Shutush pentru parul scurt: cum de a alege tonul și să pună în aplicare în mod corect procedura?

Shutush pentru parul scurt: cum de a alege tonul și să pună în aplicare în mod corect procedura?

Printre numeroasele proceduri cosmetice diferite sunt deosebit de populare cu astfel de tehnici, cum ar fi calendarul sau cort. Popularitatea cort în ultimii ani, pentru a explica este foarte simplu – procedura se desfășoară pe o perioadă scurtă de timp, iar rezultatul final este izbitoare. O astfel de colorare creează tranziții elegante de culoare care sunt imaculate și reîmprospătează orice femeie.

Despre toate nuanțele procedurii și modul de îngrijire a acestora după ce va fi spus mai departe.

Particularități

Shatus – Tehnica care și-a câștigat popularitatea relativ recent. Procesul în sine se află într-o tranziție lină de la nuanțe luminoase la mai întunecate. Vopseaua este aplicată pe fire de diferite dimensiuni și, pe cât posibil, de rădăcini. Păstrează rezultatul timp de 2-3 luni, ceea ce este foarte bun.

De la evidențierea normală, tehnica trăiește contrast și tranziții lente, permițând să treacă complet culorile.

Este demn de remarcat faptul că Este mai ușor pentru toată munca pe părul lung sau mijloc. Cu o scurtă delicatețe, este oarecum mai complicată și numai un profesionist poate face față cu ea.

De asemenea, este imposibil să nu mai vorbim de asta Închiderea, realizată pe părul scurt, nu va crea un efect atât de uimitor, cum ar fi pe bucle lungi.

Înainte de a decide dacă să aplice această tehnică pe părul său, trebuie luate în considerare toate avantajele sale posibile. Evidențierea avantajelor, merită remarcat următoarele.

 • Lucrarea efectuată arată foarte naturală. Acest lucru se explică prin faptul că firele sunt absolut haotice, deci rezultatul este foarte spectaculos.
 • Shatuch este una dintre tehnicile pe care le este capabilă să facă un volum viu.
 • O astfel de procedură este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să fie respinși în exterior, deoarece coafura rezultată alocă culoarea părului de bază și nuanțele suplimentare.
 • Colorarea corectă pe părul scurt este capabilă să sublinieze avantajele coafurilor și caracteristicile principale.
 • Colorantul poate fi aplicat în zonele individuale ale capului, de exemplu, pe bangs sau sfaturi.
 • Rezultatul durabil. După cum sa menționat puțin mai devreme, rezultatul unei astfel de proceduri se poate menține la trei luni.
 • Vă permite să selectați părul natural, faceți-l mai saturat.
 • De asemenea, cu ajutorul tijei de conectare poate ascunde cu ușurință însămânțarea proeminentă.
 • Abilitatea de a folosi ca vopsea nu numai de amoniac înseamnă, ci și substanțe mai naturale.
 • Pentru părul de lucru de lucru de orice culoare și orice tip.
 • Daunele cauzate de păr este minimizată.
 • Procedura se efectuează destul de repede.
 • Rezultatul finit arată foarte bine, deci nevoia de a pune, îndreptare sau hacking părul dispare complet.
 • Neutilizată în continuare.
 • Lipsa de rădăcini profunde.

  Avantajele acestei proceduri sunt destul de multe, dar nu uitați de deficiențele.

  • Închiderea nu trebuie utilizată pe părul prea scurt. Acest lucru se datorează faptului că, în acest caz, datorită lungimii părului scăzut, este imposibil să se creeze chiar tranziția de la tonurile luminoase la întuneric.
  • Când lucrați cu părul ușor, este extrem de dificil să se realizeze efectul necesar.
  • Creșterea complexității procedurii, datorită căreia cortul de conectare este aproape imposibil.
  • Într-un salon decent, un adevărat profesionist, procedura va fi extrem de costisitoare.

  Cui se va potrivi?

  În general, colorarea în stilul Shatus este potrivită pentru aproape toată lumea. Problema este că pentru fiecare nuanță individuală de păr trebuie să selectați un colorant individual. Este foarte important ca toate acestea să nu fie combinate numai unul cu celălalt, ci și au creat tranziția.

  Cel mai de succes pentru această tehnică sunt păr blond sau maro. Pentru buclele mai întunecate, se aplică de obicei topirea Californiei.

  Tunsul lung sau mediu este recomandat pentru muncă. Dar pe părul scurt nu puteți face nici o pictură mai puțin frumoasă.

  Pentru femeile mai mult de vârstă înaintată, tehnica este, de asemenea, admisibilă, mai ales dacă vine vorba de tabloul semințelor. Cu toate acestea, acest lucru este valabil numai atunci când nu necesită mai mult de 30% din volumul total de păr.

  Pentru muncă se potrivesc perfect părului subțire, care necesită volum și vivacitate.

  Cum de a alege o culoare?

  Selectarea unei culori atunci când efectuați o tijă – un detaliu foarte important. În acest caz, trebuie să vă consultați cu maestrul.

  Când alegeți o umbră, astfel de factori, cum ar fi lungimea părului și culoarea lor naturală.

  Pentru bruneturi

  Pentru fetele cu părul întunecat, colorarea cu flori ușoare nu se potrivește clar. Pentru ei se recomandă să se țină mai aproape de culoarea ciocolată sau nuci. De asemenea, o caramel destul de bună sau tonuri de cupru vor arăta.

  Pentru roșcată

  Alegeți o nuanță potrivită pentru părul roșu foarte dificil. Cu toate acestea, dacă faceți totul corect, rezultatul final vă va plăcea foarte mult. Asemenea culori, cum ar fi auriu, roșu strălucitor, cupru, miere și altele vor fi relevante pentru astfel de coafuri.

  Pentru blonde

  Păr blond – nu cea mai bună opțiune pentru tija. Problema este că, prin crearea de tranziții clare pe astfel de bucle este foarte dificil. Cu toate acestea, alegerea o culoare corespunzătoare, comandantul poate crea o coafura uimitor de simplu. Pentru vopsirea părului blond face cel mai bine se concentreze pe caramel, aur, cenușă, grâu și alte culori.

  Separat, este în valoare de a spune despre rahat de culoare. Acest tip de tehnică este notabil pentru ceea ce pare destul de interesant, și poate fi folosit pe părul de orice lungime și culoare.

  Cu toate acestea, multe avantaje el încă mai pierde. De exemplu, în contrast cu un cort convențional, de culoare implică utilizarea de culori luminoase și distinse, astfel încât coafura își pierde complet aspectul său natural.

  Cel mai bine este să-l efectueze pe parul inchis la culoare – un număr foarte mare de culori sunt potrivite aici, de exemplu, cărămizie, albastru, albastru, toate nuanțele de roz sau roșu și așa mai departe. culori galben, auriu, rosu si chiar verde stralucitor sunt de obicei utilizate pentru păr roșu. Pentru păr de lumină nuanțe toate relevante de roz, albastru sau rosu.

  Ca o regulă, fetele tinere a recurs la un cort de culoare. Printre adulți, aceste tehnici nu sunt percepute în mod serios, mai ales în cazul în care locul de munca lor este un birou sau o altă instituție în care este instalat codul vestimentar.

  Un alt tip al acestei tehnici – cort inversă. Aici parul este cel mai luminos în zona de rădăcină, dar apropiindu-se de sfaturi care sunt din ce în ce mai mult mai întunecată. Acest tip este considerat mai economisesc, spre deosebire de ceilalți, pentru că mica parte a parului este acoperit aici. Se pare toate frumos și natural, astfel încât să puteți face cortul inversă și chiar necesitatea.

  Doar pe unele recomandări nu stau. O astfel de transformare a – lucrarea este responsabilă, astfel încât atunci când alege o culoare este în valoare de consultat cu un maestru.

  Pregătirea părului

  O atenție deosebită necesită pregătirea părului înainte de a picta, începând să înceapă cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte.

  Principalele măsuri de pregătire includ următoarele elemente.

  • Aplicarea regulată a măștilor de hidratare și restaurare. Pictura de păr este o mare stres, așa că înainte de a fi pregătită cât mai mult posibil.
  • Îndepărtarea capetelor secvențiale.
  • Ultima spălare a capului înainte de procedură ar trebui să fie de 3-4 zile. Acest lucru se datorează faptului că substanțele conținute în șampon sunt capabile să intre în răspunsul la colorant, ceea ce va duce la cele mai neașteptate rezultate.
  • De asemenea, se recomandă refuzarea agenților de styling și a diferitelor stive. Același lucru este valabil și pentru părul curat – nu au nevoie să le îndrepte.
  • Părul pictat trebuie să fie vopsit în culoarea de bază cu care va fi efectuat cortul. Toate acestea sunt cele mai bune de a face cu același maestru.
  • O altă recomandare importantă este un test pentru o posibilă reacție alergică.

  Tehnica de colorat

  În ceea ce privește tehnica în sine, este nevoie de 1,5-2 ore, ceea ce este relativ puțini. Acesta este împărțit în două tipuri principale -fr. Și fără.

  Primul lucru care trebuie făcut, indiferent de tipul de colorare selectat – se pregătească instrumentele necesare.

  1. Colorare. Stop alegerea este recomandat pe cele mai renumite branduri. Culoarea selectată trebuie să difere de naturale literalmente pentru câteva nuanțe. Puteți aplica atât vopsele naturale și chimice persistente.
  2. Perie. Lățimea periei utilizate nu trebuie să depășească trei centimetri. Este important pentru obținerea rezultatului dorit.
  3. Veselă pentru amestecare medicamente. Cel mai bine este de a lua un pahar sau recipient de plastic. Utilizarea de metal nu este extrem de recomandată.
  4. Chilipiruri sau ace de păr pentru fixarea părului.
  5. Pieptene. Necesar pentru a crea un nimeni. Cel mai bun în cazul în care este scoică.

   fascus Classic este creat în mai multe etape.

   1. Parul este pieptanat bine, apoi se împarte în mai multe fâșii subțiri. Lățimea trebuie să fie de aproximativ 2 centimetri.
   2. Acum catenele selectate ar trebui să fie pieptanat folosind scoică.
   3. În continuare, puteți trece la clarificarea – pentru aceasta, decantorul se recoltează într-un mâncăruri speciale. Intensitatea mijloacelor trebuie selectate în raport cu structura părului: pentru subțire – nu mai mult de 4%, iar pentru o grosime de – 12%. Cu ajutorul unei perii speciale, instrumentul este aplicat la pantofi de păr. Din rădăcinile de câțiva centimetri. Unele lumina doar jumătate de păr. Este necesar să se picteze încet și ușor, promovarea compoziției la sfaturi.
   4. Realizarea o tranziție lină ajută cu precizie de BAC, iar în cazul în care rezultatul dorit este linii mai clare, nu ar trebui să fie efectuate prea mult. Blondele Această etapă poate fi sărind peste și începe imediat tonifiere. În funcție de culoarea de bază a părului, trebuie să așteptați. Ca o regulă, mai mult de 30 de minute la această etapă nu ocupă. După un timp, vopseaua are nevoie pentru a curăța apa îngroșat.
   5. În cazul în care rezultatul rezultat este potrivit, atunci munca poate continua în condiții de siguranță. Dacă nu, apoi pe toată lungimea părului, este necesar să se distribuie vopseaua nuanțarea.
   6. După 15 minute puteți spăla.
   7. Acum trebuie sa aplici o crema hidratanta – balsam sau masca de par. Păstrați instrumentul la zece minute mai puțin, și după – spălați.

   Pentru fâșâitul fără cel mai rău, va dura un pic mai mult timp și experiență. Este dificil să-l realizeze în mod independent, astfel încât în ​​acest caz, ar trebui să contactați un specialist.

    În acest caz, vopseaua se aplică cu o pensulă specială sau mâinile, astfel încât coafura devine mai spectaculos.

    Activitatea se desfășoară după cum urmează.

    1. În primul rând, trebuie să alegeți două nuanțe principale, maximul similar cu cel de bază. De la rădăcini ar trebui să vă retrageți literalmente pentru câțiva centimetri.
    2. În plus, în ordine aleatorie, vopseaua este aplicată la fire. În scopul de a obține o tranziție lină, acesta trebuie să fie tăiate.
    3. Pentru un anumit timp, vopseaua este păstrată pe păr și după spălare cu atenție. Timpul depinde de culoarea principală și de structura părului.
    4. Dacă este necesar, buclele pot fi pictate suplimentar cu un agent de tăcere.

    Shatus Shatus pentru părul scurt Vezi mai multe.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: