Redish colorat: soiuri și finețe de colorare

Redish colorat: soiuri și finețe de colorare

În ultimii ani, un foarte trendy a devenit păr colorat roșu. Este optim pentru luminoase, îndrăznețe și încrezătoare în sine femeile care nu se tem să conteste mulțimea și, în același timp, în mod invariabil cauza vederi entuziaste ale oamenilor.

Particularități

Colorat este o tehnica speciala colorarea părului, care vă permite să combinați de la 3 la 20 de nuanțe, și ele pot fi atât similare între ele și contrastul. pictura similare arata foarte impresionant și de a face o femeie cu adevărat de lux. Redshest highlighting vă permite să utilizați o gamă largă de roșu, portocaliu și nuanțe aurii pe o etichetă, astfel încât fiecare femeie poate alege acel ton care vor fi combinate cu colorat și de caracteristicile sale coafuri.

Cui se va potrivi?

Există anumite tipuri de sex feminin, care o astfel de colorare este mai mult decât orice altceva.

 • Femeile cu o piele de ton roz cald sunt potrivite pentru toate nuanțele existente de roșcată, o astfel de aspect este perfect pentru o astfel de colorare bine gândite.
 • Clasic al genului este o combinație de șoc roșu și ochi verzi, în acest caz, se creează imaginea misterioasă și ușor vrăjitoare.
 • nuanțe Redhead du-te la fetele blonde, pentru că în acest caz nu este nevoie de o decolorare suplimentară de fire care pot deteriora parul. Blondele pot folosi la culoare ca cele mai multe nuanțe de culoare roșie și mai îndrăzneț, creativi și îndrăzneți.
 • Dar dacă pielea are o tendință de a se roși adesea, atunci este necesar să abandonați astfel de tonuri roșii de pe păr doar accentuează această caracteristică deja neplăcută.
 • Nu este necesar să recurgeți la nuanțe de foc și proprietarii de piele problematică, deoarece vopselele luminoase atrag atenția excesivă la toate defectele de apariție, care derivă aceste imperfecțiuni în prim plan.
 • Femeile de la vârstă ar trebui să fie cât mai atenți cu alegerea umbrei. tonuri prea luminoase „acide“ pot accentua incepand schimbarile de varsta si arunca capele vechi de 5-10 ani.
 • Despre alegerea nuanțelor ar trebui să fie gândite și brunete. În cazul lor, colorarea necesită clarificări preliminare. Aici, în funcție de culoarea originală a firului și structura părului, foarte diferite nuanțe sunt posibile, care, uneori, destul de diferit de așteptat.
 • Nu va fi nici un colorant roșu de succes și pe fire gri, deoarece nu există nici un pigment natural în astfel de bucle, astfel încât rezultatul colorării poate fi complet imprevizibil.

Vizualizări

Cel mai adesea, în culoarea roșie, se folosește tehnica, în care firele subțiri separate, sunt vopsite cu nuanțe de portocaliu auriu Crimson. Ca rezultat, moale și revarsarile naturale de la un ton la altul sunt create pe cap, ele arata foarte impresionant atunci când lumina strălucitoare. Colorarea bucle individuale creează strălucire interesantă în coafura, ofera parului un volum suplimentar, iar aspectul face mai expresiv si dinamic. Într-o astfel de performanță a, tonul principal devine mai profund, și luminoase și accente vii face parul mai plin de viață și ușor.

Pe păr roșcat, păr fac de multe ori fiecare, acest stil de colorat a câștigat popularitate la începutul anilor 2000, dar încă nu și-a pierdut popularitatea acestuia. Ombre este un gradient de colorare de la o nuanță la alta, cel mai adesea culoarea rădăcini cu culori mai închise, iar vârfurile sunt ușoare. În cazul de culoare roșie se poate întinde de la maro la miere sau de cireșe caramel. opțiuni posibile și mai restrânse, în care Roșcat culorile sunt folosite doar ca tranziție, de exemplu, de la ciocolata pe partea de sus pentru a roșcate lumina de pe vârfurile.

O astfel de Ombre este în mod special un aspect elegant la fire buclate atunci când se poate face o tranziție mai buna,. În cazul în care buclele sunt drepte, atunci tranziția lină între nuanțele atinge mult mai dificil.

Titularii de păr roșu își pictează adesea părul în tehnica armurii, de fapt, este aceeași tortură, doar firele încep să nu pornească de la rădăcini, ci cu o mică liniuță. O astfel de culoare are un mare avantaj în comparație cu restul tehnicilor – pe măsură ce cresc, firele arată foarte estetic, iar granița dintre culoarea inițială și vopsită nu este vizibilă, respectiv, pictura necesită corecție nu mai mult de o dată la un sfert.

Utilizați adesea alte tehnici, de exemplu:

 • Shatuch, În ce sfaturi de păr doar sfaturi de păr+
 • Colorarea zonelor individuale – Bangs sau fire încadrare+
 • Timpul rar – În cazul, firele groase de păr sunt tonifiate, care sunt suficient de șterse unul de celălalt.

Ce nuanțe aleg?

Pentru culoarea roșie, o mulțime de o varietate de nuanțe.

 • Cupru – Tone universal, care include o gamă largă de nuanțe de la luminos la adâncime, datorită căruia fiecare femeie poate ridica acea culoare pe care o face față.
 • De aur – Acest ton conține mai mult galben și miere, mai degrabă decât tonuri stacojii. O astfel de umbră este potrivită pentru femeile cu piele ușoară și ochi blond.
 • Caramel – Această culoare este mai degrabă amintită de nuanțe blonze și bej, așa că este considerată cea mai naturală din întreaga culoare, este optimă pentru ochii și pielea oricărei culori, arata grozav atât pe fete foarte tinere, cât și la doamnele elegante vârstă.
 • Morcov – cea mai strălucitoare culoare, care este potrivită numai pentru femeile care sunt obișnuiți să iasă din mulțime și să prindă vederi entuziaste. Armonios arată cu o piele ușoară de ton rece, datorită căreia creează un contrast foarte spectaculos, dar în combinație cu pielea întunecată, o astfel de culoare pare prea defiant și ieftin.
 • Roşcat – În acest grup de halftone au inclus Ruby, precum și nuanțe de cireșe și burguri, ele pun în pericol pielea întunecată și ochii maro. Femeile mature adaugă nobilime, iar tinerii ajută la ieșirea din masa totală a colegilor.

Colorarea implică utilizarea mai multor culori. Cea mai reușită este combinația de umbră roșie și albă, în timp ce este de dorit să rănesc sfaturile sau firele separate la lapte. Foarte spectaculos se uită la firele întunecate, împreună cu roșu, pentru a obține rezultatul cel mai elegant, trebuie să utilizați nuanțele fundamentale diferite ale burgundiei și portocalii, se vor completa reciproc și vor crea overflfuri chic pe cap.

Cu toate acestea, orice colorare pe buclele întunecate este asociată cu necesitatea clarificării lor preliminare, prin urmare riscul de deteriorare a structurii părului rămâne întotdeauna.

Colorat Blondele vă permite să facă o capelă într-o mare varietate de nuanțe – orice vopsea și culoarea rezultată, de regulă, este exact așteptat. Proprietarii de păr blond ar trebui să evite colorarea cu tonuri luminoase de foc, Ele sunt mai bine pentru a da preferință la o culoare mai moderată, aici este de preferat să se acorde caramel, ciocolată și lapte overflow.

De multe ori, proprietarii de păr natural roșu sunt recurs la colorat. De regulă, astfel de un fir de păr se distinge printr-o densa, dar luciul natural este lipsit. Cazi de multe ori să rețineți că aspectul lor de culoare nativ dim și lipsit de viață, astfel încât acestea să recurgă la colorare pentru a aduce strălucirea și strălucire. În acest caz, o parte din catenele este decolorată pentru nuanțare ulterioară în nuanțe deschise, iar partea, în mod contrar, întuneric culoare. Astfel, pe păr se creează efectul arsurilor arse, care pot fi evidențiate prin colorarea vârfurilor în culorile de aur. O astfel de coafura arata volumetrica și bine îngrijit.

Trebuie remarcat faptul că, cu culoare roșie, nu este recomandat să utilizați o culoare neagră ca un ton întunecat, face un magazin de neglijat și dezordonată, precum și în cele mai defavorizate nuanța de culoare din piele, astfel încât proprietarul o aromă similară dobândește un aspect nesănătos, devenind vizual mai în vârstă.

În acest caz, preferința merită să trimiteți ciocolată, tonuri de cireșe, precum și nuanțe saturate ale Marsala sau Bordeaux.

Vopsirea părului de diferite lungimi

Capacele de colorat ar trebui să fie încredințate maestrului experimentat, deoarece această tehnică de colorare este destul de complicată și la domiciliu o îndeplinește corect aproape ireală. Cele mai multe dintre maeștrii împărtășesc bucle în șuvițe separate și apoi cu ajutorul unui burete sau o perie, se aplică nuanțe selectate – în funcție de colorare și dorințele femeii, frotiurile pot fi comandate atât și haotic.

Mic de statura

Pe un fir de păr scurt, colorare se efectuează destul de simplu – pentru a alege un fir alternativ, cu o grosime nu mai mare de 5 mm și se aplică vopsele cu diferiți pigmenți pe ele. Fiecare folie de ondulare pictată în folie și se lasă timp de 25-30 minute. După colorare, vopseaua trebuie spălate cu jet de apă caldă cu șampon.

Mijloc

seelings frumos pe bucle medii fac, după ce în prealabil împărțit întregul magazin în mai multe zone. Fiecare dintre ele este apoi împărțit în fire separate, și pictează culoarea selectată. În acest caz, întreaga procedură se realizează în două moduri.

 • Digital de par natural. Aici culoarea selectată pentru colorarea diferă de la norma principală mai mult de 2-3 tone și doar o parte a firului este vopsit.
 • Colorarea completă – toate parul este vopsit, iar culoarea nativă este complet înlocuită cu artificială.

Lung

Tehnica de colorare de bucle lungi este aproape nici diferită de cea anterioară, singura diferență este că bucle lungi vă permit să creați, nu numai pe verticală, dar, de asemenea, de colorat orizontal – este permisă aici și cortul care vă permit să creați efectul din rădăcini inversoare. Pentru mai multe sezoane, el a avut loc printre cele mai căutate după colorare tehnici. Roșcată, chiar dacă a fost folosit cea mai înaltă calitate vopsea, deoarece are o proprietate arunce rapid și devine „murdar“. Pentru acest lucru nu se întâmplă, este necesar să se urmeze unele recomandări.

 • Pentru a spăla capul trebuie să utilizați numai sampoane speciale pentru par vopsit. Ele nu conțin sulfați, înroșirea feței pigment, astfel încât resturile de culoare saturate mult mai lungi.
 • Din când în când puteți utiliza tonic pentru par, ele sunt aplicate pentru câteva minute, astfel încât acestea să reîmprospătați la umbră și a făcut culoarea parului este mult mai strălucitor.
 • Limita orice efect termic asupra parului – temperaturile calde fac nuanțe estompate. Prin urmare, parul este mai bine să se usuce cu aer rece, și de la utilizarea de fier și rău este mai bine să refuze. Dacă acest lucru nu este posibil – utilizarea cu siguranță mousse protecție termică.
 • Nu se recomandă să se aplice în îngrijirea bucle ulei roșu, deoarece acestea se spală rapid pigmenți de par luminoase.

Dacă urmați regulile din următorul videoclip, apoi colorat roșu va rămâne luminos, saturate și elegant pentru un timp destul de lung.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: