Tipuri de conturare de păr și o selecție de nuanțe

Tipuri de conturare de păr și o selecție de nuanțe

Tehnica de vopsire a părului „CONTURING“ este foarte popular pentru mai multe sezoane. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că colorat similar vă permite să ascunde toate imperfecțiunile de aspect, sublinia avantajele lor, face apariția mai bine îngrijită.

Ce este?

Cu siguranță mulți au auzit despre conturare în Maikapa. Ea se bazează pe jocul de umbre, prin care se poate accentua pomeții, vizual face nasul subtil și, în general, da o fata proaspata, odihnit. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că persoana poate, de asemenea, sculptura cu coafura.

conturare de par este Colorarea persoane în diferite nuanțe, în scopul de a ascunde fie, dimpotrivă, pun accentul pe cele sau alte zone. Cu ajutorul culorilor, puteți „elimina“ kilograme inutile, a scăpa de epuizare facială excesivă sau de a face mai voluminos. Păr de conturare reîmprospătează imaginea, face fata mai bine fiert și îngrijit.

Este de remarcat faptul că această tehnică nu oferă nici schimbări cardinale, dar rezultatul este cu adevărat copleșitoare.

Cel mai prim specialist al conturului a fost Ben Nai – faimosul studio de film Fox Fox. A fost cel care a creat familiar cu milioane de actrițe legendare din Luke. În zilele noastre, multe divas de la Hollywood preferă acest stil de colorare. Chiar și cei care nu se laudă cu caracteristici perfecte ale feței, datorită noii tehnici arată grozav. Doar amintiți-vă destul Jennifer Aniston – Este datorită coafurii, ea a devenit o icoană de stil. Cu această tehnică, colorarea ar fi putut obține o vedere fără probleme și Sarah Jessica Parker. Jocul de nuanțe a vorbit vizual fața, atenția distrasă din zona superioară și, în general, a făcut apariția mai moale și blândă.

Multe contur confund și toate colorarea elegantă – balozh, shatuch sau Ombre. Și de fapt, toți vizează ajustarea diavolului. Cu toate acestea, ondulațiilor include nu numai o schimbare de culoare, dar, de asemenea, o tunsoare profesională și de stabilire. Numai de lucru integrat vă permite să nepregătit să modifice caracteristicile și să obțină rezultate unice.

Plusuri includ și efecte blânde bucle. Conturarea nu are nevoie de schimbare radicală de pigment. Pentru a realiza contururile dorite, comandantul este suficient pentru a picta doar o pereche de fire în jurul feței. Cu toate acestea, în ciuda simplitatea aparenta a acestui stil, Procedura nu ar trebui să fie efectuată la domiciliu.

Doar un profesionist de cea mai înaltă calificare pot alege în mod competent până nuanțe și să le plaseze în acel loc și în secvența în care este necesar.

Principalele căi

Există mai multe metode populare de colorare în tehnica de conturare.

Lupa – acest stil seamănă cu Ombre. Cu toate acestea, acesta din urmă se caracterizează prin tranziții ascuțite, în moale cu gradient de conturare și încețoșată. Rezultatul dorit este realizat prin adăugarea treptată a unui pigment suplimentar la coloracul principal, astfel se creează efectul vizual al unui flux neted de un ton la altul. Imaginea este obținută foarte feminină și coafura – volumetric.

Stocarea – aici folosiți trei nuanțe de culoare deschisă, aplicați-le printr-o schemă specifică. Cele mai strălucitoare se îndoaie în apropierea feței, buclele de culoare și după o occipitană îngustă. Apoi, cu ajutorul unei ciucuri speciale pe firele deja vopsite, se formează strălucirea, ceea ce face coafura mai volumetrică și strălucitoare.

Citește mai mult  Lightening vopsele de păr: rating de producători și subtilități de selecție

Este important ca contrastul să fie fuzzy – acest lucru va permite coafura un pomp vizual. Multe confundă strobing și evidențiere. La prima vedere, aceste stiluri sunt similare, dar ele diferă în calea aplicării vopselelor și a principiului selecției Halftone.

Anderinting – Acest stil este în cerere la fete tinere. Shades aici nu sunt situate pe întreaga lungime, dar care se aplică numai pe capetele toroane. Un tip similar de conturare implică o variabilitate mare de tone – acestea sunt atât naturale și pline de culoare, practic, contrastante.

Uneori, vopseaua de culoare extremă este atenuat numai de către benzile de jos, și pare superioară să-l acopere, făcând imaginea mai restrânsă. Aceste bucle arata foarte avantajos, dacă le colectează într-un pachet. În acest caz, revizuirea universală va efectua sfaturi de păr colorat.

Flash – în oamenii Acest stil se numește „Flash of Light“. Această opțiune preferă multe Hollywood Diva. Mai ales spectaculos, se pare ca pe parul inchis la culoare, se creează impresia, ca și în cazul în care pe chapelur, un flash camerelor de luat vederi ale camerei mers – aspectul elegant și cu adevărat de lux.

Este posibil pentru a obține efectul dorit cu contrastante semitonuri. Acestea sunt situate de-a lungul întreaga lungime, și nu haotic, la fel ca în toate celelalte tehnici. Aceste zone se cupleaza sublinia anumite ale persoanei și să facă contur mai sculptată.

Combinatia de culori este o tehnica clasica, care implică amestecarea două nuanțe armonioase. Dacă luați culori incomparabile, efectul se poate dovedi absolut neașteptat. Este extrem de nedorit, deoarece ondulațiilor este proiectat pentru a atenua imaginea și nimic din contră. Combinatia de culori va echilibra caracteristicile feței, se pare armonios în special pe fire alungite.

Caracteristici de corectarea ovalului facial

Principalul lucru pe care maestrul profesional este ascuțirea – aceasta este o formă fata. Uneori, un sex echitabil încearcă să repete bolurile de fotografii preferate în jurnalul de lucioasă sau pe ecranul televizorului. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că toate fețele sunt diferite – ceea ce este armonios pe o singură persoană, poate arăta urât și uneori doar ridicol pe celălalt. Un colorist experimentat ar trebui să convingă clientul să aleagă o tehnică diferită, explicând acest lucru Rezultatul nu va fi deloc așa cum dorește și va oferi o alternativă.

Formularul de față devine baza, ținând cont de soluțiile de retragere și schema de aplicare a culorilor.

Rotund și pătrat

Forma rotundă a feței este caracterizată de linii moi și netede. LUNGIME LOVE Dragostea Chin Practic corespunde lățimii feței. Zona de bărbie nu este practic exprimată și rotunjită. Această formă a feței schimbă vizual proporțiile, astfel încât caracteristicile feței pot părea mai mici sau, dimpotrivă, mai mari decât există de fapt. Atenția obrajilor atrage în special.

Puteți ajusta formularul cu colorare. Dacă proprietarul unui astfel de tip va picta întreaga poală într-o singură culoare, în special lumină, ea va atinge doar faptul că fața ei va arăta și mai rundă. Conturul sugerează rotirea tonifiere, îndreptată spre urechi în jos și în spatele unei culori mai întunecate, restul magazinului părului este vopsită în tonuri ușoare. Alternativ, ca o alternativă, puteți aprinde sfaturile curbei dacă permite lungimea.

Citește mai mult  Tunsori pentru fete adolescente

Utilizarea nuanțelor luminoase deasupra zonei frontale înlocuiește vizual oasele craniului, exprimate într-o astfel de formă de față. Această tehnică vă permite să trageți vizual caracteristicile și să dați imaginii rafinamentul și adâncimea dorită. Astfel de femei sunt cel mai bine să aleagă lungimea medie a părului și să facă o așezare prin bucle mari, cu ușurință în formă de față.

Pentru fețele pătrate, bărbia severă, maxilarul masiv, fruntea scăzută și cheagurile destul de largi. Caracteristicile feței sunt de obicei dur. Cel mai important lucru în acest caz este de a rotunji liniile și înmoaie unghiurile, mai ales în zona de zonă și bărbia. Este posibil pentru a obține efectul dorit permite toroanele strălucire când buclele de întuneric și alternativ semitonului luminii și grosimea firului nu depășește 1,5 cm.

Top culoarea culoarea părului pe o pereche de tonuri mai ușoare decât la tâmple. Pentru a regla masiv preferința bărbie da la tunsori alungite. radacinii firului de par ușor lumina – oferă mai mult volum coafurii.

Oval și alungite

Persoanele de formă alungită, au cel mai adesea proporțiile greșite, așa că maeștrii experimentați încearcă să aducă fața la ovală. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați lățimile și de a reduce vizual lungimea. Volumul este distribuit astfel încât maximul reprezentat pentru zona laterală.

În acest caz, jumătatea superioară a șocului este umbrită, adică, da tancurile și rădăcinile firelor occipital ale semitonului întuneric. Apoi luminează firele de-a lungul conturilor feței. În același timp, nuanțele de bază ar trebui să fie dominate pe suprafața superioară – acest lucru va ajuta la o formă alungită de un pic mai scurt. Astfel de fețe arată adesea trist, remediați această poziție ajută la intrinarea în stâlpul principal al părului mai multor fire ușoare.

Forma ovală este considerată ideală, este de conturul ei care se ocupă de toate celelalte persoane. Proprietarii unor astfel de caracteristici sunt foarte norocoși – pot pune orice experimente de frumusețe fără picioare. Cel mai important lucru pe care colorarea și tunsurile nu distorsionează formele clasice. Prin urmare, tonifierea firelor de aici poate fi produsă în orice ordine, în special în mod eficient, arată ca un efect flash și șiring, ele dau părului suplimentar.

În ceea ce privește tunsoarea, cu o astfel de colorare, cascada va deveni cea mai bună soluție, precum și o scară.

Triunghiular și trapezoidal

Principala problemă a formelor triunghiulare și trapezoidale este bărbia. Puteți ajusta vizual fața cu ajutorul firelor de iluminare în jurul feței și a site-ului de lângă rădăcini. Mai ales această tehnică funcționează în tandem cu tunsori simetrice, precum și o mică adâncime.

Cu o formă triunghiulară similară și în formă de inimă. Aceasta implică o frunte largă, cheaguri ridicate și bărbie ascuțită. De obicei, linia de creștere a părului de pe frunte, cu o formă similară feței are o formă de inimă. Maxilarul inferior devine zona îngustă, iar linia de ochi este cea mai late.

Pentru a aduce acest formular oval, atunci când alegeți, coafura trebuie să adăugați volum în zona bărbie și să o elimine din jumătatea superioară a capului. Tunsorile scurte aici sunt nepotrivite, atunci întregul volum se va dovedi de sus, iar partea de jos va fi deschisă. Soluția optimă va fi Extins garson sau bob, adică tunsoare care dau volum de la laterali. Titularii de păr lung le pot pune cu valuri. Arată foarte bine pentru obraz, în special alungită și oblică.

Citește mai mult  Rowenta saters: Ce se întâmplă cu modul de alegere și utilizare?

În ceea ce privește colorarea, volumul este creat în detrimentul sfaturilor și a firelor inferioare. Acest lucru vă permite să înmuiați în mod semnificativ zona de bărbie, în sus capacul părului, dimpotrivă, sunt făcute pe 2-4 tone mai întunecate. Armonios în total în acest caz pare turnare.

Opțiuni pentru lungimea și culoarea părului

Nuanțe pe care culorile sunt folosite la crearea conturului, depind direct de tonul inițial al părului. De exemplu, pentru bruneturi și maro, vopsele de ciocolată, cacao, precum și tonuri de pădure și lemn de lemn sunt folosite. Paleta de contur pentru femeile luxoase și calde. Principalul lucru este că diferența dintre tonurile blonde și întunecate nu depășește 1-2 nuanțe. Deci, dacă faceți accente cu culoarea ciocolatei amare, rolul punctului principal de lumină ar trebui să joace cacao cu lapte.

Femeile cu Rusia și părul blond vor fi potrivite paie și jumătate de miere. Ei se completează cu succes reciproc. Și să dea o astfel de contur un pic mai lux, permiteți-i pe jumătate de aur și cupru.

Tehnica de pictura pas cu pas

Tehnica de contracții de fire ca acuratețe corespunde aceleiași mișcări. Principiul principal este aici – crearea de nuanțe și jumătate, astfel încât acestea să se ajusteze vizual și să sculpteze fața. Scopul echipamentului este de a face formularul maxim de memento oval.

Pentru a face acest lucru, este necesar să subliniem toate zonele persoanei care necesită corectare și apoi să le schimbe vizual. Pentru a deghiza una sau altă zonă, utilizați tonuri întunecate. Și să sublinieze – fire ușoare.

Următoarele recomandări vor contribui la atingerea rezultatului dorit.

Toate vopselele folosite pentru colorare trebuie să aibă o calitate excepțional de înaltă. Este important pentru menținerea sănătății părului și pentru păstrarea duratei de colorare. În caz contrar, după mai multe proceduri, scalpul este schimbat și nu va da efectul dorit.

Evitați limitele bruște și contrastele puternice, ele merg doar la fete complet tinere. La primele semne de modificări legate de vârstă, contrastele exacerbează situația și fac o persoană mai mulți adulți, în special în ultimele sezoane în naturalitatea tendinței.

Este foarte important să aranjați în mod competent accentele de culoare, altfel rezultatul poate fi destul de deplorabil.

Exemple frumoase

Cu ajutorul conturului, puteți schimba semnificativ fețele noastre. În același timp, caracteristicile devin mult mai profunde, iar caracteristicile expresive. Dar, în general, produce o impresie naturală blândă.

Se pare că te uiți la fața perfectă dreaptă. Deși în conformitate cu primele fotografii este evident că acest lucru nu este deloc. În plus, colorarea competentă dă ușurința tuturor aspectului, părul rămâne sănătos, arată cât mai natural și curat.

Utilizați mai puțin conturul culorilor. În acest caz, accentele ușoare sunt realizate prin pictarea unei roți în ton purpuriu, roșu sau alb.

Conturul părului este o tehnică eficientă de colorare. Poate fi folosit pe fețele oricărei forme, pe fire de orice culoare și lungime. Este potrivit și luminos și negru, păr roșu, armonios și pe bucle de lungime medie și pe piață. Principalul lucru este de a găsi un maestru profesionist care poate alege corect jumătate și a pus accente corect.

Despre cum să ajustați fața cu ajutorul culorii părului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: