Red Ombre: Caracteristici și tehnologie de colorare

Red Ombre: Caracteristici și tehnologie de colorare

Ombre pentru mulți ani se numără printre colorarea populară a părului. Și printre toate numeroasele sale specii, una dintre pozițiile de vârf este menținută de un Ombre roșie. Buclele ușoare sau întunecate cu sfaturi roșii arată întotdeauna câștigarea.

Particularități

Popularitatea lui Ombre se datorează faptului că o astfel de pictură în sine arată foarte interesantă pe orice coafură. Iar culoarea roșie este întotdeauna asociată cu ceva care provoacă, bate din masele totale, memorabile și îndrăznețe. O varietate extinsă de nuanțe de această culoare vă va permite să alegeți o potrivire pentru aproape orice cerințe.

Ombre este o opțiune ideală pentru cei care doresc să-și schimbe imaginea, fără a aplica la toate măsurile cardinale. Această colorare este considerată mai blândă, mai degrabă decât un ton clasic, deoarece părul este vopsit în întregime. Red Ombre, în ciuda caracteristicilor de colorare și necesitatea de a preciza părul, posedă, de asemenea, această caracteristică importantă. O altă caracteristică a unei astfel de colorare este lipsa necesității de a actualiza culoarea lunar – cel mai adesea rădăcinile părului în timpul roșu omberably rămân intacte.

Avantajele includ faptul că Ombre este inerentă proprietății pentru a ajusta fișierele cu ajutorul vârfurilor vopsite de fire. De exemplu, tunsoarea selectată corect și Red Ombrrie împreună pot face vizual fața mai alungită.

Precum și bucle pictate de o astfel de tehnica arata intotdeauna mai voluminos decat un foton.

Ombre Deși este un tip de complex de colorare, dar este posibil să-l efectueze la domiciliu. Îl adaugă numai în rândul tinerilor. Și Red Ombre este un câmp imens pentru experimente cu nuanțe și combinații ale acestora. Sfaturi de culoare ale firelor în orice caz arată luminos.

Tehnica clasică Ombre sugerează o alegere liberă a unor astfel de detalii ca netezimea sau claritatea tranziții între nuanțe, înălțimea de colorare toroane din vârfurile lor, planeitate sau haotice tranziții și alte. Acest lucru vă permite să creați un rezultat unic.

Cu toate acestea, cu excepția avantajelor, roșu Ombre are punctele slabe pe care ar trebui să fie luate în considerare înainte de a lua o decizie cu privire la colorarea părului în această tehnică.

Există riscul de a ajunge în cele din urmă imaginea neterminată și pare a fi neglijentă. Acest lucru se poate întâmpla dacă umbra pentru vopsire va fi selectată incorect și va crea o disarmononie puternică cu culoarea parului naturală. Această tehnică este uneori utilizată cu scopul gol, dar aici este nevoie de o linie prea subțire între o ieșire elegantă și grotesc.

Proprietarii lui Kudrey strâns trebuie să fie atenți atunci când efectuați Ombre roșu. Foarte bucle strânse vă poate împiedica atingerea unui rezultat frumos. Pentru o astfel de păr este mai bine pentru a alege cea mai moale tranziție între culoarea naturală și se termină roșu.

Încercările de a efectua în mod independent Ombre la domiciliu (mai ales în cazul în care acest lucru se întâmplă fără ajutorul unei perechi suplimentare de mâini) poate să eșueze. În loc de limbi frumoase și chiar foc la capetele de fire, puteți obține colorarea pătat haotic.

Cine vine?

Cel mai adesea Red Ombre se face pe păr natural. Cu această colorare, puteți schimba vizibil imaginea fără a schimba culoarea întreaga bucle. Red Ombre vă permite să facă un accent luminos, care nu va rămâne neobservat. Cu toate acestea, alte opțiuni sunt posibile în cazul în care partea superioară a fasciculelor și capetele lor sunt vopsite separat – fiecare în culoarea sa. Astfel, puteți crea combinații destul de neobișnuite și, astfel, chiar mai atrage atenția asupra ta.

Cel mai bun dintre toate roșu Ombre arată pe părul întunecat. Întotdeauna arată armonios, deși roșu și contrastează cu nuanțe întunecate destul de puternic. Astfel, Red Ombre va fi o alegere excelentă pentru proprietarii buclelor negre-blond, castan, negru și altele similare.

Wopters of Light Parul pot, de asemenea, să-și permită o astfel de colorare și pot arăta destul de organice. Singura întrebare este de a găsi umbra perfectă combinată. El trebuie să arate armonios ca o culoare naturală a părului sau o culoare care trebuie utilizată ca bază.

În cazul blondei, va fi foarte blând să arate ombrrie cu sfaturi roz. Poate fi ambele culori pastelate și nuanțe mai luminoase. Se termină, de asemenea, capetele roșii luminoase, se uită la firele ușoare foarte cool.

Părul blond este bine combinat cu nuanțe roșii nesaturate. Zmeură, visiniu, culori-roz perla, de asemenea, pe astfel de fire se pot uita excelent.

O altă versiune de Red Ombré arată deja mai îndrăzneț decât în ​​combinație cu nuanțele naturale, dar nu mai puțin frumos. Această opțiune este capetele roșii cu rădăcini albastre.

Da, o astfel de colorare necesită o actualizare mai frecventă, precum și o îngrijire mai reverentă, dar arată foarte impresionantă. Această opțiune este aleasă de cei care doresc să iasă în evidență și să se declare cu voce completă.

Finețea colorării în funcție de lungime

Roșu Ombre – coloring universal și bun se va uita la buclele de orice lungime. Cu toate acestea, există câteva caracteristici mici.

  • Dacă părul este foarte scurt, firele sunt pieptănate și apoi pete. Părul întunecat ca regulă generală trebuie mai întâi să clarifice. Folosirea foliei cu clarificare va ajuta la o tranziție mai clară între tonuri pe fire scurte, fără folie, poate fi făcută mai moale.
  • Pe de păr mediu înainte de vopsire, parul este împărțit în zone, și. Vopseaua se aplica pe fire, și înveliți în folie.
  • La colorarea părului lung se efectuează zal. Unii maeștri de cravată buclele în cozi mici, unele – nu. Colorare este facut din mijlocul catenele sale sfaturi. Înălțimea de clarificare din vârfurile firului poate fi absolut diferite: ea poate fi și numai ei înșiși capete, și jumătate din lungimea totală, și celei de a treia.

Dacă roșu Ombre este planificat pentru o tunsoare cascadă, primul lucru pe care trebuie să facă tunsoare în sine. Aceasta este o condiție prealabilă. Ar trebui să existe o formă imediat vizibilă, care va fi vopsit și accentuat cu ombre ulterior.

În prima etapă, vopseaua este aplicată de o treime din lungimea de bucle și frunze aproximativ 30 minute. Următorul pas este de a aplica vopseaua de două treimi din lungimea totală, dar compoziția rămâne pe păr nu mai mult de 15 minute.

Este diferența dintre vopselele de timp de expunere pe fire și oferă o tranziție lină.

Implementarea tehnicii

În raport cu alte tipuri de tehnici complexe de colorare pentru Ombre este destul de simplă, deci este destul de posibil să faceți acasă. Dar pentru a evita rezultatele neprevăzute, este posibil să fie necesar să corectați, este mai bine să vă întoarceți la maeștrii profesioniști.

Instalarea condiționată de omboss poate fi împărțită în mai multe etape:

  1. etapa pregătitoare+
  2. Părul de păr (această etapă este opțională, nu o face pe buclele de lumină)+
  3. Tonifierea părului clarificat.

Dacă, împreună cu schimbarea culorii finilor, vreau, de asemenea, să experimentez cu coafura, tunsoarea trebuie făcută înainte de a începe să creați Ombre. Acest lucru este important în cazurile în care se presupune că va reduce o parte semnificativă a lungimii firelor. La minimum, acest lucru va economisi bani și timp, precum și a vedea rezultatul final imediat după procedura de colorare.

Înainte de deschiderea culorii, dacă este necesar, cu câteva săptămâni înainte de colorare, acesta va fi bine pentru păr pentru a începe să utilizați măști de reducere. Acest lucru vă va ajuta să evitați leziuni puternice ale părului sau deshidratarea acestora. În prezent, vopselele devin din ce în ce mai sigure, dar compoziția plină de viață este încă considerată una dintre cele mai puternice coloranți. Prin urmare, în orice caz, o atenție suplimentară va fi utilă, dar nu trebuie să utilizați masca direct înainte de procedura de mască.

Luminarea trebuie să fie efectuată pentru nuanțe întunecate. Dacă părul nu clarifică înainte de aplicarea vopselei roșii, Ombrrie poate rămâne aproape inconspicuoasă. Vârfurile sunt acoperite în întregime, iar apoi peste vârfurile pot fi aplicate pentru a picta, ca atunci când plasarea, și poate fi mai dens, deoarece cu colorația un foton. Alegerea metodei va afecta, de asemenea, intensitatea sau imperiency tranziției de culori pe bucle.

În funcție de lungimea buclele de par sau sunt pieptănate, sau colectate în cozi. Capetele vor fi aprins. Compoziția este aleasă sau de a părăsi linia de tranziție clară. Vopseaua se păstrează pe benzile de 25-40 minute, apoi se spală cu grijă în afara cu parul cu apa fara a folosi șampoane.

Ultimul pas înainte de a ajunge la rezultatul final este nuanțare a capetelor. Uneori, această procedură este necesar de două ori pentru a obține nuanța dorită. Depinde de păr și de vopsea, precum și dorințele clientului.

Pentru tonifiere este mai bine să utilizați vopsea fara amoniac, deoarece este mult mai blând. Acest lucru este deosebit de important pentru păr care a luminat anterior. Amoniacul de vopsea utilizează, de preferință, numai dacă părul vopsit este natural. Pentru a realiza o tranziție mai moale între tonurile de sfaturi și vopseaua principală a lungimii părului se aplică puțin deasupra liniei de iluminare. Compoziția ar trebui să rămână pe păr timp de 25-30 de minute.

După aceea, părul este spălat bine cu șampoane și asigurați-vă că utilizați balsamul. Puteți utiliza cel care vine complet cu vopsea. Dacă nu există nimeni, este mai bine să acordați preferință balsamului de hidratare.

Pentru a da părului clarificat tonul dorit, în loc de vopsea, puteți folosi un șampon de schelet sau balsam. Astfel, părul tonificat, cu o probabilitate foarte mică, va fi luminos. Cu toate acestea, pentru a obține culori pastelate de o astfel de tonifiere va fi de ajuns. Cu excepția spălării, va fi mult mai rapidă. Această metodă este foarte populară la adolescenți.

Citiți mai multe despre modul de a face un ombera roșu la domiciliu, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: