Totul despre vopsea de păr Kapous

Totul despre vopsea de păr Kapous

Alegerea vopselei de păr este responsabilă, deoarece este necesar să se achiziționeze numai fonduri de înaltă calitate și sigure, care nu vor provoca alergii după colorare și menținerea sănătății părului. Kapous – marca care permite femeilor să-și schimbe imaginea și nu-ți face griji cu privire la consecințe. Cremă-vopsele au o selecție largă de diferite culori și nuanțe, și dau, de asemenea, reprezentanților de gen slab. Posibilitatea de a se bucura de procedura de colorat.

Particularități

În producătorul producătorului din Italia conține foarte puțin amoniac. Vopselele sunt părul persistent și rău părul și scalpul. Brandul garantează produse de înaltă calitate, deoarece testează o mulțime de stilisti și lucrători medicali. instrumente profesionale, care sunt ușor de utilizat la domiciliu – Kapous. Ușurința de amestecare și aplicație vă permite să utilizați vopsele pentru oricine, chiar și o persoană nerecunoscută.

O paletă de culoare imensă vă permite să alegeți exact umbra necesară pentru o anumită femeie.

Vopselele pot fi achiziționate în tuburi. Există mai multe serii, astfel încât acestea pot fi de 100 ml, 150 ml sau 200 ml. Ca parte a fondurilor, există doar ingrediente naturale, care nu numai că dă culori saturate de păr și luminoase, ci și le protejează de influența mediului.

Firma italiană încearcă să-și facă produsele mai bune – fondurile nu numai buclele de culoare, ci și le protejează. După pictura, părul pare mult mai atractiv. Strălucire atractivă și o culoare incredibilă – aceasta este ceea ce fetele vor face prințese reale.

Avantaje și dezavantaje

Datorită unui număr de avantaje, marca a devenit extrem de populară și în cerere. Produsele sunt adesea folosite atât cumpărători obișnuiți, cât și stilisti profesioniști.

 • Așa cum am menționat mai devreme, instrumentul este ușor de amestecat și este folosit acasă.
 • Componentele nu vor irita scalpul.
 • Prețul scăzut vă permite să achiziționați vopsea profesională pentru toată lumea.
 • Consumul de vopsea nu este prea mare. Fata cu lungime medie a părului va fi capabilă să utilizeze un agent de ambalare de mai multe ori.
 • Selecție mare de flori. Pentru a crea nuanțe interesante și creative, puteți amesteca deja disponibil.
 • Doamnele în vârstă pot fi pictate fără probleme.

Dar, ca orice alte mărci, vopselele acestui producător au unele minus:

 • Culoarea va conține doar o lună, astfel încât vopseaua nu se aplică categoriei de ultrasunete+
 • Uneori o umbră pe care cumpărătorul îl primește în cele din urmă diferit de tonul indicat pe ambalajul mărfurilor+
 • Coloranți de nuanțe de lumină au un miros ascuțit.

Serie

Produsele sunt reprezentate de mai multe serii care au caracteristici distinctive.

Profesional

Această serie este cel mai des folosit de maeștri cu experiență, stilisti profesionale și saloane de coafură. Vopsele poate fi vopsit parul, precum și ajustarea nuanțe (tentă). Fondurile din această serie sunt asistenți reale de profesioniști, care să permită să caute luminoase, saturate de culoare. Ei vopsea bucle naturale și gri, precum și păr care a fost expus anterior la culoare. Astfel de culori pentru tonifiere toroane proteja, ceea ce le face mai matasos.

Vopseaua include uleiuri naturale, care sunt capabile să protejeze părul împotriva deteriorării, se înmoaie efectul chimic și să nu permită conchs pentru a deveni uscat si fragil.

Studio

Dye, care pot folosi fetele cu parul natural si cu bucle pictate. Acesta include extract de ginseng si proteine ​​de orez, care vă permite să păstreze structura părului fără a afecta-l. După colorare, acest păr vopsea va avea o strălucire frumoasă și de protecție împotriva razelor ultraviolete, nu vor fi fragile.

Paint tratează secting capete și oferă părului sănătate.

Non amoniac

serii interesante, cu o paletă largă de culori și nuanțe. Dye dă rezistent la culoarea parului, bogat, care afectează scalpul și părul extrem de ușor. Femeile pot să nu vă faceți griji cu privire la apariția reacțiilor alergice. Ca parte a vopselei, este utilizat un element etanolamina, ceea ce face ca buclele mai durabile, iar culoarea este mai stabil. Colorantul este unul dintre cei care vopsea gri perfect. opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de o înaltă calitate și opțiunea de colorare sigure.

Acid hialuronic

Instrumentul, care include acid hialuronic. De asemenea, în ea există un complex de îngrijire. Cremă-vopsea hidratează bucle, reține și restabilește structura lor. Colorarea este complet sigur. Parul deteriorat cuticula va fi restaurat și maxime aliniate. Culoare, dupa vopsire, apare silkness rezistente și strălucire frumoasă. Parul arata sanatos si puternic. Fondurile de această linie nu este prea scump, dar în același timp, au de înaltă calitate.

Magic Keratina

Datorită tehnologiilor inovatoare, culoarea este păstrată pe păr pentru o lungă perioadă de timp, este o cu multiple fațete și saturată. Healthy Shine ondulare permite fetelor să se simtă mai atractiv. Nu există amoniac în compoziția vopselelor, astfel încât reacția alergică este extrem de rară. Agentul non-ammmonic afectează structura părului cu atenție, de multe ori folosite pentru culoarea parului gri.

ambalare confortabil și de bună consistență – ceea ce ajută femeile folosesc vopsele de această linie la domiciliu. Pictura ei extrem de ușor, consumatorii, astfel încât acestea sunt de multe ori aleg.

Vopsea non-ammată – exact ceea ce este necesar pentru fetele care încearcă să urmeze sănătatea părului lor.

O plasă specială

Colorarea dă părului rezistent la păr, culoare strălucitoare. Remediul cremos este ușor de aplicat, nu există nici un efect negativ asupra părului. Seria a fost proiectat pentru colorarea creativă. Pălării de la Pakenol și fosfolipide, creșteți elasticitatea. Cel mai adesea, agentul este folosit pentru colorarea părului natural și decolorat. Nu dăunează buclelor.

Paleta de culori

Există un număr mare de culori ale acestui brand. Există aproximativ 106 nuanțe luminoase, ușoare și întunecate. Pentru cumpărători este mai convenabil să alegeți culoarea necesară, acestea sunt împărțite în grupuri:

 • În culorile naturale includ platină, nuanțe negre și de castan+
 • Tonuri naturale saturate+
 • cenușă și blondă ușoară, cenușă și castan și albastru-negru+
 • O opțiune interesantă este culorile de aur: În acest grup puteți vedea blonda de aur, platină și cenușă.

Există și alte grupuri majore de culori: lemn de trandafir, aur, intensiv de aur, castan, bej, perla, aurite de aur, ciocolată, cupru, mahon roșu, cupru-aur, roșu, blond, roșu, roșu, violet și roșu-violet. Ei au o mare varietate de nuanțe, printre care sunt blonde, ciocolată, cappuccino și multe altele.

Femeile pot alege cu ușurință ceva calm sau creativ pentru ei înșiși.

Instructiuni de folosire

Vopselele sunt aplicate destul de ușor, dar este important să se ia în considerare câteva recomandări. Prin achiziționarea Kapous, trebuie amintit că vopseaua va acționa numai atunci când se adaugă cremă de oxid. Concentrație – de la unu și jumătate până la douăsprezece procente. Raportul depinde de rezultatul care dorește să obțină o fată. Dacă aveți nevoie să faceți tonul de pictură la ton, trebuie să utilizați oxid de șase procente. Dacă ar trebui să pictați buclele cu un agent clarificator, este achiziționat oxidul de douăsprezece procente. Nu interferați cu părul cu un colorant curat, deoarece dacă nu este diluat, colorarea nu va fi eficientă.

Tehnologie de colorare.

 • Pregătiți compoziția. Vopsea cremă este amestecată cu oxidul. Producătorul recomandă reproducerea 1 parte a colorantului cu 1,5 parte a agentului de oxidare. Nu încalcă proporțiile, deoarece acest lucru poate duce la consecințe rele.
 • Este important să cheltuiți Testul de reacție alergică.
 • Amestecul rezultat este urmat uniformă, Nu salvați, deoarece depinde de cât de multă culoare va fi.
 • Cu câteva minute înainte de a picta, Vopsele avea nevoie de bine. O cantitate mică de apă este adăugată la ea, capul este masat.
 • După procedura Reziduurile de vopsea sunt spălate Apa calda.
 • Locurile sunt bine spălate cu șampon Și rezultatul este fixat de un balsam, care va înmuia efectele dăunătoare ale vopselei pe păr.

Pentru ca vopseaua uniform distribuită pe fiecare fire de păr, și rezultatul ulterior a fost plin și armonios, trebuie să știți câteva nuanțe.

Cum să aplicați în mod corespunzător un colorant cu colorare primară:

 • Pentru a începe, este necesar să scenariți firele de-a lungul lungimii, retragând câțiva centimetri de pe pielea capului+
 • După 20-30 de minute, se efectuează pictura rădăcină+
 • După 10-20 de minute, colorantul este spălat.

Tehnologie de culoare repetată.

 • Pregătirea unui amestec, care trebuie aplicată la rădăcinile profunde ale părului. Este necesar să o faceți cu atenție, pentru a nu răni o parte care a fost pictată mai devreme.
 • După 15 minute pentru a pedepsi părul rămas. Pentru a face acest lucru, pregătiți un amestec de concentrare slabă.
 • După 20 de minute, vopseaua este spălată.

Există secrete care vor permite fetelor să facă pictura mai ușoară și mai sigură. Pentru a derula frumos și ușor drept, ar trebui să utilizați mănuși și ciucuri. Amestecul este mai bine preparat în mâncărurile din plastic sau sticlă. Vopseaua și oxidantul sunt crescute imediat înainte de colorare. Fetele cu păr lung trebuie împărțite în mai multe părți și pregătesc fiecare parte alternativă. Trebuie să păstrați nuanțele de vopsea blond pe păr 55 de minute. Altele – 35-40 de minute.

Înainte de a începe colorarea, trebuie să examinați cu atenție instrucțiunile.

Îngrijirea ulterioară

Pentru ca culoarea să fie mai rezistentă și rămasă pe bucle pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să vă îngrijiți în mod corespunzător părul vopsit. Ei bine, tonuri de apă rece, deci este mai bine să dea preferință ei. Merită să cumpărați șampoane speciale profesionale pentru buclele vopsite care nu permit componentelor străine să se spele rapid.

Dacă părul este extrem de adesea de multe ori de grăsime și murdar, trebuie să alegeți șampoane uscate. În acest caz, vă puteți spăla din cap mult mai rar, ceea ce înseamnă că vopseaua va avea mult mai mult.

Ajutoare fiabile pentru zonele de aer condiționat, precum și agenți de hidratare și restaurare în care există o formulă care etanșând pigmenți străini.

Pentru a asigura rezultatul, este mai bine să nu vă spălați capul încă câteva zile. Și astfel că buclele nu apar galbene, trebuie să aplicați un detergent de umbră pe părul dvs. și să-l păstrați 10 minute. Este important să se ia în considerare că uleiul este ce vopsea de foarfece.

Vopselele dispare rapid dacă părul este situat sub impactul direct al razelor soarelui. El va dispărea, de asemenea, dacă fata este extrem de adesea vizitată de saună, solariu sau în mod constant, se usucă părul cu un uscător de păr. Fierul și cleștele sunt, de asemenea, capabile să elimine rapid vopseaua.

Recenzii

Cumpărătorii ca vopsele de marcă, deoarece instrumentele profesionale se pot aplica cu ușurință pe părul independent. Le face extrem de populare în rândul femeilor. Profesioniștii observă că Kapous are multe avantaje. Cei care au folosit vopsea de cremă pe recomandările stilistului au reușit să obțină un efect puternic în saloane.

Aproape toate regulile sunt de înaltă calitate și pictate bine prin însămânțare. Comparativ cu alte mărci dețin fonduri destul de mult timp. Sedina este vizibilă numai când rădăcinile cresc.

Vopselele sunt economice. Valoarea sa nu este prea mare, astfel încât fetele pot salva saloanele de înfrumusețare, determinând în același timp părul lor. Vopsele au o paletă de culoare imensă, deci chiar și cele mai arogante doamne vor putea găsi exact umbra de care au nevoie. Dacă doriți ceva interesant și creativ, puteți combina culori și nuanțe. se obțin tonuri mai diverse.

Vopselele nu sunt doar persistente, ci și protejează părul, deoarece există numai componente naturale în compoziția sa, care nu va afecta bucle. Cu ajutorul acestor vopsele, fetele vor putea să crească cât mai sănătos, păr puternic, strălucitor.

Unii cumpărători care folosesc această vopsea au încercat să utilizeze coloranții altor mărci. Ei remarcă faptul că, după un astfel de experiment, părul lor a devenit extrem de rău. Broaste devin fragile, luciu si putere dispare, apar capetele de secvențiere. Majoritatea consumatorilor raportează că va fi puțin probabil să utilizeze produse de la alți producători.

Nu există un feedback negativ, practic, nu, astfel încât putem spune că produsul este foarte bun și capabil pentru a te orice fată, datorită calității excelente și un spectru larg de culori și nuanțe.

Sfaturi de specialitate pentru Colorarea Blond vopsea Kapous Uită-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: