Seturi de Estel Professional protectie de

Seturi de Estel Professional protectie de

Pentru a îmbunătăți mai bine starea părului, puteți fi oferit un număr mare de proceduri de populare. Mulți dintre ei ajutor pentru un timp foarte scurt pentru a restabili aspectul chiar și capelele cele mai deteriorate. Recent, o nouă procedură a fost foarte popular – Estel ecranare.

comentarii de consum spun că ecranare îmbunătățește aspectul calitativ parul le umple la exterior cu vitamine si elemente nutritive. Snadders dobândi o vedere mai sănătoasă pentru o sesiune de. Set de Estel pot fi achiziționate atât pentru cabină și pentru auto-utilizare a casei.

Particularități

Screening-ul este numit unul dintre cele mai eficiente proceduri care sunt potrivite pentru restaurarea rapidă și tratarea calitativă a toroanelor deteriorate din interior. Acesta diferă de alte tehnici prin aceea că toate componentele nutritive prezente în mediu penetreze aproape fiecare fir de păr deteriorat. Este relevant cel mai des pentru blondele. Ca rezultat, un strat subțire de silicon apare pe suprafața firelor de par – returnează un luciu elegant dim șuvițe, garantează o protecție împotriva diferitelor medii agresive și, în plus, îndeplinește rolul de protecție termică constantă în timpul procesului de styling.

laminare populare, de altfel, dă chapelur doar un film protector pe suprafața părului, dar nu pot penetra structura lor, băutură și păr cura din interior.

Mulți maeștri cu experiență recomandă utilizarea ambelor proceduri pentru a obține un efect mai vizibil și lung, deoarece screening-ul în sine va dura aproximativ 1-2 luni, pe direcții de acțiune nu foarte deteriorate și doar 2 săptămâni destul de răniți.

Procedura este mai des oferit să pună în aplicare în cabină, dar se poate face la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să achiziție într-un set de piață de specialitate de la Estel Professional. Acest tip de procedură este ideal pentru parul blond, deoarece acestea sunt cel mai adesea expuse la impact chimice agresive și au nevoie de îngrijire specială. Componentele unui set fara probleme va restabili și puterea de a oferi parului cu orice grad de deteriorare. Complexul prezinta:

 • 100% uleiuri naturale, care va îmbunătăți protecția tije de păr+
 • ulei Arganya va face toroane cât mai puternice și le va oferi elementele nutritive necesare+
 • Makadamia va servi drept o bună protecție împotriva impactului negativ al factorilor meteo+
 • ulei de struguri restabili toroane slăbite+
 • Cerames au un efect de reducere – cu ei lasand componente vor fi mai bine pătruns în păr+
 • proteine ​​de soia, care este menționată ca element de construcție pentru păr deteriorat+
 • Aminoacizii – pentru elasticitate uimitoare, puterea magnific, strălucire de lux.

Avantaje și dezavantaje

Acest sistem are evident pozitive și negative, caracteristici precum și în multe alte proceduri populare.

Principalele plus din utilizarea astfel de fond a – aproape instantaneu performanța uimitoare. După prima aplicare, veți vedea modul în care buclele s-au schimbat minunat. Alte avantaje:

 • Ușor de utilizat – modul de utilizare toate cele 3 instrumente pentru utilizare, este scris în instrucțiunile detaliate atașate la setul+
 • Screening-ul poate fi făcut în cabină la master sau independent la domiciliu, un astfel de tehnologie nu va necesita anumite abilități de la dvs+
 • Costul unui set poate fi considerat disponibil pentru aproape fiecare cumpărător potențial, mai ales că fondurile în sine nu sunt suficiente pentru una, dar de mai multe ori+
 • Sistemul are un efect cumulativ și, prin urmare, mai des veți fi protejați, cu atât mai mare și uimitor va fi rezultatul.

Specialiștii consiliază despre protecția întreprinderilor întregi. În primul rând, este mai bine să efectuați 10-12 proceduri, după aceea va fi necesar să se ia o pauză timp de 2 luni.

Minusuri:

 • Nu o rezistență foarte lungă a rezultatului – la începutul cursului, efectul teribil va fi vizibil doar 4-5 zile, dar nu mai mult+
 • Prețul supraestimat al screening-ului profesional+
 • Prezența anumitor contraindicații+
 • Necesitatea de a aplica fier la consolidarea de înaltă calitate.

Este inclus în kit?

Astăzi, oferte ESTEL de a alege de la consumatori seturi de două specii.

 1. Kit Q3 Terapie (pentru toroane răniți). Aceasta va permite să se alinieze, consolida, hidrata și de a restabili firele de păr distruse, le va da o protecție împotriva deteriorării termice și a radiațiilor UV.
 2. Set pentru blond și topit Q3 părul blond. Ea are aceleași proprietăți ca și compoziția descrisă mai sus, în afară de acest lucru, de asemenea, elimină îngălbenire nedorite, care îngrijorează adesea blondele, permite să se alinieze nivelul pH-ului, care servește pentru o creștere de înaltă calitate a toroane.

  Ambele seturi includ 3 fonduri, care sunt aplicate în ordine strictă:

  • Aer condiționat tip cu două faze, care conține uleiuri de silicon și naturale – garantează pieptănare ușoară și confuzie de toroane+
  • ulei de silicon cu silicon umple toroane injuried și leve din suprafața champs+
  • spray-ulei Pentru a crea un film de protecție pe bucle.

  Instructiuni de folosire

  În timpul implementării procedurii la domiciliu, puteți alege orice șampon, deoarece toate mijloacele pentru ecranare ar trebui să fie aplicate numai unei capele curate. În saloane, veți putea alege șamponul marca ESTEL, utilizarea sa este de dorit, dar nu neapărat. Acesta va contribui la obținerea celui mai bun rezultat din tehnică.

  Compozițiile trebuie aplicate unul câte unul, făcând o pauză pentru cel mult 5 minute, într-o anumită ordine.

  1. Spălați-vă părul acasă, uscați-le puțin cu un prosop, dar nu un uscător de păr. Găsiți cele mai deteriorate fire și aplicați-le la numărul 1.
  2. 2-3 minute mai târziu, este necesar să se aplice uleiul ESTEL, înainte de ao încălzi ușor în palmele sale. O atenție deosebită ar trebui acordată celor mai deteriorate fire.
  3. Odată ce uleiul este absorbit, puteți aplica în sîrmă la numărul 3 și cu atenție și distribuie-l folosind o fisura, cu o ușoară dinți.
  4. După încheierea etapei finale, șuvițele îndreptați fierul pentru a consolida efectul și „sigur“ părul secantă. Este demn de atenție la faptul că, fără „scaun“ procedura de ansamblu lăsând va pierde sensul său. Nu este nevoie să se teamă că deteriora firele tale, așa cum compozițiile aplicate de la ESTEL va da parului tot protecția ace pentru temperatura prea fierbinte de fier din cauza lăsând.
  5. După ce a terminat procedura, va trebui să utilizați spray de ulei, dar într-o cantitate redusă.

  Seturi din ESTEL va da parul nu numai o vedere extrem de lux, dar, de asemenea, într-adevăr, ele vor fi umplute cu structura lor motrice cu elementele cele mai valoroase și vitamine.

  Trebuie să ia în considerare acest lucru Pentru un rezultat mai bun, aceeași procedură este cea mai bună de a repeta 4-5 ori într-o lună pentru a începe să acționeze efectul acumulativ.

  De obicei, îmbuteliată rămâne încă 3-4 proceduri de utilizare. Screening-ul vă va duce atât de mult timp, între 30 și 45 de minute. După ce ați părăsit impactul, părul va deveni plat, matasos la atingere, firele vor fi mai puțin rănite, ceea ce va face mult mai puțin tăiat și vă va ajuta să creșteți lungimea dorită. Această procedură nu vă va oferi un efect prea lung, dar ecranarea continuă nu se va evapora de pe suprafața firelor de păr, deoarece acest lucru se întâmplă în cazul laminării.

  Când filmul de silicon va fi umplut cu firele voastre, componentele pe care structura „ucisă” a fost umplută cu ei înșiși, ei vor rămâne în ea, și, prin urmare, fire foarte rănite vor continua să arate mult mai bine.

  În compozițiile pentru ecranare nu vor include substanțe agresive, Dar, în unele cazuri, această procedură nu este recomandată. Dacă ați slăbit excesiv, puternic detectați și complet uscați, este mai bine să încercați să utilizați o plecare profesională pentru tratamentul complet al părului, încercați să aplicați rețete populare utile și după restaurarea părului pentru a decide – veți face ecranare populară sau nu.

  Contraindicații:

  • Intoleranța individuală a elementelor compoziției+
  • O cantitate mare de boală de piele și piele+
  • Pierderea gravă a firelor de păr+
  • Disponibilitatea pe pielea capului AbsAdin și răni+
  • Combinație de bucle alungite și minime de păr absolut slăbite.

  Nu uitați de îngrijirea corectă. Fetele fac adesea fotografii înainte de ecranare, imediat după ea și câteva zile mai târziu. Datorită acestor imagini, este imediat clar că procedura, într-adevăr, eficace, ca părul să devină de fapt mai ascultătoare, nivelat, pentru a primi o strălucire șic. Dar, după câteva proceduri pentru spălarea capului, situația se poate schimba în mod semnificativ – rămâne nimic, din transformarea anterioară.

  Așa că nu se întâmplă cu tine, un astfel de tip de recuperare trebuie să fie efectuată prin cursuri separate ca stilistii recomanda. Și, de asemenea, trebuie să efectueze în mod corect toroane. masterat cu experiență recomanda:

  • Se spală părul este preferabil doar șampoane în care nu există sulfați+
  • Dupa spalarea parului, este obligatoriu să se aplice balsam și cel puțin o dată la fiecare 5-6 zile – măști+
  • În timpul cursului de recuperare, nu ar trebui să vopsea buclele cu vopsele de amoniac și nu au nevoie pentru a face o poftă de mâncare – nu va avea toate eforturile tale.

  Recenzii

   Recenzii despre procedura de protecție pot fi găsite diferite: o femeie într-adevăr ca efectul rezultat, alții, dimpotrivă, se plâng că strălucirea luxoasă și ascultarea dispar prea repede.

   Mulți recomandă prima dată când procedura de protecție ar trebui făcută în cabină, apoi să poată repeta toate manipulările deja cu utilizarea la domiciliu a compoziției. Toți utilizatorii subliniază că efectul procedurii salonului este pe deplin identic cu procedura de domiciliu – apare strălucirea părului, părul devine mai moale, ascultător.

   Screening-ul poate fi numit un înlocuitor minunat pentru procedurile de salon scump. Seturile de la marca ESTEL pot fi achiziționate în departamentele profesionale ale magazinelor cosmetice, au instrucțiuni detaliate și sunt gata de utilizare, nu va fi nevoie să amestecați nimic.

   Fiecare flacon are numărul său propriu, astfel încât să știi în mod clar, în ce ordine de a aplica.

   Despre ce altceva există seturi de la Estel Professional, vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: