Opțiuni pentru împletituri de țesut din păr de lungime medie

Opțiuni pentru împletituri de țesut din păr de lungime medie

Spit este coafura care creează mari oportunități pentru creativitate și de auto-exprimare a oricărei femei. Este destul de simplu întruchipat, este întotdeauna relevantă și potrivită pentru toate culorile de lungime, forma feței și chiar de păr. În plus, dacă vom pune în aplicare în mod corect metoda de execuție, va fi posibil să treacă toată ziua cu oblica, fără a se gândi corectarea. Lungimea medie a capelelor vă permite să recreați un număr mare de imagini diverse, de fiecare zi la festivitate.

12

Fotografii

Coafuri ocazionale

Înainte de a începe țesut împletiturii pe părul de mijloc la domiciliu, este worthwheeling să clătiți capul, hidrata si de proces ondulează la mijloacele pentru a preveni apariția electricității statice, precum și, dacă este necesar, să le îndreptați cu călcare.

Părul coase este recomandat folosind un uscător de păr cu un flux rece, astfel încât ei să aibă un luciu suplimentar, dar nu au pierdut sfaturile.

Există, de asemenea, o recomandare pentru a începe țesut pe o mică parte umedă. Pentru a pune în aplicare o varietate de coafuri, veți avea nevoie de rubberies mici și mari, știfturi și „invizibile“, agrafe de păr și orice accesorii. gume mici sunt mai bune pentru a lua culoarea parului sau chiar silicon incolor, dar cei care au, de asemenea, pentru a îndeplini o funcție decorativă – luminoase și neobișnuite.

Începe dezvoltarea tehnologiei este recomandată cu coafuri simple, de exemplu, Spikes clasic. În primul rând, frunte ar trebui să separe mică parte a părului, care este, după împărțit în trei direcții. Puteți muta apoi la țesut Trotter directă, dar cu îngroșarea împletiturii atunci când dulapurile sunt activate în stânga și dreapta. demn de remarcat Suvite prea gros, astfel încât volumul principal al rămășițelor de păr în interiorul coafura. După terminarea țesere, pivotului ar trebui să fie fixat cu benzi de cauciuc sau cordon decorativ.

Sfârșitul cozilor poate fi lăsată doar să stea afară, dar vă puteți umple în ea, datorită fixării cu știfturi. O astfel de coafură ocazională este ușor transformată într-un festiv, dacă îl decorezi cu flori vii sau clipuri decorative cu pietre sau pietre.

Există, apropo, spikeletul invers. Implementarea sa are loc pe aceeași tehnică, dar țesutul pornește de la coloana vertebrală și se mișcă spre partea de sus a Makushka.

Foarte rapid Braid jumatate de colon, fiind o variație a unei coafuri clasice. Esența tesut este că se află pe o parte și crește, datorită adăugării unei rotatii, luate dintr-o parte a probor. Restul părului rămâne dizolvat, care arată deosebit de mare pe bucle curbate.

O altă coafură ușoară se referă Spit cu o brânză înghesuit în bordura. Cel mai bun dintre toate acestea vor privi împreună cu o brânză lungă, a terminat tăierea netedă. În primul rând, întregul cupru are loc înapoi, iar cheagul este separat temporar și fixat cu un ac de păr confortabil, pentru a nu interveni. Părul liber este neapărat umezit, după care vă puteți muta la țesut. Kosher de la trei benzi începe în apropiere de ureche și merge în jurul capului, ușor se deplasează spre prim-plan.

Rulează o țesătură cu o catenă luată din partea de sus. Este important ca împletitura se dovedește a fi buna, dar un pic neglijent. Trebuie adus la a doua ureche, iar resturile părului vor trimite în spate. Sfaturile părului se ascund de obicei sub masa totală și înlănțuiară cu știfturi. După aceea, puteți scoate părul, ținând înapoi obrazul și o tratați abundent cu un agent de hidratare. Styling finisat pentru rezistență este fixat de lac.

Panoul francez, care stă la baza multor coafuri, se dovedește pe părul oricărei lungimi ale oricărui director și curly. Înmânarea partea din spate capelă, aveți nevoie pentru a evidenția trei componente pe partea de sus și începe tese coadă. După fiecare trecere, există o adăugarea de aceeași grosime pe fiecare parte. Așa că țeserea sa uitat elegant, o parte din firele de păr la dreapta este întotdeauna necesar să se plaseze peste partea centrală. Împletitura rezultată este fie lăsat într-o stare naturală subiacent sau rulată sub fund și fixate de vieri.

Pentru șosete de zi cu zi perfect costum boho pigtail. Pentru ao crea, greutatea totală a părului ar trebui să fie împărțită prin eșantionare. Apoi, pe de o parte, o buclă destul de largă este separată, care după ce este împărțit în trei părți și șiret în porci în franceză. Procesul în sine este însoțită de o umplere suplimentară a unei benzi de mătase frumoasă. Coadă finit este ușor întinsă, după care acesta este conectat la bucle lejere.

Nu mai puțin popular este considerat Opțiunea de țesut din Grecia. Împărțind întreaga seva de probor oblică care trece prin capul întreg, este necesar să se separe benzile medii pe o parte. Țesutul este realizat într-un cerc până la mijlocul capului, unde provoacă. Grosimea crește cu buclele laterale. În același mod, un pigtail este creat și pe de altă parte, iar pe partea din spate a vârfului, conectarea, răsucite într-un fascicul relaxat.

Creare Flagella Braid Începe cu crearea unei coadă înalte. Părul este împărțit în jumătate, iar fiecare jumătate răsucește hamul. Este important ca toate întoarcerile să meargă într-o singură direcție. Fixarea sfaturilor pentru a fi conectate la clipe și transformați-le împreună în direcția opusă. Finalizat Braid este întârziat fie cu o panglică, fie cu o frumoasă elastică.

Această coafură se va împlini chiar și pentru nou-veniți ai coaforului și va arăta foarte impresionant.

Clasic „Coada de pește” În mod ideal arată părul de lungime medie. Întruparea lui începe cu pregătirea capelelor: trebuie să fie pieptănată, un pic presare cu apă obișnuită și împărțită în jumătate. În principiu, o soluție bună va crea, de asemenea, pornirea din spatele capului pentru un volum mai mare. Țesutul începe cu faptul că, în partea dreaptă, iar în partea stângă este separată de catena subțire, care după îmbrățișarea. Repetarea algoritmului necesar de câte ori, coafura trebuie fixată cu o bandă sau o panglică din cauciuc.

Actual este I Pranzirea franceză dimpotrivă, dimpotrivă, Când efectuați părul care este țesut înăuntru. O parte din părul din partea din față a capului este împărțită în trei fragmente egale. Strandul extrem de stânga merge sub centrul și este situat în partea dreaptă extremă, după care această acțiune este necesară pentru a se repeta. Țesutul continuă cu confiscarea buclelor laterale până când toate părul este curățat.

Pigtacul finit ar trebui să fie ușor întins pentru a da coafura o viziune mai interesantă.

Școala „Dragon” Va fi destul de relevantă să arătați atât pe capul tinerilor fete. Combingul părului și stropind-l cu apă obișnuită pentru o suprafață netedă, trebuie să creați un eșantion, de fapt, să conectați o ureche cu alta. Este convenabil să faceți acest lucru atunci când utilizați unelte de styling cu dinți ascuțiți. Apoi, lângă frunte, este necesar să se ia o parte destul de largă a părului și să o împartă în trei componente egale. Strandul stâng traversează media, iar apoi catena dreaptă este pusă pe ea.

Conform acestui algoritm, țesutul întregului „dragon”, îngroșarea care ar trebui să fie mai groasă, prin adăugarea periodică a firelor de la una, apoi dintr-o altă parte. Ajungând la fundul gâtului, țesutul poate fi schimbat la obișnuit. Spit este întârziat cu bandă elastică.

A frana Panoul francez, Mai întâi trebuie să jucați o sap și să formați o probă de panglică. Mai convenabil este cazul atunci când părul se potrivește în stânga spre dreapta. Apoi este selectată o singură parte, care este împărțită în trei părți. Aceste componente sunt interconectate de trei ori, după care extrema dreaptă îngroșează în detrimentul părului suplimentar. Algoritmul se repetă până când țesutul ajunge la ureche.

Alte panglici pot merge în două direcții. Fie buclele sunt adăugate de jos, iar țesutul finit este astfel coborât de-a lungul gâtului și închide urechea. Fie coafura îngroșată în detrimentul catenei superioare, formând o jantă care vine de la ureche. Din nou, puteți completa imaginea în două moduri: aduceți țesut până la capătul părului și întoarceți toate părul și invizibil sau opriți-l undeva în mijlocul procesului și o parte a părului.

În timpul coafurii părului, se recomandă să trageți cu atenție firele pentru a obține o formă de bunăstare, iar la sfârșitul lucrării le mișcă ușor pentru a da un volum de înaltă calitate.

O altă variantă de scuipă în franceză implică crearea unui nodul. Pieptănat cap, trebuie să luați două componente pe părțile laterale și cravată-le la nodul. Apoi, în stânga și benzile din dreapta sunt adăugate în continuare, care sunt din nou legate de un nodul. Această procedură se repetă până când buclele libere sunt terminate. Fix toate banda de cauciuc obișnuit.

Boxer Koschiki sunt cea mai simplă variație pentru masterat începători. Piepteni, va trebui să le împartă în două jumătăți, care este cel mai convenabil de a face cu utilizarea de probor directe. Apoi, un fir este luat de pe partea dreaptă și este împărțit în trei părți. Primul link-ul țesut este creat, ca o panglica franceză convențională, iar al doilea – deja cu adaos de fire suplimentare pe dreapta și din stânga. Tesatura codița până când părul liber se scurge, iar apoi procedura trebuie repetată de la cea de a doua parte.

Pentru incepatori, de asemenea, devine cazul „Spit-hoop”. Dupa adapostirea parul, este necesar să se facă o probă orizontală care se conectează urechi. Părul barbă poate fi temporar consolidat, deoarece pentru țesut nu vor avea nevoie, iar partea frontală este separată de masa totală. „Buclele muncitorilor” sunt împărțite în trei părți, iar mijlocul este fixat în partea superioară, iar partea este folosită pentru țesut. Încizia dreaptă trebuie împărțită în trei părți și transformă totul în panglica obișnuită de trei ori.

Vino, de asemenea, cu curl din stânga – vă veți întoarce în mod clasic. Acea curl care a fost în mijloc, este important să se citească, Ghid pentru creșterea părului. Apoi, panglica din dreapta este atașată folosind părul de păr din stânga față de curbul eliberat, iar panglica stângă este fixată pe dreapta, formând hoopul.

Opțiuni originale

Schemele de coafuri neobișnuite pentru fete cu păr de lungime medie sunt abundente pe Internet, ceea ce permite, pas cu pas după instrucțiuni, pentru a frâna orice opțiune. De exemplu, începătorii ar trebui să încerce panglicele originale, Spălarea cu includerea unei lungi nani cu o tăietură slash. Totul începe cu faptul că cheeve este plasat pe de o parte, și buclele de pe cealaltă parte a capului te conecta cu el prin aruncarea.

Este important să se formeze o probă redusă în apropierea urechii. De la cei de păr, care a fost aproape de ureche, pivotului de obicei pe verticală a fost brazate, iar îngroșarea are loc, datorită benzilor luate din zona painland. Coafurii este fixat cu ajutorul unei gume de o nuanță armonioasă.

Se pare original și rafinat Țesutul „Spit la Spit“, care, în ciuda complexității aparent, se realizează numai în câteva minute zece. Pe parul calculat este format proba oblic, și apoi un fir larg este separat în jurul templului. Această buclă trebuie să fie împărțit în trei părți, și începe să se împletească spikelet franceză. fire de trecere, ar trebui să îngroșa o împletitură din cauza parului luat pe ambele părți ale capului. Cu toate acestea, înainte de fiecare țese, ar trebui să obțineți un fir subțire de împletiturii și se lasă un neutilizat.

Când panglica principală ajunge la cefei, aceasta trebuie să fie lăsat drept în jos și strângeți cu un cauciuc subțire. Toate firele subțiri rămase sunt brazate într-un alt spiralată, care este pur și simplu plasat pe partea de sus a unui alt. fixare suplimentară nu este necesară, deoarece impletituri va fi puternic în sine.

ajurat panglica Se pare foarte diferit, dar este realizat destul de simplu. Piepteni, aveți nevoie pentru a începe poartă un șiret ușor relaxat în limba franceză din contra. Aducerea țesut la lungimea necesară, trebuie să fie fixe și apoi întinde fiecare fir pentru a da naștere. A terminat scuipat sau transformat într-un pachet, sau stivuite în formă de floare.

împletitură dublă Ușor să te frână, fără nici un ajutor. Oftând o seva, este necesar să-l împartă în două părți inegale, astfel încât unul a fost mai mult, iar al doilea este mai mic. Procesul de suport începe de la cele mai multe păr. Crearea unui panglica, este important să se separe de fire lângă fața unei bucle mici, care vor fi necesare pentru a forma un al doilea coadä. După ce au terminat partea principală, puteți împărți tever rămase în două părți, adăugați-l la o buclă liberă și de a crea un coadä. In finala, ambele trese sunt fixate folosind una gumă.

împletitură greacă clasică incepe sa arate mult mai interesant dacă ai face noduli. Separarea pe catena de la fiecare templu, ele trebuie să fie legat de un nodul. Ca urmare parul de la ceafa si adere la zona principală de țesut pentru a crea un alt nod. Algoritmul se repetă până când Spit va fi finalizat.

În cele din urmă, trebuie, de asemenea, maestru împletitură olandeză. După calcinarea ia părul în apropierea frunții și sunt împărțite în trei părți. După ce a creat un cuplu de scuipat în limba franceză, părul extrem sub centrul + va trebui apoi să țese, îngroșând panglica datorită adăugării părului liber. Coafura este finalizată, ca și panglica obișnuită de trei trimeri și este fixată cu o bandă de cauciuc.

Stilul de seară

Coafurile festive se bazează, în general, pe țesături simple, dar sunt mult mai interesante. Este important să vă amintiți că, pentru rochii sau costume stricte, cu o fustă magnifică și vârfuri netede sunt mai potrivite pentru coafura înalte, iar stilul „Mermaid” la modă este perfect combinat cu styling de sesizare curgătoare.

De exemplu, în primul caz ar putea fi Scuipa din patru fire. Este de remarcat faptul că grosimea părului oferă coafuri mai luxuriante. Crearea unei imagini trepte începe cu faptul că părul este impregnat cu un agent de texturare special și a trăit înapoi. Divizarea un șoc la patru fire identice, puteți începe țesut.

Prima ondulație de pe dreapta trece pe sub al doilea, după care a treia curl este plasat pe partea de sus a doua. A patra parte merge în primul rând, apoi a doua se dovedește a fi deasupra primului, iar al treilea – în a doua. Panglica patru vâslit este brazed până când se atinge lungimea necesară.

Este important de menționat faptul că coafura nu trebuie să fie prea strâmt – opțiunea liber va arata mult mai interesant.

coafura festivă comună este cascadă. Caracteristica sa caracteristică este faptul că țesutul se produce în oblice, și bucle relaxate nu sunt foarte strânse. pornește Spit de la nivelul oblici probor, îngroșarea din cauza părului luate din partea de sus. păr de jos ar trebui să rămână a pleca, iar pentru un aspect mai elegant, acestea ar trebui să fie răsucite.

Apropo, cea mai simplă opțiune de week-end este panglica, răsucită în jurul bazei. După ce a creat o coadă de mare, ar trebui să fie frânată, iar apoi fixați-l într-o grindă și decorați cu știfturi decorative.

Exemple frumoase

Adăugați coafura de originalitate și imprevizibile, în cazul în care pe una dintre etapele de tesut, completează buclele folosite de panglica luminoase sau bandă. Pentru booho stilul este în valoare de panglici de tesatura alegere, decorate cu margele etnice.

Apropo, orice imagine va fi capabil de a face mai multe afaceri, dacă sunteți deja țesute impletituri pentru a încadra într-un pachet. Crearea orice tesut pe formatul „RIM in spatele capului“, puteți experimenta, și se termină, în loc de a ascunde și de fixare invizibil, transforma într-o floare mică – trandafir.

Combinația de mai multe tipuri de tesut este relevant. De exemplu, puteți face două niveluri de flagellas, fixate pe partea din spate a capului, și o parte din părul rămas la frână „coadă de pește“. Această coafură se uită cu succes pe părul atât a lungimii medii, cât și cele considerabile. Natura riscantă Se recomandă să creeze o țesătură neobișnuită numai pe o parte a capului, separată de un PROBOR limpezi și restul dizolvării. Iubitorii de păr liber vor trebui să facă o coafură cu două pigtailuri subțiri pe laturi, mergând pe temple. KoPN în sine este mai bine să se răstoarne ușor.

În cazul în care cascada clasic a fost deja hrănite în sus, dar vreau să părăsească părul împletit parțial și parțial lăsând, se recomandă să acorde prioritate coafura cu două „cozi de pește“ sau spikelets. Mergând două panglici din temple, trebuie să fie fixate din spate, au bătut noduli neglijenți ușor. Restul părului părului rămâne în afara sallelor și, la Will, buclele curbate pulmonare.

Despre cum sa pigtail panglica pe par de lungime medie, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: