Părul verde: cum să alegeți o umbră și să atingeți tonul dorit?

Părul verde: cum să alegeți o umbră și să atingeți tonul dorit?

Culoarea părului verde riscă să-și permită nu fiecare fată. Scratch-luminos, umbra de tendință atrage atenția tuturor înconjurătorilor și provoacă o gamă largă de emoții, de indignare până la admirație.

Cine merge culoare?

Părul verde este în principal că oamenii care au ei înșiși au un aspect destul de luminos și un conținut intern neobișnuit. Faptul este că, în cazul în care pictează o fată modestă și prinsă părul într-o nuanță de smarald, dar va continua să fie timid și rochie în haine vagi, atunci întreaga imagine va arata rau, în ciuda culorii existente. În ceea ce privește lungimea, Culoarea verde este potrivit pentru fete cu părul lung, iar cei care părul scurt tăiat. Pentru a utiliza, de altfel, puteți nu numai o colorare completă, dar, de asemenea, colorarea toroanelor individuale sau utilizarea tehnicii Ombre.

În cazul în care culoarea inițială a capelele se referă la cald nuanțe, atunci Cel mai bine este să caute un pigment verde cu galben delimita. Blondele ar trebui să acorde o atenție la vopsele ecologice delicate.

Câștigătorii de bucle de aur sunt mai bine de a folosi un colorant salata sau smarald. La branduri de cenușă mai devreme, o nuanta de menta arata grozav.

În plus, selectarea vopsea neobișnuită, este necesar pentru a naviga pe culoarea umană. Fete referitoare la culoarea „primăvară”, se potrivesc foarte mult tonuri ușoare și delicate, practic translucide. Pigmentul selectat poate fi salată, lumină cu galben sau cu un subpon alb suplimentar. O soluție mai luminoasă implică utilizarea linomei, a mazei sau a culorii de mere verde. Foarte rău pe frumusețile „primăverii” ceas tonuri plictisitoare având o pungă de roșu sau maro.

Doamnele „de vară” devin perfecte „panza” pentru tonurile albastre-verzi, cu o sclipire de oțel mic. Discursul în acest caz merge în legătură cu menta, gri-verde, val mare sau culoare turcoaz. Fetele vor arăta foarte frumos să arate ca o colorare completă și colorarea componentelor individuale cu conservarea unei nuanțe naturale pentru majoritatea Chpelurs. „Fata de toamnă” ar trebui să-și atragă atenția la paleta de mlaștină, combinând culorile de la Olive la Khaki. Subaton în acest caz poate fi roșu și maro.

În cele din urmă, frumusețile „de iarnă” își pot atrage atenția asupra amestecului de verde murdar și gri. Rezultă la nuanța de conifere și, dacă doriți, adăugați luminozitate și saturație – experimentați cu nuanța de smarald. Nu este rău să priviți și să separați firele vopsite în ton de var sau neon.

O varietate de nuanțe

Se crede că culoarea verde are mai mult de 30 de nuanțe diverse, ceea ce permite fiecărei fete să ridice cea mai potrivită imagine. Utilizarea uneia sau a unei alte nuanțe este determinată în funcție de culoarea persoanei, aspirând să repare părul. Colorarea implică astfel de parametri ca o nuanță naturală de bucle, culoare ochi și piele. Una dintre cele mai populare nuanțe este recunoscută de verde deschis. Arată foarte mult individual, dar nu mai puțin eficientă devine în combinație cu alții.

Cele mai multe dintre toate nuanțele paletei sunt potrivite pentru proprietarii de piele ușoară și albastru ochi sau verde. Cel mai strălucitor și mai neobișnuit reprezentativ al acestui grup este considerat acid-verde cu un subton galben. Opțiunea gri-verde este tendința și se uită în orice situație. Cu toate acestea, pentru o imagine mai spectaculoasă, este adesea combinată cu vopsea turcoaz, argint sau chiar platină. Tinturile sunt adesea folosite pentru a crea o fire de colorat Ombre sau volum.

Verde închis promite să fie destul de lungă tendință. Cea mai mare parte a acestei umbri sunt potrivite pentru fete cu ochi maro. Pentru a îmbogăți verde închis, adesea folosit negru și chiar cenușă. În cele din urmă, o combinație de blond și verde arată foarte frumos.

Ca și în acest caz, în acest caz, poate varia de la lumină la întuneric și verde se dovedește a fi verde strălucitor și destul de palid.

Cum de a picta părul?

Colorat în culoarea verde, se realizează destul de succes, atât în ​​cabină și la domiciliu. În al doilea caz Rezultatul final va depinde în mare măsură de selectarea vopselei. Deoarece în cele mai multe cazuri, o suficientă o umbră, nici o problema cu procedura nu ar trebui să apară în cazul în care totul se realizează în conformitate cu instrucțiunile. Pick up vopseaua este mai bine profesional sau de lux, deoarece nu întreaga piață de masă oferă procratry de înaltă calitate.

De exemplu, poate fi Kapous acid hialuronic Plasele speciale, care conține în acid hialuronic și compoziția sa asigură apariția culorii smarald persistente.

Compoziția nu va fi repetată pe toată durata de până la o lună și jumătate. Nu va strica parul, ci, dimpotrivă, contribuie la nutriție și restaurarea ei datorită compoziției bogate aloe, vitamine, pantenol și cheratină. Din păcate, utilizarea acestui mijloc este permisă numai pe par natural fără nici un fel de vopsea. Marca Crazy Color face posibil de a alege din trei nuanțe de paleta verde. Spălarea treptată a acestui strat are loc fără un manifest murdărie, și pur și simplu prin schimbarea umbra.

Nu-i rău și-a stabilit în sine Panică maniacală, Cu un conținut într-o nuanță de conducător salată. Mark este foarte recomandat Punky Color, oferind pentru colorarea umbra Alpine Green. Principalul său plus este o compoziție foarte bună – nu conține amoniac, dar în același timp păstrează rezistența culorii. Par nu va pierde punctul lor de vedere neobișnuit pentru o lună și jumătate.

Pentru colorarea temporară, o varietate de nuanțe vor fi potrivite. Slefuirea balsam nu se potrivește pentru frumusețile cu parul inchis la culoare, deoarece necesită modificări de culoare preliminară, dar va arata foarte bine pe blondele. Substanța asemănătoare jeleului este ușor de utilizat, iar rezultatul este salvat de aproximativ 14 zile. Găsirea unor nuanțe verzi poate Branduri bonjour și matrice. Spray-urile și lacurile afectează perfect părul blond, dându-le o umbră strălucitoare și „delicioasă”. Sprays oferă astfel de timbre dovedite ca Fluo color de păr verde și stargazer.

Mascara de culoare este aplicată la fire individuale de culoare. Un astfel de mijloc este în linia de branduri Isadora și Estel. Valoarea ușoară va fi dată gelului de culoare, de exemplu, de la Gel de culoare părului.

În cazul în care vine vorba de coloranți naturali, nu trebuie să vă așteptați un rezultat super-rezistent și saturat. Dar în acest caz, nu este necesar să vă faceți griji cu privire la starea părului – nu numai că va fi răsfățată, dar în unele cazuri va fi mai bună. Basma este un colorant natural obținut din frunze indigo. Un rezultat mult mai spectaculos pe care îl dă, dacă pre-acoperiți părul lui Henna. Pulberea Basma este achiziționată astfel încât 15 grame de pulbere să reprezinte 15 centimetri.

Dacă părul se distinge printr-o densă, atunci același 15 centimetri va trebui să adauge de la 10 la 20 de grame de fonduri. Basma este amestecată cu apă până când se obține consistența umbrei necesare. Aplicați-o la bucle este importantă cu o înălțime, urmărirea la stropi care nu se încadrează pe piele. Desigur, în acest caz, titularii unui Kara sau coafuri scurte vor fi mai ușor.

Se tundeți capul în polietilenă, trebuie să așteptați de la 45 de minute până la o oră, în funcție de saturația umbrei dorite, după care este necesar să se spală capela cu apă caldă convențională. La cel puțin trei zile după finalizarea procedurii nu a fost permisă spălarea capului cu șampon.

Unele doamne au îndrăznit să picteze părul cu verde obișnuit. Ca bază, balsam de păr neutru sau de aer condiționat este utilizat în cantitatea care este necesară pentru prelucrarea întregului garda. Green va avea nevoie de la 15 la 35 de grame. Substanța se aplică pe păr pentru nu mai mult de 5 minute, după care este gătită bine. Nu trebuie să uităm despre creioane colorate pastel. Ei nu dau un rezultat deosebit de luminos, deținută de o zi, astfel încât acestea sunt mai potrivite pentru un fel de eveniment, și nu constantă „șosete“.

Dacă vorbim despre colorare în cabină, apoi contactați specialistul verificat care pot ridica cel mai de succes umbra. În cazul sau evidențierea ombrie, opțiuni alternative nu sunt binevenite la toate – este practic imposibil de a efectua aceste proceduri. Ns.clarificare radială este, de asemenea, efectuată numai în cabină și, uneori, durează aproximativ câteva săptămâni, în caz de pigment natural persistente.

Costul de culoare ordinare va varia de la 500 la 800 de ruble, și îndeplinirea unei proceduri mai complexe este de a porni de la 1.500 de ruble.

Îngrijirea ulterioară

Grija de păr verde, în general, este o îngrijire tipică pentru capela pictată. Este necesar să se aleagă imediat mijloacele potrivite pentru o astfel de păr, și nu numai șampon, balsam, aer condiționat, dar și alte mijloace. În general, ridicarea unor noi componente de îngrijire, ar fi mai bine pentru a afla dacă aceasta nu se spală de culoare. De asemenea, este important să se protejeze de bucle de impact agresiv. De exemplu, pentru un timp limita utilizarea de fier, rău și uscătoare de păr, precum și fire proteja, stau sub soare pe stradă sau în Frost.

Este mai bine să se spele capul nu fierbinte, și apă caldă, în caz contrar, umbra va începe rapid tacking. Apropo, o soluție bună va fi, uneori, posibilitatea de a folosi sampon uscat in loc de obicei, deoarece curata delicat pielea și rădăcini, dar nu afectează culoarea. O vizită la piscina trebuie să fie însoțită de punerea pe o pălărie de protecție.

În plus, din timp în timp pentru a petrece o transvazare de casă. Pentru a face acest lucru, resturile de vopsea sunt suficiente pentru a se amesteca cu un balsam sau aer condiționat, și apoi se aplică un amestec undeva pe un sfert de oră.

Separat, este necesar să menționăm posibilitățile de spălare a vopselelor care sunt ușor de implementat acasă. Se crede că mănâncă carne de roșii împreună cu suc aplicat pe păr undeva timp de o oră poate ajuta. Substanța a fost spălată cu apă caldă, după care un balsam este folosit în mod necesar sau un mijloc similar. Aplicarea Aspirina implică măcinarea mai multor tablete si se amesteca cu 200 de grame de apă obișnuită. Voddy este folosit pentru clătirea o dată pe săptămână.

Sucul de lamaie nu poate fi aplicat în forma sa pură, mai întâi va trebui să se amestece cu apă caldă. Componentele sunt utilizate în raportul de la 1 la 2 pentru a obține rezultatul dorit.

Lacatele sunt clătite cu apă de lamaie, apoi uscate naturale prin aproximativ o treime din oră și apoi asigurați-vă că doriți să fie spălate. În plus, are sens să încercați să reproduceți o lingură într-un pahar de apă, să aplicați o soluție undeva timp de o jumătate de oră și apoi spălați totul.

Cum să-ți pictezi părul în verde, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: