Totul despre vopsele de păr revlon

Totul despre vopsele de păr revlon

Revlon („Reval”) este un producător de vopsea de păr, cunoscut la nivel mondial. În plus față de vopselele pentru păr, compania este specializată în produsele de îngrijire cosmetică. Compania ia în considerare toate inovațiile din lumea cosmetologilor și încearcă să le introducă în timp util în ieșirea de produse.

Particularități

 • O caracteristică distinctivă este paleta bogată a culorilor vopselelor și modul în care acestea se încadrează pe păr, făcându-le bine îngrijite și moale, nu un port.
 • Un alt punct pozitiv major este că vopselele Revlon vopsește complet firele gri, făcându-le complet invizibile.
 • Vopselele sunt hipoalergene, compoziția colorantului nu irită pielea sensibilă.
 • Culoare rezistentă. Orice vopsea dintr-o paletă diversă va rămâne pe părul lung și nu pierde din culoare.
 • Revlon nu doar vopsele, dar, de asemenea, bucle de vindecare.

Ce sunt acolo?

Totalul Revlon este direct 8 episoade de pictură și de îngrijire, fiecare dintre care garanteaza rezultate excelente.

Revlonissimo Professional Cromatica

Vopsele și alte mijloace de această serie penetrant în structurile de păr, schimbându din interior. Acestea sunt create special pentru pictura profundă. Cel mai bine este de a le folosi pentru colorarea monofonice, creând un preaplin de culoare frumoasă.

Young Color Excel

Una dintre cele mai bune moduri de a schimba imaginea, dar în același timp, să nu strice parul și nu pierde naturalețea ta. Aici, spre deosebire de prima opțiune, opusul: această vopsea oferă saturația maximă de culoare, dar în același timp, este foarte puțin afectat de bucle. Resistance se realizează datorită cristalelor lichide în compoziția.

Nutri Color Creme

Această serie este vopsele cremă care dau un efect mai atent. Ele sunt destinate să aprofundeze tonuri de culoare și de a restabili structura firului de păr. Astfel de mijloace sunt aplicate pe părul uscat, distribuirea uniformă pe toată lungimea, și apoi țineți aproximativ 3-4 minute. Folosit pentru a menține culoarea între perioadele de colorare.

Colorsilk

Categoric nu conține amoniac și alte serii de chimie, care nu pot afecta buclele sau pielea capului. Adaugă imaginea de farmec si rafinament, protejarea fire de epuizare în soare și fără a le overpowing.

Sistemul Meches Gentle

Această linie de produse Revlon este utilizat pentru a clarifica câteva tone. Naturalețea formei de creștere se realizează datorită prezenței proteinelor vegetale și ceară.

Blond

linie specială destinată pentru fete blonde. Nu se usucă buclele și le permite să le facă mai ușoară pe 5 tone, acoperind uniform cu un strat monofonic, dând culori strălucitoare.

Paleta de culori și nuanțe

Ca parte a paletei de culori Revlon, sunt reprezentate 34 de nuanțe diferite, astfel încât fiecare reprezentant al podelei fine poate alege dorit. Acestea sunt împărțite în bază: ton întunecat, lumina și roșu.

Fiecare umbră are propriul număr:

 • În Revlonissimo: 6 este, 7 blond inchis – lumina obisnuita+
 • În culoarea tânără Excel: de la 3 la 5 – începând cu culori maro deschise, finisaj maro deschis, 42 – Culoare de castan întuneric+
 • în Colorilk: Shades 60-71 – aceasta este cenușă și blond auriu, 7B – Champagne, 9V – foarte palid blonda+
 • În seducările naturale: De la 3 la 9 – nuanțe naturale maro și aceeași blondă.

Și aceasta este doar o mică parte. În fotografia de mai jos, vă puteți familiariza cu întreaga paletă.

Sfaturi pentru utilizare

Găsiți culorile potrivite vor ajuta o serie de reguli.

 • Merită vizionarea vopselei pentru a se combina cu culoarea ochilor, pielea feței și a nuanțelor naturale de păr.
 • La alegerea, este luată starea pielii feței. În prezența acneei sau a cercurilor întunecate sub ochi, trebuie să evitați vopselele prea întunecate sau prea luminoase.
 • Dacă doriți să schimbați complet imaginea și să alegeți o culoare complet nouă, atunci trecerea la ea trebuie să fie graduală, astfel încât să nu strici firele.
 • Asigurați-vă că sunteți ghidat de paletele de culori ale lui Revlon.

Este imposibil să folosiți vopsea dacă:

 • Există o alergie la componentele compoziției+
 • Dacă înainte de a se folosi pentru colorare, au fost utilizate henna și Basma (rezultatul ar putea fi deplorabil)+
 • Nursing sau gravidă trebuie să consulte un medic înainte de a aplica+
 • Există daune capului: zgârieturi, răni, tăieturi de orice fel.

Vopseaua este potrivită pentru toate tipurile de păr, înainte de începerea procedurii, în orice caz, trebuie să faceți un test pentru reacții alergice și să așteptați aproximativ o jumătate de oră.

Dacă totul a trecut cu succes, puteți începe să amestecați componentele vopselei în conformitate cu proporțiile specificate (merită urmând instrucțiunile din pachet). Dacă totul se face corect, masa cauzată de bucle nu va curge și nu va crea sentimente neplăcute pe piele. Aplicați-l pe fire uscate spălate, începând cu o suprafață. Păstrați-l să fie de aproximativ 40 de minute de un prosop, apoi spălați apa caldă.

Recenzii

Aceste produse de îngrijire a părului sunt considerați lideri pe piața de coafor și colectează o mulțime de recenzii, De regulă, pozitivă.

 • „Obosit blonda lui plictisitoare. Am vrut să fiu o blondă spectaculoasă. Am încercat diferite compoziții de clarificare, dar totul nu a reușit. Apoi familiar recomandat Revlon. Lungimea parului la centura a luat două pachete. Culoarea de la prima dată sa dovedit perfectă, acum Tin numai rădăcini „.
 • „Îmi place să încerc totul nou, dar aici am observat că coafurile aspect se deterioreaza, firele fragile și se usucă. Am încercat această vopsea – timp de doi ani nu folosesc nici un alt! Fiecare fir de par este genial și moale!”.
 • „Odată cu nașterea unui copil, Sedna a aparut … Din toate colorantilor oprit alegerea pe Revlonissimo de acoperire mare, acum în fiecare zi am pot admira chic negru“.
 • „Luminat cu ajutorul“ Super Berda „pe recomandările coafeză sale. Impresii sunt pur pozitive. Se aplică atât de ușor încât nu aveți nevoie pentru a merge la salon! A avut loc un amestec pe cap de doar douăzeci de minute, iar părul a devenit alb-alb. Tenta gălbuie nu este deloc, dar re-procedura a făcut numai după 1,5 luni, ca Revlon este un colorant foarte rezistent „.
 • „Eu folosesc regulat ridicat de acoperire de la Revlon, însămânțarea vopsele“ de la „și“ la „și din moment ce nu conține amoniac, atunci nu se poate face griji cu privire la tever dvs.“.
 • „Pentru a ascunde firele gri, de topire a făcut, și recent, a decis să utilizeze seria Revlon de specialitate. Ea, destul de ciudat, nu are nevoie de clarificări suplimentare, care surprinde placut. In plus, o mască balsamul aceleiași companii încă ajută ca grijă.
 • „Aceasta descoperire pentru mine! Se pare că există producători care absolut nu inrautati starea de capele! De-a lungul celor două trecut am folosi numai Revlon, nu plângeri. Culoarea din imagine este în deplină concordanță cu ceea ce se obține în cele din urmă, fire de păr pufos, placut la atingere, iar ea însăși vopseaua nu are mirosuri neplăcute ascuțite. Am toată lumea și toată lumea sfătui!”.
 • „După ce se părea că orice mijloc de același și prejudiciul din acestea abundă. Dar după ce Revlon a trebuit să-și schimbe drastic poziția în această chestiune! Inițial, vopsit familiar, care nu are abilități speciale în lucrul cu coafura, dar vopseaua încă se așeză în mod egal, luminoasă și saturată. Nici măcar nu mă voi gândi la nimic altceva.
 • „Un minus (dar nu atât de important) pot desemna faptul că puteți obține ceva de la Revlon numai în saloane speciale. Și prețurile sunt destul de mari acolo. În plus, oxidatorul este achiziționat separat. Dar calitatea este incontestabilă „.

Coafor profesioniști au fost de mult timp familiarizați cu ratele Revlon. Ei își fac alegerea în favoarea proprietăților cosmeticelor, eliminând buclele și îmbunătățirea stării lor de mai mulți ani. În plus, rezultatul poate satisface clienții chiar și pe cel mai pretentios.

Principala conveniență este că aproape orice persoană care are alergii la compozițiile obișnuite de colorare pot folosi aceste mijloace.

Ca parte există un colagen de origine maritimă, care protejează părul parfumat, de tăiere și vă permite să uitați despre probleme frecvente, cum ar fi semințele și bucle tangling.

Apropo, din punctul de vedere al femeilor care doresc să scape de păr gri și se întineri, vopsele Revlon sunt opțiunea perfectă, deoarece nu proceduri nu trebuie să se efectueze în avans, puteți picta pe cont propriu, iar efectul va fi pe termen lung. Fetele cu parul inchis la culoare, din contra, iubirea Revlon pentru faptul că nu trebuie să se clarifice înainte de utilizare.

Concluzie

      Având în vedere toate cele de mai sus, puteți face concluzii pozitive: produsele Revlon dau o culoare persistentă, colorare uniformă perfectă și ia de pe firele de păr (puteți utiliza mijloace suplimentare de aceeași linie). Din partea cosmetică, produsul este complet inovator și unic, potrivit pentru toate tipurile de păr (în principal, deoarece nu are amoniac) indiferent de starea lor directă.

      Revlon Paint Review Vezi mai multe.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: