Prezentare generală a ESTEL TERMOKERATIN

Prezentare generală a ESTEL TERMOKERATIN

Nu vă supărați dacă brusc părul a început să reamintească un teanc de fân. Toate vinurile Styling și pictură frecventă. Dar fără ei, fetele moderne nu se gândesc. Ieșirea este – restabilirea buclelor termocratice de la estel. Rezultatele utilizării sale provoacă deliciile solide și dorința de a repeta din nou procedura din nou și din nou. Părul returnează strălucirea, netezirea și vederea sănătoasă. Ei devin atât de ascultător încât vă puteți permite să facă fără agenți de styling și să se trezească dimineața, mai târziu decât de obicei.

Avantaje și dezavantaje

În primul rând, este în valoare de înțelegere ce fel de cheratină naturale. Așa numita proteină implicată în formarea structurii părului, unghiilor și pielii. Părul uman este de 80% compus din cheratină, care este distrus treptat cu colorație frecvente cu compoziții cu componente agresive și entorse chimice, atunci când lumina soarelui, sub influența căldurii, marine și de apă și de alți factori clorurate. Rezervele de frezare cheratina sunt pur și simplu necesare pentru sănătatea părului, deoarece este această substanță, care este pentru ei materialul principal de construcție.

In timpul ceratage clasice, se presupune acoperirea unui reziduu cu o compoziție specială bazată pe keratină naturale. Cade parțial în interior, iar o anumită cantitate întârziată pe suprafața părului, învăluindu-l cu un strat subțire de filme.

Pentru a activa compoziția și consolida rezultatul de la aplicarea sa, este necesar să se încălzească catena de thermotive. contribuie cu temperaturi ridicate, la o mai bună digestibilitate cheratină. Se pare că, chiar și procedura de reabilitare presupune un efect termic nociv.

thermocratic inovatoare, spre deosebire de cheratină convenționale, nu are nevoie de a utiliza fierul de călcat. Unicitatea Estel thermokeratin se află în compoziția sa specială. Interacțiunea cu conductorii thermoactivator la producerea de căldură moderată, de asemenea, contribuie la o îmbunătățire semnificativă a procesului de penetrare în structura componentelor utilitare. In timpul acestei proceduri blând, parul este obținut prin termo-coratin nutriție, saturate cu keratină și aminoacizi. Suprafața exterioară este restaurată, iar solzi nu sunt. Aceasta se manifestă prin strălucirea vizuală și vederi magnifice, finețe și densitate.

Procedura thermocolate se recomandă în următoarele cazuri:

 • În cazul în care parul este deteriorat semnificativ prin expunerea termică regulată+
 • Dacă aveți nevoie pentru a îndrepta structura părului cu consecințe minime și beneficii maxime+
 • În cazul în care părul după colorare frecventă este lipsit de strălucire și putere+
 • Atunci când marginile secvențiale și onctuozitate totale și părul îndulcit.

După procedura cu mijloacele de bucle Estel se întoarce strălucirea pierdută și o condiție elegant. În același timp, culoarea părului este fixă, adică, ea devine mai luminos și expresiv. manifestelor impact imediat și are un efect cumulativ. Cu fiecare procedură ulterioară, parul va deveni de lux.

Situația de fapt în favoarea procedurii:

 • Electrificarea părului este redusă+
 • Pigment de fire vopsite este fixat+
 • toroane hidratata și băuturi cu substanțe utile+
 • În plus față de recuperare, parul devine o protecție termică minunat+
 • Structura firului de păr este îndreptat+
 • Vârfurile părului sunt „căutat“, iar coafura dobândește o vedere prezentabil+
 • Îmbunătățește starea generală și părul vizual+
 • Procedura este mai ieftin decât kerats salon.
Citește mai mult  Coafuri casual pentru par scurt

ThermalTatin ESTEL este un mijloc eficient atunci când se realizează o procedură de nivel profesional pentru a restabili și îndreptați structura părului deteriorat. Posibilă fără ajutorul maestrilor salon pentru sănătate de returnare și luciu. Într-o perioadă scurtă de timp, firele uscate și plictisitoare transforma într-un luciu strălucitor strălucitor și elasticitate.

Această procedură terapeutică este capabil de a ajuta la refacerea chiar și buclele cele mai afectate. Vizual parul pare gros, și toate zonele deteriorate disponibile sunt ocupate. O astfel de condiție de a părului place proprietarul său la trei luni.

Un alt bonus de a folosi heratina termic este că Hairstyle încetează să se schimbe în mod spontan stivuire pe vreme rea. Sub stratul grija de cheratină, ele rămân netede într-un mediu umed și sub influența UV.

Complexul ESTEL cu fiecare procedură ulterioară este din ce în ce se manifestă printr-un efect pozitiv asupra șuvițe. Și cu keratina, culoarea dupa vopsire este fixat timp de 2-4 luni.

dezavantaje

Cu toate acestea, unele părți negative ale procedurii au, de asemenea:

 • nu este potrivit pentru parul rar, înclinat spre gras – acestea sunt mai rapide și de a atrage praful+
 • Parul este uscat, iar în cazuri rare, începe să scadă în mod activ+
 • Formaldehida poate provoca alergii, deoarece este o substanță cancerigenă+
 • contraindicat în timpul perioadei de așteptare a copilului și pe guv+
 • Unii utilizatori nu au primit efectul imediat de așteptat de la procedura.

Este inclus în kit?

După kerating, extinderea efectului pentru o perioadă mai lungă ajută la o îngrijire complexă. Setul include mai multe mijloace pentru influența activă a părului: șampon, mască de restaurare, termicator și apă keratină.

Masca de păr conține un complex de renovare cu adăugarea de keratină pentru a ajuta la consolidarea procesului de regenerare a părului la nivel profund

Thermoactivatorul contribuie la transferul de căldură, fără de care procedura de tratament este imposibilă prin metoda de keratinizare. Misiunea termoactivatorului este de a ajuta la livrarea keratină în interiorul părului, îndreptați scalele ridicate, conectați capetele stratificate și stabilirea procesului de alimentare.

Apa de keratină este necesară în ultima etapă pentru a hidrata buclele, dându-le forță și elasticitate, fixând culoarea părului după pictura, dau volum și protecție împotriva efectului nociv al factorilor din exterior.

Citește mai mult  Melting Voil : caracteristici, argumente pro și contra, selecție de umbra

Despre complexul ESTEL THERMOTORITIN Comentarii excepțional de bune. Toate pragurile o noutate pentru rezultatul excelent după aplicare și a remarcat starea îmbunătățită a firelor. Mai ales vizibil, seria arată proprietățile minunate pe firele vopsite, fie după o curling chimică rigidă, rotind părul dim și părul îngălțat într-o coadă radiantă și bine îngrijită.

În plus, marca de tranzacționare ESTEL a lansat o serie de măști de tonifiere „injecție de culoare”. Newtone Thermokeeratin Haute Couture împreună cu termoactivatorul, în plus față de acțiunea eșantionului, hrănește keratinul de păr, ne înșurubează structura. În mijloacele de consum economic, design convenabil al sticlei și nu cumpără o paletă, permițându-vă să alegeți o nuanță potrivită pentru orice culoare părului. Masca împotriva galbenului violet în aparență, dar oferă un efect excelent al buclelor de cenușă ca rezultat.

Masca „injectarea culorii” laudă pentru calitatea produsului, justificând pe deplin toate certificatele de producători.

Keratin sampon

Conform promisiunii producătorului, șamponul contribuie la curățarea moale a firelor și a scalpului. Se hrănește pe deplin părul slăbit și le restabilește din interior, umplere, netezire și etanșare. Blocările returnate au fost o forță naturală, densitate, bine întreținută.

Conform consistenței, șamponul este dens, ceea ce permite să cheltuiască economic mijloacele. În culori este transparent, dar are un val de perle. Mirosul este frumos și blând. Este ușor de biciuit într-o spumă, prin urmare, fără probleme elimină toată poluarea de păr și cap.

Șampon ambalat „Estelle” în sticla de formă cilindrică din plastic gros. În capac există un dozator convenabil care vă permite să utilizați agentul de reînnoire. După aplicarea șamponului, există o creștere a elasticității și a luciului de păr.

Masca ThermoCheratin

Mai ales recomandat pentru stilul obișnuit cu dispozitive fierbinți și colorare frecventă. Produsul care nu are o rechemare negativă uniformă. Masca ambalate într-un tub alb. Extrudată dozat printr-o deschidere neat făcut în capac.

Scăzut de grăsimi, consistență densă, distribuite uniform pe întreaga lungime a toroane. Mirosurile delicioase – parfum dulceag. netezește perfect firele și nu le privează de volum feminin atractiv. În plus față de produsele alimentare, îi conferă elasticitate bucle, nu-l poluează în aparență, nu pierde în greutate nu. Păr nu trebuie să se spele mai des după aplicarea măștilor. Există fonduri suficiente pentru 10-20 de ori, în funcție de lungimea de coafura. Pret disponibil, volum suficient pentru utilizarea pe termen lung.

Thermoactivator

Stimulează revenirea căldurii de pe scalp, ceea ce atrage după sine keratina obtinerea în adâncimi de păr. Inlocuieste capacele profesional de încălzire (PVC pălărie, prosop). În plus față de „efectul de seră“, Mijloace suplimentar fluxuri bucle de amino acizi. consistență lichidă, cu abia ușor de reținut, dar aroma placuta. Aplicat imediat după masca prin masaj mișcări. Mai întâi distribuite pe probele din rădăcini, și după – pentru întreaga lungime. Costul este disponibil cu un rezultat pronunțat, comparabil cu procedura de salon.

Citește mai mult  Fiole pentru cresterea parului: descriere, branduri, sfaturi de selecție

apă Keratinova

Necesitatea de a remedia impactul procedurii. hidratează Apă și băuturi toroane, le, netezește și „sigilii“ sfaturi puf compactează, păstrând culoarea părului strălucitor. Servește ca o protecție termică și antistatică. Oferă protecție UV, nu necesită spălare.

Instructiuni de folosire

Complexul Estel cu termo-coratin este o modalitate foarte bună de a efectua eficient de îngrijire la domiciliu. Utilizați-le acasă pe cont propriu într-adevăr ușor. Este important doar pentru a se conforma cu exactitate instrucțiunile atașate setului.

Etapele procedurii sunt.

 1. Se spală părul cu șampon de curățare Estel. Suvite să se răcească plat pieptene-un rând.
 2. Se aplică compoziția cheratinei cu un thermoactivator timp de 15 minute.
 3. Tratați părul cu o cantitate mică (faceți conform instrucțiunilor) apei de keratină.
 4. Coafura uscată cu uscător de păr cald.

Procedura cu efect de acumulare. Tehnologia trebuie să repete câteva săptămâni după utilizarea primară. Este important să vă amintiți necesitatea de a utiliza întreaga serie de instrumente de marcă ESTEL care favorizează rezultatul rezultatului pentru o lungă perioadă de timp.

Recenzii

Efectul după ce ESTEL Thermokeeratin este salvat Până la 4 săptămâni. Rezultatul depinde de condiția părului inițial și de ce tip pe care îl includ. Pentru a le salva speciile bine păstrate, se recomandă repetarea regulată a procedurii. După ce nu este permisă utilizarea șampoanelor de sulfat și parabeni, în timp ce se spală veverița naturală. Mai bine să cumpărați un șampon de turnare și să intrați în obișnuință de a folosi exact mijloacele de curățare a părului.

Acest producător eliberează aceste șampoane în sticle mari îmbuteliate. Seturile termokeratine sunt utilizate și cuprinzător și separat. Unele fete remarcă faptul că chiar și o mască poate face reîncarnări magice cu părul.

Și dacă adăugați apă de keratină la îngrijire regulată, firele vor fi și mai denzive și mai atractive. Dar reacția, precum și recenziile despre procedură, sunt diferite.

Cu toate acestea, deoarece numărul de feedback pozitiv prevalează, Trebuie să încercați cu siguranță, pentru a efectua procedura de ingrijire acasa termo-coratin pe cont propriu de păr.

Judecând după comentarii, rezultatul ar trebui să imediat. Cei mai mulți consumatori, părul devin imediat ascultător și mai matasos. Numai unități Notă că aveți nevoie de două sau trei proceduri pentru a marca transfigurarea dorită a capelelor.

Utilizarea regulată a întregului set ajută la restabilirea structurii naturale a părului și economisiți efectul pentru o lungă perioadă de timp.

Despre TERMKERATIN ESTEL Instrumente și caracteristici de procedură, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: