Pouder blond: care este potrivit și modul în care pentru a atinge nuanța dorită?

Pouder blond: care este potrivit și modul în care pentru a atinge nuanța dorită?

Experimentarea cu părul și părul de textură nu trebuie să fie frică. Combinând diferite tonuri, este mai bine decât orice program de calculator pentru a ridica o culoare, unic vă distinge din mulțime. Asa de, Pouder Blond – solutia perfecta pentru kara- sau negru cu ochi femeile cu parul inchis la culoare din natură (clarificare necesară) sau pentru blondele cu piele aproape alb.

Acesta este un ton natural, cald, conceput pentru a sublinia „la rece“ frumusete. Se va introduce romantism si sensibilitate.

Opțiuni pentru a obține o nuanță

Pulbere blondă, la fel ca alte zeci de nuanțe, se poate dovedi după numeroase încercări de a găsi culoarea lor.

De „script“, uneori poate fi foarte interesant: tăierea lungimea părului de la metru și mai mult la doar 40 de cm, în încercarea de a se retrage de acolo, care, la rândul său, se spală off extrem de lent, fără tragere de inimă. Unele femei nu reușesc să picteze, de exemplu, în cenușă blonda – Tonifiere pe păr clarificat necesită o abordare amănunțită, chiar și în loc de cenușă dorită și lumină, puteți obține nuanțe de maro.

După ce a realizat în câteva săptămâni de spălare de pe culoarea maro nedorit cu jumătate sau 2/3 (în saturație culoare), vă sunt garantate pentru a obține ceva în luminoase sau păr iluminate anterior, foarte fumatul pe blond pulbere.

Pentru a vopsi în blond pudră, aceste mijloace sunt adecvate ca:

 • Vopseaua de spalat Reactiv – Compozitie Estel Culoare Oprit+
 • pulbere Lightening Estel Deluxe, care conține 3% peroxid de hidrogen+
 • vopsea de brand Kapous Bright nuanțe (cenușă violet) – conține niște coloranți albastru și violet.
Citește mai mult  Foarfece pentru păr frezat: cum de a alege și de utilizare?

Culoarea albastră este bine aruncată în aer nuante de rosu, violet – nu dă părul să fie „galben ca de pui“.

Efectuați următoarele:

 • Se spală excesul de vopsea maro – fără a dezvolta dezvoltator de culoare+
 • Se repetă procedura până când veți obține de culoare roșu aprins+
 • Apoi, se repetă din nou spălare, în timp ce părul roșcată luminos nu va fi un roșu pal+
 • ușor descuraja părul cu pulbere+
 • vopsea de culoare de păr într-o luminat nuanta mai rece.

  blond pulbere de culoare este gata și va organiza cel puțin două săptămâni. Cu toate acestea, parul extins nu poate rezista – baza de adeziv este pur și simplu de la spălări frecvente desfăcută și efectele compozițiilor agresive, și puteți pierde o parte din păr, rasfatul o coafura, care este dat de multe ori nu o Tet de mii de ruble.

  Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru deschiderea culorii părului și nuanțare?

  Lightening – stres pentru bucle, care intră în epuizarea structurii lor sănătoase. „Lemn“ le poate subțierea, făcându-l uscat si fragil, astfel încât mijloacele speciale sunt utilizate imediat după colorare (clarificare și nuanțarea capac de păr). În caz contrar, nu le va oferi un fel propriu-zis – ei vor arata pur si simplu greu de verificat și.

  • Pentru a salva culorile preferate, achiziționați o compoziție special proiectat pentru bucle topit, decolorate sau vopsite.
  • Spălarea capului meu, umeziți părul cu un balsam de clătire, de așteptare atunci când acestea se fixează ușor (pe parul umed nu va fi atât de eficient).
  • Săptămânal păr „hrană pentru animale“ și scalpul cu compoziții speciale ce conțin vitaminele A, C și E. Le puteți cumpăra în orice farmacie.
  • O dată sau de două pe săptămână, petrece restaurarea cu măști pe bază de ingrediente naturale, inclusiv miere, ulei de măsline, ulei de cocos, gălbenușul de ou, grassrains și alți reactivi naturali, care sunt benefice care afectează compoziția părului și îmbunătățirea structurii și textura.
  • Nu utilizați uscător de păr cald pentru uscare. Dacă vă grăbiți – porniți uscător de păr sau ventilator în modul rece de suflare, direcționând fluxul de aer din rădăcini la sfaturile părului.
  • Nu mergeți la căldura de vară cu un cap neacoperit.
  • Nu vă spălați capul în fiecare zi – spălarea permanentă a capelelor vor strica rapid blonda dvs. de pulbere. Același lucru se poate spune despre nuanțe similare.
  • Oferiți o nutriție adecvată și echilibrată.
  • La fisuri nu obține galben, după fiecare a treia spălare, utilizați compoziția de tăcere. Acesta va ajuta blonda de pulbere să stea cât mai mult posibil, atunci umbra se va schimba fără probleme la miere, mocha sau caramel.
  Citește mai mult  Cum sa faci o coafura frumos pentru parul lung, în 5 minute, cu propriile mâini?

  7

  Fotografii

  Urmați recomandările menționate mai sus, iar imaginea fermecătoare nu vă va lăsa mult timp.

  Despre cum se întâmplă procesul de colorare în Blondă cu pulbere, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: