Totul despre vopsele de par Tigi

Totul despre vopsele de par Tigi

Acest brand este din Marea Britanie, care este un indicator al calității, deoarece producția europeană se bucură de o bună reputație la nivel mondial. vopsea de păr Tigi are diferențe în proprietățile sale și efectul final.

Linie de produse

Tigi cosmetice pentru păr sunt prezentate în piață patru reguli de culoare. Diferențele sunt încheiate atât în ​​paleta fondurilor prevăzute și în funcțiile lor.

Tigi colorcreativ

Această linie de vopsire este potrivit pentru cei care doresc să schimbe imaginea într-o parte mai „îndrăzneț“. Este reprezentat de platină, liliac, nuanțe violet, tonuri roz. Sunt culori naturale. Plus acestei linii, puteți lua în considerare astfel de proprietăți de vopsea, ca un număr suficient de locuri pictate (70%). Precum și stabilitatea culorii (20 flush) și capacitatea de a crea tonuri diferite pentru blonde.

Tigi Gloss

Această linie nu conține amoniac, de aceea este cel mai des utilizat pentru colorarea în ton. Principalele sale avantaje sunt că este capabil să picteze orice gri, în timp ce rata de ovine este foarte scăzută.

Regulile de vopsire similare oferă o gamă uriașă în alegerea culorii: de la nuanța obișnuită la schimbarea completă a culorii Gamut.

Tigi mix maestru

Următorul conducător are structura de vopsea de cremă. Este potrivit pentru cei care au nevoie de reglementare a tonurilor. Poate fi, de asemenea, potrivite pentru deschiderea culorii completă sau vopsirea părului. Plus această vopsea este că aceasta nu încalcă structura părului în sine, deși poate schimba complet culoarea părului. Cea mai importantă proprietate este utilizarea maximă a vopselei la un moment dat. Această coerență nu se lipește de mâini și, prin urmare, produsul intră numai buclat. Volumul produsului vă permite să-l utilizați o dată, nu lăsând o parte din vopsea în tub.

Tigi Creative

Și ultima linie a acestui brand este de produse care garantează semințe complete de vopsire. Avantajul său este că, în această gamă sunt preferate culori naturale și pastel.

Ca urmare a colorării, clientul devine o clarificare, strălucire și strălucire bucle.

Care sunt numerele de pe ambalaj?

Unii cumpărători sunt confuzi atunci când văd numere de pe cutie. Cel mai adesea, camera de pe ambalaj este format din trei cifre:

 • Primul în primul rând se indică adâncimea de umbră, amplitudinea zece numere (de la 1 la 10)+
 • Al doilea număr al – umbra de bază+
 • al treilea – secundar – de multe ori este determinată de o parte din bază.

Caracteristici de utilizare pentru bucle nevopsite

toroane nevopsită se disting prin faptul că componentele externe nu a intervenit în structura lor. Prin urmare, cererea este recomandat pentru ei.

 • Pentru o nuanță specială, este permisă utilizarea a două tipuri de vopsea. Mix este necesar cu comburant vâscos Tigi Gloss 5. (1,5%), 8,5 aproximativ. (2,55%) sau 20. (6%).
 • În primul rând, este necesar să se aplice vopseaua de pe rădăcini și numai atunci, în mod constant, pe vârfurile bucle.
 • Salvare pe păr nu mai mult de o treime din oră.

Caracteristici de aplicare a trasnet păr

Unele produse pot conține amoniac. În funcție de compoziția picturii de păr, instrucțiuni de utilizare pot avea propriile lor nuanțe. În această situație, aveți nevoie pentru a trage vopsea de sfaturi. Derulați până la 2,5 centimetri din bulbii de păr, se lasă timp de 20 de minute. După aceea, se aplică un amestec pe rădăcinile părului, și de ce lăsați un alt sfert de oră.

În cazul în care părul a fost deja pictat mai devreme, au o structură rigidă sau gri, atunci este necesar să se mărească timpul de procesare a buclele de vopsea, asigurându-vă că, în ordinea în prezența nuanța dorită.

Atunci când pictura părul gri ar trebui să fie amestecat cu o a patra parte a vopselei de păr cu o nuanta de par natural, cu o a treia culoare dreapta. Pentru a restaura culoarea parului gri, le da o culoare mai voluminos și strălucitoare, se recomandă să se amestece mărfurile Tigi Copyrightcolour Creative și Gloss.

Instrucțiuni generale de utilizare sunt simple: Tigi vopsea de păr este amestecat într-un feluri de mâncare nemetalice uscat perie. După amestecarea atentă a tuturor produselor, trebuie să aplicați un amestec pe părul nespălat, uscat.

Compoziția vopselelor Tigi

Conținutul de vopsele are atât componente comune și diferite. Cele mai multe dintre vopselele acoperă:

 • Uleiuri naturale – Ei sunt cei care dau strălucire părului și strălucire, permițându-vă să păstreze structura seifului părului și conservarea+
 • vitamine utile, nu a rănit suprafață de păr+
 • Se întâmplă că produsul acestui brand Amoniacul intră: Ea promovează clarificarea și schimbarea completă în culoarea buclat.

Comentariile clienților

Cele mai multe dintre utilizatorii acestui brand sfătuiește mărfurile pentru cumpărătorii și oferă cel mai mare rating. Există avantaje, cum ar fi calitatea parului dupa vopsire. Dar există, de asemenea, contra: incapacitatea de a cumpărare în magazin, precum și costul ridicat.

Cei care folosesc produse cosmetice TIGI pentru mai mult de 3 ani, susțin că pentru o astfel de perioadă lungă de timp pentru produse cosmetice de colorare a părului nu a ratat. Sloganul acestei companii „Cosmetica, creată de coafor și pentru coafor” se justifică pe deplin, deoarece mărfurile sunt folosite, în principal în diferite saloane de înfrumusețare și coafori profesionale.

Este de remarcat, de asemenea că atunci când se utilizează vopsele Tigi, se pare un efect destul de placut: strălucirea și paleta de culoarea parului, selectată „căldură“ de aspectul de ton armonios.

   O caracteristică plăcută a acestui brand este un miros specific de vopsea, care este semnificativ diferit de parfumul obișnuit, neplăcut, neplăcut.

   În ciuda unui astfel de plus de pluse, vopseaua este foarte repede spălată, astfel încât efectul părului plin de viață va dura mult timp. Pentru cei mai mulți dintre cumpărători, acest lucru nu este o problemă, deoarece toți agenții de nuanțare au un defect similar.

   Vezi mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: