Subtilitățile procesului de îndepărtare a părului extinse

Subtilitățile procesului de îndepărtare a părului extinse

Mai devreme sau mai târziu, orice coafura poate fi plictisit, astfel încât problema îndepărtării șuvițe extinse nu își pierde relevanța. Da, și cheratină nu se recomandă utilizarea pentru o lungă perioadă de timp de peste o jumătate de an. Cum de a elimina buclele de donatori, de obicei, depinde de faptul dacă acestea au fost inițial fixate cu care tehnica.

De ce ai nevoie?

Alegerea mijloacelor cu care sunt eliminate lonjeroane, se determină prin metoda de fixare. Numai un uscător de păr și alcool este suficientă pentru a corecta extinderea benzii. Cu acumularea chineză, care, de altfel, este considerat cel mai traumatică, doar cel mai simplu aparat pentru prelucrarea unghiilor, de exemplu, foarfece manichiură sau Clești. Eliminarea buclele atașate prin metoda capsulei, asigura fie un remurver special, sau o soluție cu conținut ridicat de grăsimi, de exemplu, o mască sau balsamul.

Lichid sau spray-uri pentru îndepărtarea este achiziționat într-un magazin special pentru saloane de coafură. Acesta va costa un instrument de la aproximativ 350 la 500 de ruble. Pretul unui kit format dintr-un Remurver și specială Clesti este în termen de 1200 până la 1500 de ruble, dar va fi folosit chiar de mai multe ori. Ca un balsam de casă, puteți folosi crema de gras acru, de măsline sau ulei de raze.

Masca self-made este adecvat, compoziția care include o lingura turnării, 3 linguri de ulei de migdale, precum si un galbenus biciuit. Dacă vorbim despre acumularea spaniolă, atunci numai un agent agresiv poate face față cu ea – de exemplu, lăsând galbenelele artificiale. O alternativă poate fi îndepărtarea obișnuită lac bazată pe acetonă.

Cum să eliminați?

Cel mai simplu toate la domiciliu este îndepărtată cu bucle panglică. Se întâmplă cu aer cald. păr Acuzat pentru comoditate sunt distribuite în mai multe fire, și uscător de păr este activat în modul cel mai intens la temperatura maximă. Snaddle În spatele Pramp pălării Locurile în care sunt fixate panglici. Datorită acestui adeziv, adezivul va pierde proprietățile sale, și, prin urmare, atelajului este distrus, și par artificial începe să dispară. În plus, la punctul de încleiere, puteți aplica un mijloc profesionale pentru îndepărtarea toroane donatoare.

Resturile unei soluții vâscoase trebuie îndepărtate din capelele folosind un tampon de vid, un alcool gol. Este imposibil să spunem că procedura de timp se desfășoară foarte repede -, astfel încât să nu rănească fire naturale, acestea sunt importante să se ocupe de calm și frumos.

Ca o acțiune finală, capul va trebui să clătiți și hrana pentru animale masca reducerea.

Cel mai puțin blând este considerat a fi îndepărtarea bucle atașate prin metoda chineză, care este, cu ajutorul unor agrafe metalice sau din plastic. Îndepărtarea părului poate fi extinsă în mod independent, foarte problematică, deoarece singura modalitate de a face față cu toroane – cu utilizarea forței de a dezvălui clipuri. În plus, această procedură este foarte traumatizant, astfel încât să reducă la minimum efectele negative, nu este mai bine să-și îndeplinească procedura de la domiciliu, dar pentru a contacta un specialist.

Deconectarea extensiei la rece ar trebui să aibă încredere în maestru. Mijloacele este aplicată capsulei, după care va aștepta pentru ea dedurizarea. Atunci când starea de fortifiere este schimbat, puteți trage cu atenție peste ea, în timp ce țineți buclele naturale. Dacă totul se face corect, firul donatorului în sine va dispărea. În cazul în care capsula păstrează prea tare, este necesar să adăugați un alt medicament și să așteptați ceva timp.

Este important să menționăm că această metodă este extrem de traumatică, iar turul după îndepărtare este rupt și uscat. Prin urmare, în final este necesar să facem imediat o mască de nutrienți sau să clătiți capul decocării pe bază de plante și să nu uitați să efectuați în mod regulat procedurile de sănătate.

Extensia franceză este mai ușoară. Esența ei este că codițe mici sunt formate pe partea din spate a templelor, la care bucle donatori sunt apoi atașate folosind fisuri. Făcând procedura inversă nu reprezintă nici o dificultate. În primul rând, partea de jos în partea de jos este acceptată, iar cea superioară este fixată în acest moment, folosind ac de păr. Punctul în care începe coadă, este necesar să bâjbâi pe cont propriu. De obicei, există o pereche de piese pe o singură linie.

Spites sunt suflate departe, iar în timpul acestui proces, fire si bucle artificiale sunt separate prin ele însele. Nu există mai multe proceduri suplimentare sunt deținute. Snadges utilizate în acest caz, de altfel, poate fi reasamblate.

Cum de a elimina keratina cu parul dupa extensie?

Pentru a dizolva capsule de keratină, acestea pot fi tratate cu un instrument special, care acționează în conformitate cu instrucțiunile, care vor fi considerate un mod profesionist. De regulă, la început, elementele de fixare uscate sunt acoperite cu lichid sau gel, atunci cantitatea necesară de timp, care ar trebui să fie suficient pentru dedurizarea lor – de la 5 minute până la o jumătate de oră. În cele din urmă, lonjeroane foarte frumos artificiale sunt separate de prezent cu ajutorul forcepsului speciale, înainte de cel aplicat pentru a construi.

Dacă luați calm îndepărtarea și în conformitate cu regulile, atunci parul este în nici un fel va avea de suferit.

În al doilea caz, înmuierii capsulei se produce atunci când se lucrează cu măști grase sau chiar unt. Dacă este ulei vegetal, de exemplu, piersici sau jojoba, precum și gras smântână, atunci ar trebui să fie încălzită sau în cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi. Aplica-i este necesar abundent pe părul uscat: atât pe capsule, cât și în zona de prăjire. În urma substanța fierbinte, locuri cap la cap lipsesc, și, dacă este necesar, totul se încălzește, fie cu un uscător de păr, sau într-un caz de urgență pentru indreptarea parului.

uscător de păr este lăsat să se încălzească timp de aproximativ 20 de secunde, iar în al doilea caz, impactul nu poate depăși 10 secunde. De îndată ce capsulele se înmoaie, este posibil să se înceapă procesul de separare din partea superioară a acelorași straturi ca extensie sa întâmplat. Dacă o mască, uleiurile existente în compoziția sa sunt pregătite pentru alinarea o lovitură, sunt încălzite și amestecate cu proteină. Aplicarea unei soluții la capsule, este necesar să taie un tur fie un film alimentar sau o pălărie specială microfibră, sau un prosop de lână.

încălzirea cu atenție capela, puteți trece la deconectarea de toroane. În cazul aplicării fierului, capsula este pur și simplu fixat de aparat, și apoi, nu estomparea jumatati, înăsprește jos. Rămășițele de keratina sunt pieptănat cu un pieptene cu dinți frecvente.

Apropo, este în situația cu sistemul de călcat care specialiștii sunt sfătuiți să protejeze în plus buclele lor native la protecție termică, de exemplu, cu silicon balsamurilor în compoziție.

Alocați un alt mod de a elimina firele de donatori, pentru care vor fi necesare doar fierul de călcat. Unitatea încălzește până la 160 sau 180 de grade, iar firele sunt procesate de un agent de protecție. Fiecare capsulă este fixată între plăci pentru o perioadă de jumătate de minute până la 40 de secunde, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru a vindeca keratina. Următorul pas al capsulei este strâns împreună cu firele. Rămășițele substanței sunt eliminate prin ulei vegetal și pieptene.

Această metodă este cea mai puțin binevenită de către experți, deci merită să o folosiți numai atunci când alții sunt în prezent imposibilă.

Sfat

În nici un caz nu ar trebui să încercați să îndepărtați neprofesional părul, de exemplu, pieptănați-le activ sau luați orice impact mecanic agresiv. Shevory va suferi, iar rezultatul dorit nu poate fi realizat. Accelerarea procesului de îndepărtare a părului capsulelor va fi obținut printr-o creștere suplimentară a temperaturii – adică alegerea unui mod mai puternic al uscătorului de păr sau a utilizării curbei.

Apropo, dacă în timpul funcționării, instrumentul este blocat, atunci va fi posibil să îl curățați prin lichid convențional pentru îndepărtarea lacului sau chiar alcoolului.

În toate cazurile, eliminarea firelor deasupra capului, buclele naturale trebuie efectuate de pieptene, caracterizate prin prezența dinților frecvenți mici. În mod ideal, ar trebui să fie din lemn. Piexul va permite nu numai eliminarea resturilor de adeziv sau de keratină, dar, de asemenea, au scăzut părul și cupetențele. În principiu, este logic să taie capetele părului și ale bucătărilor insuportabile, iar în cazurile lansate fac chiar o tunsoare. Procedura este completată de spălare cu șampon, părul de spălat profund. De asemenea, ar trebui să fie utilizat de agentul reducător.

După îndepărtarea părului artificial ar trebui să fie intensă. De câteva ori pe săptămână, se recomandă utilizarea măștilor din componente naturale, precum și un ulei de risipă și castor. În acest moment, va trebui să suspende pictura a capacului de păr, punerea în aplicare a momentului, îndreptare sau curling. Styling, de asemenea, se dovedesc a fi interzise, ​​împreună cu spume, lacuri și geluri. O idee bună va bea un complex de vitamine in ultima saptamana.

Îndepărtarea părului extinse nu este recomandată în mod independent, este mai bine să utilizați cineva folosind inițial. Faptul este că firele de pe partea din spate a capului la un proces independent, va fi extrem de dificil, chiar dacă există o oglindă mare. Procesul trebuie să fie coerente și măsurate. De asemenea, este important să nu vă faceți griji, datorită faptului că parul tau cade – se va întâmpla în orice caz, dar numai acele fire de păr, care au separat deja de bulbi in timpul purtarea bucle artificiale. De la Koltunov, este de asemenea important pentru a scăpa de: fie destramare firele de păr lor pentru firele de păr, sau pur și simplu feliere-le în cazuri deosebit de radicale. Unele fete ajută o combinație de petrol și combustibil Tangle Teezer: În primul rând, masca este făcută, după care părul pieptănează chiar pe ea.

În mod ideal, procedura de eliminare a părului extins ar trebui să aibă încredere în același specialist care a efectuat inițial o procedură de prelungire.

În cazul keratinului, trebuie să se înțeleagă că capsula trebuie neapărat să fie topită sau se dizolvă sau se mănâncă mecanic. În nici un caz nu ar trebui să utilizați benzină sau acetonă – efectul asupra părului nativ va fi catastrofală. Dacă capsulele sunt îndepărtate pentru a actualiza coafura, acumularea suplimentară nu trebuie efectuată în aceeași zi – este mai bine să dați o capelă pentru a vă relaxa cel puțin câteva două zile. Dacă firele au lansat foarte mult, procedura ar trebui transferată timp de câteva săptămâni sau chiar o lună.

Despre cum este în curs de desfășurare procedura de eliminare a extensiei capsulei, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: