Shatuch pe pătrat întuneric

Shatuch pe pătrat întuneric

Până în prezent, există mai multe tehnici diferite, care sunt utilizate în colorarea părului cu stiliști și saloane de coafură. Una dintre acestea este cortul, care este foarte popular în rândul reprezentanților sexului frumos din cele mai diferite vârstă. Este pe valoarea shtuch acordând o atenție deosebită proprietarilor de păr scurt, deoarece în ultimii ani, este la vârf de popularitate. În acest articol, veți citi mai multe detalii cu această tehnică de colorare părul scurt, învățăm avantajele și consolele și, desigur, luăm în considerare opțiunile de colorare interesante.

Descriere

Cortul este o tehnică modernă de colorare a părului, a cărei esență este de a obține efectul arsurilor arse. În același timp, se întind de culoare se face pentru a obține un efect mai lină și naturală, ca și în cazul în care părul se arde sub soare vara fierbinte. Închiderea face părul scurt și lung. Și pot fi blonzi și întuneric. Colorat în tehnica cort perfect costume de fete si femei mai in varsta, cu parul inchis la culoare, care purta un pătrat tunsoare scurtă sau alungite.

Această colorare nu este potrivit numai acelor femei care au o tunsoare extrem de scurt „sub băiat“.

Avantaje și dezavantaje

Tehnicile de colorare Orice culoare poate fi ca plusuri și contra. Luați în considerare în detaliu.

 • Shatuch pe parul scurt, implică în mod necesar o suprafață netedă, și nu o tranziție de contrast între nuanțe, care vă permite să obțineți culoarea naturală perfectă a capele. Bretonul, de regulă, nu clarifică, la fel ca în cazul Ombre.
 • Această tehnică este recomandată în special pentru femeile cu părul scurt și subțire, deoarece cu ajutorul acestuia puteți adăuga vizual volumul toroane.
 • Dacă comparați cortul cu de obicei toate seelings, nu trebuie remarcat faptul că, la a doua, după o anumită perioadă de timp, există rădăcini foarte vizibile, care fie trebuie să fie încâlcite sau complet schimba coafura. În cazul în care slazier nu se întâmplă, pentru că atunci când colorare nu afectează zona vuiet, dar numai parțial luminat vârfurile părului, uneori până la mijlocul capului.
 • Alegerea unui fascus, puteți folosi nu numai o nuanță de lumină, dar, de asemenea, câteva. Mai mult decât atât, această opțiune este considerată cea mai de succes pentru femei cu un pătrat, deoarece nuante blond blond este foarte minunat joc pe parul inchis la culoare, iar alternanța lor se creează un efect de fabrică aparte, care nu poate atrage, dar punctele de vedere ale altora.
 • De asemenea, marele avantaj este faptul că atunci când se creează un cort pe păr, sunt utilizate exclusiv mijloace profesionale, care, de regulă, nu au în compoziția lor de substanțe nocive și agresive, bucle dăunătoare și scalp.

Următoarele puncte includ minusurile.

 • Prețul destul de ridicat pentru procedură și pentru a menține în continuare un efect frumos asupra părului, precum și o îngrijire obligatorie pentru ei. În funcție de nivelul cabinei, prețul poate fi crescut. Uneori poate fi necesar să se prelimineze dacă părul este prea întunecat, ceea ce va costa, de asemenea, o anumită sumă. Desigur, înainte de a vă face un nămol, trebuie să calculați următoarele cheltuieli pentru tinarea obișnuită, deoarece pigmentul alb este foarte spălat și se transformă într-un galben murdar. Nimeni nu a anulat îngrijirea la domiciliu, care costă, de asemenea, destul de scumpă.
 • De asemenea, un mic minus poate fi atribuit faptului că cortul este contraindicat cu un păr combinat și pictat imediat în părul întunecat. Aceste bucle ar trebui să fie pre-vindecate și puse în ordine, deoarece clarificările ulterioare nu pot decât să agraveze situația.

Selectăm nuanța dorită

Putem spune în siguranță că cea mai mare parte a succesului în colorare depinde de coloana selectată corect. Pentru a face acest lucru, este foarte important să luați în considerare câteva momente importante.

 • Culoarea naturală proprie a capelor (sau pictate întunecate), cu care în viitor trebuie să armonizeze perfect umbra blondă.
 • Este foarte important să acordați atenție structurii părului. Din aceasta depinde de selecția vopselei. Poate fi fără amoniac, mai mult sau, dimpotrivă, cu un conținut destul de ridicat de amoniac pentru a obține cel mai bun rezultat din prima dată de colorare.

Pentru pătrat-cărbune negru, poti sa te uiti la ambele rece, și să se încălzească nuanțe de blond, deoarece acestea sunt perfect armonizate cu culoare închisă. Cu toate acestea, cele mai multe ori experți li se recomandă să efectueze un cort de ciocolata sau de fructe cu coajă, care nu arata prea sfidător și, în același timp, creează foarte efectul de fire arse. Mai mult decât atât, fără păr dăunătoare. Mai ales spectaculos pe parul inchis la culoare arata cenușă.

Brunete și nuanțe luminoase sunt perfect potrivite pentru brunete:

 • cupru+
 • piuliță de lumină+
 • aur+
 • Grâu și caramel.

Desigur, atunci când aleg umbra necesară, aceasta este în valoare nu doar bazându-se pe cont propriu culoarea parului, dar, de asemenea, de preferințele personale și consiliere de specialitate, care va face colorare.

Cortul poate fi mare, pentru parul foarte volumetrica, și mai puțin vizibile – pentru foarte subțire.

Sfaturi pentru specialiști

Înainte de a face un cort pe parul inchis la culoare, Vă recomandăm să ascultați sfaturile de coafori profesionale.

 • În ciuda faptului că multe această tehnică poate părea simplu, acest lucru este departe de. Este practic nerealist de a efectua în mod independent, la domiciliu. Pentru a efectua aceasta, nu numai timp, dar, de asemenea, anumite competențe în domeniu coafeză, precum și mijloace profesionale. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să încredere parul cu un salon dubios cu o etichetă de preț scăzut, mult mai bine pentru profesioniștii încredere, care vor permite pentru a obține rezultatul pe care îl așteptați.
 • Doamnelor cu parul scurt subțire este cel mai bine pentru a da preferință 3- sau 6 oxid de procente pentru clarificare, dar pentru dens și părul anterior colorate destul de potrivite pentru o opțiune mai puternică 10-12%.
 • Pentru îngrijirea în continuare, tija este utilizat cele mai bune instrumente de linii pentru par vopsit. Acest lucru se aplică la șampoane, balsamuri si masti. În plus, nu va fi rău să începeți șamponul de tăcere care să sprijine umbra părului în cel mai bun mod posibil. Astfel, nu puteți doar să salvați vizite la cabină, ci să acceptați și culoarea părului dvs. la domiciliu suficient.

Opțiuni frumoase

Înainte de a face cortul pe o mașină întunecată, vă recomandăm să inspirați opțiuni interesante pentru aceste tehnici de colorare. Cortul este foarte popular nu numai printre frumusețile obișnuite, ci și în numeroasele colecrități interne și străine.

 • Shatusha pe o mașină întunecată, cu o alungire alege faimoasa actriță Lucy Hale. Shade de aur blond la capetele părului se armonizează perfect cu ochiul ei verde.
 • Singer Miley Cyrus preferă imagini foarte extraordinare cu coafuri și tunsori, cu toate acestea, una dintre cele mai mari și mai reușite este o mașină scurtă, cu un nămol și capete ușor răsucite.
 • De asemenea, un cort de lux pe păr cu o coafură Kara poate fi găsit în fotografiile celebrului Jessica Alba, care este și proprietarul părului întunecat.

Vă recomandăm să acordăm atenție cortului de aur, care armonizează perfect cu un Kara alungit închis. Astfel încât tunsoarea părea impresionantă, experții recomandă ușor răsucite sfaturile părului folosind curl obișnuit, fierul de fier sau uscare în tehnica brașului. Foarte elegant și extraordinar arată ca un nămol roz pe părul scurt închis. Umbra luminoasă în acest caz este selectată în conformitate cu preferințele clientului, iar tonifierea este făcută cu o nuanță roz, care în timp este spălată. Acesta poate fi menținut la domiciliu în viitor sau doar bucurați-vă de mingea de gloredă obținută.

Adesea, un reprezentant de podea echitabilă, cu un kare întunecat, dați preferință unei băuturi reci. Este cel care adaugă o imagine definită de evidențiere. Pentru a obține o coafură deosebită și atractivă, este mai bine să alegeți o nimeni cu păr drept. Însumând, aș dori să menționez că dispozitivul de fixare pare mult mai spectaculos pentru topire.

Când efectuați o așezare frumoasă la domiciliu, puteți accentua cu ușurință această colorare în cel mai bun mod posibil și să atrageți o mulțime de atenție părului.

Citiți mai multe despre cum să faceți un cort într-un pătrat întunecat, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: