Tunsori și : Caracteristici, selecție și vârfuri de fixare

Tunsori și : Caracteristici, selecție și vârfuri de fixare

Este suficient să vă amintiți eroii basmei rusești să-și imagineze o tunsoare, denumită în mod nereambal ca „sub oală”. Ei au fost purtați de reprezentanți masculi, dar ea a fost efectuată exact de-a lungul marginii capacului. Capace similare decorate și capetele bărbaților în Evul Mediu, când motto-ul era uniformitate. Apoi coafura și-a pierdut relevanța până în anii ’60 din secolul al XX-lea și sa întors deja, inclusiv în variația femeilor. Tunsorul concis scurt a devenit una dintre oportunitățile de realizare a egalității femeilor.

Ei au fost aleși și să aleagă încă încrezători, îndrăzneți.

Astăzi, datorită moda a revenit pe geometrie, această tunsoare se confruntă cu un nou vârf de popularitate. Nu numai femele, ci și tunsoare pentru copii ale unor astfel de forme.

Particularități

Tunsoarea „sub oală” se numește încă „cap”. Se pare destul de strict în interpretarea clasică, are următoarele caracteristici distinctive:

 • line Bang Smooth în zona sprâncenelor+
 • Volumetric „pălăria” de păr este în zone ale coloanei vertebrale, teme, Macushki+
 • Vedere din spate oferă posibilitatea de a vedea gât în ​​toată splendoarea sa, așa cum se presupune că ar trebui să fie maxim deschis+
 • Lungimea poate fi mediu sau scurt+
 • Este posibil să se realizeze ambele versiuni deschise și închise de temple+
 • Bang poate intra în secțiuni care acoperă urechile+
 • Fața este destul de clar alocată, ca și cum ar fi în cadrul catenei+
 • Tipul gros de bangs poate ajusta caracteristicile feței, ascunde modificările legate de vârstă+
 • Este important să luați în considerare tipul de fire și față atunci când este selectată versiunea acestei tunsoare.

Arta modernă coafor vă oferă posibilitatea de a interpreta aceasta coafura sub caracteristicile individuale și gusturile. fund comună, bundlebards, masa ridicat de toroane sau extinse – versiuni destul de multe, mai ales că metodele de colorare moderne sunt în măsură să adăugați o unitate reală și chic la compoziția: nuanțe luminoase, colorat.

Există mai multe variante de bază ale tunsori sub „oala“.

 • Clasic. Este această opțiune pe care cel mai des vedem pe copii. Cântând o astfel de coafura buna, buna linii, ideale, cu toate acestea, este permisă includerea în breton de tip panglică. Poate fi diagonală, ceea ce crește numărul de tipuri adecvate. În zona occipitală (chiar sub tăietura) Suvite dracu ‘suplimentare. Proba poate fi amplasat în centrul sau să fie parte.

 • Asimetrie. Această variație răspunde cu ultimele tendințe ale modei, într-o astfel de coafura, linii asimetrice pot fi realizate sub forma unei reduceri panglică, care trebuie să fie unwitted. În cazul în care corzile nu diferă în grosime, această specie va fi mai adecvată. toroane asimetrici pot fi prezente în proiectarea Benchnbard, Bangs. Principalul lucru nu este de a folosi toate liniile asimetrice dintr-o dată și de a le face cât mai lină posibil.

Interesant mișcare – bang asimetric cu fire subțiri alungite din fiecare laturi.

 • Elongaţie. Un astfel de vas este ușor „consistent“ tunsoare Kare, doar mult mai scurt, iar lungimea toroane în jurul cercului este absolut egal. O scurtă bang poate fi scos din compoziția generală, ar trebui să fie puțin mai sus. Excelente mișcare – toroane ras de mai jos cut. O astfel realizată în mod clar tunsoare luminos este potrivit doar perfect ovala.

Citește mai mult  Cum de a face bucle elegante mari?

 • Glam Rock, sau minimalismul. Aceasta se realizează în versiunea ultra-șurub, care pot fi suplimentate cu fire rupte, lin tăiat sau asimetric. Necesar fund ras, forma este oval preferat. Această versiune se va potrivi numai cei care au fost gata să meargă pe corecția în câteva zile, deoarece este adesea necesară pentru a se potrivi benzilor de împingere.

Cu toate acestea, coafura va arata foarte neobișnuit pentru o lungă perioadă de timp, dar va fi un alt.

 • Originalitatea. De regulă, în această versiune vom întâlni colorare luminoase, alb-negru sau complex. Acest sezon este deosebit de popular roșu și gama portocaliu, albastru, roz, galben. Puteți aloca parțial toroane în zona Bang-ului face peste tot masa părului. Condiția principală a imaginii armonioase – Măsura. Chiar și strălucitoare, imaginea ușor de reținut trebuie să fie ținute sub anumit cadru.

Cel mai adesea, aceasta coafura este recomandat pentru copii de până la trei ani. Firele în această perioadă de viață sunt eterogene în lungime și structură, prea subțire, adesea confuză. În plus, este necesar ca capul copiilor să pară îngrijit, bine întreținut, dar doar. Tendile mai confuze, cu atât mai scurte ar trebui să fie un „pot”.

În grădiniță, puteți continua să efectuați o astfel de tunsoare, dacă copilul nu este împotriva, dar în școală, este mai bine să refuzați. Este puțin probabil ca copilul însuși dorească să arate ca un copil în această perioadă dificilă de creștere. În plus față de acest motiv, stilistii alocă alte dezavantaje ale unei astfel de tunsori la vârsta școlară, cum ar fi firele. Opțiune optimă – tunsoare clasică scurtă.

Nu încercați să efectuați o astfel de tunsoare pe firele ondulate.

Avantaje și dezavantaje

Coafura modernă a femeilor „sub oală” nu este la fel de strictă ca versiunile anterioare. Cu toate acestea, chiar și cea mai modernă versiune are atât avantaje, cât și dezavantaje. Înainte de a face alegerea în favoarea unei astfel de tunsoare, trebuie să cântărească totul pentru și împotriva. Real evidenția tunsoare „Cap“ – o combinație de motive de sex masculin și feminin atractivitatea. Ar trebui să se apropie de cel puțin forma feței, stilul și modul de viață.

Citește mai mult  Frizerilor: Ce sunt tu și cum să alegeți?

Avantajele stiliști includ:

 • relevanță, imagine modernă, cu o astfel de tunsoare+
 • Functionalitate (dacă ați apreciat în mod corect caracteristicile dvs. de fire, de stabilire nu va fi dificil)+
 • Abilitatea de a sublinia caracteristicile+
 • pot fi aplicate atât în ​​variația de sex masculin și la femeile lui, pentru copii+
 • oamenii vor da de tineret, copiii vor oferi o imagine ingrijita, fetele vor arata cu indrazneala, sexy+
 • Nu există limitări de vârstă+
 • volum pe partea de sus a trage vizual silueta.

Printre deficiențele, următoarele pot fi distinse:

 • nu se potrivește cu tipul de „Cercul“ și „Piața“, după cum fața vizual se extinde+
 • Dificarea zilnică „oală” nu necesită, dar maeștrii vor trebui să participe frecvent (pentru corectare)+
 • Nu este potrivit pentru fire ondulate – efectuate numai pe direct+
 • Dacă tipul de păr este definit incorect, fixarea zilnică va fi necesară utilizând ștampilarea+
 • O astfel de coafură ar trebui evitată plină de oameni, cei care nu au defecte luminoase ale feței, altfel vor fi puse+
 • Există restricții asupra stilului, deoarece „pot” nu se va potrivi în nici o imagine.

Cum să ridici?

Ca orice altă coafură, „oala” este selectată pe baza structurii firelor, caracteristicile feței.

După părul de tip

Lungimea catenei poate fi scurtă, versiunea extinsă va fi potrivită pentru părul mediu. Nu experimentați cu aceste tipuri de suporturi de tunsoare Kudrey. Teoretic, acest lucru este posibil, totuși, stabilirea va fi foarte complexă și costisitoare. Stilistii recomanda sa faca o astfel de tunsoare pentru cei care au fire drepte ascultante. Nu va fi petrecut în timp. În cazul în care parul este pufos, apoi indreptare de zi cu zi și de fixare va fi necesară.

Titularii de păr subțire ar trebui să acorde o atenție la proiectarea rupta.

Pe tipul de față

fețe rotunde și pătrate sunt excluse: tunsoare lor va face chiar mai mare. Strict vorbind, „potul“ este recomandat pentru a efectua numai proprietarii de tipul facial „oval“. Deoarece caracteristicile va fi setat la maxim off, nu risca cei care au dur, restante, cum ar fi un nas mare sau lung. Dar trăsăturile subtile ale „potul“ va sublinia foarte eficient. nas îngust, cu ochii mari frumos plasat, linii de moale va arata armonios în cadrul unei tunsoare similară.

Principala limitare la alegerea tunsoare copii „sub oala“ – lipsa de fire și lovirii buclat, ochii nu de închidere. În cazul în care firele sunt predispuse la confuz, este mai bine pentru a alege o opțiune mai scurtă. Tunsoarea pentru copii ar trebui să fie cât mai confortabilă, curată, numai atunci când respectați aceste cerințe, puteți alege ce se întâmplă. Pe capul copilului, geometria laconică arată pur și simplu excelentă, mai ales că îngrijirea de tunsoare este minimă.

Cel mai adesea, o astfel de tunsoare face băieți, dar și fetelor active pe care le poate aborda, dar într-o variantă mai alungită.

Cum să ai grijă și să stai?

Dacă firele dvs. de densitate suficientă și minciuni fără probleme, nu vor exista un efort deosebit pentru ao pune. Principalul lucru este de a ajusta coafura în timp, pentru ca forma să nu-și piardă efectivitatea. Scopul principal de a pune acest tip de tunsoare este îndreptat, creând impresia unor fire absolut netede.

Pentru aceasta, sunt folosite mărfuri speciale, spume și geluri, precum și fierul. Alegerea excelentă – Lacul cu strălucire.

Firele pot fi stivuite chiar și cu mâinile, astfel încât să atingă acest efect neglijent la modă. Suficient pentru a lua un pic de gel și le prelucrează toroanele pe întreaga lungime. Apoi se usucă uscător de păr, de-a lungul drum, creând acea formă și același volum pe care doriți să realizeze. Un alt mod spectaculos pentru a sublinia structura tunsoare – să aloce fire separate de ceară.

Citește mai mult  Cremă blondă: Caracteristici de culoare și finețe de colorare

În acest caz, dacă vă decide să facă o tunsoare, fiind proprietarul fire ondulate, să fie pregătite pentru utilizarea de zi cu zi a fierului.

Din moment ce această procedură este în măsură să aplice prejudicii semnificative de păr, asigurați-vă că pentru a utiliza produse speciale de protecție termică și în mod regulat face măști de restabilire.

Exemple frumoase

păr neted Brilliant și lovirii stabilite în mod eficient poate da un farmec băiețesc la orice fata dreapta. Principalul lucru este de a evalua, de fapt caracteristicile tipului.

clarificarea modă toroane în zona capacului va da „oala“ lejeritatea, dinamismul și relevanța. O astfel de coafura este deosebit de bine combinat cu un stil sport-chic.

Capacul rotund de fire poate închide urechile, ceea ce face posibilă corectarea caracteristicilor feței.

Iubitul de epatage își poate permite o colorare de lux. Este important să alegeți nuanțele potrivite sub culoarea originală a componentei: ele trebuie să se armonizeze între ele.

Firele de diferite lungimi dau expresivitatea coafurii, efect. O astfel de imagine se va grăbi în mod necesar în ochi.

Spley de asimetrie este chiar mai accentuată tunsoare geometrice clare.

   Tunsorul pentru copii poate fi, de asemenea, suficient de modern pentru a arăta o mică fantezie.

   Tehnica de tunsoare „sub oală” în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: