Procedura Fericirea pentru păr : ce este și cui?

Procedura Fericirea pentru păr : ce este și cui?

În Japonia, în prezent, există un adevărat cult de bucle frumoase. Extra lungi și toroane groase au fost considerate întotdeauna japonezii cu atributul principal al fetelor atractive, care fac parte din cele mai înalte straturi ale societății tradiționale. Mulți specialiști moderni cred că îngrijirea părului este mese de înaltă calitate, hidratare constanta, lupta cu scop capetele secting și fragilitate crescută a părului.

Dar maestrul de la revendicările de Japonia, care, indiferent de care procedura este prezentată femeii pentru reconstrucția rapidă a structurii curl distrusă, va fi necesar să înceapă plecarea lor cu diagnosticul și tratamentul ulterior al pielii pe cap. Nu cu mult timp în urmă de aceleași dezvoltatorii fost propuse o serie întreagă de mijloace unice pentru cel mai eficient tratament al întregii structuri de păr, care are un nume foarte zgomotoasă – „Fericirea pentru păr“.

Ce este?

Programul de tratament Problemă, Aceasta este 7 etape – utilizarea alternativă a diferitelor seruri și măști. Toate produsele utilizate sunt produse de o companie japoneza bine-cunoscut Lebel, Că timp de mulți ani, este specializată în producția de fonduri pentru toroane profesionale de îngrijire salon de grav avariate.

„Fericirea pentru păr“ este metoda originală de tratament și restaurare deplină a restaurării, care asigură umiditatea dorită și recuperarea rapidă, mai degrabă a tijei fiecărei păr.

Specialiștii de asemenea, vă sfătuim să se uite la o altă procedură foarte popular pentru restaurarea unui fir, sub numele de popular „Fericire absolută“. Pentru ea trebuie să utilizați produse cosmetice speciale Hidratează pielea, stimulează creșterea bulbilor și vindecă sfaturi uscate de fire de par.

După această procedură, clientul devinet spargerea netedă și cu adevărat de mătase care nu vor mai fi încurcați, nu vor cădea masiv, vor fi ușor pieptănați. Aceasta este o procedură destul de costisitoare.

Programul este, de asemenea, produs de brandul Lebel, dar numărul de pași în el este mai mare, iar măștile sunt înlocuite cu Moussami Special. Prin urmare, nu trebuie să confundați aceste două proceduri foarte similare.

Programul „Fericirea pentru păr” din descriere oferă Prezența a 7 produse principale – ele conțin ceramide, precum și diverse vitamine și complexe minerale, proteine ​​utile, lipide și umidificatoare necesare. Datorită unei astfel de compoziții bogate, este posibilă restabilirea cortexului – stratul exterior al firelor, pentru a scăpa complet de mătreață și de mâncărime de piele prezentă.

Primele 4 compoziții sunt necesare pentru a restabili stratul interior de fire de păr, produsele 5 și 6 – pentru regenerarea stratului exterior, cea de-a șaptea mască va fi de înaltă calitate. Programul trebuie aplicat cu un întreg cursul de 5-10 sesiuni. Durata unei astfel de proceduri va fi direct dependentă de starea sursă a buclelor. Regenerarea este un proces multi-nivel și, prin urmare, are loc într-o serie de etape.

Brandul Japonez Lebel Cosmetics a schimbat aproape complet viziunea femeilor moderne pe îngrijirea clasică, pe care sunt oferite în saloane și coafori. Iată cele mai recente tehnici de îngrijire a calității pentru sănătatea scalpului, Părul este pregătit pentru orice efect dăunător, de exemplu, culoarea agresivă sau răsucire. În plus, acest tip de îngrijire Perfect va stimula apariția unui păr nou și ajută la rezolvarea problemelor legate de căderea lor constantă.

Citește mai mult  Coafuri pentru fete mici

Avantaje și dezavantaje

Tehnica japoneză pentru regenerarea spa-îngrijită a primit mult timp faima globală. Complexul de compoziții pentru efectuarea procedurii nu va provoca alergii și este pe deplin sigur pentru rotire. Pluză acest program unic destul de mult.

 • Eficienţă. În pregătirile sunt conținute, într-adevăr, componente utile. Datorită texturii ușoare a componentelor, procedura garantează, de fapt, restaurarea rapidă și protecția buclelor de la expunerea naturală și climatică nefavorabilă, razele UV.
 • Vindeca 100%. Chiar și cele mai „ucise” fire după impact inofensiv obține putere, putere uimitoare, elasticitate.
 • Un rezultat lung, Vizibil 3-4 săptămâni minime.

Dezavantaje:

 • Efectul va fi acumulat – cel mai bun rezultat poate fi realizat numai cu un întreg curs de proceduri+
 • Îngrijirea salonului de bază.

Care se potrivește?

Această procedură este pur și simplu perfectă dacă buclele dvs.:

 • Slab și sparge tot timpul+
 • căderea în mod constant, uneori bucăți întregi+
 • Subțire de la natură+
 • Foarte deteriorate, a devenit uscată după culoare+
 • Au o structură poroasă.

Cu toate acestea, nu este în valoare folosind această procedură în cazul în care:

 • Sunteți gravidă sau sunt o mama care alăptează+
 • aveți intoleranță individuală la componentele compoziției+
 • Există daune și boli ale scalpului.

Cu o precauție extremă, programul poate fi aplicat dacă aveți o doamnă de grăsime și pielea pe cap. Într-un astfel de caz, comandantul poate recomanda să abandoneze acest tip de procedură.

Fonduri necesare

Prima etapă de regenerare profundă a firului se va aplica alternativ medicamente de la №1 la №4.

 1. Ser S. Acestea includ substanțe, cum ar fi ceramide – este, nu garantează că părul vindecat va luci și pentru a obține finețea uimitoare. Și, de asemenea, în acest produs există o tocoferol, există glicerină aici, precum și acizi oleici și lactici, betaine, fitosfingozină.
 2. Ser n. Compoziția are un umidificator special cu un complex de molecule utile. Componentele secundare ale acestui ser vor fi diverși aminoacizi, glicerina, hyaluronka și acidul pyrrolidoncarboxylic. Compoziția va oferi susținere de umiditate de înaltă calitate, care vine din exterior și este vitală pentru menținerea sănătății părului.
 3. Ser R. Compoziția va da parul cu elasticitatea necesară, elasticitate deosebită, protejează de influențele externe neplăcute. După aplicarea serului, compoziția va începe să lucreze la restaurarea structurii de fire de par, le compact. Un astfel de efect de asomare poate fi explicat prin prezența de grâu de proteine, matase unic de proteine, keratină importante si soia.
 4. Element Fix – Fixator. Rolul principal este de a crea un film pe suprafața tuturor firele de păr pentru protecția lor de înaltă calitate. Compoziția are o proteină de soia, un tip special de celuloză, ulei de ricin, precum și componente cum ar fi glicerină și glicină, molecule de betaină și arginină, leucină, treonină și alantoină.

Pentru a continua procedura „Fericirea pentru păr” sunt alese Masini de lipide care poartă nume – gumă lipid 1 și mască lipid 2. Elementele acestor măști se încadrează în structura firelor de păr în decalajul dintre cuticul și stratul interior al capelelor.

Datorită lipide, toate aceste masti dintr-o serie de compoziții pentru efectuarea procedurii de a face posibilă pentru a da o lipsit de viață înainte de tulpini de o strălucire incredibilă, rezistență excelentă, elasticitate uimitoare.

Ca parte a lipidicului 1, acizii cum ar fi lămâul și linoleea, precum și tocoferolul, o astfel de substanță, cum ar fi creatina, și pur și simplu necesară pentru a spori efectul cistinului de grâu. În lipidele gingului 2 există proteine ​​de grâu de tip anhidru, rășini xantan.

Citește mai mult  Tunsoarea Tresh : caracteristici, tipuri, metode de stabilire

În ultima etapă a tehnicii populare japoneze „Fericirea pentru păr”, o mască numită Slim relaxant, care este creată pe baza unei astfel de plante bine cunoscute astăzi, ca un convoi. Acest instrument se va îngriji ușor de pielea capului, deoarece conține polizaharidă de tip legume.

Acest Produs complet ecologic Acesta va fi anulat pentru a face față înmuierea suplimentară a pielii și cu umiditatea sa și va satura pielea cu diverși acizi grași, deoarece este un agent antibacterian cu un efect de protecție crescut. În plus, există minerale și vitamine în masca, care sunt necesare pentru nutriția completă a rădăcinilor părului și pentru a preveni pierderea constantă. Și, de asemenea, în produsul de relaxare a produsului, puteți întâlni Tocoferol și chitosan, raffininess și acid succinic, glicerină și extract de alge.

Cum face?

Principiul implementării acestui program se bazează pe aplicarea treptată a fiecărei compoziții globale, fixarea lor gravă și consolidarea treptată. Este extrem de important să se respecte pe deplin succesiunea etapelor declarate de constructor, deoarece fiecare compoziție va spori efectul compozițiilor anterioare. Toate componentele au fost alese în așa fel încât perfect combinat unul cu celălalt, ajutând pentru a obține cel mai mare rezultat posibil pozitiv. Aceste compoziții conțin vitamine, precum și minerale și multe alte elemente utile, iar moleculele lor sunt atât de mici, ceea ce este ușor de penetrant adânc în fiecare fire de păr.

Prima etapă a tratamentului (utilizarea ser) ajută la refacerea straturilor mai profund deteriorate ale părului, precum și utilizarea de măști vă va permite să închidă cuticula și să asigure capelele un efect vizual minunat.

  Serul cu efectul de fixare va crea un film special de protecție pe suprafața părului, care nu va da compoziției să se spele și vă va proteja buclele de orice influență externă adversă.

  Luați în considerare modul în care se întâmplă această procedură în cabină.

  1. În primul rând, șeful Șamponului Salonului Head este efectuat pentru cel mai profund impact.
  2. Blocurile și pielea capului sunt procesate printr-un instrument special cu efect de curățare.
  3. Cell Tune 1 este aplicat. După un mic masaj, remedierea trebuie spălată cu apă caldă, iar buclele trebuie să fie un prosop uscat ușor uscat.
  4. Părul în secvență strictă este acoperit cu seruri cu, N și P. După aplicarea fiecărui instrument, părul trebuie să fie combinat cu atenție.
  5. Se aplică fixarea elementelor.
  6. Trebuie să purtați un capac izolat, iar toate cele 4 produse sunt păstrate sub ea pe păr de 5-15 minute (această durată de expunere este reglată în funcție de starea originală a părului dvs.).
  7. Fără spălarea din capul compoziției, trebuie să puneți fibre de celule.
  8. Tratamentul părului Mijloacele numite seric de celule matasy și ser.
  9. Serul de celule sigilat 4 este aplicat. Medicamentul este aproape imediat spălat.
  10. Părul este procesat de compoziții de neșters.

  Utilizarea acestor fonduri la domiciliu ar trebui să fie inițiată cu aplicarea acestor medicamente care vor satura părul care urmează să fie lansat de diverse componente utile.

  După aceea, puteți aplica măști care vor restabili straturile deteriorate. Și în etapa finală, puteți avea grijă de sănătatea pielii în sine. Pentru a face acest lucru, va trebui să aplicați gel, ceea ce va stimula creșterea părului și va crește circulația sângelui pe cap.

  Citește mai mult  Absolvent Bob: Caracteristici și tipuri

  Procesul, „rupt” treptat, arată astfel:

  • Mai întâi trebuie să vă spălați capul familiar sau o pregătire specială pentru o curățare mai profundă+
  • În continuare, trebuie să-ți pieptezi părul, împărțind-le pe o duzină de fire+
  • Fiecare se aplică alternativ de la №1 la №4+
  • Puneți polietilena, părul cald cu un uscător de păr, în timp ce faceți un mic masaj+
  • Formularele sub numărul 5 și nr. 6 pot fi aplicate în 10-15 minute+
  • Merită masarea părului+
  • Produsul sub numărul 7 înainte de aplicat, ar trebui încălzit la început+
  • Masa părului timp de câteva minute+
  • După aplicarea ultimului instrument, capela trebuie să se spele bine și să se usuce.

  Îngrijirea părului după procedură

  După efectuarea procedurii de îngrijire față de părul dvs., o preocupare specială nu va avea nevoie, ci pentru a sprijini rezultatul cât mai mult posibil, experții sfătuiesc Îngrijirea celulelor crema speciale 5M concentrat cu efect de hidratare. Este produsă pentru uz casnic. Produsul este confortabil, are o concentrare plăcută și o aromă blândă.

  Recenzii

  Această îngrijire sa arătat deja ca una dintre cele mai eficiente proceduri pentru rezolvarea rapidă a problemelor cu uscăciunea uscată a părului și creșterea lor ridicată. Instrumentul îmbunătățește semnificativ starea părului și a pielii. Trebuie remarcat faptul că o astfel de procedură ca „fericire pentru păr” fără probleme Potrivit pentru orice specie de bucle, dă să se relaxeze pielea, anulată, se va liniști cu o astfel de nevoie.

  Puteți aduce recenzii entuziaste de la acele doamne care au îndeplinit deja această procedură. Acest curs japonez este numit uneori cel mai popular și accesibil serviciul de regenerare a părului în multe țări în care produsele de brand sunt puse în aplicare.

  Poate fi folosit atât în ​​saloane profesionale, cât și la domiciliu. Complexul sa dovedit foarte mult în cele mai dificile situații, când nimic altceva nu a putut ajuta. Aceasta este o mulțime de oameni care vorbesc cu laudația maeștrilor înșiși care lucrează cu acest serviciu și recenzii ale clienților mulțumiți care remarcă eficiența uimitoare a acestei proceduri.

  În videoclipul de mai jos este descris în detaliu despre metoda japoneză de îngrijire „Fericirea pentru păr”.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: