Părul de colorat: Ce este și cum se efectuează?

Părul de colorat: Ce este și cum se efectuează?

Destul de des căutăm un vrăjitor bun care ar efectua o tunsoare de înaltă calitate. Dar pentru că vopsirea este necesar să găsim vrăjitorii unei clase superioare, deoarece este mult mai grav un impact asupra părului.

În plus, se observă că cele mai mici schimbări ale culorii lor afectează imaginea unei femei, așa că nu vreau să risc deloc. O astfel de păr populare tehnici cum ar fi de colorat colorat, există multe nuanțe care trebuie să fie studiate înainte de o vizită la stilist.

Ce este?

colorat este un tip special de colorare a părului, în care sunt utilizate mai multe nuanțe. Ca o regulă, este nuanțe naturale, dar uneori, la cererea clientului, sunt utilizate diverse culori luminoase. Și nu toată greutatea părului este vopsit, dar numai toroane separate. Mai multe culori sau nuante de vopsea sunt aplicate pentru fiecare fir.

Uneori, compoziția se aplică accidente vasculare cerebrale haotice, de mari dimensiuni. Principalul lucru este de a fi utilizat pentru a fi similar cu fiecare alte nuanțe. Datorită acestui fapt, o astfel de pictura nu va arata ca un ieftin.

Uneori, efectul de împâslire și colorare este similară, în special în ceea ce privește parul inchis la culoare. Dar este important să nu se confunde aceste două proceduri – colorare are o mai „bogat“ de culoare, în contrast cu calendarul.

O astfel de pictura are o serie de avantaje care includ următoarele elemente.

 1. Colorare subliniază păr natural. Aceasta este principala sarcină a unei astfel de pictură.
 2. colorat capabil păr rar face vizual groase și mai mult.
 3. abil capabile ascunde gri.
 4. Cu profesionalism înalt al comandantului, lucrările efectuate să poată Purp de diferite nuanțe în razele de soare.
 5. Adecvat în orice tip Și lungimea părului.
 6. În medie astfel de colorare, poate deține 1,5 luni fără corecție. Când se utilizează tehnician individuale, această perioadă poate chiar mai mult. De colorat pentru parul scurt trebuie să fie atenuate în mod regulat sau de a regla.
 7. Această procedură nu atât de mult uscat și injures păr, ca colorit ordinară.
 8. În funcție de gradul de deteriorare a părului tine Puteți alege o culoare mai intensă sau mai puțin traumatică.
 9. Pentru parul care nu are o stralucire naturala, tehnica „Babilaights“, Despre care vom vorbi mai jos, îl va ajuta să câștige decolorarea toroanelor individuale.

  Dar o astfel de colorare, ca oricare alta, există defecte.

  1. Bad este combinat cu coloranți naturali, cum ar fi Henna și Basma.
  2. Căutarea unui maestru bun. Acesta este un punct important, în principal datorită faptului că această tehnică este nevoie de vopsea de viteză. Suvite ar trebui să fie vopsite rapid și strict pe planul planificat. În caz contrar, vopseaua deranjat pe părul ei cu greu poate deteriora parul. În plus, pentru vopsea de fixare durabilă pe părul ei, este nevoie de căldură, care este destul de problematică la domiciliu.
  3. Uneori este necesar parul inchis la culoare Procedura de lungă, care poate dura câteva ore, cu o pauză de 3-4 zile. Acest lucru se datorează faptului că este necesar să se aștepte câteva zile după clarificarea și înainte de vopsire.

  În ciuda minusuri, numărul de beneficii de colorare este încă și mai. Mai mult decât atât, este de remarcat faptul că de înaltă calitate, colorat cu siguranță costurile de cel puțin o dată pentru a încerca fiecare fată.

  Vizualizări

  Colorat include multe specii și tehnici de pictură, numărul care crește, de asemenea, zi după zi. Vom analiza cele mai multe tipuri și tehnici de vopsire a părului de bază.

  Pe „direcția“ de vopsea se aplică doar două opțiuni.

  • colorat verticală. Cu acest tip de colorare, până la 19 nuanțe sunt folosite. Fiecare fir este atașat separat unul din setul de nuanțe. Poate fi folosit ca o cantitate mică de nuanțe și mari. Cantitatea minimă – 4.

   • pictura orizontală. Doar câteva nuanțe sunt folosite în această tehnică. Cu o astfel de tehnica, parul este împărțit în trei sau patru „zone“.

   În continuare, fiecare astfel de segment lipsește un ton. Rădăcinile sunt cele mai întuneric, în segmentul următor – un pic mai usor, iar el devine complet lumina la sfaturi. Această colorare este foarte asemănătoare cu Ombre.

   Vorbind despre tehnicile de colorare În general, puteți distinge mai multe specii care sunt prezentate mai jos.

   • Tehnica de colorare americană este uneori numită California. Dă efectul Ombre. Pentru astfel de echipamente sunt utilizate 4 până la 6 nuanțe diferite. Cel mai adesea se face pe părul întunecat. Reamintește suprapunerile de păsări de păsări.
    Citește mai mult  Forța de îndreptare a părului: Caracteristici și opțiuni

    • Tehnica cu un nume neobișnuit „sare si piper”. Cele mai potrivite fete cu păr blond sau cei care au gri. În acest caz, rădăcinile părului sunt vopsite în culori ușoare și schimbă culoarea la culoarea mai întunecată la sfaturi.

    • Tehnică Colorarea multicolor. În timpul colorării, se utilizează mai multe nuanțe. Caracteristica principală a acestei tehnici este că toate acestea ar trebui să fie naturale. Cu un nivel ridicat de măiestrie de colorat, această pictură se va potrivi tuturor.

    • Colorarea zonală. La efectuarea unei astfel de picturi, numai câteva zone de cap sunt supuse procesării. Cel mai adesea sub acest titlu, diferite vopsele luminoase și excentrice – acestea sunt diferite desene sau adăugând fire luminoase contrastante.

    Desenarea desenelor cu un șablon se numește culori modelate. Aici puteți atribui și breton colorat. O altă opțiune interesantă este o colorare a pixelilor care este aplicarea „cuburilor” colorate pe păr.

    • Tehnica de colorat neon. Cu o astfel de colorare, sunt utilizate și culori strălucitoare. Din tehnica anterioară se distinge prin faptul că, înainte de a picta fire separate, acesta din urmă trece procedura de iluminare.

    Diferite prin inflexibilitate – vopseaua cu firele albite este spălată rapid. Este nevoie de tonifiere Regular. Această tehnică nu este recomandată femeilor mai mari de 40 de ani.

    • Tehnica de colorare „Pearl”. Cu o astfel de colorare, parul dă perle de culoare, care începe să imobiliza diferite nuanțe numai în soare. Poate că acest lucru se datorează faptului că particulele speciale perla sunt aplicate pe păr. Este o procedură destul de costisitoare și complexă, și nu este potrivit pentru toate păr.

    Este de remarcat separat tehnicile de colorare care aparțin, de asemenea colorat.

    • Ombre. Cu această colorație, există o tranziție treptată de la rădăcini întunecate la sfaturi ușoare. O opțiune neobișnuită și luminos – pentru ombrov opus, în care întunecimea părului merge.

    • Bally, în care vopseaua se aplica cu accidente vasculare cerebrale mari „nepoliticos“. Dar, în ciuda acestui fapt, o tranziție treptată la un ton mai luminos pentru vârfurile părului este de asemenea format.

    • Shaumbre. Cu această colorare, firele individuale sunt vopsite în diferite culori luminoase. Cel mai adesea face pe parul drept inchis.

    • O altă tehnică este Majima. De asemenea, este colorat cu includerea de fire luminoase. Produce un efect care încurcate în părul Soarelui.

    • Tehnica de colorat Celebre – Somograf. Foarte similar cu Ombre, dar diferă de aceasta moliciunea vopsele și nuanțe. Particularitatea este ca parul este vopsit într-o altă culoare nu până la sfârșitul sfaturi, formând o tranziție treptată, dar aproape cu rădăcini.

    • Strălucire. Cu o astfel de culoare a, se creează efectul de lumină pete pe părul ei. Are propriile sale caracteristici și se pot combina mai multe tehnici diferite.

    Alegerea nuanțelor

    În ciuda faptului că de colorare nu implică o colorare completă, există ambele cazuri rare, atunci când se efectuează. Cu colorare a părului completă Culoarea naturală se înlocuiește cu „legate“, similar cu acesta. Este destul de un caz rar și se face în scopul de a face o culoare omogenă naturală sau pentru cea mai bună combinație de alte nuanțe cu ea.

    În unele cazuri, parul inchis la culoare este supus procedurii Lightening. De obicei, se lumină la 2 sau 3 tone, dar nu mai mult. Deci, vopseaua este mai bine absorbit în păr. În general, parul inchis la culoare este mai rău decât doar pictura si au o alegere destul de limitat de culori adecvate.

    Castan și păr de ciocolată Combinat cu culoarea neobișnuită și la modă „Marsala“ în tehnica Ombre. Este un vin nobil roșu închis. Prin adăugarea de păr mov dobândi un preaplin frumos și neobișnuit. Adevărat astfel de colorare, se va potrivi numai fetele cu pielea deschisa.

    Pentru păr șaten, puteți utiliza orice tehnica de două culori – cupru și castan. Culoarea trebuie să fie realizată în stilul ombre cu sfaturi de cupru luminoase, iar trecerea treptată ar trebui să fie format din cauza castan. Dar o astfel de colorare este potrivit pentru fete, cu culori calde.

    Pentru părul gri, După cum sa menționat deja mai sus, tehnica de „sare și piper“ se va potrivi. În plus față de cele de mai sus, există un alt mod de culoare – vertical. În acest caz, topit și colorat în fire gri transforma brusc în umbra negru și spate, ascunzându-se astfel semanatul. Pur și simplu pune, șuvițe alb-negru alternativ.

    Citește mai mult  Philips Uscător de păr: Model rând și alegere

    Continuând tema de semințe, este demn de remarcat Colorat în ton platină. Culoarea de cenușă are multe nuanțe, de la gri deschis la gri închis, care amintește de un amestec de cărbune cu cenușă. O astfel de colorare arata cel mai bine pe fetele cu culoare rece. Adăugarea de orice nuanta rece va fi doar o soluție profitabilă. Prin urmare, se poate spune că Sedina nu lovește întotdeauna, și cu dreptul de pictura chiar am mivor.

    Pentru păr de lumină, cel mai bine este de a alege Miere, caramel, culori calde de nuc de nuanțe. De asemenea, profitabile se va uita la lumina de păr și fire de cenușă.

    Opțional, plânge cu atenție toate păr. Puteți schimba complet imaginea pentru o fată doar cu adăugarea mai multor dulapuri de aceeași culoare. Principalul lucru este să folosiți nuanțe reci.

    Happy Color Hair Wrap Blonde poate opri alegerea lor Colorare. Alegerea culorilor în acest caz este nelimitată, este importantă doar să alegeți combinația corectă a culorilor între ele. O altă opțiune bună este tonuri pastel cu sclipici metalic.

    Dacă doriți să ieșiți în evidență, indiferent de culoarea părului și lungimea lor puteți alege așa-numita Colorarea curcubeului. Un astfel de păr într-o stare liberă are propria culoare naturală, dar dacă le colectezi în coadă sau de a strânge partea de sus a părului, ei vor apărea fire vopsite în diferite culori strălucitoare. Principalul minus al unei astfel de colorări – este necesar să aibă păr drept sau să le îndrepte în mod regulat cu o călcare, care nu poate avea consecințe bune pentru calitatea părului.

    Un sfat mic: dacă doriți să modificați în mod drastic culoarea, sau, pe contradicția, restabilirea după colorarea într-o culoare de contrast, atunci puteți face o tranziție lină de colorat.

    Selecția de culori poate depinde de sezon. În timpul verii, puteți picta în „Babilaights„Cu sfaturile sale arse, în primăvara – în tonuri moi sau pastel, și în timpul iernii și toamna – Bright, vopsele extravagante. Cel mai important lucru rămâne de îngrijire a părului regulat.

    Defini Temperatura culorii sale Destul de simplu: Pentru acest lucru trebuie să te uiți la mâinile tale – în cazul în care culoarea venelor este albastru, atunci aparțineți culoarea rece, și, dacă este verde, apoi la cald. Un alt mod de a atașa feței sau a gâtului în folie transformă argint și aur. Unul dintre ele va face pielea mai deschisă și accentuează trăsăturile feței, iar celălalt nu este. În funcție de ce fel de culoare folie merge, puteți determina afilierea.

    Evident, folia de argint merge la reprezentanții culorii reci și ștergătoarele de aur.

    Vopsirea părului de diferite lungimi

    Lung

    Pictura similară arată cel mai bine pe părul lung drept sau ușor curbat. Pentru părul lung, va exista, de asemenea, o soluție excelentă în tehnica „babate”. Arată ca ceva mediu între Ombre și topire. Caracteristica sa principală este Bright, „Solar” și sfaturi luminoase. Execuția unei astfel de colorări ar trebui să fie foarte îngrijită, pentru cantitatea de păr natural și albită ar trebui să fie același.

    Pe părul lung, în plus față de cele de mai sus, culoarea frumoasă se va uita la culoarea adezivă cu adăugarea de vopsea albastră sau verde. Hairstyle lungă „iubește” Armare. Această tehnică va necesita un nivel ridicat de abilități coloriste și urmând o schemă de vopsire definită. În caz contrar, acesta va arăta neprofitabil. Asigurați-vă că alegeți cu atenție nuanțele care nu vor fi foarte diferite unul de celălalt.

    În general, nu există restricții pentru colorarea părului lung – poate fi ca o culoare simplă în tehnica Ombră și desene scandaloase pe păr cu un șablon.

    Mijloc

    Acest sezon a devenit la modă pentru a colora părul lungimii medii în tehnica Bally. Cu toate acestea, cea mai populară opțiune pentru părul mediu rămâne Mai lungă Kara cu sfaturi cumulative. Dacă faceți banguri pe o astfel de tunsoare ușor mai ușoară decât celelalte bucle, va beneficia de față și chiar capabilă să ajusteze forma rotundă a feței. Pentru Kare, fără breton, acesta va fi potrivit cu efectul rădăcinilor rezultate.

    Cei care au păr drept își pot permite să facă o colorare „geometrică”. În acest caz, părul este vopsit orizontal pe segmente. De exemplu, vârfurile roșii care formează o linie orizontală, împreună cu negru kara va face imaginea fierbinte.

    Pentru lungimea medie a părului, aceasta tehnica de colorare cu este de asemenea potrivit ca Bauble. Lungimea parului mic vă va permite să faceți se concentreze pe fire separate,, care va fi luminos, întunecat atunci.

    Citește mai mult  Shutush pentru parul scurt: cum de a alege tonul și să pună în aplicare în mod corect procedura?

    Rezumând un rezultat mic, se poate observa că părul de lungime medie merge pictura în tonuri luminoase. Acesta este modul în care accentul este pus pe fata.

    Mic de statura

    aplicare a culorilor pe tunsorile scurte este destul de problematic. În acest caz, tehnica de aplicare necesită precizie și acuratețe expertul. , Colorat care merge aproape toate tunsori este „Pulverizare“ de o culoare contrastantă luminoase.

    Cu tunsoare asimetrică, cum ar fi o jumătate de variola, cu un bang lung, puteți picta breton într-o culoare strălucitoare – roz, albastru sau violet. În general, parul scurt este recomandat să picteze în tonuri luminoase. Un exemplu frapant este Platinum blonda pe tunsoare „arici“.

    În general, colorarea pentru o tunsoare scurta este cel mai bine limitată de breton și sfaturi. O optiune excelenta va fi exprimat asimetrie asimetrie a subliniat, după cum sa menționat deja.

    Îngrijirea după procedură

    Imediat dupa operatie, se recomandă să se aplice o crema hidratanta pe pielea capului în jurul zonei de creștere a părului, deoarece sub influența de vopsea, care are un efect de uscare, pielea se confruntă cu un deficit nutrițional.

    Cu pictura regulate, nu numai păr și piele în jurul zonei de creștere a acestora pot fi uscate, dar pielea în sine. Rezultatul acestei poate fi mancarime si matreata formarea. Prin urmare, din când în când trebuie să faci pauză chiar dacă este necesar, pictura regulate. Matreata va ajuta sa scapati de frecare diverse uleiuri de la nivelul scalpului.

    Asigurați-vă că utilizați Sampon pentru par vopsit. Cap de frecvență de spălare nu trebuie să depășească 2 sau de 3 ori pe săptămână. Dacă este posibil, trebuie să încercați să vă spălați cu apă rece cap de dumneavoastră, și nu fierbinte.

    Apa cu temperatură ridicată mai repede bufeuri de vopsea. Același lucru este valabil pentru utilizare Apă dulce pentru spălare. Asigurați-o astfel de apa este foarte simplu – trebuie să-i fiarbă. În caz de colorare complexe, este necesar să se viziteze în mod regulat maeștrilor pentru efectuarea procedurii de nuanțare a părului.

    Cu vedere la subiect, este demn de menționat despre părăsirea procedurii. Daca parul vopsit mai devreme și de la ultima procedura nu a trecut de 3 săptămâni, păr atunci nu ar trebui pus să picteze – este mai bine să ia o pauză. Înainte de culoare este recomandat nu se spală capul de 3-4 zile Pentru păr, pentru a forma o protecție naturală.

    Nu pune păr pictura, care a pictat cu henna sau bas.

    Exemple frumoase

    Excelent arata colorat pe părul cu părul roșu. În nici un caz nu ar trebui să scape de ea. trecerea treptată Supraexpusă, dar în aceeași roșcată sau păr lumina luminozitate portocaliu add, iar imaginea este un punct culminant.

    Clasic pentru orice fir de par este pictura cu efectul de sfaturi arse. Caracteristica principală a unei astfel de pictură este natural, astfel încât această imagine se va potrivi cu ambele fete cu părul blond și cu întuneric.

    Popularitate acest sezon a primit roșu sau purpuriu În tehnica ombre. Este o tranziție treptată de la rădăcini întunecate la sfaturi roșu.

    Popular și imagine blând crea 2 culori – Aur și roz. Mai ales bune „Rose Gold“ arata pe bucle luminoase, parul inchis la culoare înainte de vopsire trebuie să clarifice în mod necesar. In plus, astfel de reîmprospătările colorare se confruntă.

    O altă imagine este amortizată de la vedetele de la Hollywood și este o culoare castaniu Prin adăugarea de fire de diferite caramel sau chiar nuanțe de bej. Un exemplu luminos este pictura de păr Jennifer Lopez.

    De regulă, un tablou tricolor este un colorant ideală. Este vorba de trei nuanțe că armonia este capabilă să creeze și să sublinieze profitabil firele.

    În concluzie, merită remarcat faptul că esența oricărei tehnici de colorare este aceea se joace cu lumina și umbra. Datorită acestui fapt, devine posibilă trecerea de la negru de fum întunecat în blond și, dimpotrivă, adăugând părul părului. Principalul lucru din această afacere este de a decide cu privire la „prin urmare” și să găsească un maestru bun. Trebuie amintit că colorarea haotică nu este colorat, deoarece colorat este, în primul rând, o imagine bine gândite, care are nevoie să recreeze.

    Ce este de colorare a părului și modul în care se realizează, să învețe din videoclipul de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: