peruci artificiale: Caracteristici și reguli

peruci artificiale: Caracteristici și reguli

Cu ajutorul unei perucă, puteți schimba instantaneu imaginea, precum și ascunde sub această „capac“ propria deplasare de maternitate, atunci când este nevoie de tratament. Pentru a rezolva astfel de sarcini, produse de păr artificiale aleg de multe ori. Astfel încât perucă au păstrat un aspect prezentabil pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să vă puteți îngriji corect de ei.

Particularități

În comparație cu un fir natural, o perucă de păr artificială este mai ieftină, este ușor de ușor, ceea ce oferă o purtare confortabilă. Capul din ea nu transpiră și daunele nu sunt afectate de propria sa Tever. Pentru producția de peruci artificiale, utilizați materiale diferite. Acrilic, vinil sau poliamidă strălucitor strălucitor, deși arată nehalal. În plus, ele sunt dure și confundate rapid. Aceste materiale sunt luate pentru a crea păpuși de păr, iar perucii de ele fără îngrijire adecvată pierd rapid o specie prezentabilă.

Accesorii de frumusețe, unde canchelonul este folosit pentru părul „fals”, mai mult ca o adevărată maternitate. Chiar și pe atingere, o astfel de păr nu este prea diferit de la om, de altfel, ele nu vor fi umplute. Unele și deloc pot fi turnate fără temeri pentru a sparge structura firelor de imitație a materialului, iar buclele vor menține mult aspectul lor original. Datorită unor astfel de lucruri, puteți schimba coafura pentru o vreme. Pentru a nu face o tunsoare, tăierea, de exemplu, părul nostru lung, doar pune pe o perucă de tip de kare cu breton sau mai mult și să fie în acest formular pentru o seară. Nu în zadar un experiment amator au colecții întregi de peruci de femei în arsenalul lor.

Important! Astăzi, produsele din diferite țări sunt prezentate pe piață. Puteți alege limba germană, americană, franceză și chiar chineză de înaltă calitate.

Ce trebuie să faceți înainte de spălare?

Îngrijirea unei peruci la domiciliu fundamental nu mult diferită de îngrijirea părului propriu.

Artificiale, de asemenea, trebuie să se spele și pieptene. Se crede că un astfel de lucru poate fi pus în ordine folosind spălare aproximativ 1 dată în două luni.

Cu toate acestea, mult aici depinde de cât de des este purtat și în ce condiții sunt purtate. În camera închisă, nu haldele la fel de repede ca și pe stradă.

Citește mai mult  Caracteristici și tehnologie de extensii de păr pentru copii

Un șampon obișnuit pentru spălarea părului artificial nu este potrivit, utilizarea sa poate strica produsul. Prin urmare, aveți nevoie pentru a obține instrumente destinate peruci. Dacă spălarea artificială torsadate cu ei, nu există nici un risc de încălcare a structurii unei astfel de păr. Înainte de începerea „proceduri de apă“, acest pieptene tur trebuie și dezlega noduli formate folosind un pieptene cu dinți lungi și rotunjite rare.

Pentru comoditate, peruca poate fi pus pe un gol sau doar pe cap. Combate la fel ca parul conventional – este greu, începând cu capetele și se deplasează de mai sus la rădăcini. păr scurt pentru a juca mai ușor decât lung. În procesul de lucru, este mai bine să nu facă mișcări ascuțite, astfel încât benzile nu sunt chiar mai confuz. În cazul în care o peruca buclat se pregătește să fie spălat, este recomandabil să nu utilizeze pieptene, dar simplifica parul cu degetele mele.

Cum se spală?

Pentru utilizarea spălare peruci apă fiartă răcită. Unii adaugă la sifon l. Când spălarea într-un bazin cu apă caldă turnat un șampon puțin, spumă și aruncat acolo cu un produs timp de 15-20 minute. După aceea, trebuie să fie spălate în apă de temperatura în apă, care acționează foarte frumos, fără încercări de a extinde ca hainele cu manual de spălare, răsucirea și lingouri în lichid. În cazul în care peruca este poluare care nu lasă, de exemplu, resturile de cosmetice, puteți lua o periuta de dinti cu peri moi foarte ușor și să proceseze un astfel de loc.

Apoi, trecerea produsului la o altă apă, în cazul în care breeded păr balsam. Aici peruca va fi batjocoritoare încă 10 minute. Datorită acestei proceduri, buclele artificiale vor deveni mai moi și ascultători. Pentru a spăla balsamul, o perucă trebuie să se clătească în apă curată și ușor caldă, cu adăugarea unei cantități mici de climatizare pentru lenjerie. Acest lucru va permite protejarea imprefelor neprofitabile prin electricitate statică.

Cum să se usuce?

Peruca este înfășurată într-un prosop și apăsă ușor. Nu puteți acționa brutal, încercând să ștergeți și deșurubați părul artificial. Este logic să lăsați o perucă de prosop timp de 15 minute, apoi să o adăugați la un aer condiționat sau un ser special pentru astfel de produse. Spălați că nu are nevoie. Astfel încât peruca nu se ridică în timpul uscării, este pusă pe un gol. Este mai bine să ia toate același borcan sau cap de manechin, dacă este în fermă.

Citește mai mult  Pătrat extins cu breton: Caracteristici și tipuri

Uscat necesar departe de lumina directă a soarelui în mod natural. De obicei, acest accesoriu pentru a crea frumusețe și reîncarnare este complet uscat, este nevoie de aproximativ 8 ore. Antena de satelit cu un uscător de păr, cum să pună, îndreptați sau vânt par artificial cu ajutorul dispozitivelor de încălzire, poate fi doar termocuple. Puteți returna produsul pentru forma anterioară prin scuturarea-l după uscare, re-sorbindu, și de cotitură părul în partea dreaptă, cu degetele. Pentru a vă facilita o sarcină, puteți utiliza pentru mousse de stabilire.

Cum să picteze?

Uneori se întâmplă că culoarea peruca nu se potriveste. Multe strălucirea nenaturală enervant de păr artificial. Pentru strălucirea din stânga, recomanda manipularea o astfel de fir de cină pentru copii. Chiar dacă doriți schimbări dramatice, riscante pentru a încerca să transforme o perucă neagră în alb și, dimpotrivă. Utilizați vopseaua de par de obicei pentru acest tip de experimente mijloace de a distruge fibrele din care fac o maternitate fals.

Pentru a actualiza aspectul accesoriului, puteți încerca să schimbați culoarea mai multor fire, de exemplu, lângă fața. Pentru a realiza acest lucru, este suficient să le pictați cu un marker pe bază de alcool, dar acest lucru se aplică numai accesoriilor cu păr blond.

O altă opțiune este de a folosi vopselele care sunt trase pe țesuturi. În acest caz, faceți o soluție astfel încât 1 litru de apă să reprezinte un borcan de vopsea pentru Batik. Apoi, peruca este plasată în lichidul rezultat timp de două zile. După finalizarea culorii, ar trebui să fie uscată cel puțin 24 de ore.

Important! Ar trebui să fie pregătită pentru faptul că părul va fi mai dur decât obișnuit. Combing-le cu precauție specială.

Pentru a picta peruca în culoarea întunecată, puteți utiliza cerneală. Ei sunt capabili să dea bucle artificiale negru, albastru sau purpuriu. Trebuie să ia în considerare faptul că nu va fi durabilă. Deci, decizia de a astfel de experimente, trebuie să se gândească de 10 ori, dar este în valoare de ea. Pentru a schimba culoarea accesoriului, unele folosesc vopsele acrilice în coronamentului. Peruca este pliată pe planul și se pulverizează compoziția, astfel încât părul este vopsit uniform. Se usucă produsul care aveți nevoie de cel puțin 3 ore.

Citește mai mult  Tunsoarea Bob pe picior: caracteristici și tipuri

Pentru mulți, o schimbare în culoarea inițială a peruca – masura fortata. Uneori este necesar ca cosplay sau deghizare. Dar cei care folosesc astfel de produse în mod regulat, cel mai probabil, va prefera să aibă mai multe peruci de diferite culori la îndemână. Ei nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că, sub influența precipitațiilor sau pur și simplu din timp în timp, vopseaua va începe să meargă din produsul, rasfatul în același timp și haine în timpul șosete.

Cum de a îmbunătăți aspectul?

Orice peruca, indiferent de cât de bun pentru el este atent, își pierde treptat aspectul festiv. Este din ce în ce mai dificil de înghițit și la un moment dat se dovedește că este imposibil de a restabili acest accesoriu la relativ. Dacă la capete a devenit foarte pletos, este mai ușor să nu încerce să se întoarcă la el o stare decentă de pieptene, și pur și simplu chițăit capetele. Cu un ciorap frecvent pentru a face o tunsoare la fiecare șase luni.

Cum se păstrează?

Stocați astfel de produse în rețele speciale pentru a ajuta la menținerea formei de peruci. În timpul depozitării, nu ar trebui să curățați accesoriul ambalat în dulap. Este necesar să se asigure accesul aerului proaspăt. În plus, camera nu ar trebui să fie crud. În cazul în care, înainte de următoarea apariție pe oameni cu păr artificial, o peruca este stocat pe un gol, este preferabil să se determine locul de pe raft pentru ea, în cazul în care razele soarelui nu se încadrează și în cazul în care radiatorul nu.

Așa că peruca nu este acoperit cu praf, puteți să-l acopere cu o batistă. Polietilenă nu poate fi utilizat pentru această.

Wigs de spălare – o etapă importantă în îngrijirea unui accesoriu decorativ. Sfaturile pot fi găsite în videoclipul aplicat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: