Shatuch pe părul întunecat: Caracteristici, Reguli de selecție a probelor

Shatuch pe părul întunecat: Caracteristici, Reguli de selecție a probelor

Shatuch a devenit o tehnică populară de colorare în ultimii ani. Arată minunat pe părul mediu și lung, este mai dificil să lucrați cu scurt, deoarece este suficient spațiu suficient pentru a efectua tranziția.

Ce este?

Shatus pe parul inchis la culoare implică o tranziție lină de culoare de la un ton întunecat în apropierea rădăcinilor mai strălucitoare pe vârfurile. Având în vedere tehnica imită estomparea naturală a părului după concediu la mare. Pe parul inchis la culoare este mai dificil de a face o tranziție lină, astfel încât acestea sfătui să facă referire la masterat cu experiență.

Din caracteristicile distinctive ale tehnicii descrise, puteți aloca:

 • Nu este nevoie să folie de utilizare+
 • tranziția trebuie să fie neobservate+
 • Puteți confunda cu ușurință cu Ombre.

Odată cu executarea dreaptă a tehnicii, cortul se uită pe părul ei doar o mare. Singur acasă pentru a picta parul se dovedește nu atât de simplu, de ajutor va avea nevoie, și este mai bine să imediat rândul său, la un profesionist pentru a obține un efect de neegalat de prima dată și nu dezamăgit, ca rezultat. Principalul lucru este de a realiza master – naturalețe.

Din partea aceasta nu ar trebui să fie văzut că părul este vopsit în mod specific, efectul seamănă cu bucle, ușor arse în soare, nu numai plictisitoare și lipsit de viață, și strălucitoare și bine îngrijit.

Din păcate, fetele cu parul scurt nu își pot permite nămolul, deoarece este imposibil de a transfera culoarea de joc la o astfel de lungime a.

Cu mare grijă, este în valoare folosind tehnici și o culoare de sexe fine, deoarece rezultatul poate fi imprevizibil.

  nămolurilor contemporane Majoritatea fetelor sunt comparate cu topirea, de fapt, el nu are nimic de-a face cu el, ca și cu tehnica din California. În timpul lucrului, comandantul este utilizat întindere de culoare. Cu cât părul, cu atât mai bine efect aspectul, deoarece este posibil să se realizeze tranziția de culoare perfectă.

  Tehnica nu este atât de ușor de realizat, deoarece poate părea la prima vedere. Cea mai ușoară opțiune este de a utiliza BAC, atunci pictura se va dovedi exact cum a fost planificată de la început. Pentru a efectua la domiciliu, poate fi necesar să presupunem că este foarte dificil să se aplice compoziția de colorare a spatelui din spate, chiar dacă există oglinzi duble.

  Avantaje și dezavantaje

  Shatus-colorare, ca orice tehnică, are avantajele și dezavantajele pe care o va cunoaște fetița. Printre momentele pozitive sunt alocate:

  • Deoarece colorarea nu este făcută pe toate părurile, respectiv, iar răul este părul minim+
  • Această tehnică vă permite să reîmprospătați imaginea, reîntinesc vizual fata, în timp ce frica de peruca de pe cap nu este creată, dimpotrivă, nămolul arată natural+
  • Metoda descrisă de vopsire nu necesită vizite lunare la interior pentru corecția culorii, deoarece rugarea piesei rădăcinilor trece neobservate+
  • Chiar și pe păr non-naturale, puteți adăuga vizual de volum, dacă utilizați dispozitivul de fixare+
  • În prezența unei cantități mici de semințe, metoda în cauză ajută perfect să-i ascundă.

   Chiar și un astfel de beneficii nu exclude prezența deficiențelor în tehnologie:

   • Nu trebuie să utilizați metoda acelor fete care sunt prea adesea pictura părului sau le încurcă+
   • Este imposibil să se atingă efectul dorit și pe fire scurte+
   • Dacă doriți să schimbați imaginea, atunci toate părul va trebui să picteze+
   • Dacă nu există nici o experiență sau înțelegere elementară a modului în care se face tehnica, atunci nu este ușor de realizat un succes, iar în cabină o astfel de procedură nu este suiced.

   Cum de a alege o nuanță?

   Nuanțele pentru astfel de echipamente nu ar trebui să fie foarte luminoase, în caz contrar naturalitatea dorită nu realizează. Este demn de luat în considerare tipul de aspect, culoarea naturală a părului reprezentantului unui etaj frumos. Ar trebui să fie întotdeauna amintit că alegerea umbra va juca un rol important în obținerea rezultatului. Întotdeauna trece de la culoarea naturală, puteți lua bază și nuanța după vopsire completă.

   Fetele cu bucle de natura, de culoare închisă, este mai bine să se acorde o atenție la paleta rece, care este o pereche de tonuri mai deschise decât bucle naturale. Întuneric Rusam Doamnelor sfătui să îl folosiți ca culori suplimentare de miere, de aur.

   Pe părul negru, nuanțele de fructe cu coajă, ciocolata. Brunetele si glandele maro o mai bună utilizare cupru și grâu.

   Există o diferență semnificativă în utilizarea cort pe bucle negre naturale sau vopsite anterior. Prima opțiune este mult mai bine, deoarece nu există nici un contrast atunci când rădăcinile cresc. Cu colorarea completă a părului în fața tijei, este dificil să alegeți umbra perfect combinată cu păr natural, de aici și o tranziție ascuțită atunci când rădăcinile încep să crească, trebuie să ajustați zona rădăcinii.

   Mai mult, părul zgâriat întunecat este mult mai greu de clarificat, nu numai mai mult timp, ci și o mulțime de experiență pentru a urmări cu atenție schimbarea culorii. În unele cazuri, acesta produce mai întâi un șir de pigment în partea de jos a părului.

   Fetele cu o nuanta de piersica piele și ochi căprui sau verzi se va potrivi cupru, somon, nămol de culoare bej. Culorile lor ar trebui să fie calde.

   Neobișnuit și foarte spectaculos se uită pe cenușă de păr întunecată, unele fete mai îndrăznețe adaugă umbra violet sau roz.

   Parul întunecat și pielea ușoară – Aici o soluție mare va fi un cort de ciocolată, o bucată mai curajoasă poate fi oferită o culoare roșie de foc.

   Tehnica de culoare este mai mult în cerere, în tineri, sunt folosite culorile cele mai incredibile. Pentru femei cu vârsta cuprinsă între și într-o poziție solidă, se recomandă să folosească nuanțe mai calm, de exemplu, un caramel luminos, perla sau castan.

   Prin tip de tunsoare si lungimea parului

   În funcție de lungimea părului și efectul joncțiunii va fi diferit. Cu toate acestea, în bucle directe și ondulat, această metodă de colorare, de asemenea, arată diferit.

   Păr până la 5 centimetri sunt considerate ultrakotov, de a folosi tehnica în acest caz, deoarece acesta nu va funcționa corect. Pentru a utiliza fascus, trebuie să aibă părul sub umeri și mai mult. Foarte mult depinde de nivelul de calificare al coafor. Dacă totul se face corect, puteți realiza tranziția lină necesară cu lungimea minimă admisă.

   De la umeri la lame – valoarea medie a buclelor, pe părul astfel de păr este posibil să se aplice tehnica completă. Nu se utilizează zonele individuale, iar domeniul de aplicare se efectuează de-a lungul întregii lungimi. În prezența bangsului o lungime suficientă, poate fi inclusă în ansamblu.

   O canvas ideală pentru crearea unui efect natural uimitor sunt părul lung. Tunsorii cu mai multe niveluri arată mai ales bine. Dacă există breton, colorarea este făcută din nivelul unde se termină lungimea, și altfel nu va exista armonie.

   Clarificarea ușoară va ajuta la decorarea buclelor directe, adăugați-le ușurință. Indiferent de lungime, cu ajutorul conectării, este posibil să se sublinieze orice tunsoare, dar în acest caz este mai bine să se folosească tehnică cu o cheie, deoarece fără ea puteți strica culoarea clapei nepermise. Dacă nu există o tranziție lină, va căuta o astfel de colorare va fi nefiresc și rău.

   Puteți fire în mod selectiv pe breton ilumina să-l introduceți armonios într-un ansamblu comun.

   Atunci când se utilizează tehnica descrisă, rădăcinile nu sunt afectate. Cortul este perfect combinat cu tunsori mai multe trepte, deoarece vă permite să adăugați vizual volum.

   Ideal pentru utilizarea de tehnici de par cret, pentru ca fiecare fir este situat la nivelul său. În timpul colorat, tonurile luminoase sunt clar vizibile. Cu parul foarte cret, este posibil și nu face o luptă, timp pentru procedura merge mai puțin. Caracteristica principală a bucle buclat – acestea sunt mai poroase, astfel încât pătrunde pigment în structura părului mai repede.

   Alegerea tehnicii descrise este justificată în cazul în care marja de ajustare se face cu o absolvire, în cascadă, indiferent de lungime. Prezența unor niveluri diferite ajută pentru a evidenția efectul creat, care poate fi îmbunătățită printr-o răsucire mică. Cortul va deveni un excelent plus față de a lui Bob sau Kare, distribuirea corectă a culorii vă va permite să realizeze o soluție elegantă și neobișnuită.

   Pe tipul de față

   Dacă o fată este un proprietar de fata pe scară largă sau rotundă, ea ar trebui să acorde o atenție la fire care l-au incadrat. În fața buclele trebuie să fie întotdeauna mai ușor decât altele, atunci fata va parea mult mai alungite.

   Același lucru este valabil și pentru tipul pătrată și dreptunghiulară a feței. va fi nevoie de efectul de extindere și de femei cu un astfel de tip de.

   Tehnica de implementare la domiciliu

   Executam pictura de păr în tehnica descrisă poți și te acasă, va trebui doar să studiu pas-cu-pas ghid. Începe compoziția pictura cu fire mai mici, fiecare dintre acestea ar trebui să fie o lățime de până la doi centimetri. Facilitează procesul de prăjire nimeni, la care se aplică decantorul, numai după aceea buclele sunt tonifiat. În cazul în care costumele ton natural, puteți minimiza efectele de vopsea și nu vopsea complet.

   Trebuie spus că, chiar și în cel mai mic salon de înfrumusețare, serviciile specializate va costa scump, aveți posibilitatea să salvați în mod semnificativ, dacă faci totul singur. Toate lucrările pot fi împărțite în mai multe etape:

   • preparare+
   • performanţă+
   • Îngrijirea ulterioară.

   Etapa pregătitoare vine în jos pentru a alege o culoare și nu numai. Înainte de pictura, expertii nu recomanda înmuierea parul, astfel încât grăsime naturală să devină o barieră protectoare.Pe piața puteți găsi diferite produse, care oferă rapid și eficient atinge efectul dorit, cu toate acestea, este mai bine să tind să mărci renumite sau de a folosi vopsea profesionale. Cu o lună înainte de colorare, parul este sfătuit să măști de alimentare mai bune si hidrata cu balsamuri, astfel încât să se deplaseze impactul chimic cu pagube minime.

   În timpul funcționării, folia, capacele sau pachetele vor fi necesare, deoarece totul este mult mai ușor. Există două tehnologii folosite cu succes, atât în ​​saloane, cât și la domiciliu:

   • cu Holishom+
   • fără Nosa.

   Dacă nu există experiență, atunci este mai bine să faceți o alegere în favoarea primei metode, deoarece face posibilă atingerea rapidă a efectului dorit și fără prea mult efort. Procedura constă din mai multe etape consecutive.

   • În prima etapă, părul va trebui să combine bine.
   • Compoziția de vopsire este pregătită în conformitate cu instrucțiunile atașate de la producător.
   • În funcție de intensitatea dorită a culorii, părul este colectat într-o coadă strânsă la o înălțime diferită. Dacă acestea sunt doar sfaturi, apoi mai aproape de partea superioară a vârfului, dacă cea mai mare parte a lungimii existente, apoi pe tehnic.
   • Bolurile sunt fabricate la baza înclinării, atunci efectul se va dovedi a fi mai natural.
   • Compoziția de colorare este aplicată în mod egal cu curse mici. O atenție deosebită trebuie acordată firelor de păr aflate în interior. Capetele sunt încrucișate, în special, deoarece trebuie să aibă o colorare mai intensă.
   • Este foarte important ca vopseaua să nu lovească restul părului sub coadă, este mai bine să punem o cârpă inutilă pentru asta.
   • Timpul în care vopseaua ia pe bucle, se reflectă pe ambalaj, poate varia în funcție de producător.
   • După aceea, părul a fost spălat sub apă curgătoare, ei aplică balsamul.
   • Părul poate fi uscat de un uscător de păr, făcând așezarea, dar puteți aștepta pur și simplu până când se usucă într-un mod natural.

   Aceasta nu este singura tehnică care este utilizată pentru rugină la domiciliu, dar restul nu sunt atât de confortabile pentru auto-utilizare. Dacă există o persoană care poate ajuta cu pictura, atunci merită urmând următoarea tehnică:

   • Prin tipul X Împărțiți părul în patru zone+
   • Trei provocări, concediu mai mic pentru pictura+
   • Blocările sunt bine libere+
   • Compoziția de colorare este aplicată în principal pe NOS, apoi pe capete+
   • După procedură, repetați pentru zonele laterale și ultima în partea de sus a vârfului.

   Dacă există un bang, atunci este mai bine să nu atingeți-o și colorarea pornind de la marginea în care se termină, puteți face mai multe frotiuri neglijente pe ea, dar firele ar trebui să fie subțiri.

   Exemple frumoase

   Părul ajută femeile să completeze imaginea, făcându-l mai armonios, iar dacă nu sunt grele, atractivitatea, farmecul, sexualitatea este pierdută. Există mai multe moduri de a revigora buclele, reîmprospătați aspectul lor și, desigur, face o imagine mai interesantă. Umbrire sau cort – tehnica franceză care vă permite să obțineți o nuanță interesantă pe bucle de lungime mare și medie.

   Se află în fire de lumină, dar nu se întâmplă de-a lungul întregii lungimi. Partea superioară rămâne neschimbată, deși nu întotdeauna, uneori datorită unei cantități mari de semințe pe care trebuie să le tentați și de sus, dar în așa fel încât să salvați încă o tranziție lină de la o umbră mai întunecată la mai strălucitoare.

   Shatus vă ajută să oferiți buclei o nouă umbră, strălucirea necesară, creați un volum dorit vizual. În plus, o astfel de tehnică poate sublinia profitabil faptul că sau altă tunsoare, precum și ascunderea unei cantități mici de semințe sau colorarea mai devreme nereușită.

   Merită să spunem că în buclele întunecate Această tehnică arată mai bine, deoarece blondele nu au întotdeauna tranziția, ci să o facă mai clară periculoasă.

   Posesiunile părului scurt Această tehnică nu este adecvată, deoarece lungimea nu va permite să creeze o tranziție lină între nuanțe.

   Pe părul blond întunecat, dispozitivul de fixare a caramelului arată foarte atractiv, mai ales dacă fata are ochi maro și tonul cutanat ușor tăiat. Dacă buclele sunt ușor răsucite, atunci ele par voluminoase, seducatoare.

   Blondul de cenușă arată bine, numai că va fi necesar să se obțină umbra perfectă, astfel încât să nu existe galben și nu este întotdeauna ușor de făcut. O astfel de tranziție de culoare este combinată perfect cu Rhapsody sau părul tăiat de o pană.

   Neobișnuit, dar destul de puternic pe bucle maro arată de aur Shat. Puteți netezi ușor culoarea, dacă utilizați o nuanță mai blândă de cafea cu lapte. Cel mai bun dintre toate, o astfel de combinație arată ca niște bucle lungi sub lamele cu fire scurte pe față.

   Este foarte important atunci când selectați o umbră pentru a observa culoarea femeii, astfel încât tranziția să părea în mod natural, nu sa grăbit în ochi, dar a atras atenția. Cel mai lucru dificil de realizat cortul pe păr negru, dar este pentru ei că va fi interesant să se uite o versiune de culoare de colorare.

   Shatus tehnica de colorare este prezentată în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: