Scheme de branduri kos de la 4 fire

Scheme de branduri kos de la 4 fire

Spit – Frumusețea lui Maiden. Așa că a fost în orice moment. Nimic nu decorează fata ca această țesătură diversă. Este deosebit de elegant pentru panglică, împletită de patru fire.

Particularități

Spațiul de 4 fire este considerat o opțiune universală pentru orice incident solemn, deoarece pare foarte eficient și este potrivit pentru practică. Fetele, femeile și fetele cu o formă diferită de față și diverse aspecte pot crea propria versiune a unei panglici cu patru rânduri, așezată de o parte sau decorată cu panglici și nu este necesar să aveți o mace impresionantă. Spit poate fi creat din orice păr: gros sau rar, uscat sau subțire, Principalul lucru este de a avea abilități elementare de țesut.

Pentru a crea un efect de volum de păr, aveți posibilitatea să pre-face aderență ușoară.

șnururi lungi sunt mereu la moda. Daca ai parul de lungime medie, puteți crea, de asemenea, o mulțime de structuri de răchită. arată extrem de nobil pentru o panglica chktyrechpronal de păr topit.

Și accesorii selectate cu succes, cum ar fi un ac de par sau RIM, cu un imprimeu floral, va da stil feminin farmec suplimentar și farmec. parul parul cret este de dorit pentru a îndrepta. Aceste bucle sunt bine lipite în umed.

Scheme de țesut

Există mai multe modalități de țesut impletituri patru circuite. Pentru a încălzi în mod corespunzător buclele, aveți nevoie pentru a decide cu privire la alegerea: clasic, franceză, de la coada pe partea din spate a capului sau dublu – toate tipurile de aceasta coafura sunt bune în felul său propriu.

Fiecare tip este selectat în conformitate cu situația, starea de spirit, necesitatea și alți factori care influențează alegerea. Pentru incepatori, maeștrii se va potrivi instrucțiunea etape, în cele mai simple moduri de patru fire.

Clasic

Una dintre cele mai accesibile modalități de aceasta coafura de patru fire este că woves panglica, ca de obicei, din trei, în timp ce al patrulea este vopsit sub catena extremă, care pe dreapta. Se pare o ajurata, pe care trebuie să se ocupe de cel mai mare efect si vopsele de par sigure.

Cu un singur fir centrală

Poti panglica parul diferit, lăsând catena medie de fix. Puteți să-l răsuci cu un ham, peeling cu panglici colorate și hamurile pentru cel mai mare efect.

limba franceza

Patru panglica de distribuție la modul francez graba în modul. Această specie este considerat unul dintre cele mai complexe și mai frumos, dar necesită unele de formare și abilități. Țesutul arata ca aceasta schema:

 1. Din masa totală a părului bine curățate aloca o treime din totalul părții, de fixare pe partea de sus+
 2. dintre ele formează patru fire+
 3. Poti panglica in orice mod, dar vom face lăsat-dreapta: prima catenă – peste al doilea, la al treilea și al patrulea, apoi deasupra+
 4. A patra componenta este pornit pentru o a treia și petrece în a doua, în același timp, iau parul cu o parte comună+
 5. Deci, repetarea pas cu pas, țese la lungimea dorită.
Citește mai mult  Tehnologie pentru efectuarea unei curling chimice prăjire

Spit poate ajunge la sfârșitul anului, și poate fi completat în mijloc, lăsând jumătate din păr departe. Aceasta este așa-numita opțiune scurtat. Păr în țesut este mai bine să nu întârzie mult, ușor se dizolvă. Deși codite impletite ține mai bine, dar a slăbit aspect mai spectaculos, mai ales în cazul în care acestea sunt decorate cu panglici țesute și alte elemente.

De la coadă cu panglică

Acest punct de vedere este coafuri foarte convenabil atât pentru seara, cât și pentru cursuri de fitness. Se potrivește absolut pentru orice tip de păr de diferite structuri și culori. Procesul de țesut este după cum urmează:

 1. Pentru a începe, este mai bine să aplicați o spumă sau un păr de spumă pe părul uscat pentru a fi așezat, distribuind uniform pe întreaga lungime+
 2. Rasiale confortabile sau perie pentru a colecta părul în coadă, fixând ferm pe partea din spate a capului+
 3. Părul colectat împărțit în patru fire, la o bandă medie pentru a atașa+
 4. Treceți la prima catenă sub a doua, aruncați pe al treilea și săriți sub al patrulea+
 5. Apoi al patrulea – pe al treilea, aruncați peste al doilea+
 6. a doua aruncare peste a treia, săriți sub prima, și, la rândul său, săriți sub o bandă cu o panglică+
 7. Deci, continuați să țeseți sfaturile părului+
 8. În partea de jos a panglicii pentru a finaliza arcul sau orice altă fixare.

Volum

Există o așa-numită de țesut fals cu patru degete, care arată volumul. Pentru ao crea, trebuie să luați o singură partenet, răsuciți-l în ham. Apoi se separă de-a lungul catenei din diferite părți, să le acopere în hamul și lipi în sus. În continuare, separarea de fire și încurajarea următorul segment al hamul, continuă să țese conform schemei la sfârșitul anului. La final trebuie să îndreptați în sus, dând volumul.

„Earlings“ sau „coadă de pește“

Celebra „coada pe adresa“ sau „vârfuri“ în woves clasice din două fire, dar aveți posibilitatea să țese patru. Caracteristica metodei este țesut foarte mică. Se arată perfect pe păr gros. În cazul în care proprietarii de păr subțire și rare doresc să se încălzească împletitura în acest fel, expertii recomanda o opțiune care nu umflarea țesut, urmată de intrare. Pentru „vârfuri“ inverse folosite adesea coafuri de frunte pe „coșuri“ de tip.

„Cascadă”

Una dintre cele mai populare tesut este împletitura francez de patru toroane, împletită cu „Cascada“.

Începe să țese, ca de obicei, apoi la a doua etapă în catena extremă pentru a începe abordarea de păr din masa totală. Continuând să țese conform schemei, ajungând la fund, a coborât într-o stare liberă și, în schimb, iau o nouă componentă a masei totale de păr. Astfel de cascade pierdute sunt formate, care arată foarte impresionant.

Citește mai mult  Tunsori extra lungi: tipuri și sfaturi privind proiectarea

Cum să te înveți?

Pentru a afla cum să împușcați cu patru panouri terminate, nu este dificil, și în timp, mâinile tale vor țese automat. Pentru a învăța să lăsați panglica de 4 fire în mod independent, merită urmând următoarele instrucțiuni pas cu pas:

 1. Mai întâi aveți nevoie de părul curat pentru a gestiona un mijloc de a pune și de a combina bine+
 2. distribuie-le în patru părți, numerotate mental pentru noi înșine+
 3. A treia componentă merită să arunce în al doilea rând și apoi săriți sub prima+
 4. al doilea – pe al patrulea și pe ea – la prima+
 5. în al doilea rând – în conformitate cu primul și al treilea+
 6. Continuați pe parcursul lungimii părului și asigurați-vă cu o bandă de cauciuc sau cu orice element decorativ.

Important! În cazul creării unei panglici cu o schemă de panglică, numai panglica iese în rolul celei de-a patra parteneri.

Sfaturi pentru specialiști

Este necesar să se respecte următoarele sfaturi care vă vor ajuta la crearea de porci patru axe:

 • Pentru comoditate, a pus două oglinzi: una – în fața tine, celălalt – în spatele partea din spate + este cea mai potrivită pentru a putea vedea până când procesul intră în obișnuință+
 • Încercați să tren mai des, aduc țesut la automatism+
 • Nu încercați să trageți o mulțime de fire în procesul de țesere, deoarece este o măsură + excesivă în țesut în vrac mai frumusețe și naturalețe+
 • Cut out produse de păr obraznic poate fi fixat cu lac sau ceara speciala de păr.

Cum să decoreze?

decor clasic de panglici de răchită brazată servit. Ei au fost diferite în formă, aspect, culori, structura și numirea. Una dintre cele mai elegante accesorii este banda canzashi. Cu ea, coafura devine deosebit de frumos și elegant. Acesta se realizează după cum urmează:

 1. fix de păr Combanish în coadă+
 2. Apoi, separarea a patra parte, a pus pe păr o rolă specială+
 3. Top separat două componente, de dedesubt – unul+
 4. Am pierdut un rând de tipul de impletituri cu trei rânduri, iar catena centrală este atașată de zbor de Kanzashi+
 5. Apoi lua din nou în sus catena de sus din rola, au împletit într-o panglica si, rand brazate, canzashi concediu în centrul+
 6. În continuare, Strand din partea de jos a programului de completare cu role la scuipat și întrepătrund+
 7. Repetând tesut, repara panglica la baza cozii.

Opțiunea următor cu elemente de decor – codite cu canchelon. Puțini oameni știu că aceste elemente decorative sunt numite în esență, panglica. Această inovație este folosit pentru a crea coafuri elegante. păr sintetic artificial, creat pentru a consolida coafuri de sportivi, așa-numitele împletituri de box sunt foarte rezistente la umiditate și încălzire.

Acum fashionista este introdus în impletituri. Canilelon Multicolor pentru a obține un curcubeu sau efect multicoloră. Se pare ca un bold, luminos și neobișnuit.

Acest accesoriu adoptat de bună voie stelele pop străine și rusă, și împreună cu ei – ambele fete, femei care urmează tendințele tendinței actuale. Roșu, verde, roz, auriu, cu sclipici și luciu, culori naturale și nuanțe – toate aceste decorații sunt capabile să diversifice și să completeze orice imagine excentric.

Citește mai mult  Cât de mult să păstrezi frigul pe păr?

Printre altele, părul în brazes poate fi decorat cu artificiale sau naturale culori, pictura pietre artificiale pe agrafe de păr, pietre pe știfturi și alte elemente decorative. Unii iubitori de jante uz retrostil sau panglici pestrițe pe cap, subliniind individualitatea.

Vizualizări

În mod surprinzător cât de multe oportunități diferite sunt un simplu panglica. Există mai mult de o duzină de specii de tot felul de țesut și cele mai multe dintre cele patru axe. Metode de transformare: panglica clasic de patru toroane, aceeasi panglica cu o panglică în loc de un singur fir, panglica cu un fir ax în loc de o panglică, franceză, „coadă de pește“, reverse „spikelet“, șah și altele.

Din diferite tipuri de Kos, puteți crea un număr foarte mare de coafuri. De exemplu, panglica greacă patru finisate arată foarte subțire și elegant, atât pe fete tinere și femei mature. Ea woves în jurul capului, ajustarea formei feței, rotunjire vizual ovală lui, se deschide un gât frumos.

Începe să țeasă panglica în stil grecesc de la stânga la dreapta, decora cu flori stilizate, ornament sau orice agrafelor decorative. Și puteți urca, de asemenea, banda în ea, știfturi fixe frumoase în păr. Opțiunile de stabilire a acestui tip de coafura destul de mult.

Orice coafura este creat pentru decorarea, întruchiparea stilului dorit și a imaginii și în același timp, ar trebui să arate ușor și natural. Deci, nu supraîncărcați te modele in special complexe. Suficient pentru a face doar câteva elemente spectaculoase. De exemplu, atunci când se creează ajurata țesut Este important să se mențină echilibrul între numărul de modele, dimensiunea și decorul lor utilizate.

Principalul lucru nu este să fie încântat, în caz contrar, în locul rezultatului dorit, efectul opus se va dovedi.

    Panglica cu patru rânduri, cu una sau două panglici în loc de toroane se uita la un festiv și foarte eficient. Prin urmare, cu un stil coafuri, nimic special nu inventa. Puteți panglica codițe de la temple la o panglica comună sau lăsați-le pe umeri, sau decora cu perle și flori, prin crearea unei opțiuni de nunta.

    Decât părul lung – mai multe opțiuni de țesut. strans împletitură sau aer, împletituri trebuie să fie combinate cu un mod, care nu acționează ca un element independent. Cutezător experiment, crearea de coafuri unice cu patru opțiuni de rang.

    7

    Fotografii

    Despre cum se țese împletituri de la 4 fire, uite următoare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: