Topirea pe un kara

Topirea pe un kara

Femeile cu o tunsoare a unui stilisti karea sfătui să-l combine cu topire. O astfel de colorare lungește bucle și conferă chapelur densitate suplimentară și volum. Pictura toroane are destul de multe opțiuni diferite, astfel încât fiecare reprezentant al sexului frumos va fi capabil de a ridica exact aceleași datorită ei dorește pe deplin.

Principii de baza

Topirea pe un karea este foarte popular, dar este recomandat să facă proprietarilor numai tunsoare pentru parul mediu si lung. Pentru culoare, utilizați o varietate de nuanțe, dar Cele mai populare sunt următoarele:

 • ciocolată+
 • Bronz+
 • coniac+
 • maro deschis+
 • Smorodinovye+
 • Grâu.

Topirea pe piață are astfel de avantaje ca:

 • Nu toate parul este luminat, dar numai scondrii separate care alcătuiesc nu mai mult de 50% din volumul total -, prin urmare, astfel încât este mai puțin traumatică pentru tura, decât colorarea-un foton+
 • De topire este o oportunitate excelentă pentru o femeie să vă încercați blondă, fără a recurge la orice opțiuni radicale+
 • În foșnetul subliniind, trecerea de la culoarea naturală a timpului lung de culoare rămâne invizibil, datorită căruia este necesar să se adapteze o astfel de culoare de 1 dată pe trimestru+
 • Există aproximativ două tehnologii zeci de silving, și, în consecință, fiecare doamnă tânără poate alege tehnică individuală adecvată pentru culoarea părului și structura sa+
 • Topire este bine combinat cu un kara de orice soi, perfect cade pe orice volum și lungime+
 • Firele tensionate face vizual fata mai tanara si mai atractiv, iar parul este mult.

Important! Atât și punerea în valoare este kara a avut loc în partea de sus a tendințelor de industria frumusetii de mai mulți ani, astfel încât proprietarul acestor coafuri poate fi sigur că arată la modă și elegant. În același timp, costul de determinare a calmpării saloanelor este mult mai mic decât eticheta de preț către alte tipuri de colorare.

Nu uitați de deficiențele. Să începem cu faptul că evidențierea este foarte Procedură de lungă durată și consumatoare de timp. De regulă, durează câteva ore în timpul căreia femeia este forțată să stea într-o singură poză, ceea ce provoacă multe inconveniente și disconfort.

În ciuda faptului că Felingul este mai ieftin de astfel de tehnici, cum ar fi Ombre, Shatuch și Billow, dar ea Este mai scump decât colorarea într-o singură culoare, Să nu mai vorbim de faptul că este destul de problematic să fie laminat la domiciliu.

Tehnici

Colorarea topită clasică este o clarificare a firelor subțiri pe cap pentru mai multe tonuri. Poate fi frecvente, precum și rare și mijloc, Cu o alegere competentă a compoziției de colorare, rezultatul este obținut cât mai aproape posibil de natural – părul arată cât mai natural posibil, ca și cum ar fi ars pe soarele fierbinte.

Citește mai mult  Cum de a elimina îngălbenirea cu parul după vopsire la domiciliu?

De-a lungul timpului, frumusețile blonde au vrut, de asemenea, să-și schimbe părul, a fost în acel moment a fost creat Topire inversă – Tehnica la care, în loc de iluminator, folosește vopseaua unei umbre întunecate.

În funcție de numărul de fire vopsite, se distinge formarea frecventă, când părul lipsește pe tot parcursul volumului și parțial – în acest caz, doar o mică parte a capelor este implicată, de exemplu, stratul superior de păr, breton sau linii laterale. Această tehnică vă permite să reîmprospătați în mod semnificativ coafura fără a aduce schimbări radicale. Dacă o fată nu-i plac schimbările ascuțite, apoi utilizați Malok-Contrast coloring, Când părul schimbă mai mult de două tonuri.

Pentru iubitori, este mai bine să utilizați Tehnici multitoni – în acest caz, 2-3 coloranți este folosit astfel încât să fie mai ușori și mai întunecați naturali.

Această tehnică vă permite să faceți o umbră maternă mai profundă și saturată, de obicei, utilizați-o pentru proprietarii buclelor blonde și a maro.

California

California Colorarea este una dintre tehnicile preferate de stele de la Hollywood. Esența sa este de a crea Efectul părului natural ars în soare. Pentru vopsirea caracteristicilor netede de culoare, rădăcini de păr ușor întunecate și sfaturi strălucite.

Utilizați pentru evidențiere Caramel, miere, precum și nuanțe de grâu. Aceste culori sunt armonizate profitabil și fac o coafură mai bine îngrijită și elegantă. În același timp, diferența dintre culoarea nativă și firele pictate este atât de nesemnificativă încât mulți oameni nu își dau seama că părul a fost pictat.

Italiană

highlighting italian este foarte similar cu California, numai aici le folosesc efectul de orbire lapte și brandy culori. La fel ca în cazul precedent, tranziții dure și contrastante sunt inacceptabile aici.

veneţian

Tehnica venețiană presupune crearea unui accent topit pe vârfurile. Aici sunt folosite numai nuanțe lumină naturală. Rezultatul unei astfel de topire devine bucle strălucitoare sănătoase și creșterea volumului vizual de chapelurs.

O astfel de colorare este aplicată pe păr alungit, deoarece pe un scurtat kara, voi uita neîngrijit.

sincronizare diagonală

Aceasta este o tehnica de colorare destul de universal, care este optim pentru întuneric și părul blond. Cel mai adesea Folosit pe tunsoare în cascadă. În timpul lucrărilor, comandantul alege o probă indirectă și de-a lungul surprinde toroane. Aici utilizați combinații de culori luminoase și pline de culoare.

afurisit

Acesta este un efect la modă care armonizează perfect cu un pătrat extins. În acest caz, utilizați tonuri de clarificare a luminii care creează Soft Swallow Color, nuanțe de joc. Mai ales ballozh spectaculos se uită pe un Chellur Wavy, în acest caz, creează ca un joc de nuanțe, care arată foarte elegant și la modă.

Citește mai mult  Red Ombre: Caracteristici și tehnologie de colorare

Ombre

Ombre poate fi creată pe părul oricărei culori. În performanța clasică, o tranziție de la o coroană întunecată la sfaturi de lumină. Dar în ultimii ani, soluțiile mai creative au devenit populare atunci când gradientul este emis cu Nuanțe luminoase contrastante, De exemplu, de la roz la violet, de la albastru la albastru sau de la galben la portocaliu.

Bineînțeles, ultima opțiune este potrivită numai pentru fete puternice și zdrobite care nu se tem să provoace înconjurarea.

Larg

Nu atât de popular, dar totuși există încă o evidențiere pe scară largă. În acest caz, femeile cauta sa nu creeze efectul de „schimbare“ de păr, și de a asigura toroane pronunțate de culoare diferită. Folosit aici modificări de culoare radicală pentru 5-7 tone. În acest caz, nu întregul șoc este acoperit, dar numai pe jumătate.

Voal

Acest punct culminant este efectuată numai pe partea de sus a parului. În procesul de pătare, este separat de fund și împărțit în șuvițe mici separate. Aparent, aspectul rezultat ca și în cazul în care peruca de altă culoare a fost pus pe păr, de sub care bucle native străluceau, motiv pentru care tehnica se referă la creativ.

Opțiuni neobișnuite

Peak-a-bu

Această metodă de separare a părului este popular cu femei tunsoare scurtă. În acest caz, culoarea partea de jos a bucle, în timp ce Folositi culori luminoase. Dacă o femeie are parul inchis la culoare de la natură, atunci pentru colorarea într-o culoare contrastantă, ei se lumină în primul rând, dar numai vopsea apoi luminoase.

Culori Crazy

Traduse astfel de nume înseamnă „toroane luminoase“, și-l complet respectă caracteristicile tehnicii folosite – aici sunt relevante contrast nuanțe saturate de roșu, albastru, violet, portocaliu și verde.

Un sfat mic: orice curcubeu pe parul are o proprietate destul de repede, astfel încât colorarea părului este mai bine pentru a produce coloranți tonice și blând, în caz contrar să se întoarcă capul monotonia la tonul întunecat.

Pene

Tehnica de „pene“ nu mai există o duzină de ani. Ca regulă, este faptul că este folosit de moda, care caută să facă naștere la domiciliu. Pene vopsea cu o pălărie specială, prin care toroane trage și vopsea. Efectul rezultat pare destul de interesant.

Cu toate acestea, pene nu sunt recomandate pentru fetele cu persoane alungite, de când se îndreptară fire luminoase netede verticale, mergând în paralel unul cu celălalt, prelungesc fața deja îngustă.

limba franceza

Astfel de evidențieri sunt folosite exclusiv pe părul blond Pentru a da fagii caracteristici o mai mare expresivitate și luminozitate. Când colorarea, nuanțele sunt utilizate, cât mai aproape de natural, evitând orice contraste.

Citește mai mult  Curiozitate: Ce este, specii, materiale și caracteristici de selecție

Două tone

Pentru a crea o astfel de topire, maestrul provoacă Două nuanțe care diferă în calper, dar cu toate acestea, aproape unul de altul. De exemplu, arată bine și portocaliu. În același timp, ei trebuie să contrasteze cu cea mai mare parte a părului.

american

Tehnica americană este optimă pentru fetele cu părul întunecat, pentru că își revigorează fețele. În acest caz, firele pentru colorare sunt selectate din șocul total și sunt colorate cu diverse nuanțe de culori roșii, portocalii, turcoaz și galben. Cu toate acestea, în ultimii ani, o rolă ascuțită este făcută în favoarea tonurilor naturale, ceea ce vă permite să creați Efectul strălucirii soarelui.

Exemple frumoase

Cel mai adesea, părul este blondes topit. Pentru ei, stilistii au pregătit o mulțime de lucruri interesante și o ceapă ușor misterioasă. Cea mai mare solicită astfel de tehnicieni precum California și topirea italiană.

Cu toate acestea, tendința principală a ultimelor anotimpuri a fost luminozitatea, motiv pentru care mulți svetokutrior de la natura fetelor sunt rezolvate pe experimente îndrăznețe și fire de vopsea în roz, albastru, violet și alte tonuri.

Fetele Rusim ar trebui să dea preferință să coloreze firele în Caramel și nuanțe de grâu. Aici, o alegere reușită va fi ballozh – ca rezultat, imaginea este obținută naturală, dar în același timp foarte luxos. Culoarea colorată a părului este bine combinată cu nuanțe de castane, care sunt adesea folosite pentru a inversa evidențierea.

Pentru a face apariția de rafinament și noblețe, puteți utiliza modul francez de colorare.

Pentru parul inchis la culoare, puteți recomanda clarificare – Este întotdeauna la modă și îndrăzneț. Pentru revarsarile au fost mai armonioase, puteți learnated cu miere și caramel note, corzile căptușite – atunci sunt garantate de succes uimitoare.

Brownames Este demn folosind clasic colorit natural nuanțe de paie fie a crea efectul de orbire de miere pe părul ei – în acest caz, capela va arata spectaculos.

  Fată Cu negru Din natura cu parul va fi dificil de a realiza o culoare lumină frumoasă, așa că, în acest caz, este mai bine să facă se concentreze pe violet, roșu sau cenușă strălucire. Ei vor face proprietarul unui fir topit de mai misterios.

  Despre modul de a face seelings diagonala pe parul scurt, uite în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: