Opțiuni de Garson pe parul scurt Handicaping

Opțiuni de Garson pe parul scurt Handicaping

Cele mai multe femei moderne, un stil de viață activ. Ei au nevoie pentru a rezolva un număr mare de sarcini în timpul zilei și rămâne timp nu atât de mult. În acest caz, o tunsoare scurta, care nu are nevoie să fie stabilite pentru o lungă perioadă de timp. Una dintre cele mai populare coafuri de acest tip este „Garson“. Acesta diferă nu numai de funcționalitate, dar, de asemenea, o combinație excelentă cu diferite arcuri.

Ce este?

Hairstyle „Garson“ pe parul scurt poate fi numit nu doar caractere aldine, dar chiar și cu caractere aldine. Cel mai bun din toate arată această tunsoare la fete zvelte in miniatura. Cu acesta, puteți crea nu numai recompense de tineret, dar, de asemenea, face o sexualitate și mister.

„Garson“ este potrivit atât pentru femei de afaceri și fete tinere lipsite de griji.

Aceasta tunsoare feminin este destul de mare în partea de sus a cefei. Acest efect este realizat cu ajutorul unor fire de absolvire, care a pus unul la altul într-o ordine strict definit. În același timp, parul de pe partea din spate a capului și templele sunt tăiate, astfel încât acestea se potrivesc bine la cap. Un astfel de efect poate fi atins o ramură de.

Hairstyle, în ciuda lungimea firului de par mici, are mai multe versiuni. Acest lucru face posibil să-l aplice cu diferite tipuri de față și la orice vârstă. Un coafor experimentat poate alege tipul necesar de tunsoare care va ascunde neajunsurile și subliniază demnitatea feței.

Vizualizări

În ciuda faptului că coafura poate fi corectată în funcție de tipul de aspect, doar trei tipuri principale se disting. Distinge „Garson”:

 • ultrascurt+
 • clasic+
 • alungit.

Ultrakorty „Garson“ cele mai justifică numele său, deoarece lungimea acestei coafuri fire nu depășește 5 cm. Putem spune că aceasta este o tunsoare „sub băiat“. Această specie se caracterizează prin precizia liniilor. Frontul este format cu un bang mic sub forma unui arc. Cu toate acestea, tunsoarea va crește rapid și necesită corecție frecventă. În același timp, nu este nevoie de stabilire, este suficient să combină părul după spălare. Această opțiune este minunată pentru fetele cu pomeți mari și ochi expresivi. Hairstyle accentuează toate avantajele unei astfel de aspecte.

Tipul clasic de tunsoare combină o lungime mică cu o linie netedă. Un astfel de „garson” are nevoie de mobilizare de păr pe laturi și în partea occipitală. Tunsoarea se uită în strict, elegant și îndrăzneț.

„Garson” alungit va se potrivi fetelor care nu pot decide asupra schimbărilor radicale, dar vor să facă o tunsoare scurtă. Când efectuați astfel de coafuri, capetele părului nu sunt scurte, dar părăsesc extinderea. În acest caz, ei dau o formă sfâșiată sau ușor neuniformă.

Cel mai adesea această tunsoare de orice fel este făcută cu bangs. Dar se pare foarte bine cu acest element alungit „Garson”.

Este posibil să schimbați adesea imaginea, schimbând forma unui bang. De asemenea, bangurile sunt perfecte pentru mascarea defectelor mici de apariție. Ea, de exemplu, poate fi ușor ajustată.

Care se potrivește?

Această tunsoare poate purta fete cu aspect diferit, Cu toate acestea, există un mic „dar” – cei care au forme complete, o astfel de coafură este plină de mai mult. În acest caz, este mai bine să nu o considerați ca o versiune posibilă a modificărilor imaginii. Același lucru este valabil și pentru trăsăturile majore ale feței, urechile prea ieftine și gâtul scurt.

Și doamnele slabe vor putea să ascundă unele defecte de aspect. Deci, proprietarul unei fețe subțiri alungite cu pomeții unghiulari sau bărbie, își poate demonstra aspectul cu partea favorabilă.

Dacă forma feței este pătrată, atunci când creați coafuri, este necesar să se acorde o atenție deosebită formularului de breton.

Fetele cu o față rotundă ar trebui să fie amintite de elementele care vor ajuta la întinderea feței. Poate fi atât un domeniu suplimentar în partea de sus, cât și la bangurile oblice alungite. Mai mulți proprietari norocoși ai unei persoane ovale care sunt potrivite pentru aproape toate tipurile de tunsori. „Garson” Aceste frumuseți pot încerca în orice modificări.

Coafura va fi o optiune buna pentru cei care au primit pometi mari din natură, gâtul lung și caracteristicile corecte. Tocutul poate beneficia de subliniind toate avantajele apariției unor astfel de fete.

Dar diferențele există pentru forma părului. Dacă ele sunt din natură drepte sau ușor curl, atunci „Garson” va arăta bine în orice opțiune. Dar proprietarii de bucle extrem de curbate sunt mai bune să nu experimenteze cu o astfel de coafură, deoarece părul nu va minți în modul în care este nevoie de stilul de tunsoare.

Modele de bangs

În tunsoarea Garson, bretonul sunt folosite adesea, deci trebuie să știți despre toate opțiunile posibile. Deci, atunci când creați această tunsoare scurtă, bretonul poate fi:

 • asimetric+
 • alungit+
 • Cu un bang Naboka+
 • Kosovo+
 • Drept+
 • mic de statura.

Bang cu asimetrie va contribui la crearea unei imagini a unui îndrăzneț, și chiar și o fată îndrăzneață. Este potrivit pentru toate cele trei tipuri de „Garson“. O astfel de zgomot se va potrivi perfect nu numai în prova de zi cu zi, dar, de asemenea, în imaginea de seară.

Un bang extins este capabil de a ascunde legate de varsta, cum ar fi ridurile de pe frunte. Acesta combină cu orice fel de tunsoare. Cel mai adesea lungimea unei astfel de bang vine la pod.

Bracked Bang combatant arata mai moale și romantic. Prin urmare, cu ajutorul ei puteți obține o imagine a unui seducator intelectual sau sexual interesant. Acest formular va sublinia perfect caracterul moale al fetei.

breton oblici nu numai ca arata grozav, dar, de asemenea, ajută pentru a trage rotund. Cu acesta, puteți echilibra funcțiile asimetrice. Cel mai adesea este folosit în combinație cu alungit „Garson“.

breton drepte este o opțiune tradițională. Se pare mare, cu un arc de afaceri, deoarece îi dă rigoare și eleganță. Un astfel de element este un optim pentru un tip clasic de tunsoare.

Bang scurt este potrivit doar pentru o coafura scurta. Ea se duce o femeie in miniatura cu caracteristici mici ale feței, care face expresiv.

tunsori Tehnica

Pentru ca tunsoare „Garson“ ușor de pus după spălare, este important să se înțeleagă toate subtilitățile tehnica punerii sale în aplicare. Deci, înainte de a tăia părul, trebuie să spălați-le bine și se usucă într-o stare ușor umedă.

După aceea, va trebui să le împartă în următoarele zone:

 • întuneric+
 • Templen+
 • Creştere.

În același timp, fiecare zonă contestă separat. Direct tunsoare nevoie pentru a începe cu parul de pe partea din spate a capului. Aici parul este divizat din nou, pe verticală, pe aceeași jumătate. Apoi alege componenta de control. Este acoperită la lungimea dorită, pe care firele rămase sunt în continuare.

Populația taie aceeași lungime ca și catena de control, dar cu o creștere a unghiului de înclinare a buclelor în partea de sus. Acesta va da coafura de volum. Păr în mijlocul coroanei este întârziată la un unghi de 90 de grade. După aceea, unghiul scade din nou la aproximativ 35 de grade.

Apoi puteți lucra în zona temporală. Aici necesită, de asemenea, un fir de control care este consecvent în unghi drept. Curtele rămase sunt tăiate prin ea folosind absolvire. Și, în sfârșit, puteți merge la zona de rare. Lungimea catenei se concentrează în același timp pe durata ultimului tempor.

Etapa finală este un bang de tunsoare. Apoi părul este filmat în zona Bangs, temple și o. Aceasta este ultima cursa la efectuarea coafuri „Garson“.

Ouătoare

Tipul de coafare a părului cu tunsoarea „Garson” depinde de tipul său. Cu ultrashort, coafura de opțiuni de așezare este un pic datorită lungimii mici de fire. Aici puteți schimba doar direcția părului cu ajutorul spumei, pieptenilor și a unui uscător de păr.

Stilul mai divers poate fi realizat pe „Garson” clasic și alungit. Unul dintre aceste stiluri este „efectul neglijenței ușoare”. Pentru ao crea, trebuie să puneți o spumă mică pe părul umed spălat și să oferiți firurilor o direcție diferită atunci când uscați cu un uscător de păr. În plus, părul poate urca ușor cu mâinile și se presară cu un lac pentru fixare. Cu toate acestea, nu este necesar să se îndepărteze prin aplicarea mijloacelor de styling, deoarece va lua părul. În astfel de cazuri, coafura pierde vederea timp de câteva ore.

Pentru a crea o ceapă de afaceri, puteți utiliza opțiunea „Perfect Smoothness”. În procesul de așezare, utilizați gel și poloneză de păr. O astfel de coafură alocă toate caracteristicile feței. Prin urmare, dacă există o mică asimetrie a feței, este mai bine să evitați.

De când în prezent, imaginile stilului retro sunt la vârf de modă, apoi pentru creația lor, puteți utiliza opțiunea cu combatanții înapoi. Pentru a face acest lucru, aplicați un gel pe păr și puneți-le în direcția frunții în spate.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că „evidențierea”, astfel încât coafurile se află în bangul luxuriantă.

Pentru petreceri și cluburi se potrivesc perfect în stilul de stele de rock. Tunsoare „Garson“ este pur și simplu creat pentru un astfel de design o, deoarece volumul său principal este pe partea de sus a crestei și breton. Aceste zone trebuie ridicate astfel încât formularul să semene cu Iroquais. Această stabilire este obligatorie fixată de lac.

Imaginea de licitație romantică este, de asemenea, disponibilă când „Garson”. Pentru modelare, puteți da pur și simplu o lumină de lumină la părul de pe bangs. În plus, puteți adăuga un mic accesoriu sub forma unui ac de păr cu pietre.

Tunsoarea „garson” va ajuta la a face o imagine îndrăzneață și interesantă. Și dacă doriți și schimbați-o în funcție de stilul selectat.

Versiunea de circuit Garson pe părul scurt în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: