side Bangs: specii, sfaturi privind o tunsoare și de stabilire

side Bangs: specii, sfaturi privind o tunsoare și de stabilire

Timp de mai mulți ani, controale oblice sunt una dintre cele mai importante tendințe de „Beauty“ -industria. Această tăiere a tunsoare este considerată foarte spectaculos și elegant: breton de partea atașează aspectul lucios, prospețimea, ludic și unele coquetty.

opt

Fotografii

Care se potrivește?

Potrivit stilisti de conducere, aproape fiecare femeie poate găsi versiunea optimă de breton oblice, datorită abundenței modificărilor sale. Singura excepție este, probabil, considerate persoane alungite înguste: cu o astfel de coafura ei vor deveni chiar deja și va pierde orice fel de atractivitate.

În toate celelalte cazuri, puteți alege în condiții de siguranță fire oblice pe frunte. Profesioniști în a evidenția cel puțin o duzină de soiuri și stiluri lor.

Pentru a alege propria opțiune, ar trebui să ia în considerare caracteristicile feței. Nu este un secret că mulți aleg o coafura într-o imagine frumoasă într-o revistă – aceasta este o abordare greșită, deoarece fiecare persoană are propriile sale trăsături caracteristice (formă, ovală, lenjerie de pometi și bărbie), astfel încât Bang-ul care arata spectaculos pe o fata se poate transforma în alt gri mouse – ul.

Prin urmare, nu te uita la alte femei – uita-te atent la tine în oglindă: aprecia exteriorul dumneavoastră a feței și în profil, gândește-te ce părți ale feței par să nu sunt suficient de atractive, probabil, una dintre detaliile pe care doriți să sublinieze , iar cealaltă, dimpotrivă, pentru a elimina umbra.

Dacă sunteți proprietarul unei fețe rotunjite cu caracteristici blande, va fi potrivit pentru orice alte opțiuni pentru breton oblice în combinație cu parul alungit. Un număr mare de diagonalele se va extinde ovală și face mai sofisticate, de altfel, un astfel de efect poate crește chiar și vizual creșterea unei femei.

Pentru fete cu o frunte largă sau o formă triunghiulară fata, este mai bine pentru a da prioritate variante scurtate de breton ale pictorului, de exemplu, elegant uită la o karea, completat de breton. Deci, în partea de jos a persoanei care va exista un volum lipsă, iar colțul de sus va reduce vizual off. Umple o tăietură în această versiune nu este în valoare.

Pentru fețele dreptunghiulare și pătrate, cea mai bună alegere va fi durata medie – astfel încât marginea inferioară a breton atinge linia de pometi, iar tunsoare cel mai de succes pentru un astfel de stil va fi bob sau orice alta coafura volumetrica. În acest caz, puteți netezi masivitatea și maxilarul unghiului.

În cazul în care parul este foarte gros și greu, este de dorit să aleagă un breton rupte de-o parte, cu toate acestea, și pe fire subțiri obraznic, această opțiune va arata, de asemenea, destul de drăguț. Dar atunci când alpinism, este mai bine să dea preferință tunsoarelor fără breton, altfel va trebui să vă așezați zilnic tunsoarea, trageți firele de fier și fixați cu mijloace de styling, și în vreme ploioasă și ceață se va rădăcina, distrugând întregul stilul atent și a creat.

Avantaje și dezavantaje

Avantajul incontestabil al breton oblice este lipsa aproape completă a restricțiilor privind utilizarea acestuia. Mai mult, se referă atât la întârzierea lanțurilor, cât și a lungimilor acestora. Datorită acestei caracteristici, orice tânără doamnă poate alege întotdeauna opțiunea care va fi la fața ei.

Potrivit stilisti recunoscut, breton de partea – aceasta este o versiune universală, cu absolut toate proprietar al unui element asemănător, în orice situație aspect mai sofisticat, blând, rafinat și fermecător.

Cu ajutorul breton oblice, puteți:

 • Schimbarea simetria caracteristică a feței, deghizarea mici defecte și defecte de aspect+

 • da dur și grele caracteristici ușurință, rafinament și feminitate+

 • reglez puțin ovalele rundei, precum și pătrat și dreptunghiuri+
Citește mai mult  Ballow pe o lungime medie de păr blond

 • Asigurați-fata mai jucaus si flirtând, iar punctul de vedere este la fel de expresiv cât mai mult posibil.

Avantajele incontestabile ale breton Nabi ar trebui să fie atribuită faptului că Ea pentru o lungă perioadă de timp își păstrează estetica și forma, astfel încât proprietarul unui astfel de element este încântat împotriva nevoii de vizite frecvente la saloane de înfrumusețare (Corectarea breton se realizează simultan cu o imaginație a întregii tunsoare aproximativ la fiecare 3-4 luni).

  Nu există practic nici o astfel de deficiențe în Bang. Singurul lucru pe care proprietarul său ar trebui să-și amintească este acela Kosay Bangs plasează cerințele sporite pentru puritatea părului. Astfel de fire sunt adesea corectate manual, împingând de la ochi, astfel încât acestea sunt destul de repede murdare și dobândesc un pericol neplăcut. Prin urmare, părul de spălare va avea aproape în fiecare zi și, în consecință, să pună din nou bretonă de fiecare dată, pentru că după fiecare umiditate, își pierde forma și direcția.

  Vizualizări

  Există mai multe modificări de bază de colectare.

  Lung

  Aceasta este alegerea optimă pentru tânăra doamnă care le place să-și schimbe imaginea și stilul. Un astfel de bang poate fi destul de repede și complet nedureros pentru aspectul de a crește renovata, amestecând cu părul principal.

  Cel mai adesea, felia unui breton lung funcționează de la linia de sprâncene la bărbie în sine, astfel încât să treacă prin față. De regulă, un astfel de bang este completat de bucle lungi, cu toate acestea, pe tunsurile asimetrice scurtate, acesta va fi potrivit.

  Dacă o femeie vrea, atunci se poate prelungi chiar și benzile în partea de jos din partea de jos a principalelor capele de mai jos.

  Un bang extins poate fi așezat în moduri diferite în fiecare zi: este înlănțuit, închis sub formă de undă moale sau aglomerat în panglică – în orice caz, femeia arată fermecătoare și sofisticată. Aceasta este o opțiune foarte elegantă și spectaculoasă care adaugă volume și bucle de lux, dar rețineți că bretele închide o parte a feței și creează o interferență frumoasă pentru a vedea că este adesea destul de confortabil.

  Mic de statura

  Acest stil este folosit mai des de proprietarii de tunsori scurte, de exemplu, Bob, Kara si Pixie. O astfel de înregistrare a firelor este considerată o bună alternativă la o tăietură dreaptă. Kosya Bang nu ascunde fruntea deloc, cum ar fi severitatea părții superioare a feței, respectiv, nu distrage atenția din ochi și linia de skal.

  Bangurile laterale devin adesea o coafura reala evidenta, dar este important ca principala „panza” are o felie perfect neteda.

  Rvanis

  Acesta este un bang foarte la modă și elegant, care nu mai este un an care nu iese din tendințele de coafură. Ripped Bangs este o combinație de fire de diferite lungimi, în timp ce este important să corespundă nu numai stilului general al tunsoarelor, ci și femeilor interne „I”. De regulă, astfel de bucle aleg femei îndrăznețe, îndrăznețe și decisive. Apropo, în ultimii ani, astfel de bretoane se numără printre tendințele superioare ale coafurilor masculine – sunt cei care decorează fiecare adolescent care se consideră o adevărată modă și vrea să facă o impresie de neșters asupra colegilor.

  Kosy Bangs sunt foarte solicitante de îngrijire și ajustare. Marginile își pierd foarte repede forma, deci trebuie să fie actualizate și, de asemenea, să respingă firele înapoi numai atunci când accesează serviciile unui coafor. În plus, bangurile sfâșiate nu sunt combinate cu un stil clasic în îmbrăcăminte, deci necesită umplere adecvată a dulapului.

  Cum să taie?

  Din păcate, nu este întotdeauna posibil să vizitați un coafor profesionist și, uneori, nu există nici o dorință. Nu este nimic teribil în acest sens: Bangs oblic poate fi destul de posibil în condițiile interne, literalmente pentru numărarea minutelor, schimbându-vă complet imaginea.

  Citește mai mult  Jetul de abur de fier pentru par: Privire de ansamblu model, Selectance și utilizare Sfaturi

  Veți avea nevoie de un set de instrumente standard:

  • foarfece încheiat Outly+
  • Pieptene cu un mâner de delimitare+
  • Clamă+
  • Foarfece pentru sucursală+
  • Frecvente scoici+
  • Fier.

  Pentru a începe cu, ar trebui să fie luate în considerare caracteristicile de a crea un bang lung, ceea ce va ajuta la buna maxilarului masiv, obrajii mari, bărbia grea și chiar un nas lung, ascuțit.

  Pas cu pas schema de lucru arată astfel:

  • Pentru început, este necesar să se separe un fir mic oblic în față în așa fel încât eșantionul rezultat capătă o formă triunghiulară, după care-l bine-l pieptene+
  • Ținând breton viitoare cu două degete, este necesar să „încerce“, ea și se calculează lungimea dorită+
  • Neeliberarea curbarea, Strand mișcare înainte (aproximativ nivelul ochiului)+
  • Strigut curbarea, în timp ce țineți părul, strict pe verticală – astfel încât să fie perpendiculare tăiat+
  • breton sunt tăiate de-a lungul tipul de „gard“, creșterea prosingly stânga lungime.

   În cazul în care toate acțiunile sunt îndeplinite în mod corect, locația va fi tăiat oblic, adică, linia va fi în diagonală. Bangs Adevărat sunt pieptănate, stivuite și se pulverizează cu o fixare slabă.

    Strand oblice scurte taie un mod puțin diferit.

    • Pentru a începe cu, parul ar trebui să fie vărsat un pic și pieptănare un pieptene pieptene, direcționând înainte. Apoi, aveți nevoie pentru a apuca breton viitoare cu degetele și, ținând în mână, începe o tunsoare de cel mai lung vârful. mediu Hold Strand și arătătoare ale mâinii stângi, și se taie foarfece simple de pe linia oblică. Prin mutarea diagonală prima tăiere, de pe partea scurtă a breton, și apoi trece la lung.
    • În etapa finală, parul este un pic moara, foarfecele trebuie să fie păstrate pe verticală.
    • Bangs uscate și stivuite cu ajutorul „styling“ înseamnă și pieptene rotund.

    arata foarte impresionant rupte breton oblice. Aceasta face ca aspectul de mai mult aer, motiv pentru care astfel de breton sunt relevante pentru proprietarul de persoane unghiulare cu caracteristici nepoliticoase. Astfel de breton sunt tăiate pe fire drepte – în bucle, gradația este, practic, nu este vizibil, iar firele sunt obținute ca împrăștiate.

    Pentru a aranja un breton rupt tunse la domiciliu pe cont propriu, trebuie să pieptene creasta ei, după care este de a evidenția un fir peste linia de frunte și împărțiți-l la părțile superioare și inferioare. Ambele straturi sunt tăiate, ținând foarfeca exact perpendicular pe direcția de tăiere, „gard“ trebuie să fie în mod clar pronunțat, deoarece secțiunile sale sunt inegale, modificarea lungimii, apoi mai puțin – astfel încât un fir profilat va fi bine. Apoi trebuie să se nască înainte și să dea orice formă, după care urmează să fie pus cu ajutorul „styling“ înseamnă.

    Cum să purtați și să puneți?

    Cel mai dificil să aibă grijă de breton oblic este necesitatea de a da un aspect elegant și ordonat în fiecare zi. Fetele cu parul drept dens va fi destul de simplu. Tot ce vor fi necesare de la ei este de a trata aer condiționat și uscător de păr pieptănare cu o perie. Nu sunt necesare măsuri suplimentare de aici nu au nevoie.

    Dar, chiar și din când în când vreau să încerc ceva nou și neobișnuit, de aceea stilisti oferă mai multe moduri de a depun astfel de breton.

    • O Bang partea extinsă, dacă se dorește, se poate întotdeauna fi instalat în panglica, precum și asambla într-o coadă de cal sau fascicul. În cazul în care parul este dizolvat, apoi în panglica, acesta va fi învestit în lateral, fie face cablajul peste linia de frunte. În acest caz, coafura se obține foarte fraged și romantic.
    Citește mai mult  tunsori pentru păr mediu absolvite: tipuri și reguli de selecție

    • breton Rvanged va corecta utilizare texturare „styling“ droguri.

    • Bang scurt necesită un stil de obicei, cu un uscător de păr și o perie rotunda.

    Sfat

    Dacă sunteți încă în dubiu că aveți nevoie de breton oblic – trebuie doar să studieze metoda noastră fotografică și asigurați-vă că nu va fi absolut nici o tunsoare dintr-un astfel de supliment va câștiga numai.

    Foarte sexy și pare eficient ca o coadă mare în combinație cu un bang alungit, iar Bob cu fire laterale scurte vă va duce în America din anii 30 ai secolului trecut. Destul de elegant arată părul cu panglici oblicate de panglici oblice – astfel de femei întotdeauna arată cu îndrăzneală și hotărâtă.

    Și doamne tinere cu bucle lungi ondulate, completate de un bang multi-strat, așezat spre dreapta sau la stânga, face „ceapa” romantică și nobilă.

    Se pare că barele oblice foarte spectaculoase pe buclele alungite și medii, totuși, pe scurt, poate fi la locul. În primele două cazuri, va accentua feminitatea imaginii, în timp ce al doilea aspect este, mai degrabă, imaginea unei fete shavily și jucăușă.

    Dacă vorbim despre părul lung, cu banguri laterale, este recomandabil să combinați astfel de tunsori, cum ar fi Shipgy și Aurora.

    Până în prezent, cele mai populare etape de coafuri scurte, care sunt armonios combinate cu breton oblice sunt Garson, pagina, precum Bob și pălărie, și fiecare dintre ele are o mare varietate de diferite modificări: de la neted la texturate și chiar extretionable.

    Evident, în același timp, foarte stafide se găsește în fiecare fată cu părul scurt, ceea ce face bun venit și având pentru sexul opus.

    Mai ales spectaculos în căutarea breton oblice cu Kare Bob, în ​​acest caz, femeia devine posibilitatea de a distrage atenția de la buze atenția prea subțiri, ascunde fruntea înaltă breathtore, vizual scurtează nas și se îngustează o fata rotunda larg.

    Pe paginile revistelor lucioase și a ecranelor TV, puteți întâlni în continuare manechine, ale căror tunsori cu un breton așezat sunt sugerate în scurt timp ras și firele ușor alungite în față, așezate într-o singură direcție. O astfel de coafură face o femeie într-adevăr chic, dar ar trebui să se țină cont de faptul că are nevoie de stivuire frecventă, altfel aspectul său va fi departe de imaginea plină de farmec.

    Pentru a face acest lucru, o atenție deosebită trebuie acordată șampoanelor de înaltă calitate, balsamului eficient, măștilor nutritive și altor plecări.

    Pe părul lungimii medii, bretonul lateral nu arată mai puțin elegant, în funcție de producătorii de imagini, este perfect combinat cu o asemenea curbură lungă. În același timp, proprietarul acestei coafuri poate crea un zilnic de stivuire foarte diferit, formând „arcuri” elegante, îndrăznețe și ușor picante.

    breton pe lungimea oblici din mijloc face câștigătorul capele romantic și incredibil de licitație. Mai mult decât atât, aceste marje de ajustare sunt efectuate pe părul oricărei structuri: arata bine si pe grosime, și bucle rare, pentru că datorită unor trucuri vă permit să ascunde toate defectele de capelele.

    Mai mult decât atât, breton oblice pe bucle de lungime medie netezește cu succes maxilarului masiv si pometi largi, atrage atenția asupra ochilor și a buzelor. Cel mai bun dintre toate, în acest spectacol, cu tunsori de absolvire, precum și Kare și Seesson.

    breton rupti arata cel mai bine cu tunsori feminine Pixie și Page, în timp ce imaginea devine mai ales elegant, daca în plus modele sau fire tonifiati.

    Astfel de tunsori sunt foarte mersul pe jos și fete, în special adolescenți.

    Despre cum să taie partea breton, uita-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: