Pro și dezavantaj de extensii de par bandă

Pro și dezavantaj de extensii de par bandă

extensie Panglica este considerat unul dintre cele mai populare metode de extensie de păr. Din cauza costurilor disponibile și efectul asupra acestei proceduri rapide, tot mai multe fete sunt recurs în fiecare an.

Particularități

Astăzi, o extensie de bandă este considerată una dintre cele mai populare optime și. Judecând după comentarii, doamnele recurg la această procedură din cauza prețului său accesibil și durabilitate.

Cu abordarea corectă, puteți adăuga păr nu numai lungime, dar, de asemenea, o den.

Caracteristica distinctivă a extensiei benzii este faptul că procedura este foarte ușor, datorită căreia chiar și un specialist neexperimentat poate face fata. Procedura durează aproximativ o oră și nu produce nici un disconfort.

Suvite utilizate pentru extindere sunt fixate pe panglici transparente, care sunt lipite de păr nativ. Pentru lipirea părului, este folosit lipici special, care poate fi spălat cu o soluție atunci când îndepărtarea. Principalul avantaj al părului extinse în comparație cu minciuni pictate în faptul că ei nu își pierd aspectul lor atractiv după un anumit timp și nu fac tam-tam. Până în prezent, două metode de creștere panglici se disting – germană și italiană. Prima opțiune este construit pe utilizarea de benzi adezive, fixarea pe păr, iar al doilea – compoziția specială acrilic.

Cititi mai multe despre modul în care se face extensia banda de păr, vei învăța de la următorul videoclip.

Citește mai mult  Biguchi pentru parul scurt: alegere și secrete de stabilire
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: