păr de culoare violet deschis: la care se potrivesc și cum de a alege vopseaua?

păr de culoare violet deschis: la care se potrivesc și cum de a alege vopseaua?

Daca visul tau este o nuanta de liliac pe păr sau fire, cum ar fi o prințesă, atunci nu ești singur. Culoarea violet Lumina este acum la vârf de moda, și la modă pot alege în mod liber nuanțele dorite în paletele de orice producător de vopsele. Dacă alegeți corect o umbră în funcție de tipul de aspect, chiar și cele mai multe soluții de culoare extraordinare va arata uimitor. Într-o situație cu culoarea violet, este foarte ușor să traversați fața și să arătați vulgar. În această paletă, există o mulțime de culori – de la lavandă ușoară la vinete intensive.

Cui culoarea este adecvată?

Un punct important pentru prezicerea rezultatului perfect de colorare este o selecție a unei umbre, având în vedere tipul de aspect și culoarea pielii. Deci, rezultatul perfect va reuși în frumusețile aspectului slavic – pe părul lor, orice nuanță de purpuriu de lumină va arăta superb. Cele mai multe dintre aceste fete aparțin culorii de iarnă. Vizitarea și cu ochii luminați cu nuanțe de liliac pot experimenta cât de mult veți fi întotdeauna în câștig.

Pentru doamnele tipului de aspect de toamnă cu pielea lor întunecată și ochii maro cu vopsele de liliac, este necesar să fii foarte atent, deoarece aceste nuanțe vor accentua mai degrabă defectele.

cu toate acestea Dacă doriți cu siguranță o culoare purpurie, atunci ar trebui să jucați cu nuanțe pe fire separate, încercând tehnicile moderne de colorare umbrală și balewomen, sau vopsea părul în tonuri de culoare maro, lăsându-ți firele întunecate și purpuriu.

Citește mai mult  culori de par neobișnuite

Pe fetele fetelor „de vară”, dacă au piele palidă și ochi verzi, nuanțele roz vor arăta elegant și spectaculos. Acordați atenție tonurilor de boabe: căpșuni, zmeură. Și frumusețile de primăvară cu pielea și ochii lor strălucitoare se vor potrivi tuturor tonurilor de lavandă pastelate.

Pentru a obține o umbră ideală Mai bine contactați salonul de înfrumusețare, în cazul în care profesionale, luând pe deplin în considerare tonul pielii si a aspectului, selectează dreptul de vopsea și va sta cu siguranță timpul de culoare pentru a obține rezultatul dorit, deoarece intensitatea vopselei depinde, de asemenea, de mai mulți factori.

Blondele mult mai rapid Brunete Ia-Magic nuanțe de violet.

Prin urmare, este logic să se concluzioneze că Colorarea independentă în Lavanda nu este deloc de bun venit, chiar dacă există o experiență de origine pictura.

nuanțe trendy

 • Roz mov. Puteți obține ca un violet cu caractere aldine de pensionare ușor, și un roz cu o sudoare violet – totul depinde de gustul personal. Blondele sunt pur și simplu superbe cu tonuri de fructe de pădure, dar dacă mai aproape de umbra mai mult decât violet, atunci tinerele blonde vor primi culoarea lor la modă.

 • Alb-violet. Din păcate, fără decolorare prealabilă a părului înainte de procedura de astfel de ton nu o atinge. O puteți realiza numai după decolorarea completă. Încercați să faceți totul în mai multe tehnici, dând de păr să se relaxeze. „Chill“ – procedura istovitoare chiar si pentru cel mai sănătos păr.

 • Ashen. Sedina in trend. Da, da, n-ai auzit. O mulțime de fete a suflat de păr pentru a le picta după aceea. Daca nu sunt atât de riscante, dar blondă, puteți încerca „Ombre gri“ – alter numai sfaturi de par. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că, după aceste fracțiuni și câteva săptămâni de plăcere, rezultatul trebuie să fie gata pentru sfaturi de par pot scadea, fie uscat si fragil.
Citește mai mult  Cât de des se poate face pentru păr botox?

 • Gentle-Siren. Aceasta culoare poate fi vazut mai des pe fete și adolescenți. Blonda se transformă în această nuanță mai repede, pentru culori mai închise vor trebui să lumineze buclele.

 • blonda de aur violet. Minunat Mix Ash Blond și Lilac. Potrivit pentru fete care nu fac acest lucru sunt binevenite modificări de culoare.

Independent de colorat

Dacă sunteți suficient de experimentat (sau aventura), în scopul de a obține o culoare lavanda a casei, apoi cu ajutorul unor pași simpli descrise mai jos, veți reuși. Deci, procedați.

 1. Rulați decantorul într-un pahar sau tacamuri din ceramică (astfel încât se produce nici o reacție de oxidare).
 2. Urmați instrucțiunile de pe ambalaj producător.
 3. După timpul de laid, se spală decantorul.
 4. Arunca părul, împărțiți în excursii separate,.
 5. Se prepară vopseaua de nuanța dorită de culoare violet deschis.
 6. Se aplică pe toroane uniform cu o perie mai întâi pe probe, apoi pe toată lungimea.
 7. Țineți tăiat de timp dorit și sparge.
 8. Aplicați balsamul de fixare. Eliminați în câteva minute, în cazul în care este necesară spălarea.
 9. Și păr uscate pune.
 10. Pentru a menține rezultatul, puteți utiliza eșantion sampon.

Fata cu o tentă de lavandă pe părul ei nu va rămâne neobservat. Aceasta culoare este la modă, neobișnuit și chiar fabulos.

Decizia de a schimba culoarea părului nativ pe purpuriu de lumină, veți prinde priviri admirații. Dar totuși înainte de a schimba culoarea, toate cântărește totul, pentru că va fi foarte dificil să scape de buclele de liliac. În multe cazuri, decizia va fi doar un singur lucru – așteptați când părul va crește și va tăia pictat. Dar viața noastră a fost creată pentru a experimenta și bucura de rezultate reușite.

Citește mai mult  Fier pentru volumul rădăcină: cum de a alege și utilizarea?

Despre cum să-ți pictezi părul într-o culoare de lavandă, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: