tunsori extra lungi pentru băieți

tunsori extra lungi pentru băieți

Frumos doresc să fie toate. Cuplu nu moda excepție. Astăzi, stiliști oferă o mare selecție de tunsori nu numai de doamnele, dar, de asemenea, reprezentanți ai puternic jumătate a omenirii de orice vârstă. Do popularitate a nu pierde în rândul tinerilor cu alungire coafura. Discuție despre caracteristicile lor și da sfaturi cu privire la selectarea de coafuri.

Cine are nevoie de a alege

Boys concurează unele cu altele la orice vârstă. Toată lumea vrea să iasă în evidență printre colegii. mijloace Tunsoare în aparență, astfel încât adolescenții sunt responsabile și de a alege pickyly coafura pentru ei înșiși.

Este important de știut că tunsorile cu alungirea merge departe de toate. La alegerea este în valoare în considerare unii parametri. Notă cele mai importante dintre ele:

 • parul cret sau bucle cu un val de lumină țineți prost forma, deci va trebui să le ratezi în fiecare zi+
 • Titularii de păr subțire și neascultătoriDe asemenea, este necesar nu este ușor – similar cu bucle, o astfel de păr va trebui să se stabilească în mod constant+
 • De asemenea, este necesar să se ia în considerare forma craniului, fețele ovale– O experiență de master va plăti cu siguranță atenție la acest lucru și a da sfaturi.

Dacă există îndoieli dacă copilul va veni la o tunsoare, asigurați-vă că să se consulte cu un coafor cu experiență, atunci nu fi dezamăgit într-o nouă imagine.

Dacă sunteți complet încrezător că tunsoare alungit va merge la băiat, apoi ia în considerare toate coafuri posibile.

Variantele de modă Strizhek

Există multe tunsori pentru băieți: cu alungire și fără model, copii. Toată lumea vrea să fie originală. Luați în considerare ceea ce există tunsori la modă pentru băieți.

Hood

Acest lucru este probabil cel mai mult încât nici nu este Coafura clasică pentru un copil. Se presupune că părul de pe spate este declanșat în scurt timp, iar în partea de sus există lungi. În această coafură, chiar părul cu un val de lumină va arăta bine – tunsoarea va arăta nu mai puțin efectiv. Din minusul „pălării” se poate observa că Părul de pe partea din spate a capului este destul de rapid, iar tunsoarea pierde forma. Într-un cuvânt, este nevoie de o corecție frecventă.

Fasole

Această tunsoare este un fel de „capace”. Părul în zona coloanei vertebrale și zonelor laterale au o lungime medie, iar „chipul” acestei tunsori este absența lui Cole. Fire extinse de păr se potrivesc înainte, la locul lui Cherv, cu ajutorul mijloacelor de stabilire.

La beneficiile Boba Puteți atribui:

 • Diferite opțiuni pentru punerea părului de păr pot fi localizate în fiecare zi într-un mod nou, arătând fantezie+
 • Tunsoarea nu depinde de culoarea părului – chiar și o brunetă, chiar dacă blondă sau chatene, în orice caz, băiatul arată ca răutăcios și elegant.

Există încă un subspecii lui Bob – Bob. Bob-Kara este ceva mai lung decât Bob obișnuit.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că cu această coafură, părul ar trebui să fie întotdeauna perfect curat și coafura, altfel aspectul de tunsoare.

Iroquois

Cu această tunsoare, orice tip arată îndrăzneț și la modă. Iroquais sugerează tăiat foarte scurt sau la toate părțile rase ale capului, iar partea mijlocie a părului rămâne lungă. Tânăr adult o astfel de coafură trebuie să fie învățată să fie prezentată, dar băiatul este întotdeauna cu ea pare obraznic și drăguț. Așezarea iroquoizei dă voia de fantezie, pentru că nu există reguli speciale pentru acest lucru și puteți străluci în fiecare zi.

Casual

Pentru a crea o tunsoare elegantă cu o prelungire pentru un băiat aveți nevoie de timp. Nervozitate, timp de câțiva ani, stau în scaun de coafură pentru o lungă perioadă de timp se poate cu greu. Aceasta ajută aici tunsoare Casual.

Temperamentul obraznic și activ al copilului va sublinia parul lung în zona coroanei și pe părțile laterale, în combinație cu populația rotunjită.

Gavros

Simplu și atinge numele coafuri. Puteți caracteriza, de asemenea, unii copii. Exact Tandrete si defenselessness subliniază tunsoarea astfel de plan de. Absolvire va crea un volum suplimentar, atât de des o astfel de tunsoare face complet firimituri. Părul lor este încă subțire și au nevoie de un volum de dărnicia. În plus, havoshka Gavrosh va merge la un băiat cu orice tip de oval facial.

Tunsori cu alungire adolescent

La vârsta de 15-16, adolescenții sunt în căutarea stilului lor individuale. Deseori, tinerii sunt rezolvate pe experimente cu culoarea parului coafura si chiar. Uneori, imaginea selectată intră în conflict cu cerințele școlare sau ideile părinților despre apariția copilului lor. De aceea merită să spunem unui adolescent, sfătuiți, trimiteți-l.

Mai mulți tineri adulți pot sta deja mult timp în scaunele de coafor, deci are sens să ia în considerare opțiuni mai complexe de tunsoare. Vom analiza tunsorile actuale și la modă pentru adolescenți. Următoarea.

Pompadour

Aceasta tunsoare este universală, se pare elegant și pentru adulți. Caracteristica coafurilor în părțile laterale cu părul scurt sau ras, în timp ce părul lung al părții centrale a capului este purtat și lăsat înapoi. Puteți pune Pompadour și creativ – Creați un volumetrica „Khokholok“ și a pus-o ușor înapoi la întâmplare.

Rețineți că, cu această tunsoare, părul de pe temple și pe spate ar trebui să acopere în continuare scalpul. Tunsoarea este universală, este aproape toți, Dar există nuanțe:

 • Fața de formă alungită va necesita, în partea temporală a părului lung+
 • forma fata rotunda este bine tras de hair styling lung, cu un efect.

Andercat

Trendy, tunsoare adolescent modern pentru băieți se va adăuga la imaginea de curaj. Se răcește și Makushka rămâne mult timp, iar o parte a capului și capetele de ras. Dar ceea ce este important, tranziția trebuie să fie netedă. Găini această tunsoare necesită o mulțime de timp și o anumită abilitate și fără mijloace speciale de stabilire aici este cu siguranță să nu facă. În caz contrar, tunsoarea pierde forma și nu arata deloc.

Este necesară prudență la andercat de tineri cu un tip de fata triunghiulara – el va sublinia doar liniilor unghiului.

Cascadă

Înainte de cascadă tunsoare a fost făcută numai pentru femei. Acum, totul sa schimbat – Lestenka, cum este numit într-un mod simplu, potrivit pentru orice tip de fata la orice varsta. Dar acei tipi ale căror păr arată ca un leu coamă, este util să dificultăți frica cu hair styling. În același timp, cu o cascadă, în fiecare zi, vă puteți arăta diferit: școală, partid, data – de stabilire pentru orice caz.

coafuri asimetrice

Repere sunt foarte populare cu asimetrie astăzi în rândul tinerilor. Aceasta nu este doar un tribut adus modei actuale, dar, de asemenea, modul de a supleant, iasă în evidență din mulțime. Coafuri cu asimetrie pot fi cele mai diverse – totul depinde de fantezie și creativitate. parte temporal scurt, fire lungi în zona Raco, obraz – Frumos păr laid tuns în acest mod va fi o opțiune excelentă pentru tânăr unui adolescent.

Asimetria este potrivit pentru orice tip de păr.

Sfaturi de la saloane de coafură

Tinerii curent de multe ori vrea să fie ca eroii filmelor preferate și benzi desenate și alege tunsorile ca acestea au. Populare și tunsori pe tipul de armată.

Pentru alegerea dreptul de tunsori pentru un adolescent Este demn de atenție la astfel de momente:

 • Un fir de păr extins nu ar trebui să interfereze cu stilul de viață al unui adolescent, atârnă pe ochi, în caz contrar acesta va fi incomod pentru a juca sport, și clase doar de zi cu zi+
 • Asigurați-vă că pentru a lua în considerare structura părului și tipul feței în selectarea+
 • Analizarea și dezavantajele formei capului – nu mai puțin important este+
 • Coafura selectată trebuie să sublinieze imaginea în orice mod.

Alege o tunsoare specifică rece, cu o lungire pentru un băiat este destul de dificil, având în vedere varietatea lor. apar constant noi tunsori de la stiliști avansate și saloane de coafură. Opțiunile prezentate in articol sunt un clasic, ei nu vor ieși din modă. Toate nou este construit pe baza lor. Dar este demn de reținut faptul că, indiferent de modul în care o astfel sau alta tunsoare a placut, coafura ar trebui să abordeze atât forma feței, și la structura părului.

master-class pe o tunsoare băiat cu alungire A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: