Tint pentru părul întunecat

Tint pentru părul întunecat

Nuanță pentru parul inchis la culoare – alternativă la vopselele concepute pentru a schimba culoarea sau tonul bucle. Acesta este un obiectiv frumos al imaginii modului modern, o modalitate de auto-exprimare.

Particularități

Părul Shada înseamnă – cosmetice speciale, care permite masa experimentelor cu aspect.

Spre deosebire de coloranți care încalcă structura părului în procesul de culoare, au multe avantaje:

 • Ușor de folosit. Astfel de medicamente au densitatea optimă a texturii, nu se răspândesc, așa că nu împachetați hainele. Cu ajutorul lor, puteți schimba singur umbra de culoare, acasă.
 • Culoarea suprafeței. Pigmenții nu pătrund în încuietori, rămân pe suprafață. Efectul este păstrat pe păr pe scurt, urcând cu fiecare spălare. Aceasta deschide oportunități pentru experimente frecvente cu o nuanță de fire.
 • Tipul de colorare. În cele mai multe cazuri, compoziția acestor produse cosmetice nu este cuprinsă amoniac, astfel încât structura firelor nu este supusă distrugerii. În alte medicamente, cantitatea de substanțe nocive este minimă.
 • Îngrijirea părului. De obicei, în astfel de fonduri au inclus nutrienți, bucle de hidratare și hrănire. După colorarea firelor, nu este necesar să se utilizeze produse de îngrijire suplimentară: nu este nevoie.
 • Preț accesibil. Costul părului fără păr în raport cu scăderea. Utilizarea acestei produse cosmetice va economisi în mod independent timp și buget, iar rezultatul va fi același ca după vizitarea salonului de înfrumusețare.
 • O varietate de nuanțe. Paleta de culori a acestor produse vă permite să alegeți tonul, luând în considerare preferințele dvs. Are vopsele moi, discrete și saturate, caracterizate de nobilimea de culoare, chiar dacă umbra este departe de natural.
 • Pot crea efecte diferite. În funcție de rezultatul dorit, eșantioanele pot fi vopsite fire separate, capete, tonifiere verticale sau orizontale, utilizați mai multe nuanțe contrastante simultan.

În contextul concurenței, producătorii oferă produse de scenă cu un efect de vindecare diferit. Aceste produse cosmetice poate scuti pielea capului de la excesul de grasime, indeparteaza salinitatea parului, reduce pierderea buclat.

Durabilitatea culorii eșantioanelor depinde de producătorul și de caracteristicile individuale ale părului în fiecare caz.

Înainte de pictura principală, este de dorit să încercați să pictați o catenă separată. În același timp, va fi posibilă evaluarea reacției pielii la compoziția medicamentului.

Curtele colorate trebuie să protejeze de ploaie sau de contact cu apa în piscină. Este nedorit să folosiți părul umbrei pentru păr imediat după clarificare sau curling chimic.

Vizualizări

Nuanță pentru parul inchis la culoare sunt sub formă de șampoane speciale, balsamuri și tonice, precum și alte produse cosmetice:

 • balsamuri Pictura – cea mai ușoară în compoziția și proprietățile. Ei vopsea părul pentru un timp, se combină proprietățile de colorare și vindecare cosmetice. Act pe parul delicat, învăluindu-le în afara. Din cauza celor care fac parte din vitaminele si cremele hidratante, da ondulează un aspect sănătos și strălucire viață frumoasă. Astfel de balsamuri nu se schimba cardinal de culoare, și nu mai vopsele de păr gri, peste 30%. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de bucle, încetini procesul de secțiune transversală, reduce literance.

Balsamuri „Tonic“ – fonduri populare, practic inofensive încuietorilor, capabile să le dea o specie sănătoase și bine întreținute. Așa cum se obișnuiește să numim astfel de balsamuri, „Tonice“ pot schimba culoarea de fire la câteva tone și sunt potrivite pentru a da saturația culorii părului. Ele fac culoarea capelelor atractive, mai ales în soare și în cazuri, dacă nuanța „nativă” a buclelor sunt neomogene. Părul arată întotdeauna natural.

 • Sampoanele Tint – preparate, în plus față de detergenți includ coloranți chimici. Adesea, astfel de produse cosmetice sunt fabricate cu conținut de amoniac, peroxid de hidrogen și sulfați. Efectul de colorare depinde de acest lucru: mai mult% din conținutul componentelor nocive, cu atât mai puternic nuanța de culoare și o mai bună rezistență.

 • Mijloace pentru tonifiere individuale – creioane, creioane, rimel. Diferența față de alte medicamente – efect unic. Acest produs este spălat aproape complet de la prima dată.

Este bine în cazul în care aveți nevoie de un accent luminos pentru un anumit caz.

Tint înseamnă alegerea numai a celor din care nu există amoniac.

Merită să cumpărați tonic luminos?

Fondurile Shada pentru părul întunecat nu vor face curlurile mai ușoare. Scopul lor – de a îmbunătăți hue naturală. Este chiar mai bine dacă culoarea sa va fi inhomogenă: pigmentul de colorat va lua în mod diferit că va crea un joc de nuanțe interesante.

Șampoanele de umbrire ușoare, balsamurile și tonii pe părul întunecat nu vor lua. În cel mai bun caz, culoarea buclelor va rămâne aceeași, în cel mai rău caz – vor pierde frumusețea naturală și va deveni plictisitoare.

Pentru a vă schimba radical aspectul, trebuie să vă decolorați părul, aducând culoarea lor la alb. Și dacă doriți exotic, este mai bine să cumpărați mai multe medicamente de diferite nuanțe.

Nuanțe populare

Culoare contemporană Gamma Hair Tint Produse Diversitate. Acesta va avea un loc natural (nuc auriu, ciocolata neagra) si vopsele neobișnuite (Bordeaux, violet, roșu, albastru).

Nu există cadre clare în culoarea de culoare: cu o abordare iscusit la selecția de contrast de culoare, aceasta poate fi făcută chiar și spectaculos gri, cu toate că brunetele sunt mai bine să nu experimentează cu nuanțe, cum ar fi cenușă și perle. Efectul Ombre este ceea ce este necesar pentru camioane basculante.

O alegere frecventă a brunetelor devin combinații de albastru, smarald și tonuri de violet.

Dacă adere la o culoare mai natural, este mai bine să cumpere o mai inchisa nuanta de ton la propriile bucle. însămânțarea Disponibil mai bine pentru a masca cu ton violet.

Instructiuni de folosire

fashionista moderne folosesc metode diferite de a utiliza preparate de probă pentru păr. De exemplu, tonic este folosit nu numai ca o umbră independentă. Se adaugă la balsam, o mască, și, uneori, chiar și diluat în apă în mod specific pentru clătire. Crayons vopsea fiecare fir luate separat.

tehnologia tonifiere

Pentru ca rezultatul colorare pentru a te, trebuie să știți toate subtilitățile utilizarea de produse similare, se pregătească dispozitivele necesare (mănuși, pieptene cu dinți rare) și vopsire, precum și crema de grăsime sau vaselina.

În procesul de lucru, este important să se observe o serie de nuanțe:

 • La colorare a fost uniformă, părul ar trebui să fie umed+
 • Crema (Vaseline) este aplicată la început la parcelele de a obține vopsea (astfel încât să nu picteze pielea), evidențiind linia de creștere a părului+
 • În funcție de stilul selectat, colorarea începe cu un cape, treptat se deplasează la frunte+
 • Pentru a fi mai convenabil, bucle divizate mai bine pe fire separate+
 • Fluturând timpul potrivit, trebuie să spălați vopseaua sub jetul de apă caldă curentă+
 • Timpul necesar pentru ca vopseaua de a lua buclele întunecate este de cel puțin 60 de minute+
 • Dacă este necesar, utilizarea de șampon.

Dacă doriți să schimbați culoarea capete, nu face fără clarificare. Deci, efectul va fi mai luminos. Atunci când colorare cu tonic sau balsamurilor puteți experimenta cu diferite nuanțe: nu este deloc necesar să se sublinieze într-un singur ton. Încasarea câteva nuanțe, este mai bine să le aplice pentru a separa șuvițe: dacă efectuați colorarea haotic, efectul va fi pur și simplu uimitor.

Neobișnuit poate procesul de colorare: parul poate fi filare în ham, freca panglica sau de a face coada.

Tehnologia detaliată de nuanțare a părului pot fi vizualizate în clipul video următor:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: