Recomandări pentru alegerea coafuri pentru fete pentru noul an

Recomandări pentru alegerea coafuri pentru fete pentru noul an

Anul Nou – acesta este un motiv pentru a arata ca o frumoasă specială, și copiii în primul rând. Matinists în grădinițe și școli, vacanțe într-un cerc de prieteni și, desigur, cina de familie – Cuplu de frumusete ar trebui să strălucească mereu mereu, și trebuie acordată atenție nu numai la alegerea rochii, dar, de asemenea, coafura pentru un pic de fashionista.

Alegerea cu lungimea parului

Cea mai comună opțiune este doar răsuciți parul. bucle romantice sau bucle jucause nu strica aspectul pentru oricine, dar chiar dacă acestea sunt morți în timpul jocurilor și dans – nu contează, este suficient pentru a face un cuplu de mișcări – și coafura fetei este din nou impecabil.

Dar această opțiune nu este singurul – cu toate acestea, despre tot în ordine.

Mic de statura

În cazul în care tânărul fashionista nu se laudă un manechin gros și lung, atunci nu este în valoare de disperare – pentru proprietarii de păr scurt, o mulțime de stiluri originale și elegante de Anul Nou sunt inventate, care arata intotdeauna perfect.

Reținut, dar în același timp, uita-te minunat și elegant părul liber, decorat cu o funda mare (hoop sau ac de păr). Este demn de remarcat faptul că este posibil să se facă o astfel de coafura literalmente pentru câteva minute.

O altă opțiune este elementară steaguri din fire mici de pe laturile fixate de agrafelor.

Pentru cei mai tineri frumusețile, a căror vârstă nu depășește 3-6 ani, puteți face imediat mai multe cozi răutăcioase și să le reorganizeze cu agrafe de par in miniatura frumoase. Astfel arată styling destul de drăguț și direct.

Pentru a crea o imagine de costum a unui înger, târg sau fluturi, puteți roti sfaturile curl, în timp ce lungimea lor nu are absolut nici o valoare. Bucle, în orice caz, va fi jucausa si un pic coquetty, iar acest lucru este exact ceea ce este necesar pentru petrecere de tineri fermecător.

O altă coafură neobișnuită – „Coroană”, Ea este ideală pentru părul scurt. În același timp, creația ei nu durează prea mult timp și aduce doar cele mai pozitive emoții. Pentru a face o coroană de fire, trebuie să pregătiți opt benzi de cauciuc siliconic.

Asigurați coafura este extrem de simplă – părul este pieptănat și separat printr-o creștere directă în două jumătăți, apoi fiecare dintre ele este din nou împărțită la jumătate, iar aceste sferturi sunt din nou separate în două secțiuni. În mod similar, va fi de opt aproximativ în același mod. Coada este colectat dintr-o parte, fixat cu o bandă de cauciuc, apoi să ia următoarea componenta, captura vârful primei coada în ea și, de asemenea fix. Acțiunile sunt repetate până când toate firele se execută afară, după aceea vârful ultimul fascicul este bine ascuns sub o gumă moale.

In medie

Parul de lungime mijlocie este cel mai adesea lăsând substituibil si decoreaza-le cu un singur accesoriu decorativ – de exemplu, un cerc, un ac de păr buclat sau oblice, stilizate sub rama.

Aproape uita impresionant la tot felul de pachete, decorate cu panglici din satin, fulgi de zăpadă și paiete – o astfel de coafura este una dintre cele mai populare pentru matinee de Anul Nou în opțiunile de grădiniță.

frumusetile tinere pot face tot felul de țesut, dar au nevoie de anumite abilități și competențe. cozi mici foarte spectaculoase, fixate în verificatorul și țesute unele cu altele. Această așezare întotdeauna îi face proprietarul de licitație și romantic.

Aspectul rafinat și elegant dă o fată în fața împletită în tehnicile franceze de îmbrăcăminte. Cel mai bine nu este de a face țesătură de țesut, deoarece un farmec deosebit, o astfel de coafură dă dezavantajul luminii, aerismul și naturalitatea.

Lungimea medie vă permite să creați o mulțime de coafuri complexe complicate care nu vor arăta mai rău decât pe buclele alungite. Să ne oprim la cel mai spectaculos.

 • „Arc” – Este o coafura foarte eleganta, eleganta si coquetty, se pare perfect pe vacanta de Anul Nou. Ceea ce este important – ea deține foarte bine și nu se destramă, chiar dacă fata va dansa activ și se va distra. Pentru a crea o coafură similară, veți avea nevoie doar de o gumă și mai multe invizibile. În primul rând, părul este complet pieptănat și recoltat în coada de sus. După aceea, ia doua gumă și ei vânt mai întâi în așa fel încât cu ultima prindere pentru a nu pierde complet. Tailing în același timp, trebuie sa se intinda pe partea din față. Bucla formată diviza frumos în jumătate și ușor fixat în păr invizibil la partea de jos. Restul de „coada“ bandajelor prova care rezultă în centru, vârfurile sunt fixate cu agrafe de par și a ascunde. O astfel de coafura, de obicei, nu are nevoie de decoratiuni suplimentare.
Citește mai mult  Îngrijire scurtă fără bangs

 • „Aphrodite” – stilizare foarte delicat și atinge, care va fi în căutarea elegant în orice fată în zilele de Anul Nou. Vei fi util prezoane decorative invizibile și mici.

Schema de aici este elementar:

 1. Broaste sunt pieptănate+
 2. separată de partea temporală frunte pe un fir mic+
 3. Twist în Zhgut+
 4. Bully mai jos captura un alt straightener și răsucite, de asemenea ham în ea, admisie superioară+
 5. Acțiunile se repetă până la mijlocul capului și fixați invizibil+
 6. Partea opusă este făcută în același mod, ambele flackuri sunt conectate și învelite în interior, de fixare invizibil.

Așa că ouatului a devenit mai luminos, acesta este completat de prezoane cu bile sau diademă.

 • „Malvina” – win-câștig opțiune pentru fete de toate vârstele. Algoritmul de acțiune este destul de simplu. Parul este pieptănat cu un vehicul pe orizontală lină de la o ureche la alta și împarte părul în două părți. Șuvițele superioare sunt colectate în coadă și fixați, decora arcul, și curl sfaturi. Hairstyle pot fi aranjate și un pic diferit – buclele sunt pieptănate, în spatele părți iau fire subțiri, răsucite și conectați spate. Astfel arata „Malwinka“ mare cu o panglica de satin. Al naibii de păr bucle de captură.

Lung

Parul lung este spațiu pentru o mare varietate de experimente interesante. Dintre acestea, puteți crea:

 • coafuri asimetrice care de la fiecare fată va face o tanara printesa+
 • impletituri Volumetric, care pot fi răsfățați cu o duzină de moduri diferite+
 • flagellas, datorită căreia bucle amuzante și grinzi la modă elegant.

Și este posibil și pur și simplu lăsați părul departe, decorarea lor cu un arc sau agrafelor sub formă de fulgi de zăpadă.

par ondulat obține extrem de simplu – pentru aceasta nu este nevoie să dormi pe bigudiuri sau ondularea capetele firului de par cu forcepsul. Doar spală capul și se usucă buclele ușor, după care părul ar trebui să fie împărțită în mai multe secțiuni. Fiecare răsucire fir în cablajul, rotiți pachetul strâns și fixați banda de cauciuc moale. Dimineața nu va fi doar pentru a rupe părul firimiturile, le demontați cu degetele și să se bucure de frumusețea rezultată.

 • „Babette” – Aceasta coafura este bun pentru fete de la 5 la 10-11 ani care doresc să realizeze stilul de stiluri de la petrecere. Pentru a crea această așezare, ar trebui să cumpere o rolă ovală sau shignon, precum și gume de silicon și agrafe de păr, și, desigur, lac, deoarece o astfel de coafura ar trebui să fie fixat pe cap. Pasul pas cu pas de a crea „Babetta” arată astfel:
 1. Spălările de păr, uscate cu un uscător de păr și pieptene complet+
 2. Sub linia de urechi din partea occipitală, vehiculul orizontal va fi împărțit la două părți identice+
 3. Tulpinile superioare sunt ușor pulverizate cu un agent de styling și sunt bucuroși+
 4. Nasul este plasat într-un shignon mic și pune cu grijă stratul superior, astfel încât buclele să pună un semicerc curat, au nevoie de fixare invizibilă+
 5. Lanțurile inferioare vor fi împărțite în două jumătăți și panglicele vor transforma „Babett” cu ei și fixează sfaturile cu părul de păr.

Cele mai elegante fete pot decora astfel de arcuri de coafura.

 • „Floare” Este dificil de făcut, veți avea nevoie de formare, dar când vedeți o față fericită și mulțumită cu frumusețea ta mică, veți înțelege că toate eforturile voastre merită. Părul de pe cap se îmbină și formează o probă laterală neuniformă. Pe de altă parte, în cazul în care se află cele mai multe buclele, se pornește panglica franceză inversă, în timp ce înfășoară treptat firele în primul rând, și apoi la partea opusă. Când ajungi la ureche, aveți nevoie pentru a captura benzile rămase și le-a plâns în împletitura. La sfârșit, țesutul ușor întinde, dându-i astfel o sumă semnificativă. Partea rămasă a panglicii răsucite în cerc, dând vedere florii înflorite și a fi fixat invizibil.
Citește mai mult  Cum sa faci o tunsoare scurta la domiciliu?

Opțiuni interesante

La scoala

Pentru fete în vârstă de 7-12 ani pe o vacanță școlară, puteți construi o mulțime de coafuri interesante. hamurile longitudinale – Aceasta coafura este ideal pentru fete atat cu extinse si cu parul destul de scurt.

Pentru început, este necesar să se împartă tot parul de pe partea de sus a sus și în apropiere de temple – de același principiu, ca și pentru „Malun“. În acest caz, doar partea de sus a capului se dovedește a fi. Buclele superioare sunt divizate în 4-6 în grosimea egalii toroanelor, fiecare răsucite într-un ham elegant și fix. După aceea, veți lăsa buclele strânse de jos și veți decora coafura cu părul de păr sub formă de fulgi de zăpadă.

Fetele-elevele de școală iubesc să arate ca mamele lor, atât de mulți preferă să-și demonstreze buclele de lux, decorate cu o panglică de satin la tonă. O astfel de înregistrare a capului transformă imediat fata în Disney Princess.

Coafura se face numai pe fire curate, astfel încât la început să-și spele capul, lovi un pic de stivuire și ușor uscat.

Păr răsucită pe bigudiuri. În cazul copiilor, este mai bine să ia moale și să aștepte pentru uscarea părului. După aceea, puteți face un nimeni lumină în partea superioară și scutura buclele cu degetele sau cu dinți rare. In jurul panglica banda cap cu un arc, imbraca o bordură sau coroană elegantă.

La o grădiniță

Pentru matineu la grădiniță, coafuri poate fi mai distractiv și răutăcios.

 • „Fir-tree” – original, creativ și, fără îndoială, atrage atenția asupra coafura, ceea ce va duce cu siguranță spre bucuria tuturor din jur. Pentru ao crea, veți avea nevoie de o mulțime de benzi de cauciuc silicon și accesorii. parul curat este colectat într-o coadă de mare și separate în două părți, de la fiecare panglica de țesut și repara vârfurile cu benzi de cauciuc. Cu ajutorul invisids din împletituri, modelul este creat în forma unui pom de Crăciun, și apoi continuați cu decor.

În mod optim, dacă atunci când țesem panglici vei folosi panglici verzi – atunci pomul tău de Crăciun va aminti o frumusețe de Anul Nou nu numai forme, dar și în culoare. Un bolț decorativ poate fi folosit ca decor – margele la capetele lor vor fi imitarea bilelor. Dacă doriți, puteți adăuga câteva tinsel pe contur.

 • Pentru crumbs timp de 2-3 ani, opțiunea excelentă va fi Urechi Mickey Mouse. Faceți o astfel de coafură simplă – este necesar să se colecteze două grinzi simetrice la asemănarea urechilor de eroul iubit de desene animate. Fă-o după cum urmează:
 1. Părul este împărțit în două secțiuni egale prin traficul paralel direct în centru+
 2. De la fiecare jumătate de care trebuie să le legați pe o coadă mare+
 3. Din ambele cozi răsuciți hamul și într-o oarecare măsură se desfășoară în jurul gingiei, după care sunt fixate cu părul de păr și decorate cu fulgi de zăpadă, arcuri sau tinsel.

Există o altă metodă. În acest caz, părul este, de asemenea, separat în două părți, coada este recoltată, dar pe ultima cifră de afaceri a rotației de gumă de silicon nu se trage complet. După aceea, vârfurile coada sunt înfășurate în jurul cochilii obținute și fixate cu știfturi.

 • Foarte elegant și în același timp se uită ușor „Cascadă” cu cauciuc. O astfel de coafură poate fi făcută nu numai pentru noul an, ci și pentru orice altă sărbătoare. Părul trebuie clătit cu șampon și supt cu atenție, după care voi aplica o picătură de siding. Din buclele de acmile formează o probă laterală, după care este nevoie de un strane mic de la o margine și fixat cu un cauciuc subțire de silicon. Coada rezultată este împărțită în două părți, un curl subțire trece prin centrul său, apoi coada este colectată din nou și banda elastică este fixată din nou. Acțiunile trebuie repetate până la mijlocul capului.
Citește mai mult  Vopsele de păr Rowan : Ce se întâmplă și cum să le folosească corect?

Pentru fotografii de fotografiere

Un fascicul elegant în clipi de ochi va transforma frumusețea tânără de 7-9 ani într-o adevărată doamnă. Hairstyle adult arată incredibil de elegant pe copii, cu toate acestea, alerga, sari și frolic cu acest design de cap este destul de dificil, astfel încât așezarea este potrivită pentru o fotografie fotografie și nu pentru a sărbători.

În primul rând, părul trebuie colectat în coada calului de pe partea de sus și puneți-o pe ea o rolă specială de culoare adecvată. După aceea, șuvițele de-a lungul distribui frumos rola, astfel încât să-l acopere complet, fix cu banda de cauciuc sau știfturi. Sfaturile proeminente sunt așezate în jurul valorii de cilindru, pre-răsucirea cablajului strâns. Această coafură este de obicei completată de un arc.

Pare foarte ușor și foarte spectaculos Stabilirea în stil grecesc. Pentru a crea o astfel de coafură necesită o jantă specială, este pus pe cap și pune firele, fixându-le de invizibil. Deși este mai bine să utilizați Stiletto decorative fulgi de zăpadă care provocare în ansamblu cap.

Alternativ, puteți face o jantă din panglică. Pentru aceasta, două pigtailuri subțiri sunt înfundate din firele temporale și puse pe linia frunții, astfel încât sa dovedit o jantă ciudată.

Decorațiuni și accesorii

Pentru a crea o imagine cu adevărat de Anul Nou va avea nevoie de accesorii speciale. Cel mai adesea merg la deschidere sau panglici de satin, coroane, diademe și arcuri, dar pentru a sublinia starea de aniversare a Anului Nou. Este mai bine să utilizați decorul tematic, de exemplu, tinsel sau părul de păr sub formă de fulgi de zăpadă. Rețineți că accesoriile trebuie să fie fixate cât mai mult posibil, altfel, în timpul jocurilor active, vor cădea din cap, ceea ce poate distrage și chiar dispar o fetiță.

O altă subtilitate – decorul ar trebui să creeze un puternic accent și nu mai mult, în nici un caz nu acoperă întregul cap și coafura. Și astfel încât imaginea este luminoasă, folosiți chalci colorate și, desigur, cât mai mult posibil – copiii sunt foarte apreciați.

Sfat

În cele din urmă, vom da mai multe recomandări care vă vor permite să păstrați coafura și o mare dispoziție a copilului în timpul vacanței. Atunci când alegeți stilul, asigurați-vă că acordați atenție următoarelor nuanțe.

 • Dacă fata are păr foarte lung și gros, atunci rahat puternic, agenți de stil și o abundență de gumă pot să le tragă, ceea ce va aduce copilul o mulțime de momente neplăcute în timpul distracției universale.
 • Copiii în timpul sărbătorii de Anul Nou se distrează – alerg, dans de apă și aranjează mulțimi flash, astfel încât stabilirea ar trebui să fie destul de puternică pentru a nu se prăbuși de la prima mișcare ascuțită.
 • Coafura selectată trebuie armonizată cu un mod comun. De exemplu, nu trebuie să construiți un „Babett” dacă ați ales un costum de pisoi sau veveriță pentru copilul dumneavoastră.

Asigurați-vă că pentru a discuta despre caracteristicile coafura cu fata in sine, asigurați-vă că pentru a asculta ei dorințele și preferințele.

 • Cele mai multe dintre coafura poate fi ușor de făcut cu propriile mâini. O vizită saloane nu este deosebit cum ar fi copii, pentru că există copil mic pentru o lungă perioadă de timp pentru a sta în continuare.
 • Cel mai bun dintre toate câteva zile înainte de eveniment pentru a practica coafura – astfel încât să puteți fi sigur că va fi foarte rapid și estetic.
 • Nu se implice în mijloace de stabilire, precum și crenguțe de căpușă – ele pot strica parul puternic.

Asigurați-vă că pentru a adăuga părul lucios – acest decor, dincolo de orice îndoială, va da încredere suplimentară pentru copii.

Cum sa faci o coafura pentru o fata pentru noul an, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: