Toate breton despre rupte

Toate breton despre rupte

breton rupti – un detaliu populare de o coafura elegant, care nu trece poziția sa de mai mulți ani. Motivul pentru popularitatea neliniștită constă în versatilitatea sa și o combinație de succes cu orice metodă de tunsoare și de fixare. În plus, bangs de acest tip se vor potrivi aproape tuturor, este chiar capabil de a întineri vizual aspectul.

Caracteristici și varietăți

Coafuri cu bang rupta prefera celebrități moderne și numeroasele lor portrete. Hollywood Beauty a stabilit moda la coafor, aparificator in publicatii lucioase cu bang asimetrice de diferite lungimi si gradue.

Dacă doriți să încercați acest stil în prezența unui bang gros sau absența acesteia, puteți începe cu o versiune extinsă. O nouă imagine va da imaginii o ușurință și farmec jucăuș inerente tinerilor. În plus, cu ajutorul unui astfel de bang, este ușor să ajustați defectele existente de aspect și să profitați în mod profitabil.

Pentru toate coafurile cu bretonuri neuniforme se caracterizează prin haoticitate deliberată și naturalitate. Tunsorul selectat cu succes în acest stil va face o viziune irezistibilă și individuală a oricărei modalități.

Soiuri de bangs:

 • Kosya+
 • Drept+
 • Scurta+
 • alungit+
 • semicerc.

Și se întâmplă, de asemenea, asimetrice și absolvente. Pe baza formei sale, cea mai potrivită opțiune este selectată de tipul și caracteristicile feței.

Cine vine?

O să ne dăm seama, cărora vor veni diverse opțiuni pentru bangurile sfâșiate.

Lung

Bang-ul inegal în forma extinsă – decorarea oricărei persoane, inclusiv rundă și pătrată. Nu este necesar să posede metode complexe de styling. Doar să o combine fie să-l îndrepte – reconstrui. Se pare bine întreținute, atât de des găsite în imaginea femeilor contemporane de afaceri.

Mic de statura

Armonios cu caracteristici mari, dar nu brute faciale. Acest tip de tunsoare are un efect de intinerire, dă sex fermecător. Acesta poate beneficia chiar și o față triunghiulară.

Kosya

Trendy, Trend Tunsoare Element. soluție creativă și cea mai de succes, cu părul gros și cu volum insuficient.

Pricepere, împodobite breton pe oblice ascunde vizual defectele feței, atrage atenția asupra frumuseții ochilor, oferindu-le strălucire și expresivitate. Tineretului preferă această formă, dar noi transporta tot, cu excepția proprietarilor de păr alpinism. Cu toate acestea își pot permite breton oblice prin achiziționarea de fier pentru ea „îmblânzire“.

Combinat cu cascadă sau kara tunsori. Cei care doresc să facă una dintre aceste tunsori cu breton teșite rupte trebuie să se înțeleagă că va arata frumos doar pe proprietarii de oameni cu frunte înaltă. fire Cascade sunt mascate perfect defecte, întineri și înmoaie caracteristicile feței, mai ales scotand in evidenta ochii si sprancene. În plus, cu breton oblice, decorate asimetric Kara.

Asimetric

Checkling unei forme atipice, spre deosebire de alte variante, nu este potrivit pentru fiecare tip. Aceste verificări nu plătesc doar o atenție la față, dar, de asemenea, sublinia posibilele dezavantaje. De exemplu, femeile cu caracteristici externe mari nu se recomandă să se concentreze pe o astfel de rola.

Nici o abordare a creației sale nu există. Există o mulțime de soiuri de aceasta coafura, iar acestea sunt toate originale în felul lor.

Bangs asimetrici sunt mai des realizate de lungime medie, și, uneori, el ajunge la bărbie. În același timp, este avantajos să se completeze tunsoarea tradițională a Kara, și face o imagine mai modernă cu oblică împletită. Se pare feminin și ușor misterios, este universal, potrivit pentru orice defect.

A absolvit

Pur și simplu pune, de absolvire este la fel ca breton rupti. Șuvițe de diferite lungimi sunt tăiate prin aceeași tehnologie cu gradat. Părul este tăiat în inhomogeneously, în timp ce vârfurile sunt situate pe fiecare alte. Se pare, lungimea nivelului intern de păr este mai mare comparativ cu extern. Găini straturi formează volum vizibil.

Compus

Prezent decorare de tunsori scurte pe parul indreptat. Mai ales modelul Bob, pagina, Pixie. Cu frezare, o astfel de bang dobândește volumul dorit și un aspect natural, păstrând forma specificată. Dezirabil pentru a crea o imagine elegant, în tinere fete, deoarece este deosebit de atractiv pentru tineri.

Avantaje și dezavantaje

Long Torn Bangs – o versiune câștigătoare a unei tunsoare potrivite pentru aproape orice tip. Combinate în special cu tunsori „pas cu pas” și fire dedicate clasificate. Dă imaginea neagră naturală. Preferat cel mai adesea printre actrițele de la Hollywood (Charlize Teron, Kirsten Dunst).

Fața pătrată „Înmuiere” Long Mill Bang sub linie Peakbones. Se uită minunat cu părul scurt și lung (cum ar fi roz și reese witherspoon).

Bang-uri lungi cu modelare și margini oblice – „covoare” ușor ascuns rotunjirea remarcabilă, cum ar fi obrajii. Și, de asemenea, ea maschează un contur neaidal al feței.

Bandele directe ale unei astfel de structuri ascunde cu succes fruntea scăzută, trăgând vizual ușor fața. De asemenea, persoana unghiulară nu va face rău pentru a pune accentul pe ochi prin bretonuri neuniforme. În această imagine, unele celebritati nu au formă ovală perfectă (Penelope Cruz, Marion Cotionar).

breton scurt de configurare rupta pot fi frumos combinate cu tunsori realizate cu linii netede. Ea adaugă un fel de „highlight“ din imaginea netezită perfectă. Și, de asemenea, un plus o astfel de bang va fi cu moda Kare și Bob (cum ar fi Halley Berry și Alissa Milano).

breton rupt de sub partea compensează volumul de păr vizual insuficient în cazul în care depunerea cu foarfeca variind de la rădăcini.

Rezumând, puteți enumera principalele avantaje ale breton rupte:

 • Give individualitate coafura+
 • imperfecțiunile disimularea aspect, inclusiv ridurilor de pe frunte+
 • Furnizarea de vedere expresivitate+
 • Posibilitatea de a ascunde caracteristici faciale disproporționate+
 • Eliminarea necesitatea unui cap de zi cu zi și stil.

  Nu este lipsit de defecte:

  • În cazul selectării incorecte, toate coafura se va deteriora+
  • Nevoia de îngrijire de zi cu zi, menținerea formei și puritatea sa.

  tehnica de execuție

  Bangs rupti – acestea sunt fire de păr de încadrare o fata a declanșat într-o lungă perioadă de timp. Unele dintre ele sunt mai scurte decât nivelul bang-ului, în timp ce alții îl depășesc în lungime. Par de lungimi diferite, creează o imagine a unui haotic „rupt“. Chiar și pe un chapelur rar, acest Bang se uită la volum și atractiv.

  Se taie o astfel de bang la modă destul de doar. Inițial, expertul dă breton de aceeași lungime, și apoi, făcând mișcări verticale cu o foarfeca, moara filigram. foarfece speciale vă permit să facă acest lucru cu atenție și frumos. Puteți profita de asemenea de absolvirea pieptene coafor cu lamă ascuțită.

  Bang tunsoare

  Cel mai bun din toate această opțiune breton este acoperit pe uscat si parul neted. Această abordare nu va permite excesul de avarie.

  Va dura:

  • Foarfece pentru ramura+
  • saloane de coafură simple foarfece+
  • lame.

  Bangs taie în mai multe etape.

  1. Firele răsucite cu arome mici.
  2. Prin pieptene cu lama, se produc secțiuni scurte și clare. Partea este determinată în funcție de plasarea obișnuită a firelor. Scopul acestei etape este de a da coafuri naturale și coafuri de styling.
  3. Părul este pieptănat pentru a evalua rezultatul. Dacă ați bătut fire de păr, ele sunt răsucite cu un re-recoltator și sunt prelucrate de o lamă.
  4. Etapa finală – foarfece de frezat.

  Într-o modalitate atât de simplă, puteți schimba imaginea chiar fără vizită la coafor, indiferent de clientul de păr mediu sau lung. Bangs vor fi decorate atractive și creative.

  Cum să faci acasă?

  Desigur, în prioritate, toate excursii la maestru, care va selecta cea mai potrivită versiune a bretonilor și o încorporează în realitate. Skillful mâinile unui soover specialist cu experiență în instrumente care nu vor fi prea lung sau scurt și nu va urca. Dar bangul rupt este ușor de făcut și independent.

  În primul rând, trebuie să aveți un instrument convenabil și de înaltă calitate acută. Dacă nu este, atunci nu ar trebui să începeți experimentele cu părul.

  Pentru a tăia în mod corespunzător și cu grijă părul, trebuie să le spălați și să le uscați bine. Curbele sunt de dorit să se retragă cu ajutorul pieptenilor sau să încerce fierul. Dacă acest lucru nu este făcut, puteți fi ușor de făcut, iar drept va deveni mai scurt decât a fost planificat inițial.

  În procesul de modelare a tensiunii, este strâns răsucite în flagel. După aceea, lama se face secțiuni scurte netede la diferite niveluri în pretinsa parte a stilizarea.

  Această metodă de tunsoare va da un bang neuniform alungit. Numai procesul de design-ul nu ar trebui să fie rapid. Este important să planificați un sistem de strângere a stradului.

  Dacă, în pieptănarea finală, unele catene sunt lovite dintr-o singură imagine, trebuie să se prăbușească în flagelul și să proceseze lama.

  Cum să ai grijă și să stai?

  Mulți nu sunt rezolvată pe bretele cu margini rupte, temându-se că vor apărea dificultăți cu stilul ei. De fapt, nu este atât de ușor să o puneți, dar în doar câteva încercări totul va începe să ajungă, așa cum a fost conceput.

  Sfaturi inegale, dezintegrarea deliberată și tăierile oblice, înzestrați o coafură cu un farmec deosebit neglijent. Dar, pe o așezare independentă a bretonurilor neuniforme, va dura câteva minute cu un minim de fonduri de styling plus cel mai standard uscător de păr. Pe bangurile oblice cu sfaturile născute sau cu partea de așezare, este necesar doar să se sublinieze efectul neregulilor. Folosind o fixare puternică de ceară sau gel a catenei este ușor de evidențiat pe un fundal comun de către bang. Și dacă mousseul este folosit, coafura va fi mai voluminoasă. În cele din urmă repara rezultatul poate fi lăcuite pentru păr, sau de a face fără ea, la toate.

  În procesul de stabilire nu este recomandat să utilizați un uscător de păr de pe cel mai puternic mod, astfel încât părul nu pare despletit sau neîngrijit. Acest lucru nu este efectul la care trebuie să depună eforturi. Haotic rupt breton este important să se gândească cu atenție.

  Bordurate cu par frezat, necesită mai multă atenție și timp pentru stabilire. Dar rezultatul este toate eforturile. Datorită unor nuanțe vă pot oferi o tunsoare cea mai bună vizualizare.

  • Utilizați un uscător de păr, cu bună putere și modul de temperatură selectiv (sânge rece).
  • Parul uscat cu o duză cu fantă îngustă. Ea va trimite fluxul de aer direct la toroane uscate. Această abordare contribuie la indreptarea perfectă a structurii părului și facilitează de stabilire.

  • Pentru a salva coafura decorate, ar trebui să utilizați aer cald pentru uscare, și fixat în modul suflare rece.
  • Nu se aplică în cantități excesive de diferite mijloace pentru montarea și fixarea. Cantități excesive va da punctul de vedere neglijent de păr, pozarea va părea miriște. Pentru proiectarea scondrii individuale sub formă de „Pries“ veți avea nevoie de un gel destul de putin.

  • Parul este mult mai ușor să se stabilească, în cazul în care acestea sunt curate. Dar acest lucru nu înseamnă deloc că asimetric în formă de breton va necesita spalare zilnica cap. Dacă este necesar, este suficient să se spele numai breton înainte de sine de stivuire. În cazul în care este necesar pentru a actualiza rapid coafura, și a pus breton în mod corespunzător, va ajuta la sampon uscat.
  • Este important să se înțeleagă că vârfurile de fire trebuie să fie zdrobit în mod regulat. Acest lucru este legat nu numai cu creșterea părului, dar, de asemenea, cu stilul lor constantă. Efectele sistematice ale aer cald conduce la apariția de fire de par despicate. Ele sunt pufos și mai dificil să se stabilească. Aceasta schimbă mintea coafurii pentru cea mai gravă parte, transformând neglijența drăguță în haotismul absolut.

  Când creați o cascadă de tunsoare care ar trebui să scufunde firele de diferite lungimi. Ele sunt prelungite treptat, spre deosebire de tunsoarea „sfâșiată”. Uneori, această formă este numită o scară datorită unei sucursale pasate.

  Cu o cascadă în aceeași măsură, arată bine și o variație bună a bangurilor. Puneți-o confortabil în lateral, și vă puteți alinia și pe frunte și vă puteți alătura cu atenție. ASEMMETRIAL BRGS Side – cel mai popular mod de a pune. Arată foarte elegant, dar fără fonduri de stil se află rareori imaculate. Proprietarii unui astfel de bang vor avea nevoie de arsenal de fonduri: lacuri, geluri, mouss.

  Sfaturi de stilisti

  Ridicând un bang sub imaginea ta, amintiți-vă sfatul profesioniștilor – nu uitați de armonie. Imaginea ar trebui să fie solidă, astfel încât fiecare detaliu să fie combinat unul cu celălalt. În același timp, cu un clar este important să vă simțiți confortabil, indiferent de seara aceasta sau versiunea de zi cu zi. Numai atunci pot afirma cu încredere că această tunsoare în fața proprietarului său.

  Ripped tunsoare cu lungimea de păr mediu asamblată convenabil în coadă. Va arăta frumos și elegant. Coada va fi volumetrică și asociată cu un bang va fi „rugăciunea”. Desigur, părul de pe bangs ar trebui să fie bine îngrijit și curat, altfel puteți uita de imaginea proaspătă.

  Stylistii trebuie tratați dacă este decis pentru prima dată pentru a încerca fibilion pe breton sau tunsoare asimetrică. Floarea profesională, experiența și gustul vor ajuta la determinarea lungimii coafurii viitoare individual. Având în vedere cea delicată, culoarea, structura părului și forma feței, maestrul va selecta foarte tunsoarea care vă permite să ieșiți. Luarea deciziilor independente poate fi nepăsător. După ce nu trebuie să aștepte mult timp, în timp ce există o lungime de moară, și de a face experiment pentru o lungă perioadă de timp.

  Este important să realizăm că breton rupte se poate schimba cu succes imaginea, dar este capabil și radical agrava. Cu caracteristicile pronunțate ale persoanei, cum ar fi fruntea înaltă, pometi clare, acută sau severă bărbie și cum ar fi, stilist ajutor va fi indiscutabil.

  Exemple frumoase

  Recent, cele mai multe fete alege un pătrat zdrențăros, cu un bang. Aceasta coafura se uită la diferite lungimi atipică de bucle. Pe baza acestui parametru, opțiunea este cea mai potrivită a imaginii, de tipul feței și, ținând cont de forma.

  O astfel de Kare va fi destul de voluminos chiar și pe părul unei structuri fine și capela anonimă. Este potrivit pentru Bangs de orice lungime: atât netede și oblice. Avantajul de breton oblice în eleganță și feminitatea ei. Ea acordă o mare „jucăuș“. Coafura este ușor echipată cu un uscător de păr, iar firele individuale sunt accentuate de mousse sau gel.

  Când o femeie dorește să impresioneze tunsoarea și este benefică să se desprindă de fundalul altora, ea va fi cu siguranță ca un bang drept cu frezare. Această opțiune pare expresivă pe păr cu orice volum și nuanță.

  Bob cu Bangs arată minunat pe majoritatea fetelor. Structura ruptă oferă coafura de volum și expresivitate. Bob poate fi emis o populație „ridicată”. Astfel încât gâtul va părea vizual mai mult, iar silueta va fi încă feminină. Long Bang cu măcinare severă în „Companiile” Bob Thiruit fără probleme. Ripped Bangs Lungimea scurtă trebuie să pieptească și să se usuce uscător de păr sau să îndrepte cu un fier.

  Combinație de succes de bretele graduate cu părul insuficient îndreptat cu o lungime minimă la umeri. Poate fi combinat cu tot felul de coafuri.

  Kare cu oblică „rupt“ sfaturi și lovirii identice (cascada) – una dintre cele mai moderne tendințe în ultima vreme. caracteristica lui – este avantajos pe părul de nuanțe naturale și bucle cu nuanțare luminoase.

  O atenție specială trebuie acordată breton alungite cu margini asimetrice și tăiate oblic în combinație cu tunsoare scurtat. Aceasta este cea mai recentă versiune elegantă tendință de coafura feminin. Selectarea personalității independente cu individualitate luminoase și carisma.

  O altă variantă este un bold asimetrice breton pătrat și oblic. De stabilire ia un minim de timp. O mică parte din spumă și o pereche de mișcări cu mâinile – formarea unei imagini neglijent de urban chic este gata. Ca în cazul în care vântul lumina schimbat buclele într-o dezordine haotică.

  breton Kosya poate fi perfect combinat cu un „pachet“ clasic. severitate tradițională de coafuri clasice înmuia rupta toroane framing. Imaginea va fi jucăuș și elegant.

  Bang cu sfaturi inegale va revitaliza și clar Kare geometric – chiar sau prelungi înainte. Combinația de impecabilitate și bărbierit este o lovitură specială pentru cei care caută să arate elegant, în afara timpului și vârsta.

  Despre cum să taie un bang sfâșiat, vezi în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: