Plum culoarea parului: care este potrivit și cum să-l?

Plum culoarea parului: care este potrivit și cum să-l?

Colorarea părului cu o culoare non-standard, o femeie poate declara despre sine, și arată, de asemenea, personalitatea. Coafuri Plum prefera mai multe femei – atât pentru cei tineri, care sunt în căutarea pentru ei înșiși și adulți de sex echitabil care au avut deja loc.

Particularități

Potrivit statisticilor, culoarea prune a parului este considerat destul de popular. Dacă doriți să faceți aspectul dvs. neobișnuit, la modă și remarcabil pentru alții, merită să pictați cu această umbră. Părul acestei umbri este versiunea soluției îndrăznețe și elegante pentru o persoană care este tânăr. Proprietarii unor astfel de bucle vor fi întotdeauna în centrul atenției.

Dezavantajul acestei gamă de culori pentru Chpelurs poate fi numit Unele complexități în selecția umbrei. Culoare clasică saturată Nu este potrivit pentru toată lumea, Deci, dacă nu sunteți destul de încrezători în capacitățile dvs., dar aveți o mare dorință de a schimba imaginea, merită să contactați specialiștii.

O culoare de prune este o nubilă, el este aleasă de oameni care sunt caracteristici de curaj, energie, precum și absența fricii în exprimarea propriilor sentimente și emoții.

Cine vine?

Hair umbra de prune sălbatice poate aborda ambele fete cu nuanțe de piele caldă și rece, nu este o excepție de măsline. Aceste caracteristici ar trebui să ia în considerare la selectarea culorilor. După cum știți, gama rece a prunelor este potrivită pentru femeile cu piele ușoară, dar caldă, dimpotrivă, frumusețea întunecată, cu fiare de ochi strălucitoare.

Destul de cremă linoms în femei arata destul. Dar bărbații nu mai experimentează cu această culoare. Ca o excepție, vopsea o nuanță de prune poate fi băieți cu un mod extraordinar de simulator și boem. Wild coapte de scurgere pe părul ei este o oportunitate de a exprima misterita și puterea interioară a unei femei.

Dacă o femeie este o brunetă naturală, atunci această umbră va deveni opțiunea perfectă la colorare. Datorită lui, culoarea naturală a părului și feminității proprietarului va fi accentuată. Pentru blonde această opțiune nu este destul de potrivită. Vopseaua este capabilă să stea pe părul blond nu la fel de gând, ci sub formă de pete sau mozaic.

Citește mai mult  Tunsori si coafuri pentru femei pline după 40 de ani

Femeile cu ochi maro ar trebui să dea o preferință unei umbre necorespunzătoare, răcoroase de prune. În această situație există un contrast minunat de păr și cornee caldă. Dacă fata are nuci sau ochi maro deschis, atunci umbra de prune poate fi oricare. Albastru și gri Eye Iris este considerat rece, deci este mai bine să picteze părul cu o nuanță caldă de prune.

Tints

Nuanța de păr de păr este un amestec de burgundă cu violet. Când adăugați anumiți pigmenți, această culoare poate fi caracterizată prin calm, saturație, sclipici sau pământ. Cel mai adesea se potrivește femeilor cu culoare caldă. Există următoarele nuanțe de păr de prune.

 • Clasic. Aceasta este o culoare pură a unei umbre de prune. Poate fi combinat cu orice culoare a ochilor, dar este preferabil să alegeți fetele cu karium și ochi albaștri.

 • Pink Pluma. Această vopsea combină tonuri calde și reci. Această vopsea este recomandată pentru a cumpăra femei care au piele ușoară și aspect cald. Cu toate acestea, atât frumusețile tăbăcite, cât și proprietarul fenotipurilor reci pot profita de această nuanță, înlocuind în același timp imaginea.

 • Frasin. Testul și curajul acestei culori sunt potrivite pentru reprezentanții unui podea frumoasă, cu o nuanță rece a pielii și a ochilor maro de nuanțe diferite.

 • Plum negru. Cu alte cuvinte, umbra se numește un lalea negru. Se caracterizează prin săracțea, răceala, aristocrația. Aceasta este opțiunea perfectă pentru o doamnă cu părul negru și pielea de măsline.

 • Plum vinete. Un amestec de nuanțe reci și calde va sublinia în profunzime frumusețea aspectului de tip rece.

 • Purple Pluma. Această umbră nu se referă la nici o culoare rece și nici la cald. Se potrivește cu pielea de măsline și birocrația de ochi maro, de asemenea, prune purpuriu pot decora fată cu tipul de piele cald.
Citește mai mult  Shutush pentru parul scurt: cum de a alege tonul și să pună în aplicare în mod corect procedura?

 • Pripel Plum. Această nuanță va trebui să fanii gust de aur roz. În această nuanță dominată tonuri calde.

popularitate specială pentru ziua de azi este o cauțiune de prune. Această direcție reală în colorare a părului se va potrivi aproape orice femeie.

Cum de a picta părul?

În prezent, există mai multe vopsele de culori violet și prune, datorită căreia puteți obține rezultatul dorit. blondele de Lumina nu va avea probleme cu atingerea nuanța dorită a capelele. Un colorant pigmentate special este aplicat pe părul castaniu strălucitor deschis, care dă efectul necesar. Dar, într-o situație cu parul inchis la culoare, totul este un pic mai dificil, pentru început vor fi leneș, și numai apoi vopsea în prune.

Pentru ca procedura de colorare pentru a se completa în mod pozitiv, puteți consulta cu un specialist înainte de colorare. Puteți vopsea parul folosind nuanța dorită a achiziționat în magazin. Puteți cumpăra un instrument care este special conceput pentru femei blonde. Folosindu-l, va fi necesară nicio manipulări preliminare. Vopseaua este aplicată, și să reziste la spalata pentru trecerea timpului, care este indicat în instrucțiunile.

Colorarea urmaririle de culoare de prune coapte la domiciliu nu este atât de simplu, pentru acest lucru aveți nevoie de anumite abilități. Experiment mai bine cu coloranți instabile, tonic. Culoarea care se va întâmpla după tonifiant este capabil să reziste din săptămâna a lunii, saturație pierde treptat. Brichetă a fost inițial părul, cu atât mai des umbra va trebui să fie actualizate.

Așa că rezultatul picturii era rezistent, este necesar să se folosească de vopsea pentru păr de culoare prune. Culoarea actualizată a capele va dura 4 până la 8 săptămâni. Pentru trecerea timpului, el se va umfla, radacinile vor creste. remedii populare pentru a obține uniformitatea tonul nu va aduce rezultate. Asigurați-vă original aspectul și mai convenabil, nu numai cu ajutorul colorare completă a capului de cap, dar, de asemenea, următoarele metode:

 • Modelare+
 • colorarea Multicolor+
 • Ombre+
 • Ballizhem.
Citește mai mult  Culoare par ciocolata: nuanțe, caracteristici pentru alegerea vopselei și îngrijire

In cazurile de mai sus, umbra schimbării șuvițe individuale, parul este tratat în lungime, lățime, grosime. Uneori, există situații când după vopsire, o femeie nu este destul de mulțumit de efectul. Fix situația este cel mai bine în primele 72 de ore după colorare, deoarece în acest timp culoarea nu este pe deplin stabilit pe buclele. Cel mai simplu mod este decolorarea sau vopsirea cu o altă vopsea.

O a doua opțiune de a scăpa de umbra de prune este amestecarea 2 pastile de vitamina C și aplicarea lor în poală. O oră mai târziu, va trebui să vă spălați părul. Puteți folosi, de asemenea, șampoane cu efecte de albire care accelerează procesul de spălare de umbră prune de cap hairproof.

Îngrijirea ulterioară

Ca orice altă culoare de păr unhetable, o proprietate inerentă de scurgere rapid spălate. Pentru a menține efectul de colorare, parul va avea nevoie pentru a hidrata. Cu o umiditate suficientă, ceapa parul va păstra sigilat, astfel încât atunci când spălarea culoarea nu va umple. De asemenea, este în valoare de sampoane useing care sunt create pentru cap hairproof pictat. Împreună cu ei, se recomandă să achiziționeze întreaga linie de îngrijire, și anume, balsam, masca.

Pictat de păr „frică de“ căldură, care este, ea va reacționa negativ la Weems, uscătoare de păr și razele de soare drepte. De stabilire și uscarea coafurile de prune exercitiu mai bine fara a folosi tehnica modernă. Mergând la stradă în căldură, este în valoare de a pune o diademă, care va preveni fading.

Atunci când îngrijirea vopsit într-o nuanță de prune, parul ar trebui să efectueze următoarele reguli:

 • hidrateaza+
 • livra+
 • temperatura ridicata.

Este neobișnuit să se uite cu colorarea coafura cu o culoare de scurgere – acesta este visul multor femei. Cu toate acestea, nu fiecare va decide cu privire la un astfel de pas îndrăzneț.

Aspectul vibrant Destul poate, oameni numai puternice încrezătoare în sine care iubesc pentru a atrage atenția altora.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: