Pink Ombre: Cine merge și cum să facă?

Pink Ombre: Cine merge și cum să facă?

Recent, tehnica de vopsire a părului este destul de populară. Cu acesta, puteți crea o coafura cu totul extraordinar, care va atrage puncte de vedere. O astfel de coafura va plac fetele care doresc să iasă în evidență, printre altele.

Particularități

Ombre este colorarea doar vârfurile de fire într-o varietate de culori. Suvite poate fi roz, roșu, albastru și chiar. În plus, o astfel de colorare are multe avantaje:

 • Culoarea Ombre este o schimbare cardinal a imaginii sale+
 • O astfel de colorare pare benefică atât pe părul lung și pe benzile de lungime medie+
 • Dacă o femeie dorește să elimine complet culoarea roz de păr, acesta va fi suficient pentru a le tăiați+
 • Ombre poate rezista pe părul ei la câteva luni+
 • Spre deosebire de alte tehnici, cum ar fi colorarea se poate face chiar și la domiciliu.

Cu toate acestea, ombrie are, de asemenea, mai multe defecte. În unele cazuri, o selecție de ton este un proces foarte complex. De exemplu, acele fete care au aspect oriental nu poate fi folosit culoarea roz sidefiu. Dar brunetele nu merg fuchsia culoare și alte tonuri saturate.

Cine vine?

Desigur, o astfel de colorare nu este potrivit pentru toată lumea. Prin urmare, alegerea unui stil de roz, este necesar să se ia în considerare nu numai caracterul natural al parului, dar, de asemenea, culoarea. Deci, care are o culoare de iarnă sau de vară, puteți folosi nuante reci de roz. Pentru toamna sau primavara se va potrivi la cald și nuanțele același timp saturate.

Mai ales atent este necesar să fie acele fete care au ori pete pigmentare, sau cosuri mici, precum și riduri mici. Nu-l face și mai mature femei, deoarece aceasta va adăuga numai ei de vârstă. Cel mai bun din toate această combinație de culori va arata ca fetele cu aspect impecabil.

Dar Rose-aur este potrivit pentru aproape orice culoare și vârstă. Prin urmare, o astfel de nuanta devine din ce în ce mai popular în fiecare an. În plus, această culoare este ușor de corectat și vopsele de locuri.

Atunci când alegeți o nuanță de roz luminos, aveți nevoie, în primul rând, petrec unele experimente pentru a afla, este potrivit sau nu. Puteți face acest lucru cu un spray sau balsam shadowal obișnuite și numai asigurându-vă că această culoare este potrivit, puteți începe să picteze. În plus, o astfel de nuanta va cere ca stilul de îmbrăcăminte l potrivire pe deplin.

nuanță de roz arata grozav pe fetele cu parul Rusia. Și poate fi atât nuanțe strălucitoare de blond și întuneric. Singurul lucru de care aveți nevoie este de a găsi tonul. parul blond arata perfect cu somon, soiuri de lumină și roz saturate.

Dar pentru blondele fermecătoare, cu piele de piersici blând, caramel-roz sau roz-piersic culorile sunt potrivite. Pentru cei care au pielea cu subtock de măsline, este în valoare de a alege o cenușă și culori roz.

În plus, trebuie să știți asta Având par de lungime medie, este posibil să se picteze capetele de până la cinci centimetri, nu mai mult.

Opțiuni

Până în prezent, există destul de puține opțiuni pentru ombre roz. Mai ales că recent, o astfel de culoare devine din ce în ce mai relevante și ajută multe fete să devină mai eficient. În același timp, gradientul roz este potrivit pentru orice tip de păr. Colorarea se poate face în diferite culori – de la ușor roz la roz.

Colorarea cu un ton de perla se va potrivi cu toată lumea, cu excepția fetelor cu caracteristicile de est ale feței. Dar blondele obișnuite fără conștiință își pot permite pentru a alege o culoare roz clasic, foarte ușoară. Acesta va fi un fel de „Barbie Doll Effect“, care cu siguranta va ca cei care au în suflet rămâne o fată drăguță mică, chiar și în 40 de ani.

Pe părul întunecat

Fetele cu părul întunecat în valoare de selectarea culorilor mai saturate. De exemplu, ele sunt potrivite de ploaie roz, roz roz sau chiar purpuriu-roz culoare. Astfel de nuanțe vor putea să sublinieze frumusețea fetei și va da, de asemenea, mai multă încredere în ei înșiși. Este important de știut că pentru parul inchis la culoare, este recomandat să alegeți culori roz, cu o tentă ușor dezactivat. În acest caz, apariția fetei va rămâne strălucitoare. În același timp, un efect luminos al înotului, care arată foarte original și neobișnuit.

Pe lumină

Pentru proprietarii de păr blond cu rădăcini mai luminoase, o culoare roz lăptos este perfect. Se va evidenția pe fundalul pielii ușoare și a ochilor gri albastru sau palid. În plus, această culoare va fi la fața femeilor la orice varsta. De asemenea, pentru lumina de păr, puteți utiliza toate nuanțele calde de roz. Poate fi aur sau, de exemplu, cenușă.

Colorarea cu un ton de perla se va potrivi cu toată lumea, cu excepția fetelor cu caracteristicile de est ale feței. Dar blondele obișnuite fără conștiință își pot permite pentru a alege o culoare roz clasic, foarte ușoară. Acesta va fi un fel de „Barbie Doll Effect“, care cu siguranta va ca cei care au în suflet rămâne o fată drăguță mică, chiar și în 40 de ani.

O astfel de combinație a este, probabil, cel mai bine demonstrând capacitatea roz incredibile.

Separat, este de remarcat și un astfel de moment ca o combinație de culori luminoase. Rose Ombre este perfect pentru a face coafura extravaganta cu parul albastru sau verde, chiar mai neobișnuit. Principalul lucru este faptul că nuanțele sunt combinate între ele. A realiza o astfel de armonie, uneori este foarte dificil.

Tehnica de colorat

Desigur, expertii recomanda sa efectueze astfel de colorare numai în saloane speciale. La urma urmei, pentru a face acest lucru de înaltă calitate și frumos, ai nevoie de un maestru bun. Cu toate acestea, dacă doriți, puteți picta și părul pe cont propriu, acasă. Cei care au o buclat lung sau mediu, pentru a trage pictura nu vor funcționa. Dar proprietarii de păr scurt, sunt mai bine să se întoarcă de către specialiștii în domeniu, deoarece cu fire scurte lucra mult mai dificil.

În primul rând, trebuie să se spele capul bine cu șampon dumneavoastră preferat, apoi uscați buclele, fie cu un uscător de păr, sau să le ștergeți-vă. In timp ce parul se va usca, ai nevoie pentru a găti toate instrumentele care vor fi necesare pentru colorare:

 • Perie specială+
 • manusi de cauciuc+
 • Bowl de sticlă pentru amestecare+
 • Păr Lightening Paint+
 • Vopsea de vopsea de culoare cu nuanță adecvată+
 • Combine de combinații convenționale+
 • Folie+
 • O pereche de păr și cauciuc.

Când totul este gata, părul trebuie împărțit în trei zone: laturi, whisky și cap. Apoi, în fiecare dintre zonele care aveți nevoie pentru a forma una sau chiar câteva cozi. Aceasta va depinde de parul fetei greșită a lui. Acei reprezentanți ai frumoase jumătate, care au parul inchis la culoare, este necesar să se înceapă luminarea partea a părului la care se va aplica vopseaua.

Atunci când această etapă este terminat, nevoile de păr care urmează să fie clătite, în timp ce nu merita guma. După aceea, trebuie să le usuce cu un uscător de păr.

În continuare puteți face vopsea. Acesta trebuie să fie divorțat într-un bol de sticlă, și apoi se aplică pe păr clarificate, după care cozile trebuie să fie învelit cu o folie de preparat. Păstrați vopsea este necesar ca timpul specificat pe ambalaj cu mijloacele.

După această gumă, fixat pe cozile, pot fi eliminate, și se spală părul. Apoi, aveți nevoie pentru a aplica vopseaua pe par, care sunt ușor peste banda de cauciuc, și țineți-l la aproximativ 12 minute. În continuare din nou spălați și a vedea dacă rezultatul este îndeplinită. În cazul în care culoarea sa dovedit nu atât de luminos, așa cum aș dori, puteți pune vopsea pentru câteva minute, și se spală din nou.

  Apoi, aveți nevoie pentru a aplica un balsam special și abia apoi trece la parul uscat, precum și de stabilire a acestora. păr blond nu va trebui să fie aprins în mod specific înainte de colorare. Deci, și timpul de lucru și va dura mai puțin semnificativ.

  Cum să aibă grijă?

  Ca și în cazul oricărei alte proceduri, după vopsirea părului are nevoie să fie de îngrijire. Acest lucru este valabil mai ales cu o astfel de tehnică o ca Ombre, deoarece în procesul de colorare utilizărilor decantorul. Prin urmare, buclele au nevoie de alimentare cu mijloace speciale, de exemplu, ulei de cocos. Acesta trebuie să fie aplicat pe păr pentru o noapte întreagă, iar dimineața, șampon culoare, care nu include sulfați.

  În plus, nu este nevoie să se spele cap în fiecare zi, pentru că în acest caz, firele vor pierde rapid culoarea lor. De asemenea, este demn de a limita utilizarea unui uscător de păr sau Puffer, ei puternic supraponderali. Efectuarea stilizare, nu puteți uita de protecția termică. Ea va salva părul și să le permită să arate foarte frumos, indiferent de care este selectată opțiunea de stabilire.

  Asigurați-vă că pentru a utiliza în îngrijirea ambilor balsamuri și măști de păr. În același timp, le aplica cel mai bine pe parul care au uscat deja. Fiind în soare, este necesar să se acopere capul, deoarece razele ultraviolete sunt capabile să distrugă structura părului.

  Pentru culoarea cu timpul, nu transpira, puteți utiliza tonică o dată pe lună. În plus față de toate acestea, nu ar trebui să uitați corectarea în timp, care poate fi făcută atât acasă, cât și în cabină.

  Rezumând, se poate spune un singur lucru – O astfel de tehnică de ombrie ca este potrivit pentru majoritatea reprezentanților de sex feminin. În orice situație, aceasta va permite doamnelor să rămână irezistibil, nu prea șocante din jur. La urma urmei, dacă alegeți corect o umbră, apoi o fată sau o femeie va prinde vederi numai entuziast.

  Cititi mai multe despre tehnica de Ombre roz, puteți în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: