Supra pentru părul de lumină: alegere și utilizare

Supra pentru părul de lumină: alegere și utilizare

Sugra, mai cunoscut pentru consumatori ca o henna albă, este un mijloc eficient de a ilumina părul la 7 tone. Cu toate acestea, compoziția nu are nimic de-a face cu henna reale, astfel încât atunci când sunt utilizate, unele caracteristici ale SUPRA și subtilitățile ar trebui să fie cunoscute.

Compoziţie

Datorită consistenței sub formă de pulbere, Supra este adesea menționată ca henna alb, dar acest lucru „veritabil“ nume nu ar trebui să fie înșelătoare – medicamentul se aprinde în mod eficient părul, dar în același timp absolut nu-i cruți.

Decantorul este format din două componente: carbonat de amoniu și suplimente vegetale. Componentele Alkaline sunt gravate din fire de colorat pigment și legume – face acest proces mai moale. Este în valoare de astfel de mijloace a este destul de ieftin, acționează perfect, Dar culoarea rezultată este mai tehnic Acesta conține îngălbenire nedorite și are nevoie de nuanțare suplimentare.

În funcție de compoziția SUPRA și păr originale, umbra rezultată poate fi roșiatică (mai ales atunci când părul, întuneric de la natura, vopsit negru), precum și galben sau cenușă alb-.

Vizualizări

Se amestecă două tipuri de henna alb:

 • Kustar – are un cost destul de redus, de aproximativ 50 de ruble, este pus în aplicare în departamentele cosmetice de supermarketuri și magazine de menaj+
 • Profesional – Este mult mai scump, de la 200 la 2000 de ruble, costul final depinde de concentrația agentului de oxidare, prezența componentelor înmuind și marca producătorului.

Să stați mai mult pe mecanismul de acțiune al SUPRA. Componenta sintetică principal al substanței este amoniacul, aditivii pot fi introduse pentru a accelera reacția cu tija de păr la compoziție – persulfați. Reacția este lansată la conectarea suicon cu peroxid de hidrogen sau mai puternic oxygents, care sunt de obicei oferite la o concentrație de la 6 la 12%.

În compozițiile profesionale, aceste componente sunt incluse într-un singur set, în meserii – două diferite, caz în care este necesară pre-conexiunea lor.

Preparatul de artizanat nu conține nici o componentă de dedurizare, Dar, sărurile de siliciu sunt introduse în henna alb profesional, aditivi biologic active obținute din semințe indian Acacia și unele tipuri de zaharide si aminoacizi care par Ferit de degradare chimică.

Sub influența SUPRA și peroxid de par, melanina este spălat – principalul pigment de colorare, aceasta se datorează faptului că după colorarea buclele devin mai ușoare, Dar, în același timp uscat si fragil. Vopseaua acest tip poate provoca daune serioase de păr, așa Este foarte important să urmați cu exactitate toate instrucțiunile, iar la sfârșitul manipulările privind schimbarea cât mai curând Koller posibil pentru a începe reducerea procedurilor de îngrijire.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje ale henna alb:

 • Capacitatea de a clarifica la domiciliu+
 • rezultatul Rapid+
 • Abilitatea de a decolora catenele 7 tone+
 • segmentul de preț larg.

Numai unul poate fi observat din dezavantajele, există un impact traumatic asupra părului, astfel încât femeile cu subțire și mai luminoase de bucle naturale, precum și proprietarii de fire slabe, sărăcit după colorare frecventă și curling chimice, mai bine pentru a da prioritate alte moduri de culoare.

Cu toate acestea, de dragul dreptății, observăm că atunci când aleg un mijloc de calitate, precum și în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, în condiții de siguranță este aprins.

Utilizare

Cina este folosit atât pentru colorare completă și torturarea toroane individuale, în plus, utilizarea unui medicament pentru spălarea o nuanță nedorită este larg cerut.

Lightening

Fire de luminare henna albă poate face cu ușurință pe cont propriu. Amestecul este aplicat în turul oricărui grad de poluare. Secvența de acțiuni în acest caz arată astfel:

 • Conținutul sacului se micșorează într-un recipient din porțelan sau din sticlă (plastic, precum și smalos, se poate oxida, așa că nu se potrivesc)+
 • Pulberea este diluată cu apă fierbinte și se amestecă până la consistență omogenă+
 • Compoziția rezultată este distribuită uniform pe fire+
 • Pentru a obține un efect mai mare, este de dorit să se poarte un capac de încălzire – de obicei, femeile folosesc pachetul și înfășurați în plus capul cu un prosop+
 • Clarificatorul este păstrat pe părul său de la 15 la 45 de minute, după care se spală fără să folosească șamponul.

Topire

Când se acordă o atenție deosebită coerenței compoziției clarificatoare. Este de dorit ca el să aibă o smântână de grosime, altfel soluția va începe să curgă, iar eficacitatea clarificării va scădea. Cu toate acestea, dacă procedura este planificată în aerul proaspăt, în special în sezonul fierbinte, este mai bine să faceți un amestec puțin mai mult lichid, astfel încât să nu se usuce sub razele soarelui.

Oxidificatoarele cu o concentrație de 3% sau 4,5% iau tortura, deoarece Cu cât acest procent este mai mic, cu atât mai lent există o reacție, ceea ce înseamnă că agentul de curățare va fi curățat. Diferența de utilizare a suprauriului pentru colorare și evidențiere este redusă numai la tehnica aparatului și la volumul medicamentului.

Spălat

Uneori după vopsirea părului, rezultatul este foarte diferit de cele așteptate, astfel încât femeile recurg la spălarea vopselei, în timp ce eficiența ridicată a arătat henna albă. Dar ține cont de faptul că, în cazul firelor slăbite și fragile, există unele cazuri în care pur și simplu au fost repetate chiar lângă rădăcinile atunci când se aplică o compoziție clarificare. Dacă doriți să eliminați rapid culoarea inesttic, este mai bine pentru a contacta serviciile de profesioniști care se pot alege în mod competent până și se diluează la supa, astfel încât efectele sale nocive asupra buclele sunt minime.

De obicei, pentru spălare se combină 1 bucată de SUPRA, 1 bucată de șampon, 1 parte de apă caldă și 2 părți de agent de oxidare. Toate componentele sunt amestecate într-o masă omogenă și frotiu pe buclele cu un burete, se întinde părul cu degetele, în același timp,. După trecerea timpului de mai sus, compoziția spălat, utilizarea balsam aer condiționat și 2 zile mai târziu, buclele sunt supuse nuanțare și revopsire.

Cum de a ușura toroane întunecate?

Supra este un instrument eficient, dar este incapabil de minuni, astfel încât proprietarii de fire negre vor trebui să fie aprins în mai multe etape, și este de dorit să se utilizeze o compoziție profesională.

Procedeul se realizează în tehnici de colorare, Dar se repetă de 2-3 ori, cu un interval de 10-14 zile. În întreruperile, o atenție deosebită trebuie acordată procedurilor de restabilire – utilizarea de masti, uleiuri și serurile pentru regenerarea părului.

Colorarea de păr blond închis este mult mai puțin traumatizant – chiar dacă procedura este incorectă, atunci defecte și defecte nu vor fi la fel de vizibile ca pe bucle negre. În acest caz, nu va fi destul de impact o singură dată.

Îngrijire după decolorare

Supra este un instrument destul de puternic, care face fragil ei de păr și slab, de multe ori firele încep să cadă, iar vârfurile flamm în jos, care, în general, mărci aspectul capele dim și lipsit de viață. După decolorare, este necesar să se utilizeze balsamul și aparatele de aer condiționat concepute pentru a avea grijă de firele slabe. Pentru combaterea, este mai bine să utilizați o perie sau o pieptene cu dinți rari. Lanțurile umede, în general, nu au nevoie de pieptene – într-o stare umedă sunt foarte vulnerabile și sunt destul de ușor de scos, așa că așteptați ca uscarea completă.

Eliminați complet utilizarea uscătorului de păr, precum și a fierului și a răului – se agravează și fără starea dureroasă a părului. Dacă nu există alternative – nu uitați să utilizați medicamente pentru protecția împotriva căldurii. Pentru a reveni rapid o strălucire sănătoasă și sclipici, ar trebui să utilizați măști de plecare. Acestea pot fi achiziționate în magazine specializate, dar puteți utiliza remedii populare.

Apropo, este absolut opțional pentru a face amestecuri complexe, puteți utiliza monorcepts. Eficiența ridicată are astfel de produse cum ar fi miere, ulei de măsline sau de raze, avocado, oua gălbenuș de ou, de asemenea, banane și smântână.

Se completează măștile sunt destul de ușor. Luați în considerare câteva rețete simple.

 • Cinci linguri de miere se topesc pe o baie de apă și se amestecă cu 20 ml de ulei de rapid, se adaugă 1 gălbenuș de ou, se amestecă totul și se aplică pe păr. Pentru o mai mare eficiență, vă înfășurați în plus parul meu cu un capac de încălzire. Masca este lăsat pe parul lui 25-30 minute, după care se spală cu un detergent și balsam se aplică.
 • În proporții egale, se amestecă uleiul de raze, de ricin și de măsline, se încălzește amestecul și cald clipește pe părul de la rădăcini la cele mai multe sfaturi. Timpul de acțiune nu este limitat, dacă doriți masca, puteți lăsa pe capul meu chiar și pe timp de noapte sub o pălărie de plastic.
 • Carnea coace zdrobit de un avocado este conectat cu 1 lingura de miere si 2 linguri de ulei de măsline. Fructul trebuie să fie coapte, verificați că este foarte simplu – trebuie doar să apăsați pe coajă și dacă se formează o dent, puteți să o utilizați în siguranță pentru procedurile cosmetice.

Sugra este un instrument foarte eficient, dar utilizarea sa necesită o îngrijire specială atunci când se aplică și se îngrijește de bucle după decolorare. Încercați să nu abuzați de henna albă.

Cantitatea maximă admisă de utilizare pe lună – trei, dar de preferință mai puțin, În caz contrar, un risc mare este bine strălucitor de păr și, în loc de bucle frumoase, obțineți o poală neplăcută pe cap.

În următorul videoclip aștepți ca tehnologia clarificarea părului cu suprolă și pictura în cabină.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: