Shatuch pe părul blond: descrierea și finețe de colorare

Shatuch pe părul blond: descrierea și finețe de colorare

De câțiva ani încoace, shtusch pe parul blond nu moda concediu. Cu acest tablou, este posibil să se sublinieze în mod eficient frumusetea capelelor, reîmprospăta tenul feței și a da un volum suplimentar buclă.

Ce este?

Fasteanul este una dintre variațiile de evidențiere, care vă permite să creați o tranziție elegantă de la tonuri mai întunecate de pe capelă: ca rezultat, efectul original al arsurilor din soare. În mod tradițional, perechea-trei de tonuri ușoare apropiate de ei înșiși – datorită combinației lor este creată abia vizibilă, dar foarte frumoasă, care se revarsă pe bucle.

De obicei, într-o astfel de tehnică, spargurile vopsea pe întreaga lungime, dar rădăcinile nu sunt afectate, astfel încât părul crește, limita dintre rude și zone pictate rămâne estetică și atractivă. Tehnica arată spectaculoasă pe bucle scurte, medii și alungite, curl și drepte. Mai multe sezoane, cortul folosit exclusiv brunet, dar nu cu mult timp în urmă, stilistii au oferit opțiuni de colorare destul de interesante pentru blonde.

Shatuch pe parul blond este uneori confundat cu barwiseing și armuri, ei au o mulțime de comun – acestea sunt toate bazate pe contrastant nuantare de rădăcini și sfaturi. Cu toate acestea, cortul este considerat o procedură mai ușoară, deoarece doar o mică parte din capele este abordată aici, în plus, pentru blonde în majoritatea cazurilor, se folosesc coloranți non-ammmonic. O astfel de colorare este optim pentru tânăra doamnă, care doresc o schimbare în aparență, dar în același timp, ei se tem să strice părul.

Sentul pe proprietarii unui șoc lumina arata foarte natural, el nu este complet izbitoare. Pentru comparație: Ballozh și gradientului sunt mai eficient pe întuneric și șuvițe blonde, iar broncery este, de asemenea, aplicată numai păr maro închis și negru.

Shatus are și alte avantaje în comparație cu alte tehnici colorate:

 • Se pare cât mai natural posibil+
 • face culoarea naturală a părului mai profundă și bogată+
 • măști spectaculoase gri.

Cu toate acestea, această colorare are dezavantajele sale. Sentush nu ar trebui să folosească blondele cu sfaturi de lobby uscat – În acest caz, procedura se va agrava doar situația, iar parul va fi mai amintit de un fascicul de paie decât saci spectaculoase și elegante. Dacă sunteți intenționați ferm să recurgă la astfel de culoare, apoi să fie pregătit mai întâi pentru a trata parul cu măști speciale, balsamuri și uleiuri. Și, desigur, boabele de sfaturi sunt mai bune pentru a concentrat înainte de manipulări.

Cortul este foarte complicat în performanță, este aproape imposibil să-l facă la domiciliu – va aminti cel mai pur și simplu evidențierea. Este mai bine să apeleze la master cu experiență într-un salon de înfrumusețare, în cazul în care acestea nu pot alege doar competent o umbră, dar, de asemenea, corectați-l la buclele, astfel încât să se obțină un efect elegant de păr ars. Cortul nu se face pe parul ultra-șurub – lungimea minimă a toroane, în acest caz, ar trebui să fie până la mijlocul gâtului, în cazul în care parul este mai scurt, rezultatul se va dovedi a fi neîngrijit și low-atractiv.

Cum de a alege o culoare potrivită?

Pentru a alege corect până nuanțe, este necesar să se ia în considerare tonul principal al capelelor, iar culoarea femeii, și numai după aceea a ridica o culoare potrivita pentru dvs. de șoc. Printre cele mai tendințele la modă sunt astfel de nuanțe ca:

 • perla+
 • caramel+
 • Ashen+
 • bej+
 • nuc+
 • Grâu+
 • de aur.

Femeile de primăvară treeds culoare trebuie să prefere tonuri calde – miere, precum și grâu și auriu deschis. Culorile reci nu sunt potrivite aici, mai ales atunci când colorarea la domiciliu pe cont propriu. Tipul de toamna va fi tonuri de blond, și Mai bine pentru a da preferință la nuanțe reci.

Culoarea de iarnă este destul de departe de blond clasic, dar dacă toate aceleași femei caută să devină frumusețile blond, ele vor fi culori exclusiv reci, astfel încât pentru a colora lacomia, acestea sunt mai bine la utilizarea de cenușă, platină și perle.

Dar pentru vara, stilistii recomanda atat la rece si tonuri calde, astfel încât aici puteți aplica toate gama de culori potrivite pentru păr lumina.

Atunci când alegeți o culoare este, de asemenea, luând în valoare în considerare unele limitări:

 • În cazul în care pielea are un fard de obraz pronunțată sau predispuse la roseata – roz, somon și nuanțe de corali nu sunt mai bune pentru utilizare+
 • Proprietarii de persoane pal nu sunt în valoare de fire de pictură în nuanțe aurii+
 • Femeile din 40 nu sunt platină și cenușă culori potrivite, ele subliniază chiar și cele mai mici riduri și se adaugă vizual câțiva ani inutile.

Vopsirea părului de diferite lungimi

După cum sa menționat deja, cortul este o tehnica complexa, iar rezultatul perfect este posibil să se realizeze numai în cabina în mâinile unui maestru experimentat. Cu toate acestea, dacă sunteți absolut încrezător în propria noastră, puteți încerca să facă fascus și acasă. În acest caz, blondele au un avantaj explicit – colorarea neravical, probabil, toate erorile sunt destul de ușor de a stabili. Pentru a efectua o astfel de culoare, ar trebui să se pregătească tot ce ai nevoie, și anume:

 • vopsea Lightening+
 • Culoare tonico+
 • Pieptene+
 • Mănuși+
 • Perie sau un burete pentru pasta de vopsire+
 • Capul pentru umeri si protejari haine.

Acordați o atenție deosebită faptului că Vopseaua poate fi nu numai lichide, dar, de asemenea, realizate sub formă de pulbere – tocmai aceste compoziții preferă stilisti profesionale. Cu toate acestea, pentru a colora casa pentru a rămâne la mai accesibile, dar nu mai puțin eficiente vopsele – L’Oreal si Garnier – au creat o serie specială pentru Ombre, care poate fi utilizat pentru colorarea în tehnica cort.

Mic de statura

Pentru colorarea părului scurt, tot părul ar trebui împărțit în fire mici, după care este posibil să se colecteze fiecare clipuri speciale de urcare. Fiecare pachet asamblat este destul de îngrijorat, astfel încât părul se fixează, după care pigmentul de colorare este aplicat cu spargeri și frotiuri inegale. De obicei, pe rădăcinile majuscule, în mijlocul umbrei, în mijlocul unui pic mai ușor, și cel mai palid machiaj acoperă sfaturile părului.

Vopseaua pe părul scurt trebuie să fie păstrată prea lungă – 20 de minute este suficientă pentru a obține cel mai natural efect. După timpul erodate, magazinul a fost spălat cu jet de apă cu șampon și, dacă se dorește, gresie nuanță.

Mijloc

bucle Orientul Mijlociu-lungime sunt aproape nu sunt diferite de colorat fire scurte, excepție aici este că nu toate parul este tratat, dar ei aleg fire separate de o grosime mică, în orice ordine, după care acestea sunt, de asemenea, pieptănate și uns cu mișcări scurte, fără a afecta zona din apropierea rădăcinilor.

In mod similar, aproximativ 50% din buclele sunt prelucrate, după care părul se clătește bine și acoperite cu un balsam de tonifiere, se lasă timp de 10-15 minute și se spală din nou.

Lung

La domiciliu, parul lung este vopsit în același mod ca și mediu, dar aici, de regulă, nu colectează mai multe fascicule mici de par, dar o coadă mare pe partea de sus de sus, ea și vopsea de acoperire pieptănat cu grijă. În condițiile salon, nămolul de pe fire lungi, fără a face o peruca. Pas cu pas astfel de tehnica arata o astfel:

 • Pentru început, expertul alege mai multe încuietori de la toate șocurile într-o ordine arbitrară și fixează într-un singur pachet+
 • Preparată vopsea strălucire se aplică cu pensula sau mâinile, mai puțin frecvent, folosind un pieptene rotunjit pentru a evita distribuirea uniformă a pastei, intensitatea limpezirea este determinată în orice ordine+
 • Compoziția se menține pe părul de la 10 la 40 de minute, după care vopseaua se spala cu șampon+
 • tonică profesionale sunt aplicate pe par, care dau nuanța dorită a părului, astfel încât să se îmbină armonios cu culoarea toroane sale native.

o atenție separată merită să fie pătarea breton. În cele mai multe cazuri, atunci când efectuează de colorare, fascus este lăsat în culoarea nativă, dar trebuie avut în vedere faptul că breton asimetrice sau oblice sunt cel mai bine combinate cu astfel de colorare. Ei arata foarte bine împreună cu fire vopsite, prelungi vizual și feței înnobila. Imaginea este obținută feminină și extrem de elegantă.

Indiferent de lungimea părului, toate doamnele care intenționează să stăpânească cortul pe părul blond acasă, trebuie să respectați o serie de condiții. Vopseaua trebuie aplicată la firele murdare, este recomandabil să vă spălați capul nu mai târziu de o zi înainte de pictura – în acest caz, grăsimea pielii protejează tija de păr din efectul agresiv al componentelor de colorare, iar părul conservă după ce vă colora sănătoși și specii bine îngrijite.

Când toată vopseaua este deplasată complet de la încuietori, aplicați cu siguranță aerul condiționat de balsam pe fire – acest lucru vă va permite să dizolvați fără durere buclele care au fost foarte pieptănate. După colorare, utilizați numai șampoane speciale fără sulfați – se spală vopseaua de la capele.

Păr blond mai poros decât întuneric, așa că suferă destul de puternic în orice mediu agresiv. După vopsire, să ia o regulă o dată pe săptămână pentru a utiliza regenerare măști și alte complexe lăsând să susțină punctul de vedere de lux a Forestierilor dvs.

Dacă ați observat că garda a devenit prea rupere – preferința da la șampoane pe bază de silicon și balsam – acestea creează un înveliș protector în jurul părului și se scoate din secțiune și uscare excesivă.

Cap de după colorare nu trebuie să fie spălate cu apă prea fierbinte, este recomandat pentru a minimiza orice expunere termică – utilizarea fierului și stânci de stabilire, iar uscătorul este tradus mai bine în modul rece.

Exemple frumoase

Va oferim o photofact care demonstrează o largă varietate de opțiuni în tehnica fascus culori pe părul alb și blond-deschis – Să sperăm că vă vor inspira pentru a schimba aspectul lor și să devină un sfat bun atunci când alegerea culorii optime și metoda de colorare.

 • Se pare foarte estetic Stratus în culori reci pe fire lungi și mijlocii – această opțiune este ideal pentru piele alb și proprietarii de ochi de lumină.

 • Nuanțele calde sunt bune pentru fete cu piele ton de mijloc în combinație cu ochii negri.

 • Cortul arata armonios pe bucle lungi, și este la fel de frumos atât pe fire directe si cret.

 • Pentru o lungă perioadă de timp, cortul pe parul scurt nu a făcut, dar astăzi fetele cu astfel de coafuri, de asemenea, pot străluci în colorarea frumoasă. Cu toate acestea, există o restricție mică – pentru ultrascurtă capelelor o astfel de colorare este încă imposibilă, lungimea minimă a părului ar trebui să ajungă la mijlocul gâtului.

 • Cel mai bun aspect cort pe proprietarii de mijloc și Bob Kara asimetric sau alungit.

 • Shatusch este o tehnica care este optimă pentru acele femei care au o valoare un aspect natural, dar în același timp, ei au timp să deranjeze propriile lor kel, și am vrut să fac ceva nou ceapa în arcul, da un aspect la Wint. O astfel de tehnologie nu are nici o limită de vârstă, părul vopsit este perfect uita la elevele, iar pe doamnele de vârstă elegante.

 • Nu este o coincidență faptul că acest tip de colorat au dat preferință stele celebre ale cinematografiei și show-business.

Despre cum să faci o fascus pe părul blond, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: