Shatuch pe întuneric lungime medie de păr

Shatuch pe întuneric lungime medie de păr

Printre tehnicile moderne de păr la modă, nu este ușor de a alege cel care este potrivit pentru tine. Toate acestea diferă în principiu de execuție, numărul de tonuri utilizate, gradul de clarificare a părului și de alte caracteristici. În acest articol, vom lua în considerare o astfel un fel de colorat ca elementul de fixare, și în special: utilizarea acestei tehnologii pentru întuneric vopsirea părului.

Unii cred ca parul inchis la culoare nu poate da o astfel revarsarile frumoase ca bucle de nuanțe blonde. De fapt, datorită utilizării inovării în arta coaforilor, chiar și bruneturile pot obține efectul strălucirii soarelui pe părul ei. Tehnica „Fishka” Shatuch este tocmai în acest sens. Este doar o descoperire pentru frumusețile cu părul întunecat, care nu doresc să-și expună buclele să completeze luminarea, mai ales că nu este ușor să obțineți rezultate perfecte în această chestiune. Acest lucru este valabil mai ales că fetele de sânge exotic, care din natură au negri rigizi ca niște bucle de Smin.

Particularități

Pentru a începe, vom spune despre nămol ca o tehnică ca un întreg. Se bazează pe distribuția pe firele mai multor nuanțe conexe – de obicei patru. În același timp, cele mai întunecate tonuri se încadrează pe rădăcini și pe sfaturi – luminoase. Maestrul are libertate relativă – se poate retrage din rădăcini la diferite distanțe, ia mai mult sau mai puțin păr. Puteți remedia rezultatul după patru luni, în timp ce re-vizita nu va dura mai mult de o oră. Este convenabil, având în vedere că nu este necesar pentru a urmări cu atenție rădăcina în creștere.

Avantaje și dezavantaje

Plusuri de colorat sunt o listă destul de impresionantă. Iată principalele sale avantaje:

 • Distribuția culorilor nu este în mod clar delimitate, astfel încât rezultatul arata foarte natural și armonios+
 • Cu un fundal natural, nu este nevoie de a atinge rădăcinile de multe ori+
 • coafuri neatness+
 • Efectul volumului suplimentar+
 • În ceea ce privește performanța scurtă (oră)+
 • Mascarea semințe+
 • dă frumos efectul toroane arse.

  Dezavantajele acestei tehnici sunt relative și cineva nu par să nu defecte, ci mai degrabă caracteristicile sale:

  • nu este potrivit pentru parul prea scurt+
  • În cazul în care culoarea principală este în mod evident diferit de naturale, apoi răcoritor culoarea va avea lunar+
  • preț ridicat în saloane.

  Cum se determină nuanța?

  Pentru a alege cea mai potrivită culoare, coloristul trebuie să țină cont de culoarea naturală, structura buclelor, prezența culorii și caracteristicile colorantului dvs. anterior, dacă nu se schimbă umbra părului. Verificați ce accente de culori recomandă coafor:

  • Dacă părul are o culoare neagră bogată, atunci vă veți potrivi firele de tonuri de ciocolată și nuc+
  • Bruneturile, al cărui păr este un pic mai ușor decât în ​​primul paragraf, puteți experimenta cu cupru, caramel, piuliță, grâu, auriu+
  • Fetele roșcate întunecate vor fi bune cu fire de bej, roșu strălucitor, cupru, aur și culori de somon.

  Titularii de păr din culorile de mai sus se recomandă utilizarea oxidului de plasă – 3-6% pentru părul subțire și 9-12% pentru greu.

  Luați în considerare furnizorii separat ultra-moderni pentru părul întunecat.

  Ciocolată

  Gama de culori include astfel de ciocolata cu lapte, ciocolata neagra, cafea cu lapte și altele. Ei vor arata bine la femeile carrageless cu pielea deschisa.

  Culoare

  Roșu, roșu, violet și nuanțele lor sunt cele mai potrivite cu succes pentru frumusețile-brunetă care doresc să fie transformate în detrimentul accente luminoase în coafura.

  Ashen

  Cel mai bun din toate această opțiune va decora brunetele bronzate. Cu pielea de lumină, se recomandă numai la femeile cu ochi albaștri, în caz contrar imaginea se poate dovedi prea plictisitoare.

  Tehnica de colorat

  Asigurați-un cort pe parul inchis la culoare, în două moduri, vom spune despre ele în continuare.

  cu nach

  Cu cât este mai luminos efectul pe care doriți să obțineți, cu atât mai mult trebuie să parul liber.

  • divizare de par pe fire, cu o grosime de 1,5-2 centimetri. Vopseaua este aplicată variază de la ceafă, iar restul sunt fixate prin cleme.
  • Fiecare fir este cea mai rea din rădăcini și să acopere compoziția, dar aceasta se face ca superficial – astfel încât culoarea pune scoate în evidență. accidente vasculare cerebrale și îngrijite destul de intense scurte nu ar trebui să atingă rădăcinile. După cum puteți vedea, face o astfel de colorare nu este atât de ușor – aceasta este o artă întreg. Prin urmare, kovarists care cunosc afacerea lor, astfel aprecia, și este de obicei posibil pentru a ajunge la ele numai pe înregistrarea.
  • Atunci când fiecare fir este vopsit, trebuie să așteptați, în medie, aproximativ o jumătate de oră, timp depinde de vopsea și un caz specific.

  Fără pantofi

  Această metodă de colorare presupune opțiunea cu ajutorul periei de ardere, care este pur și simplu scufundare vopsea și cheltuieli pe păr. Cu simplitatea aparenta modul în care este mai bine să se aplice specialiști cu experiență. În general, fără a pieptănare, ceea ce face un nămol mai dificil.

  Principiul general rămâne același ca și în versiunea anterioară, dar din moment ce toroanele nu sunt efectuate, atunci ai nevoie pentru a face efectul periei mânjiți-te.

  Pentru aceasta, încercările de master de a aplica fiecare atingere, astfel încât la începutul și în cele din urmă a fost mai puțin strălucitoare și mai fuzionat cu restul parului.

  Îngrijirea după procedură

  Shatus – metoda de colorare care economisesc, dar, de asemenea, este în măsură să par rasfete cu utilizarea frecventă. Prin urmare, după ce a vizitat salonul de coafură, este nevoie de îngrijire specială.

  • Acesta este motivul pentru a face chiar și de colorare, este important de a alege un sampon bun și aer condiționat. Achiziționați aceste două instrumente de la o serie concepute pentru păr cu topire. Multe firme au un conducător pentru nu este pe deplin pictat, dar parul colorat.
  • Face produse suplimentare nu neglija îngrijire de maternitate. Opțional pentru a cumpăra mijloace scumpe de la cosmetice Suite, puteți face tratamente spa pentru parul de la produse improvizate. În mod tradițional, ei folosesc miere, ouă, Chefir, infuzii de plante, fructe. În plus, produsele cosmetice de casă sunt considerate mai utile decât produse în laboratoare.
  • Utilizați mai mici, utilizați puffers și fier, și atunci când spălare, încercați să reglați apa pe modul cald, și nu fierbinte.
  • In anotimpul cald, acopera-ti capul cu pălării, bandans sau capace, încercați să nu fie sub soarele arzător, fără o frizură. Apa de mare în primele zile după vopsire nu este de dorit, și, în general, este mai bine pentru a curăța părul sub o pălărie de plastic, astfel încât culoarea nu pierde luminozitatea prea repede.
  • Dupa ce parul decorează un cort elegant, nu este rău să treacă procedurile de wellness, cum ar fi mezoterapie. Pentru strălucire mai mare, puteți face laminare sau cheratină.
  • Puteți utiliza instrumente de silicon capabile de a proteja parul de la influențe externe, în special în cazul în care acestea sunt predispuse la fragilitate.
  • Dacă aveți de gând să încerce să facă un cort, va fi util să se efectueze o formare mică. 3 săptămâni înainte de procedura nu vopsea de păr, răsfățați măștile lor utile. Și chiar bea un curs de vitamine de frumusețe și de a reduce la o expunere termică minimă pentru uscătoare de păr și fier. Trim mai bine înainte de a procedurii, și nu după. Cu o zi înainte de vizita la salon, nu se spală capul, aceasta va contribui la atingerea unui rezultat mai bun.

  Care se potrivește?

  Alegerea una sau alta metoda de colorare, un pic bazat pe tine, cum ar fi imagini de la rețea sau exemple de iubite. Este important să se țină seama de caracteristicile lor de păr, cum ar fi starea generală, structura, culoarea lor naturală și preferințele în coafuri. Aflați ce parul va decora perfect culoarea în stilul Stratus.

  Lungime

  Optimal pentru vopsire este considerat păr mediu și lung. Pe ele strălucitoare și nuanțe de depășire, într-adevăr va juca. Dezvăluie toată culoarea bogată pe tunsoare mai scurtă va fi dificilă. Desigur, nu este nimic imposibil pentru coaforii experimentați și pot încerca să o facă, chiar dacă aveți un kara sau un bob alungit, dar rezultatul nu va fi atât de spectaculos. Și proprietarii lui Harscon, de exemplu, trebuie să oprească alegerea pe o altă tehnică de colorare.

  În ceea ce privește bangurile, nu va face rău să picteze stratul pe păr. De obicei, rămâne doar neschimbată, iar firele înșiși încep pe părul ei unde se termină lungimea. Singurul lucru de coafură poate face o pereche de fire abia vizibile în două tonuri mai ușoare.

  Structura

  Parul ondulat este pur și simplu creat pentru culori creative care se bazează pe jocul Glavkov. Principalul lucru este că coafura a reușit să strângă capela în timpul procedurii. Și este, de asemenea, necesar să se țină seama de faptul că acestea sunt, de obicei, mai multe structuri poroase, ceea ce afectează timpul de expunere a vopselei și selectarea concentrației agentului de oxidare. Veți avea nevoie de produse de îngrijire bună pentru bucle pentru a-și străluci cu adevărat sănătatea și le-ați putea demonstra în toată gloria ei. Dacă ați căzut în mâinile unui colorist experimentat, vă puteți îndoi că știe toate subtilitățile procesului și vă puteți încredința în siguranță buclele.

  Părul drept este, de asemenea, potrivit pentru crearea unui cort chiar și în versiunea de zi cu zi fără curbare, iar dacă le răsuciți pentru un eveniment solemn, rezultatul va fi foarte impresionant.

  Densitate

  Magnificația campionilor nu redă rolurile, acest tip de colorare este potrivit pentru dens și pe păr rar. Acesta din urmă va arăta doar superb datorită utilizării mai multor culori imediat. Hairstyle va parea volum și expresiv.

  Păr vopsit

  După cum am aflat deja, culoarea naturală a părului va câștiga doar prin vopsirea cu toroane. Dar cele mai multe ori fetele care doresc să încerce metode creative de colorare, au colorat părul lor în mod repetat. În acest caz, o serie de momente va trebui să fie luate în considerare.

  • Nu este nevoie să o facă pe părul vopsit de bas sau henna. S-ar părea că vopselele naturale sunt păr mai puțin dăunătoare, și există doar avantaje în utilizarea lor. Dar aceste coloranți naturali pot răspunde inadecvat compoziției sintetice, și, ca rezultat riscati obtinerea fire de culoare verde sau pur și simplu de neînțeles.
  • După colorat în nuanțe de negru sau chiar întuneric blond, parul va trebui să crească luminozitatea și utilizarea tentă.

  Exemple frumoase

  Aceasta fotografie arată că profesional efectuate colorarea fascus poate decora nici măcar coafuri prea lungi, cum ar fi un kara. Mai mult, părul este neted și nu curl, efectul strălucirii strălucitoare și ars este evident. Și, cel mai important, nu vă puteți fi frică de răsturnarea rădăcinilor, deoarece după aceea părul nu va arăta mai rău. Dimpotrivă, rezultatul va deveni și mai natural.

  Strările de platină arata foarte rafinat in acest exemplu de realizare. Este ideal pentru fetele cu ochi ușor, cu o culoare foarte ușoară a pielii „Winter”. Principalul lucru este că viziunea generală a părului este destul de sănătoasă și păreau bine atenți, altfel va fi dificil să se realizeze efectul „buniilor solare” în păr.

  În acest exemplu, jocul de contraste de sfaturi și rădăcini vă permite să obțineți o mare varietate de efecte fermecătoare. Coafura pare nu doar strălucitoare – seamănă cu flăcări. O tunsoare de tip de mai multe straturi poate fi pusă în moduri diferite, în funcție de starea de spirit, iar acest lucru va aduce o varietate de imaginea zilnică.

  Pentru iubitorii de nuanțe mai luminoase, puteți recomanda o astfel de opțiune în stilul cortului. Și ea este, de asemenea, bună pentru fetele tinere care apreciază individualitatea în tot și vor să-și creeze propria imagine memorabilă unică. Coafura este plină de diferite nuanțe de cireș și roșu, iar curlingul rafinat îi conferă și mai mult farmec.

     Shatuch pe părul negru și maro este o oportunitate de a actualiza coafura fără a schimba obiceiurile. Cu această metodă a capela, nu numai că va fi mai sănătoasă. Părul va dobândi, de fapt, forță și strălucire datorită faptului că este necesar să se actualizeze rezultatul, ceea ce înseamnă că vor avea timp să se recupereze înainte de următoarea pictură. Efectul ars până la Soare Strand la fața tuturor femeilor, el dă imaginea de prospețime, ludic și face un punct culminant. O astfel de colorare vă oferă posibilitatea de a fi la modă și, în același timp, să arate natural.

     Despre cum să faci un cort pe părul întunecat de lungime medie, uita-te în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: