Tendințe modă culoarea părului pentru brunete: în ce culoare pentru a vopsi?

Tendințe modă culoarea părului pentru brunete: în ce culoare pentru a vopsi?

vopsea de par – relativ simplu și mod decisiv la schimbarea. Se poate spune chiar că tunsoare și colorarea este o alternativă la psihoterapie pentru femei. Și chiar dacă femeia nu vrea schimbări radicale, este întotdeauna posibil pentru a actualiza imaginea, aduce ceva nou, la modă, interesant.

Cum de a alege o culoare?

Nici conceptul de tendințele modei, în general – nu poate toate femeile într-un rând pentru a merge bob de caise blond sau tunsoare. Dacă ești brunetă din natură, atunci nu toate variantele vor fi potrivite pentru tine. În primul rând, trebuie să țină cont de culoare. Cele mai multe brunete naturale aparțin culoarea iernii, din care un reprezentant luminos este, de exemplu, Monica Belucci. Descrierea colorage:

 • tonul pielii rece cu subtock albăstruie lumina+
 • Uniforme, fără umbră covor+
 • Când tăbăcire, pielea devine fie de măsline sau de măsline lumina intens+
 • Închis culoarea părului maro, maro și negru și negru, uneori – cenușă-blond+
 • Culoare ochi – de la albastru deschis la negru.

Din culorile verii, culoarea de iarnă are o structură mai densă a pielii, mai contrastante combinații (de exemplu, ochi albaștri, ten deschis, păr aproape negru), ochi foarte ușoare, boante suflate. Aceasta culoare are multe subtipuri, iar acestea vor fi un punct de reper in alegerea cele mai frumoase nuanțe. De exemplu, dacă o femeie are ochi căprui, pielea de lumina, atunci puteți picta în nuanțe cu un pigment roșu aprins, precum și în cupru, aur, chihlimbar. Interesant poate fi nuc sălbatic și caramel. Aproape orice lenjerie de pat și Lady carbonous va merge ciocolata de culoare în versiunea lui saturată. Pentru a da un răspuns mai detaliat, acesta merită să fie examinată culoarea la modă astăzi și le ia în considerare în ceea ce privește brunetele naturale.

nuante inchise la rece

Aceasta este o întreagă paletă de culori care câștigă doar popularitate și va fi la moda. Nu a fost încă un sezon. Moda pivot pe blonda pare deja atât de îndepărtat, iar dacă urmați cele mai multe frumuseti de top în Instagram, se pare că 90% dintre ei sunt brunete. Probabil pentru ca multe femei reveni la întuneric naturale, decide să vopsi în culoarea lor, iar în cazul în care este dificil să facă acest lucru, revopsit în nuanțe reci întuneric, cel mai imitarea culoarea naturala a parului. Printre aceste nuanțe:

 • Blond inchis lin transforma in maro rece+

 • grafit (pe negru tonul brichetă)+

 • De culoare închisă+

 • ciocolată Frosty+

 • Ciocolată neagră

 • cafea neagra.

Acest lucru nu este neapărat o culoare monofonic, care de multe ori pare artificial. Un maestru bun va petrece colorare în mai multe culori, ceea ce va imita inhomogeneity naturale cu rădăcini mai întunecate și mai strălucitoare cu toroane de față, precum și sfaturi mai ușoare. O astfel de opțiune de astăzi are una dintre cele mai celebre Brunettes – Megan Fox. Este dificil de a schimba această frumusețe, pentru că este mai bine pentru culoare închisă și imposibil de a veni cu. Dar o mamă mare vine la soluții, jucându-se cu nuanțe și de a recurge la colorarea A la Naturel.

Citește mai mult  Cum să scapi de părul curling chimice?

Culoarea închisă a părului este cu siguranta potrivit pentru brunete, dar este necesar pentru a găsi evidențierii. Poate că va fi o subtock cireșe moale, de culoare albastru deschis sau Mocha saturat. Este foarte important ca culoarea parului inchis combinat cu sprâncene, care nu ar trebui să fie mai ușoare. În acest caz, sprancenele nu ar trebui să fie nenatural subțire.

Amintiți-vă că, dacă aveți sprâncene bine făcute, trăsăturile feței devine mai corectă, expresivitatea ochi crește, măști de asimetrie. Dar mai bine – nu înseamnă mai mult, sprancene ar trebui să arate cât mai mult posibil, cum ar fi păr.

Toate variantele sunt suflate

Blond Culoarea se confruntă acum „Renaissance Epocă“. Fetele cu karium, ochi albastri, gri rândul său, la diferite nuanțe de blubbies pentru a construi un neobișnuit exact de moliciune și naturalețe lor. Dacă ați fost mult timp o bruneta de ardere și a dat seama că am fost obosit de această culoare intensă, atunci cea mai bună soluție va fi trecerea la maro.

Pentru a nu mișca brusc în blond (decizia și o astfel, chiar dacă este în mod paradoxal, de multe ori tipic de brunete), puteți încerca lumină Smoky. El este un blond luminos clasic, mai moale, imaginea este un pic misterios, blând.

Dacă aveți piele strălucitoare și ochi gri sau albastru, această opțiune poate fi foarte interesant.

Cea mai populara nuanta de blond este inchis blonda. Aceasta culoare este interesant, deoarece se pare ușor în lumină puternică, de schimbare, arătând tranziții moale. Dar, cu toate aceste oportunități este foarte clar, întuneric, frumos de culoare naturala.

Doar că nu funcționează cu subtock verzui, colorarea ar trebui să fie complexă și profesională, numai în cabină și în maeștrii competent-colorist.

Dăm exemple cum vă poate face blândurile luminoase.

Irina shayk

Această stea reprezintă mai des o brunetă, deși Irina are o minunată culoare întunecată a părului blondă. Este minunat combinat cu ochii ei strălucitori, care se joacă fie verzui, apoi nuanțe de acvamarine, cu sprâncene expresive și un ton neted al pielii. Culoarea părului este bogată, saturată, arată bine pe părul lung, dar și părul scurt va decora.

Citește mai mult  Toate vopselele de păr despre Ollin profesionale

Sarah Michel Gellar

În anii tineri era în vârful blondelor, deși din natură actrițele de păr sunt întunecate. Acum, Sarah preferă o culoare blond întunecată, care atrage atenția asupra ochilor ei frumoși, face chiar mai mult tenul expresiv.

Miranda Kerr

Ex-iubit Orlando Bloom este una dintre cele mai frumoase femei ale planetei, în timp ce ea nu are nici un bust magnific, nu este o blondă și nu se poate lăuda la modă acum în forme luxuriante. Miranda a ales o culoare naturală părul blond și rar despărțit de ea. Și el într-adevăr într-adevăr ei merge.

Dacă aveți aceleași fețe ovale frumoase și ochi strălucitori, puteți încerca. După o lungă ședere în foarte întunecat, negru, o astfel de maro va face o imagine mai moale și mai tineri.

Există o modalitate bună de a înțelege ce umbra va potrivi cu tine. Puteți găsi o personalitate celebru, caracteristicile faciale și caracteristicile aspectul care sunt într-adevăr similare cu dvs. Și să analizeze alegerea ei de culoare, tunsori, lungime. Puteți învăța și pe stele de stele: Nu contează cât de experimentat bruneta ardere Kim Kardashian cu culorile parului, mai bine naturale de culoare neagra sau castan ea nu găsește. În fetele blonde astfel un aspect aspect, cum ar fi o rapid, dar nu mai mult.

Culoare de vinete

Faptul că în urmă cu câțiva ani, a fost considerat un Movietone, opțiunea „pentru bunici“, astăzi, în partea de sus. nuanțe de vinete alege cel mai curajos, pentru că ei sunt prinși ocheade. Puteți picta în această culoare în două proiecte de lege, dar nu acasă – un profesionist va face frumos și elegant, pictura acasă va ieși murdar și neomogenă.

Rădăcini atunci când se folosește colorarea cu vinete întunecat mai aproape de natural întuneric. Așa că culoarea nu este spălată rapid, comandantul va spune cum să folosească șamponul după colorare tonifiere. Cel mai organic, o astfel de culoare arata la brunetele întuneric sumbru și negru cu ochi, tineri, cu pielea netedă și frumos ovale faciale.

Dacă aceasta este o femeie în vârstă și caracteristici atât de invidiat, nu se poate lăuda, vinete numai că va atrage atenția asupra dezavantajelor aspectului.

Bailout pentru brunete

Colorare Ballwear încă nu a ieșit din modă și, potrivit experților, să fie o mulțime de mai multe sezoane înainte. Multe brunetele pot veni cu un contrast luminos. Întuneric poate fi lăsat nu doar un top, dar parul este mai mic decât urechea, dar atunci este necesar să fie moale, cel mai natural du-te la luminos. Această opțiune se va deschide pe păr lung. Dacă aveți o lungime de mijloc, și cu breton, șansele de succes sunt minime.

În modă astăzi, Ballwear cu accente naturale. Se pare ca parul inchis la culoare natural al unei femei, fără vopsire și frumos stralucesc la soare. Rafturilor mărci de păr vizual mai dens.

Es cererii de astăzi este, de asemenea, roșu, cireșe și chiar roz Bailing pe parul inchis la culoare. Se pare foarte luminos și cu îndrăzneală, dar dacă vă place astfel de soluții cardinale, aceasta este cea mai bună alegere. Desigur, astfel de nuanțe se vor potrivi cu femei tinere cu bine pielea și ochii căprui.

Basma și Henna pentru Brunete

Astăzi, moda este considerat nu numai în contextul formei, tunsori, culori, dar, de asemenea, prin naturalețe. Pentru că un număr foarte mare de femei decide să refuze coloranți chimici în favoarea naturale. Și brunetele se poate transforma la bun bas vechi, care este utilizat în combinație cu henna. Dacă nu ați folosit aceste mijloace și expeditiv le trateze, cel mai probabil te înșeli.

Citește mai mult  Topirea pentru părul întunecat scurt

Henna și Basma sunt absolut naturale, inofensive, și chiar și coloranți ieftine. Henna este extras din frunze uscate Alkanna și bas – dintr-o planta numita Indigo. S-a dovedit că Henna întărește părul. Da, are o calitate enervant – pentru a se scurge fire, dar dacă ai totul sub control în ceea ce privește măști, balsamuri, uleiuri de păr, această problemă nu va fi. păr de crab cu un amestec de henna și bas poate fi de 1 dată în 2-3 luni.

Dacă sunt utilizate anterior de colorare chimică, trebuie să așteptați 2 luni de la ultima colorare (clarificare).

Ce proporții sunt necesare:

 • 1 parte din bas la 1 parte din henna – chestton buna+
 • 1 parte henna și 2 părți bas – aproape negru, dar „unități“ moi din coloranți sintetici+
 • 2 bucăți de henna și 1 parte bas – ton bronz frumos.

Dacă aveți părul negru, apoi basul cu Henny nu va da nici un efect. Dacă utilizați doar henna, se poate dovedi un subton roșu-castaniu deschis, dar nu par cardinal schimba culoarea. Dar, dacă aveți un blond inchis, castan sau castan negru, experiența de a folosi vopsele naturale poate fi foarte interesant. Ei au, în plus față de compoziția și costul și alte calitate avantajoasă – acești coloranți sunt indispensabile, dacă vă decideți să crească părul.

Colorarea într-un ton neted și moale al Basma și Inei se poate face la domiciliu, rezultatul va fi previzibil, și cel mai important – parul nu este, practic, accidentat.

Atunci când adăugarea de ingrediente suplimentare si pictura in ulei va fi înrudită cu masca de păr, care va consolida doar benzile. Acesta este un ajutor indispensabil pentru femeile care doresc să aibă nu doar mult timp, dar, de asemenea, păr sănătos.

Cu privire la modul de a alege culoarea parului, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: