cauzat de faptul că un accent excesiv nu ar trebui creat pe asimetria utilizând culoarea.

Avantaje și dezavantaje

Dacă doriți să experimentați crearea unor astfel de coafuri, este necesar să se familiarizeze în prealabil nu numai cu avantajele sale, ci și cu nuanțele negative. Avantajele acestui exemplu de realizare și colorare includ următoarele caracteristici.

 • Un număr mare de opțiuni OMBRE diferite, fiecare dintre acestea va sublinia individualitatea doamnei. Precum și o astfel de selecție bogată de tehnici de colorare vă permite să alegeți varianta cea mai armonioasa pentru lungimea parului tau.
 • Un alt avantaj important este abilitatea de a alege diferite nuanțe. Printre paleta moderna de vopsea, puteți găsi atât pastel sau tonuri clasice și analogii colorate extravagante, experimentarea cu care poate fi în mod repetat, în mod repetat.
 • Avantajul imens al Ombre este lipsa nevoii de a nuanță rădăcinile retipărite lunare. Cu o astfel de coafura puteți trece timp de mai multe luni, fara a avea grija ca ea poate pierde specia prezentabil.
 • Cu ajutorul tehnicilor de colorare similare, puteți crește vizual grosimea și volumul capelele.

Printre caracteristicile negative ale acestor echipamente trebuie remarcat următoarele nuanțe.

 • Dacă aveți nevoie de tot timpul pentru a menține o anumită lungime a masinii, atunci va fi necesar pentru a „refresh“ mai des. Și clarificarea, la rândul său, nu seamănă cel mai bine.
 • Procedura de colorare a acestui tip este aproape imposibilă de implementat independent, deci este necesar să vizitați salonul, ceea ce poate fi uneori costisitor.
 • Dacă preferați să introduceți culori suplimentare, mai ales luminoase, să fiți pregătiți pentru faptul că majoritatea dintre ele se vor spăla cu fiecare spălare a capului și aproximativ o lună mai târziu va trebui să mergeți la salon.
 • Crearea unei coafuri similare este destul de costisitoare. Procedura durează aproximativ trei ore și chiar mai mult în funcție de complexitatea colorării.

Vizualizări

Dintre toate diversitatea Ombrov, există opțiuni care se bucură de o cerere specială de la reprezentanții sexului fin și să pară importante la vârste diferite.

Clasic

Opțiunea similară este încorporată în piața în așa fel încât zona superioară a capelelor este mai închisă inferior cu cel puțin trei nuanțe. Cea mai stralucitoare dintre ele va fi pe vârful firului, dar pentru a crea o tranziție lină, o treime umbră aplicat de un salon de coafură este, de asemenea, necesară la granița a două principale. Cel mai întunecat ton utilizat în apropierea rădăcinilor este întuneric blond, iar la capetele pătrat merge într-o blondă naturală.

Alte nuanțe aproape de culori de par natural poate fi de asemenea utilizat.

Multitoneal

Opțiunea de mai sus poate fi de asemenea reprezentată într-o variantă mai saturate – folosind mai multe tonuri. utilizarea de populare culori naturale, cum ar fi bej, maro, blond. Culoarea pătare aici poate fi reprezentat sub forma unui amestec de bază de întuneric, roz și toroane violet. Și, de culoare, de asemenea, de multe ori întuneric trece printr-un ton de albastru închis în turcoaz.

Tonurile pot fi amestecate într-o ordine diferită în cazul în care există o tranziție lină frumoasă între ele.

Invers

specii similare de ombrie arata foarte specific la Kare. Cu punerea sa în aplicare este extrem de important de a alege nuanțele dorite. Partea luminoasă a părului, care va fi în partea de sus a capului trebuie să fie vopsite în cenușă blonda.

Este inacceptabil să se utilizeze orice nuanțe de bej, în caz contrar se poate crea impresia unui cap chel. Culoarea este de culoare închisă, de asemenea, de dorit să se saturat.

roșu

o atenție separată merită ombrut de culoare roșie saturate, care se va uita cu adevărat eficient la proprietarii de fire întunecate. Pe partea de sus a rădăcinilor au o nuanță închisă profundă, care merge în stacojiu sau roșu. În procesul de creare a unei coafura similară, la fel ca în cazul ombrov multitoneal și dublu-tonal, piese de culoare sunt aprinse în prealabil.

Transversal

O caracteristică a unei astfel de colorări, care arată deosebit de spectaculoasă, exact pe tunsoarele lui Kare, este punctul culminant al firelor nu de-a lungul liniei longitudinale, ci pe transversală. Cu o astfel de coafură, puteți schimba cu ușurință imaginea experimentată cu un PRObor.

Contur

Acest Ombre este implicit de a dezvălui nu numai capetele firelor, ci și lungimea buclelor care au încadrat fața. În acest caz, eșantionul este crucial deoarece este tocmai din locația sa, că coafura determină ce componente ar trebui să fie mai vopsite.

scandinav

Această tehnică sugerează o altă versiune de contrast. Aici este destul de tăiat, deoarece se bazează pe decolorarea completă a secțiunilor inferioare ale pătratului și a colorării lor ulterioare în culori saturate.

Armare

Baza acestui decor de culoare este stabilită prin tehnica de topire, realizat la prima etapă de colorare. Vă permite să accentuați tonul natural al catenei, diluați-l organic cu nuanțe luminoase. Apoi, se face o ușurare suplimentară în fundalul sfaturilor.

Parțial

O opțiune excelentă pentru cei care nu sunt gata să schimbe drastic imaginea. Similar cu Ombre implică colorarea mai multor fire sau o bucată de cap în funcție de forma unei tunsori și a unei fețe.

Cu o frontieră clară

O astfel de omber se numește în mod diferit monocrom. Este foarte potrivit pentru doamnele care poartă o Kara alungită și doresc să combine contrastul luminos în ea. O astfel de opțiune presupune o delimitare clară între negru și cenușă blond. Nu este potrivit pentru toate tipurile de aspect, dar la o selecție competentă vă va face imaginea cu adevărat extraordinară.

Cum de a alege o nuanță?

Pentru fiecare fată, rezolvată pentru o combinație de Ombre și un kara, este important nu numai pentru a alege o tunsoare potrivita, dar, de asemenea, o combinație de nuanțe, care va face un ansamblu comun. Pentru cea mai reușită alegere, fiecare doamnă ar trebui să se bazeze pe o serie de criterii și caracteristici ale aspectului său. Precum și un rol important redă tunsoarea și culoarea selectată.

Pe tipul de tunsoare si culoarea parului

Primul criteriu este culoarea părului. Conform acestui semn, a fost construită clasificarea opțiunilor.

 • Pentru cei care se află în inima unei umbre blond naturale, nuanțe naturale blond, bej și smântână, culoarea fildeșului poate fi utilizată ca un element combinat de culoare. Poate introducerea tonurilor de aur sau de ciocolată în Ombre, în funcție de complexitatea colorării.

 • Bruneturile ca opțiune clasică este perfect pentru un astfel de ombrid, în care întunericul de bază va merge la caramel. păr negru poate fi, de asemenea, combinate cu cenușă și ca o versiune mai extravagante.

 • Cea mai mare dificultate este alegerea unei culori potrivite pentru Ombre proprietarii roșcovanilor. În funcție de nuanța originală, culoarea se poate deplasa atât într-un roșu mai bogat și în cătină cupru sau chiar la mare.

 • blondele naturale sunt cele mai convenabile pentru a experimenta cu paleta de culori, deoarece culoarea lor va cădea pe orice culoare strălucitoare, fără a fi nevoie de evilution suplimentare. În același timp, blondele pot face, de asemenea, o tranziție la un fir mai închisă, dar această opțiune nu este potrivit pentru fiecare tunsoare.

Pentru a alege cel mai relevant tip de Ombre pentru o anumită tunsoare, trebuie să ia în considerare opțiunile pentru Kare mai detaliat.

 • Dacă decideți să facă o mașină alungită, cu un bang drepte sau oblice, trebuie să aibă grijă de catenele breton prea au fost pictate. Aceasta este necesitatea dacă linia Bang este sub linia de tranziție de culoare. În cazul bretonurilor oblice, este posibil să pictați doar cea mai lungă parte din ea.

 • Dacă preferați un scurt Karebob, atunci OMBRI vă va permite să creați un volum suplimentar. Datorită faptului că rădăcinile nu sunt acoperite cu fire și ușor de mai jos sunt deja decolorate, structura părului se schimbă, de asemenea, la un dur, ceea ce permite transformarea părului subțire în mai multe luxuriante și volumetrice.

 • Dacă alegeți o Kare cu alungirea fasciculelor din față, care ajung uneori umerii, puteți face evilution numai locurile din față alungite sau schimba culoarea firelor, încadrarea feței, precum și mai multe secțiuni de-a lungul păr.

 • Ombre folosind tonuri de gri în tranziția între întuneric și zonele luminoase vor fi relevante să se uite la parul de lungime medie, ușor peste umeri.

 • Ventilatoarele Asymmetric Kara trebuie să ia cu grijă o astfel de procedură ca pictura pe tehnica Ambros, deoarece în acest caz va fi necesar să se identifice fire specifice care vor fi cele mai avantajoase pentru a arăta o formă interesantă de coafuri. Prin urmare, se recomandă utilizarea serviciilor de coafură profesională.

De tipul de față și de culoarea ochilor

Când ați decis deja cu tipul de kara, De asemenea, ar trebui să se gândească la combinația de culori de Ombre cu culoarea sa.

 • Fetele de culoare de primăvară cu ochi blond, precum și pielea ușoară și păr, se recomandă selectarea Ombre, combinând doar nuanțe calde.

 • Dar culorile reci se vor uita perfect la fetele care aparțin tipului de vară. Ele sunt caracterizate de ochi strălucitori de nuanțe albastre verzi sau reci, umbra roz de piele, precum și buclele ușoare sau întunecate ale tonului rece.

 • Pentru titularii de pielea inchisa la culoare, ochi căprui sau gri, precum și păr șaten, roșu sau maro, nuante calde, se potrivește o recomandare pentru culoarea de toamnă, de a utiliza în Ombre nu numai tonuri calde naturale, dar chiar și roșu, saturat roșu sau auriu.

 • Fetele cu pielea foarte ușoară și de culoare saturate ale ochilor sunt perfect potrivite contrastante tehnici de colorare, inclusiv ombre inversă.

Cum să faci acasă?

Tehnica Embody Ombrov la domiciliu este destul de dificil, dar puteți efectua încă o astfel de colorare le. Pentru a face acest lucru, este necesar să se respecte cu strictețe algoritmul de acțiune corectă.

 • Prima fază de clarificare începe cu separarea părului cu ajutorul eșantionului în două părți. Apoi, aceste piese sunt împărțite în șuvițe, chiar mai mici. Numărul acestora este determinată de grosimea dorită și grosimea părului. Fiecare fir ar trebui să fie asigurată printr-un ac de păr speciale.
 • Stash parul de pe linia unde culorile vor fi separate. Această linie este orizontală.
 • Pe masa principală a buclele, aplica un decantor, astfel încât compoziția merge uniform.
 • Pentru a impregna parul, acesta trebuie să fie lăsat pentru un timp, în funcție de nuanța dorită. După aproximativ 15 minute, se recomandă să se spele un fir și se verifică dacă culoarea necesară. Dacă nu, să păstreze părul de pe părul mai lung.
 • Clătiți bine părul șampon și uscat.
 • La etapa de colorare, trebuie să împartă întreaga masă a părului în șuvițe mici, se prepară vopseaua în avans, în conformitate cu instrucțiunile și uniform aplica la zonele lavetled.
 • De asemenea, la fel ca în etapa anterioară, este recomandat pentru a verifica după toate grizonat Culoare. La atingerea nuanța dorită, se spală vopseaua fără a folosi sampoane si balsamuri.

Exemple frumoase

Există multe exemple gata făcute de realizare a părului Ombre pe păr, am tonsurat sub Kare. Fiecare dintre următoarele exemple poate fi luată ca bază pentru propriul experiment:

 • Opțiunea Clasic Color este relevantă Arată pe o tunsoare Bob+

 • Tranziția de la lumină la lumină va fi adecvată pe o tunsoare mai lungă deasupra umerilor+

 • Chiar și fără o întunecare puternică a părului, rădăcinile pot crea o tranziție pastelă magnifică+

 • Ombre pe tehnologia de întoarcere vă va aloca din mulțime+

 • Includerea neobișnuită a tonurilor roșii într-un ansamblu de lumină va adăuga imaginea de matrice.

Cum sa faci Ombre pe un kara, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: