Tunsoare sub umeri: specii și caracteristici de alegere

Tunsoare sub umeri: specii și caracteristici de alegere

Stilistii includ tunsori pe lungimea medie a toroane la cele mai comune și versatil. Acestea sunt potrivite pentru orice stil și stil de viață, oferă o cantitate foarte mare de variante de stil. Principalul lucru este de a alege în mod corect o tunsoare la modă sub tipul de persoană, fire, ținând cont propriu individual de stil, vârstă, activitate și oportunități de a petrece timp de stabilire.

Care se potrivește?

Printre avantajele coafuri de lungime medie Puteți selecta următoarele:

 • nu mai necesită corecție decât scurt+
 • da figura usurinta, spre deosebire de fire lungi+
 • număr foarte mare de variații styling+
 • de îngrijire pentru ei nu este la fel de pliat ca pentru fire foarte lungi, media este mai puțin confuz+
 • Dă feminitate si romantism imagine+
 • se potrivi în orice stil+
 • Puteți alege o tunsoare pentru orice tip de persoană, ajusta dezavantajele aspectului+
 • Dacă doriți, puteți reflecta rapid bucle la centura.

Lungime sub umeri, in ciuda versatilitatea, vine departe de toate femeile. Nu da drumul de bucle, dacă ați pășit peste frontiera a 40-a aniversare. Parul lung nu se adaugă ușurința de siluetă și de greutate a imaginii, deci mai bine dacă firele sunt deasupra umerilor. Fetele tinere această lungime potrivește cel mai bine.

În plus față de vârstă, trebuie să fiți atenți la tipul și structura părului.

În cazul în care firele tale sunt lichide, subțiat, atunci lungimea va sublinia imperfect lor. Mai ales ridicol tunsoare, alungite variante pe nesanatoase, toroane. Vizual salva fire nesănătoase și subțiri de opțiuni multi-strat pentru tunsori alungite, mai ales că aceste tehnici sunt perfect salvate de păr. bucle ondulate necesită, de asemenea, o relație de îngrijit.

Cele mai bune tunsori de mai jos umeri uite la femei tinere, cu drept sănătos sau par ondulat, gros. O alegere bună pentru cei care au o formă în formă seamănă cu un oval, un cerc, care trebuie să ascundă obrajii pufos, lățimea feței. Cu toate acestea, fiecare nuanță individuală a persoanei necesită aceeași abordare individuală.

În ciuda versatilității lungimii, alegeți forma corectă a tunsoarelor sub umeri este foarte importantă.

Vizualizări

Pauzele de tunsori descendente umeri, foarte mult, pot fi alese pentru fiecare gust. Lungimea este ajustată pentru caracteristici individuale, firele pot fi puțin mai lungi decât umerii sau coboară mult mai jos. Cântarea poate fi atât netedă cât și stratificată. Din spatele firelor pot fi mai scurte, lăsând înainte la alungire. Arata perfect astfel de tunsori cu breton – atât direct, cât și diagonal. Vă oferim cele mai populare tunsori în acest sezon sub umeri.

Stil grunge

Acest stil uimitor nu iese din modă pentru o lungă perioadă de timp, dar astăzi a câștigat o relevanță incredibilă, deoarece totul este neobișnuit de modă, ușor neglijent, fără formă. Fire în această tunsoare, așa cum au fost, dezordonate accidental, completează perfect compoziția sfâșiată și firele de zbor de pe față. Un plus imens al acestei coafuri – simplitatea și viteza de așezare. Fire suficient de uscate cu o cantitate mică de mousse sau spumă, filare în direcții diferite.

Bob pe alungire

Anterior a spus opinia că Bob – o tunsoare pentru fire scurte, cu toate acestea, timpul și stilistii au demonstrat că nu este. Versiunea extinsă a BOB este incredibil de populară în ultimii ani, deoarece vă permite să păstrați lungimea părului și, în același timp, să le aranjați elegant. Perfect potrivite pentru oval înclinare și la tipuri unghiulare, permițându-vă să vă lăsați defectele.

Bob este bun atât cu breton, și fără, aici trebuie să vină numai de pe fața feței și avantajele sale. O alegere excelenta pentru orice varsta, inclusiv mature. Foarte relevante Bob cu asimetrie, breton diagonală, opțiune gradat. bărbierit fete extravagantă whisky și vopsea toroane în culori neobișnuite. De stabilire este simplu, dacă este selectată tunsoarea ținând cont de tipul de păr.

Cascadă

Imaginați-vă aproape orice imagine poate organiza o tunsoare în cascadă pentru lungime mijlocie. Puteți face un solemn de lux sau casual neglijent de stabilire, tweak bucle frumoase sau îndreptați-benzile de fier. Tunsori Cascade sunt bune pentru aproape orice tip de par – gros acestea sunt făcute mai ușor, volumul este dat subțire.

Posibilitatea de selectare a nivelurilor straturi, o varietate de breton și combinații cu alte tehnici și tehnicieni vă permit să alegeți o cascadă pentru orice tip de fata. Aceasta coafura nu are nici o limită de vârstă.

arata foarte spectaculoase la coafuri Cascadarea complex de colorare. Aceasta este o opțiune mare pentru bucle buclat.

Îngrijire

Aceasta tunsoare a fost mult timp atribuită opțiunile canonice pentru coafuri femei. Desigur, stiliști contribuie periodic o varietate de elemente și completări, cu toate acestea, esența rămâne neschimbată. Există mai multe varietăți majore de kara, care pot fi împărțite în subspecii chiar mai înguste:

 • Direct clasic pe fire medii+

 • vizualizare Asymmetric cu diferite variante de formare a unghiului de tăiere+

 • Ingrijirea-trapez+

 • tunsoare terminata – multi-stratificat si foarte spectaculos+

 • pe picior – cu capacitatea de a demonstra un gât de lebădă+

 • Îngrijire la alungire – vă permite să reglați neajunsurile aspectului+

 • Dubla kara – cu un strat inferior scurtat.

Toate aceste variații arata perfect efectuate pe durata medie a toroane și sunt selectați în mod individual, ținând seama de caracteristicile feței și starea.

Pagină

Daca sunteti fan de linii riguroase și forme clare, această opțiune vă va potrivi cu siguranta. Aceasta tunsoare este un conac printre altele, spre deosebire de alții alocă, personalitate luminoase. Pagina este superb chiar si cu breton clasic și poate fi realizată pe o altă lungime de toroane, inclusiv media. Stare de tăiere obligatorie – netezime de tranziții, secțiuni fără colțuri ascuțite.

În cazul în care pagina este făcută pe fire groase drepte, montarea nu va necesita o mulțime de timp și efort.

Lestenka

Aceasta tunsoare este bun nu numai de la sine, ci, de asemenea, în combinație cu alte coafuri: Kare, Bob, Cascade. Pași în zona feței ajută să se adapteze în mod semnificativ defectele de aspect. Scara poate fi realizată atât cu breton și fără, pe lungime medie este deosebit de interesant. Stilistii și femeile atrage versatilitatea ei, capacitatea de a include în imaginea oricărei direcție și stare stilistică. Coafura este destul de simplu și poate fi diverse.

Aurora

Ea se descurcă foarte mult cu problema de fire subțiri, deoarece adaugă volum. Aceasta este una dintre variantele unui tip cascadă de tunsoare, zona coroanei în ea este mai scurtat, laterale și toroane occipitale sunt alungite. Aurora se va potrivi cu orice categorie de vârstă, dar nu la orice tip de fata. De exemplu, fetele Kruglitis ar trebui să refuze.

Cu sau fără breton?

Alegerea coafuri de sex feminin, este necesar pentru a naviga nu numai tipul de tunsoare, dar, de asemenea, pentru prezența / absența breton. Tunsorile pe par să umeri arata bine cu diferite tipuri de breton:

 • Drept+
 • Diagonală+
 • Rvanis+
 • dens+
 • subţire+
 • Lung+
 • Scurtarea+
 • Triunghiular.

Este un bang care este capabil de a face un farmec unic tunsoare, defecte ascunde fața, sublinia avantajele. Alegerea unui tip de breton, ar trebui să se concentreze pe tipul feței și tunsoarea în sine. Mai întâi selectați acele specii care arata bine cu o coafura selectată, apoi elimina cele care expun deficiențe. De exemplu, breton drepte sunt perfect potrivite pentru orice tunsoare, sublinia expresivitatea ochilor, dar nu este potrivit pentru toroane ondulate. Bangdele oblice sunt bune în aproape orice performanță, cu excepția unui grup.

Durata medie a firelor arată grozav și fără bangs. Dacă nu aveți nevoie să corectați defectele, de exemplu, fruntea prea mare sau ridurile pe ea, puteți alege o coafură fără bangs. Această opțiune este mai practic, deoarece nu are nevoie de corecție frecventă la coafor. Este deosebit de bun pentru tinerele femei, după cum subliniază. Pick up tunsoare fara breton este oarecum mai ușor, pentru că nu este nevoie pentru a naviga tipul de toroane.

De stabilire o astfel de tunsoare elementară, iar în cazul în care breton încă nevoie pentru a pune în ordine, apoi parul de lungime mijlocie poate fi pur și simplu asamblate în coadă.

Caracteristici de alegere

Tunsori la modă chiar sub umeri, cu toate versatilitatea sa necesită o abordare specială, reprezentând caracteristicile individuale ale fiecărei femei. În primul rând, este un tip de fir și a feței.

 • toroane subțiri. Aici, în primul rând, este necesar pentru a da volumul, vizual crește numărul de bucle. Prin urmare, este cel mai bine să acorde o atenție la mai multe straturi, asimetrie. Toate opțiunile pentru Cascade, Bob, Kare va face foarte mult cu aceste sarcini. O optiune excelenta va fi de absolvire și a lucrat breton.
 • Păr gros. Există mult mai puține probleme aici, dar ele au, de asemenea,. Un astfel de tip de fir păstrează forma de tunsoare pentru un timp destul de lung, nu necesită un volum suplimentar, dar fire prea grele trebuie să fie facilitată. Lungimea medie este doar o ieșire de mare. variante excelente: Kare, Bob, Pagina, Cascade.
 • Kudrya. Aici, în tranzițiile cascadă preferate, Lestenka, Aurora, Bob tip extins. De la Bangs mai bine refuză, mai ales dacă nu există posibilitatea de a petrece mult timp la stabilire.
 • Drept. Lanțurile netede au nevoie de un volum care poate fi realizat de diferite forme de bretonuri multi-straturi, lade. Stilul grunge bun, bob, variații în cascadă.

În ceea ce privește tipul de față, este aproape punctul culminant pentru orientarea în varietatea de coafuri. Indiferent de modul în care sunteți pentru voi sunteți, aveți nevoie să apreciați în mod sobru argumentele și dezavantajele feței și să alegeți cea mai bună opțiune. Stylistii recomanda ca aceasta este necesară luarea în considerare a următoarelor recomandări:

 • fata ovala – Cel mai tulburat, puteți alege aproape orice versiune a coafurii la modă, aici este mai bine să navigați pe tipul de fire, stil și vârstă+
 • Fața rotundă – sarcina principală este de a scoate ovale aici, cu acest complicat perfect cu: Asimetrie, un Macushkin ridicat, un bang diagonal, merită să refuze linii drepte și forme stricte stricte+
 • Fata dreptunghiulară – Scopul principal aici pentru a înmuia ovală, ascunde unghiurile, astfel încât să acorde o atenție breton alungite, urechi închise, refuză secțiuni verticale+
 • fata triunghiulara – ascunde o frunte largă sub breton și nu se concentrează asupra îngustarea în zona bărbiei, în partea de sus a coafurii nu ar trebui să fie de volum, dar buclele din regiune pomeților proporții perfect echilibrat.

Pas-cu-pas coafura pe firele de păr mediu A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: