Totul despre vopsele de par Redken

Totul despre vopsele de par Redken

Pana in prezent, mai multe mărci comerciale produc vopsea de păr profesional, care îndeplinește cele mai multe criterii recente de calitate. Marca Redken este una dintre cele mai căutate -outs pe piața industriei de frumusete, deoarece produce amestecuri de colorare de lux, precum și produse pentru a face o îngrijire a părului. În acest articol, veți citi mai multe detalii cu culori de par profesionale de la marca, învățăm avantajele și dezavantajele lor, și ia în considerare paleta largă de nuanțe și feedback-ul de la clienți.

Avantaje și dezavantaje

Redken este un brand american, care este implicat în eliberarea de produse cosmetice de îngrijire a părului profesionale, precum și facilități pentru styling si colorare.

 • produse de marcă sunt create pe baza tehnologia de proteine, care nu mai este primul an cunoscut pentru proprietățile sale utile. Proteina este chiar și în amestecuri de colorat.
 • Nivelul de aciditate Fondurile Redken corespunde pe deplin la nivelul de aciditate al scalpului, ceea ce înseamnă că produsele din marca nu sunt numai complet sigure pentru păr, dar, de asemenea, foarte util.
 • În gama de mărci puteți găsi vopsele pentru părul însuși Calitate superioară. Mark produce ambele opțiuni clasice, cu amoniac și mai blând – fără ea. În același timp, în ciuda absenței amoniacului, amestecurile de colorare vă permit să obțineți un rezultat excelent pe păr, inclusiv o umbră saturată și strălucitoare.
 • Anual redken produs Fonduri noi și îmbunătățite Pentru colorarea părului. De exemplu, utilizări de mare popularitate pentru nuanțare, a cărui compoziție este conceput în așa fel încât să nu par rău, și de îngrijire pentru ei.
 • Lightening compoziții de la marca, de asemenea, destul de blând. În ciuda faptului că, în general, ei luminează până la 5 tone, dacă vorbim despre colorarea inițială, efectul culorii curate este vizibil imediat. În plus, toate compozițiile de produse de acest tip nu sunt atât de agresive, cum ar fi branduri similare.
 • Palete de culori largi Acesta oferă o mare varietate de diverse nuanțe pentru colorarea părului, ceea ce îi place nu numai clienții, ci și stilistii.
 • Redken oferă Mare varietate de linii cu vopsele de păr. Acestea sunt adaptate în așa fel încât să puteți alege un instrument în conformitate cu orice tip de păr și statutul lor.

Din minusurile trebuie remarcat prețuri destul de mari pentru produsele de la brand, precum și deficitul lor în vânzare gratuit. În ciuda faptului că multe grați similare își vând adesea produsele în saloane de înfrumusețare, este redken să dobândească foarte dificil.

Produsele de marcă au dreptul de a vinde numai saloane certificate, ale căror masterat au fost instruiți la Academia Redken.

Tipuri și reguli

In fiecare an, brandul Redken este în curs de dezvoltare de produse noi și îmbunătățite de par folosind cele mai inovatoare tehnologii. Marca nu sta în regulă, creând unelte unice pentru colorare, potrivite pentru fiecare client. Astăzi, în gama de mărci există mai multe tipuri și linii de vopsele, care sunt în mare cerere.

Culoare fuziune

O linie non-ammatică de vopsea de fuziune de culoare este foarte populară cu coafor profesioniști. În această serie, puteți găsi paleta clasică de nuanțe care sunt potrivite pentru diferite tipuri de păr. În ciuda faptului că nu există amoniac în aceste vopsele, ele pictează perfect gri. Pigmentarea este destul de mare și, prin urmare, strălucirea și culoarea părului sunt salvate suficient de lungi.

Chimie

Chimie de linie de culoare. Perfect chiar și pentru părul cel mai deteriorat și slăbit. Vopsele din această linie fără amoniac și, prin urmare, nu își vor strica părul chiar și după re-colorare.

Cromatice

vopsele Chromaticts, de asemenea, s-au dovedit de cea mai bună parte. Nu există amoniac în compoziția lor, dar sunt destul de potrivite chiar și pentru părul gri.

Compoziția amestecurilor de colorare este unică datorită componentelor special selectate, colorarea cu atenție a buclelor în doar o singură sesiune.

Nuanțe eq luciu

De asemenea, recomandăm să acordați o atenție la linia de nuanțare de culori pentru nuanțe EQ Gloss. Acesta prezintă amestecuri speciale de colorare, care conține o mulțime de proteine. Aceasta înseamnă că, cu ajutorul fondurilor din această linie, nu puteți obține doar umbra dorită a capelelor, ci și aveți grijă de sănătatea părului în viitor.

În medie, tactia cu vopsele din această linie este salvată până la 5 săptămâni, desigur, dacă pictura a fost efectuată corect.

Idol blonda

Vopseaua super lumină poate fi găsită în seria blondă idol. Vopselele din această serie sunt destul de eficiente, dar nu atât de dăunătoare ca fonduri de la alte mărci. Mai mult, clarificând culorile Redken sunt rafinate și compoziția neobișnuită a unor astfel de produse. Acest lucru le permite să mențină frumusețea părului, chiar și după tratamente majore de strălucire.

Color Gel

Au redate linie și mijloace pentru gel de culoare colorant cu conținut scăzut de amoniac. În acest moment, în țara noastră rareori realizat în cazul în care aceste culori, dar în curând vor apărea pe rafturile din capitala de saloane de frumusete.

Ca vopsele de piese conțin componente utile și proteine, care permite de a face mai ușoară colorare.

Paleta de culori și nuanțe

Fiecare linie de vopsele de brand oferă o gamă largă de culori și nuanțe. De la clasic la cel mai exotic. În linie Blonde Idol este cel mai bine pentru a alege nuante mai deschise de blond. Aici puteți găsi o blondă bej, naturală, nisipoasă și smântână, precum și mai multe creme cordante pentru a ridica tonul la 5 nivele, și anume: mama de frasin de perle, perla mocha, cenușă naturală și titan.

În linia de cromatică există mai multe serii de vopsele cu nuanțele lor, de exemplu, în cromatică dincolo de capacul sunt prezentate o varietate de nuanțe pentru colorare. Există mai multe castane blonde, întunecate, burgundă și cupru.

În seria EQ nuanează, este posibil să se detecteze o nuanță întunecată și mijlocie de blondă, lumină și maro închis, șoc și o blondă foarte ușoară. În seria Gloss Shades EQ, paleta de culori mai largi de nuanțe albe, cu toate acestea, amestecurile de colorat aici pe bază de gel. Nuanțele reci, calde și strălucitoare Blonde vor cădea, probabil, la gust la cunoscătorii de această culoare. Recomandăm mai ales acordarea atenției la blond de cupru, ceai cu lapte, pâlpâire auriu, oțel și bej natural.

Noi nuanțe de lumină și întuneric de cenușă pot fi găsite în seria de culoare Camo. COLOR FUSION serie prezintă întuneric împrăștiate, Shaten Mokco, Schathen de cupru, bej-aur și alte nuante inchise.

Destul de des, de Îndepărtează de brand cu vânzarea anumitor nuanțe irelevante, clătiți-o serie de culori noi și îmbunătățite. De aceea, prezența unuia sau alta culoare este întotdeauna cel mai bine să se clarifice de la furnizor oficial.

Instructiuni de folosire

Ca o regulă, vopsea Redken efectua colorare numai în saloane, se întâmplă în felul următor.

 • Pentru început, amestecurile de master într-un container toate ingredientele necesare pentru colorare (poate fi o pastă de colorare, pulbere pentru clarificare, dezvoltator, pigment, direct vopsea crem și așa mai departe, în funcție de tipul selectat de colorare).
 • Clientul apoi a pus pe un promontoriu de protecție și începe pictura folosind o perie speciala vopsea. Colorarea poate fi completă (de-a lungul întregii lungimi sau doar rădăcini) sau prin tehnologie definită pentru a obține un ombrrie sau fascus.
 • După un anumit timp, de obicei nu mai mult de 30-40 de minute, vopseaua este spălată, ele aplică un șampon special de tonifiere (dacă este necesar), toate spălarea temeinic. După finalizare, utilizați balsam pentru păr pictat.

În mod similar, colorarea este efectuată la domiciliu. Cu toate acestea, înainte de a utiliza vopsea, este foarte important să vă familiarizați cu atenție instrucțiunile pentru utilizarea sa. Este recomandabil să pre-efectuați un test de alergie. Este foarte important să se amestece toate ingredientele pentru prepararea unui amestec omogen pentru colorare.

Când utilizați produse profesionale, este important să nu uitați de proporții.

De exemplu, alegerea vopsele cromaticii, este în valoare de știind că acestea constau din doar 2 componente (colorant și dezvoltator), ceea ce este foarte important să se amestece în cantitatea dorită, dar numai în proporție de 1: 1. Numai atunci se pot obține rezultate exacte și de înaltă calitate, fără a afecta capele.

Recenzii

Având în vedere o varietate de comentarii, putem concluziona că vopselele Redken nu sunt doar publicitate, ei dau într-adevăr un rezultat pozitiv. Cosmetică și stilisti remarcat faptul că formulările de colorare de la marca:

 • economisească mai mult în comparație cu alte mărci+
 • Perfect făcut față cu cele mai multe sarcini dificile, inclusiv eliminarea semințelor și de colorare singur cu tenta gălbuie+
 • Excelent potrivite pentru diverse tehnologii moderne de colorare+
 • Regenerating efectul asupra bucle, datorită faptului că există proteine ​​și alte elemente utile urme.

Clienții obișnuiți spun că, în ciuda faptului că vopselele de la brand sunt foarte scumpe, rezultatul se justifică, chiar dacă este colorarea secundară. Culoarea se dovedește după cum este necesar, și anume, destul de luminos, saturat și fericit suficient de lung. Dacă vorbim despre compozițiile cu amoniac, atunci unele doamne se plâng de un mic efect de păr uscat după vopsirea, cu toate acestea, mulți specialiști nu sunt de acord cu ea, spunând că problema este părul uscat.

Desigur, feedbackul pozitiv cu privire la produsele brandului Redken este mult mai mult decât negativ. În plus față de vopselele de înaltă calitate, brandul oferă o plecare excelentă pentru capele după colorare, care sunt, de asemenea, o mulțime de recenzii excelente. Iar clienții sunt încrezători că plecarea pentru păr de la brand nu este mai rău decât faimosul Olaplex.

Master Class pe pictura de par Brand Redken Privind mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: