Plâns pentru parul lung: Ce a alege și de modul de utilizare?

Plâns pentru parul lung: Ce a alege și de modul de utilizare?

La alegerea unei astfel de lucru ca o buclă, este necesar să vină cu adevărat deplină responsabilitate. În executarea speciilor a acestor produse nu duc lipsă. Acestea sunt produse pentru toate gusturile și portofel. Dar trebuie amintit că calitatea curburii afectează în mod semnificativ frumusețea coafuri. Cum de a alege un flux pentru parul lung, precum și modul în care să-l folosească în mod corect, luați în considerare în articol.

Cum de a alege o buclă?

Unii agenți de moda au o cantitate mare de pol curling de păr. Acestea monitorizează tendințele de dispozitive de moda si sa dobandeasca ca acestea sunt dezvoltate. Cei care sunt doar de gând să cumpere un anumit model, este necesar să se bazeze pe anumite reguli.

 • În primul rând, trebuie să acorde atenție Puterea de produse electrice. Viteza de lucru cu dispozitivul depinde de acest parametru – puteți închide fie buclele aproape o clipă, sau trebuie să Tinker. Prin urmare, este necesar să se cumpere un astfel de dispozitiv, care o va încălzi bine.
 • vezi mai departe pe acoperirea suprafeței de lucru a dispozitivului. Cele mai simple și ieftine produse face dintr-un metal simplu. Atunci când este încălzit, se evidențiază faptul că ionii de păr puternic pradă. folosesc adesea astfel de unități de profesioniști nu recomanda. Și dacă încă de gând să cumpere un dispozitiv pentru această calitate, apoi alege modelul care are capacitatea de a regla temperatura.

Având în a pune un mod care economisesc potasiul, salvați structura firului de păr.

  O opțiune mai acceptabilă este fluffs care au diferite acoperiri de suprafață de lucru. Acoperirea netezește șoc de temperatură, ceea ce va strica semnificativ parul. Luați în considerare ceea ce sunt pulverizare.

  • Stratul Teflon Diferite cu proprietăți antiaderente. Cu toate acestea, acest material va dura mult timp. De-a lungul timpului, el se va crapa de la daune mecanice, și curling va pierde in siguranta.

  • Turmaline – acesta este un material modern,. În plus, el are un efect de ionizare. Singurul minus este un preț ridicat.

  • O altă acoperire care este practic diferită de tumalină, este Coating de titan. Acest material are proprietăți non-stick, este bine încălzit și foarte durabil.

  • Acoperire ceramică Potrivit pentru modelele profesionale. Această suprafață de lucru a curbului este încălzită uniform și creează efectul ionizării. Astfel încât părul tău obține o protecție.

  • Există Materiale combinate, care acoperă suprafața de funcționare a instrumentelor. De exemplu, tittanoramica sau ceramica de sticlă. Aceste opțiuni sunt utilizate în principal în dispozitive profesionale, deoarece au cea mai mare securitate.

   Notă: buclele profesionale și de uz casnic au unele diferențe. Modelele profesionale au o acoperire specială de suprafață și aproximativ 30 de moduri de temperatură. Suprafața de lucru a unui astfel de rău se poate face cu adaos de materiale scumpe, de exemplu, argint. Precum și aceste dispozitive sunt încălzite rapid, și, prin urmare, vă puteți transforma rapid buclele. Unități profesionale au modul automat de oprire atunci când sunt supraîncălzite.

   În plus față de cele de mai sus, trebuie să acorde o atenție atunci când alegeți Pentru prezența unui termostat. Regimul de temperatură afectează în mod semnificativ calitatea șurubului și siguranță a părului. Deci, daca ai parul foarte subțire și secanta, apoi Temperatura optimă pentru înșelarea trebuie să fie de 60 … 80 ° C.

   Rețineți că aceasta este modul minim în care se obțin bucle de lumină, și nu se răcească bucle.

   Cei care ii pasa de parul lor trebuie să fie setat pe modul blând 100 … 120 ° C, dispozitivul. La această temperatură, buclele sunt moi și foarte elegant. Hard și păr sănătos poate și trebuie să fie stabilită la o temperatură de 150 … 200 ° C,. În acest caz, știu că această temperatură nu este potrivit pentru stivuire frecventă.

   În plus, ține cont de faptul că regimul de temperatură trebuie să setați în mod independent și alege-l în funcție de gradul de acoperire a suprafeței de lucru. Dacă există o bună acoperire non-stick pe ondulării, atunci pragul de temperatură poate fi ușor crescută.

   Diametrul cilindrului sau rola este de mare importanță. Diametrul mic al suprafeței de lucru este bine potrivit pentru înșelăciune ambele catene scurte și lungi. Și totuși, este mai bine să vânt parul lung cu un cilindru subțire, și părul scurt, strâns suprapuse cu un diametru role gros. Cele mai multe modele convenabile au duze înlocuibile. Faptul este că vă cumpărați un dispozitiv și cu ajutorul diferitelor duze îl puteți utiliza folosind în direcții diferite.

   Luați în considerare ceea ce duzele sunt:

   • Cu con în formă de triunghi sau+
   • sub forma unui cilindru – există diferite diametre+
   • Sub forma unei perii rotunde – dă bine+
   • sub forma unei spirale+
   • Duze plate (Iron).

   Rezumând, listarea pe care trebuie sa tineti minte atunci când aleg o buclă de păr lung.

   • Cei care fac de stabilire de mai multe ori pe săptămână, mai bine cumpara modele care par proteja. Ei au tourmaline sau teflon acoperire.
   • Când trebuie să salvați, apoi opțiunea de buget poate fi de asemenea utilizat. Cumpărarea unui dispozitiv simplu, fără duze inutile nu va lovi greu de buzunar. Cu toate acestea, pentru a alege modelul ușor mai scump, dar cu un termostat.
   • Dacă doriți să alegeți ceva între prima și a doua opțiuni, apoi Achiziționarea dispozitivului cu Teflon de pulverizare va ajuta la rezolvarea sarcinii. Mai bine, în cazul în care acest model este de asemenea echipat cu duze. Apoi, va beneficia de achiziționarea.
   • Cei care se tem de părul lor, iar temerile lor nu sunt în zadar (parul este foarte fragil), apoi cumpara modele, având o suprafață de lucru din ceramică. Acest strat nu va permite părul să se miște.

     De asemenea, este necesar să se decidă asupra prețurilor pentru diverse dispozitive. Din nou, dacă sunteți interesat într-o opțiune de buget, apoi puffer de obicei din metal fără „bellsopped“ puteți cumpăra pentru 300-1000 ruble.+ Ceramica căpușă poate costa de la 1.5-8,000. freca.+ Dispozitivul cu strat de teflon poate fi postned de la 1,5 sau 7 mii. freca.+ Modele cu o suprafață de titan de lucru sunt considerate cele mai bune și de preț au cea mai mare – de la 5-16000. freca. și mai mare.

     Notă: Prețurile pentru dispozitivele sunt prezentate în intervalul de exemplare și poate fluctua. Mai ales că rețelele de comercializare a aranja de multe ori de vânzări.

     Branduri

     Desigur, astăzi există multe dispozitive de păr Curling. Cele mai multe dintre modele sunt produse în China. Cu toate acestea, oamenii sunt folosite pentru a încredere în cazuri dovedite. Prin urmare, este mai bine să cumpere tehnica acelor producători care s-au dovedit și să păstreze un bar de mare.

     Luați în considerare pentru:

     • Cele mai atractive modele din punct de vedere al prețului și de calitate produc astfel de firme ca Vitek, Scarlett, Maxwell, Supra, Polaris+
     • Categoria Preț – Calitatea se referă la astfel de produse care sunt produse de firme Remington, Philips, Rowenta+
     • Modelele de lux sunt produse de astfel de producători atât de cunoscuți ca Babyliss, Valera și altele.

     Pregătirea păr

     Indiferent de modul în care se îmbunătățește curbul, îi strică părul. Prin urmare, este necesar să urmați regulile pentru pregătirea părului înainte de a le expune la șocuri de temperatură.

     Notă: firele slabe și uscate sunt foarte slab înșurubate în curl. Curling pe un astfel de păr păstrează mult datorită faptului că structura părului este spartă.

     Desigur, părul va persista dacă vă bucurați de captura de mai multe ori pe săptămână. Cu toate acestea, aceste recomandări pot rămâne numai în dorințe, deoarece femeile moderne sunt forțate în fiecare zi pentru a ieși în „lumină”. Și pentru asta trebuie să fie frumoase. Deci, este necesar să se ajusteze pur și simplu situația în situația și să încercați să netezi factori negativi.

     Dacă utilizați adesea curlul de styling, apoi păstrați părul cu măști de vitamină (ele sunt vândute în magazine specializate). În cazuri dificile, puteți căuta ajutor profesioniștilor – saloanele moderne de înfrumusețare se confruntă perfect cu sarcina de restaurare a părului.

     Acum, să ne întoarcem la pregătirea imediată a părului pentru o răsucire cu ajutorul unei curbe.

     • Clătiți bine părul.
     • Distribuiți și uscați într-un uscător de păr complet.
     • Dacă vă este frică de consecințele după ce ați ajuns cu imprimarea termică, procesați-vă buclele cu un spray special de protecție termică. El va da, de asemenea, păr lucios.
     • Astfel încât buclele dvs. să fie bine fixate, lubrifiați-le pentru a le fixa. Mousse este potrivit pentru asta. Alegeți instrumentul de cea mai bună calitate. Cu toate acestea, curl poate fi fixat și după înșelarea curlului. Pentru a face acest lucru, presărați cu lac și fixați-l cu clema. Deci, trebuie să mergeți cu fiecare componentă.
     • Ai grijă nu numai despre părul tău, dar și despre mâinile tale. Pentru a nu primi o arsură, puneți mănuși.

     Cum să vă bucurați de vânt?

     Buclele frumoase diverse se pot face acasă cu o curl. Un astfel de tip de așezare este potrivit pentru părul lung. Pentru aceasta, puffer-ul va avea nevoie, dacă este necesar, duza pentru ea, clipuri și mănuși. Și, de asemenea, piepteni – mari și mici (scopul trebuie să fie ascuțit).

     Efectuați în continuare o serie de acțiuni.

     • Spălați părul, se usucă bine, spray-uri de protecție termică.
     • Apoi, împărțim părul în părți: două temporale, occipiente și frontale.
     • Strand trebuie să fie luați aproximativ 2 cm lățime, cu o Sacker cu un vârf ascuțit. Suvite se rotesc din vârful (acestea sunt fixate de către clema) la rădăcină, dar în unele cazuri, acțiunile sunt făcute în direcția opusă.
     • Pentru a răsuciți bine, păstrați curl aveți nevoie de aproximativ 15 secunde. În cazul în care parul este foarte gros și obraznic, atunci puteți mări.
     • După încălzire, se scoate ondulării din instrument și blocare clema. Deci, face cu fiecare fir.
     • După încheierea tuturor acțiunilor cu bucle, numărul 10 minute, scoateți clemele și respingerea benzilor.

     Mare

     Hook astfel de bucle frumoase este nevoie să puful cu un diametru mare. Fiecare fir trebuie separate și pus pe vârfurile rădăcinilor la o temperatură de + 170 ° C. După șuvițe de răcire, buclele rădăcinilor sunt ușor ușor, pentru a le da volum.

     bucle spiralate

     Este posibil să se încreți buclele de primăvară corect cu o buclă în spirală. Ele pot fi mici, clare și elastice, au de asemenea aceeași dimensiune.

     Astfel încât totul se întâmplă, încălziți curbul la 100-120 ° C. O astfel de temperatură este necesară dacă părul tău este subțire. Pentru firele dense și de primăvară, dispozitivul trebuie adaptat la 170-200 ° C.

     Luați-l pe Strand și puneți-l în adâncituri speciale. Bucle încălzite îndepărtează cu atenție și blochează lacul. Notă: Blocurile nu pot pieptene. Astfel de mici fire pot fi obținute cu ajutorul unei curbe conice. Procesul de înșelăciune este același personaj ca și atunci când înșeală o curbură spirală. Numai pe acest model nu există adâncituri speciale.

     Valuri neglijate

     Buclele de lumină sunt înșurubate folosind îndreptarea părului la o temperatură de 100-120 ° C în cazul în care oferă o astfel de funcție. Țineți curl între plăci și începeți rotirea, mutați firele de carte. Dacă aveți o captură obișnuită, atunci diametrul său ar trebui să fie cât mai mult posibil. Opriți modul la 150-160 ° C. Apoi, înșurubați firul de la vârf la rădăcina însăși. Pentru a obține efectul valurilor neglijente, faceți cât mai puțin viteză posibil.

     În următorul videoclip, veți învăța cum să alegeți un flux de păr.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: