plisat mare: avantaje și dezavantaje, creând

plisat mare: avantaje și dezavantaje, creând

Pentru a adăuga o imagine de noutate, nu este necesar să se facă o tunsoare complexă sau de a schimba culoarea parului radical. Este suficient pentru a încerca mod neobișnuit de vrac de stabilire – un onduleu mare, care pot diversifica de zi cu zi si de seara coafura. Pentru cei care mai întâi să încerce să experimenteze cu noua coafura, precum și pentru cei care fac în mod regulat bucle neobișnuite, avem un material pregătit despre nuanțele de utilizare și regulile de alegere rea specială.

Ce reguli este important să se observe nu par rău? Luați în considerare, de asemenea, o selecție de idei interesante pentru a crea o plisat mare.

Avantaje și dezavantaje

Plisat este bucle, încrețite cu ajutorul buclat într-un mod special, de la valuri mici. arata la fel de spectaculos ca câteva fire, și toate păr decorate într-un mod similar. Aceasta este opțiunea perfectă pentru proprietarul buclelor directe care visează de bucle, dar nu doresc să recurgă la o răsucire chimică. Efectul ondulării este păstrat până la câteva zile, oferind o cantitate incredibilă de coafură.

Dacă rezultatele așezării nu sunt impresionante, este suficient să vă spălați capul și să reveniți la opțiunea inițială.

Părul de corupție poate fi realizat folosind țesut clasic și bucle speciale. Mișcare, familiară cu majoritatea fetelor din copilărie, ca o modalitate de curling – o opțiune destul de blândă pentru bucle, totuși, este nevoie de mult timp atât pentru procesul de panglică, cât și pentru procesul invers. Cu ajutorul unei curbe de stil, puteți crea un val de 2 ori mai rapid și dimensiuni diferite.

În funcție de parametrii duzei alocă următoarele tipuri de ondulații.

 • Mici, permițând să dea o coafură semnificativă de puf. Perfect potrivit pentru crearea unui volum împrumutat ca analog. Se pare spectaculos pe fire separate, iar pe de coafura. Titularii de fire scurte nu sunt recomandate pentru a face un onduleu mic pe întreaga suprafață, astfel încât să nu te pilozitate excesivă și nu întotdeauna relevante de păr.

 • Media – reale „Aur Mijlociu“, potrivit pentru păr de orice lungime. În tandem cu un val mai mare sau mici capabile să creeze accente interesante în coafura.

 • Mare – perfect pentru parul mediu. Pe parul lung, un val mare este ușor netezită sub greutate (fără fixare suplimentară), iar pe fire scurte pot tulpina urât pe laturile.
Citește mai mult  Alergia Henna: simptome și tratament

Efectul plisat arata bine pe parul liber, elementele sale sunt folosite pentru a crea o varietate de coafuri. Plusuri această stabilire a ajuns:

 • Ea nu parul electrificarea si nu are nevoie de o mulțime de mijloace de stabilire+
 • analog în condiții de siguranță a curvage rămâne pe termen lung+
 • Este avantajos pe părul de orice lungime+
 • Hairstyle devine mult mai mare+
 • Disponibil pentru a crea propriile mâini acasă și chiar și în afara condițiilor obișnuite.

Există puține defecte, printre care:

 • Necesită o mulțime de timp+
 • Regulate de stabilire folosind o cârpă poate strica în mod semnificativ starea părului, dacă nu folosiți o protecție termică+
 • Plisat folosind trese creeaza un efect inegal – rădăcini și capete rămân drepte, și excesiv de cotitură strânsă poate duce la stingerea bulbului pilos.

Pentru a crea un onduleu de orice dimensiune Este mai bine să utilizați un scămoșată Styler. În același timp, trebuie să aveți suficient timp (cel puțin 2 ore) și să nu utilizeze aparatul mai des decât o dată pe săptămână, astfel încât să nu deteriora parul cu efectul temperaturilor ridicate.

Alegerea unui puffer

La alegerea unui puf cu o suprafață ondulată ar trebui să fie abordată în mod serios, deoarece calitatea de stabilire și a gradului de expunere termică pe păr depinde în mod direct pe ea. Sortimentul modern al dispozitivelor similare este foarte mare. Să începem cu faptul că există staileri multifuncționale, care sunt capabili de a îndrepta și a pus păr. Mai adecvat în saloanele de înfrumusețare și acele fete care creează în mod regulat o nouă imagine, fără a cruța părul lor. Dacă nu sunteți un susținător al plăților excedentare pentru funcțiile care nu sunt necesare, uita-te pentru un monodevice pentru a crea valuri.

Astfel de puffs, de asemenea, perfect blocați cu volumul de dăruire din rădăcini, astfel încât acestea vor deveni un partener credincios al deținătorilor de păr subțire.

Ce ar trebui să acorde atenție la alegerea.

 • Diferite tipuri de rău. Pentru a crea valuri mici și volume ale rădăcinilor, acordați atenție stilatorilor cu o suprafață de lucru la 2 cm. O astfel de opțiune se va potrivi fetelor cu părul fript. Dimensiunea medie a suprafeței de lucru (până la 3,5 cm) este cea mai versatilă: face față volumului rădăcinii și cu crearea de valuri pe întreaga suprafață. Dimensiunea mare (de la 4 cm), se va crea onduleului majoră dorită, dar volumul rădăcinilor – nu vor putea.
Citește mai mult  Ce extensie de păr este cel mai sigur și cum să-l aleagă?

 • Dimensiuni. Dacă aveți de multe ori pentru a face coafarea în afara casei, cruska de dimensiuni compacte va veni în ajutorul. Complet cu ea există o acoperire pentru comoditatea de transport. Dacă intenționați să utilizați aparatul exclusiv la domiciliu, pentru a alege o buclă full-size.

 • Lucrul materialului de acoperire a suprafeței. Ceramica este considerat materialul cel mai blând. Plăcile din acest material sunt încălzite rapid la nivelul necesar, acestea păstrează căldura mai mult timp și cu blândețe afectează părul. Costul unei astfel de rău este cea mai mare, cu toate acestea, este mai bine să plătească pentru calitatea produsului decât apoi pentru a restabili bucle deteriorate.

Plăci metalice cu acoperire ceramică sau turmalina sunt, de asemenea, destul de atent cu parul, cu toate acestea, în timp, acoperirea este ștearsă, expunând metalul care poate provoca leziuni grave.

 • Reglarea temperaturii. Pentru a păstra sănătatea firelor în timpul utilizării frecvente a capturii, selectați dispozitivul cu moduri de comutare pentru a selecta temperatura optimă. Pentru bucle groase și rigide, încălzirea va avea nevoie de 230 ° C, pentru subțire și slăbită – la 180 ° C.

 • Disponibilitatea funcțiilor suplimentare și duze. Standard Economy Clash nu are detalii detașabile. O clasă superioară de dispozitive este echipată cu duze suplimentare pentru crearea de valuri de diferite dimensiuni.

 • Dimensiunea cablului. Cu cât firul este mai lung, cu atât este mai ușor să utilizați dispozitivul în orice cameră. Nu depindeți de locația prizelor și a oglinzilor, în fața căreia faceți o așezare.

 • Preț. Pentru calitatea trebuie să plătiți, astfel încât buclele de la celebrul și brandurile dovedite stau atenția. Puteți achiziționa o versiune economică dacă nu veți curge în mod regulat undele pe cap.

Dar pentru a păstra sănătatea părului în cazul nevoii de utilizare continuă a stilului, se recomandă alegerea dispozitivelor cel puțin categorie de prețuri.

Printre cei răi pentru a crea o ondulare mare, pot fi distinse următoarele.

 • Ga. Ma Flece Fable – încălzirea dispozitivului până la 220 ° C pe câteva minute și creând valuri frumoase mari. Minusul este prezența unui singur regim de temperatură conceput pentru păr mai gros și mai puternic. Plăcile au acoperire ceramică.

 • Viconte VC-6735 – Potrivit pentru părul de orice tip. Acoperirea ceramică a plăcilor, 9 moduri de temperatură și design ergonomic transformă crearea de coafuri la plăcerea reală.

 • Babylisspro – adevărata emblemă dintre ondularea rea. Plăci plutitoare de titan cu acoperire ceramică facilitează așezarea, cablul lung oferă mobilitate, 5 moduri de temperatură vă permit să așezați părul tuturor tipurilor. Lipsesc unul – cost ridicat.
Citește mai mult  Biosava par pe păr mediu: caracteristici și tehnologie

Decizind cu alegerea turmelor, puteți începe să creați o așezare elegantă.

Cum se face?

Pentru a crea o ondulare mare, veți avea nevoie de un cârlig de fier sau triplu curl. Stabilirea cu călcarea se efectuează după cum urmează.

 1. Părul trebuie spălat și uscat bine, aplicați protecția termică.
 2. strand separat, așezați între plăcile și clema timp de 10 secunde.
 3. Deplasați fierul de mai jos și repetați procedura. Este important să mutați dispozitivul strict paralel cu secțiunile anterioare curbate.
 4. Repetați pașii enumerați înainte de a obține rezultatul dorit.

Triple Cofra Cofer este de asemenea folosit pentru a crea bucle mari. Acest dispozitiv necesită o anumită abilitate, este mai bine să o utilizați în mănuși de protecție termică. Astfel de clești sunt folosite în principal pentru curlingul părului lung și pentru lungimea medie.

Dar, pentru a pune părul scurt cu un astfel de puril la domiciliu, este puțin probabil să reușească, deci este mai bine să cauți ajutor profesioniștilor.

Styling și coafuri

Opțiuni pentru coafuri folosind gofrare mare set mare. Cel mai mare număr de idei poate fi realizat pe păr lung și mediu:

 • Păr încadrat+
 • Cozi cu fire ondulate, se termină+
 • Grinzi laterale ridicate, joase+
 • Coafuri de seară+
 • Panouri deschise.

Puteți recrea Chic Hollywood în stil retro, așezându-se într-o frumoasă fire de îndoire de pe față, ascunzând restul părului într-un fascicul neted. Pentru opțiunile de păr scurt, totuși, puteți crea o imagine spectaculoasă cu o ondulare mare pe breton, fire separate sau modele.

Exemple frumoase

Oferim să vă familiarizați cu idei interesante de inspirație.

 • Incredibil, arată ca niște bucle, făcute cu ajutorul unui cofre.

 • Puteți crea cu ușurință o coafură de podium, aplicând ondulații pe părul liber.

 • Îngrijirea cu o ondulare mare arată uimitor.

 • Pe părul scurt, este suficient să alocați mai multe fire în ondulații mari – și atenția celor din jurul dvs. este oferită.

 • Firele ondulate pot fi așezate în coafuri de diferite dificultăți, combină o ondulare mare cu mai mici.

 • Stabilirea cu o ondulare mare – un câmp larg de activitate pentru experimentele de acasă.

Încercați imagini noi și pregătiți-vă să prindeți priveliști admirații ale altora!

Despre cum să puneți părul cu o ondulare prin captură, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: