Tunsori Multilayer: tipuri și tehnici

Tunsori Multilayer: tipuri și tehnici

tunsori sunt la multe strate vârf de popularitate. Alegerea este coafuri depinde de forma fetei, tipul de păr și imaginea. Reguli de execuție a tehnologiei modelului și bucle de stabilire a învăța ușor.

Particularități

Universal multi-strat tunsoare nu necesită îngrijire specială. Ea este ușor de styling. Hairstyle se potrivește cu orice imagine. Uimitoare pentru parul scurt, mediu și lung. Crocantă, usor ondulat si parul drept sunt potrivite pentru a crea mizerie.

Stepping se realizează prin gunoaiele alternativ prin straturi strand.

Rangurilor crea volum de vizibilitate, atât pentru proprietarii de păr subțire tunsori similare sunt indispensabile. par gros este aliniat din cauza toroane.

tunsori mai multe straturi sunt bine potrivite pentru a crea o nouă imagine, schimburi de imagine. Ele pot fi distinse toate beneficiile feței doamnei, defecte deghizare, ascunde orice imperfectiune naturala, disproporționalități de apariție.

Avantaje și dezavantaje

tunsori pentru femei, făcute în straturi, sunt potrivite pentru femei mature și tineri cu orice tip de fata. Hairstyle ajută să ridice defectele feței, și demnitatea, dimpotrivă, pun accentul pe. În ciuda neglijenței aparente a tunsoarea, doamna întotdeauna arată bine și elegant.

avantaj incontestabil este ușurința de îngrijire pentru coafura. Puteți spăla mai întâi capul, uscați-l în mod natural. Apoi, destul de mâini pentru a urca de păr. Utilizarea facturilor este permisă. Gel, ceara, spuma, lac bine adaptate pentru fixarea. Necesită o dată la șase luni pentru a actualiza tunsoare. bucle Roby face apariția nu pradă.

O caracteristică a tunsoarelor cu mai multe straturi este că chiar și fără ouare, coafura pare uimitoare. Doamna tânără cu scară de pădure de strat arată atractivă.

Minusul poate servi ca o execuție de tunsoare proastă. Nu este supusă corectării datorită nivelurilor prea scurte din partea de sus.

Cui se va potrivi?

Coafura potrivită poate ridica orice femeie. Vârsta, tipul facialului, structura și lungimea părului nu contează. Titularii de păr gros de șoc recomandă tunsori „Bob”, dublu „Kare”.„Italiană” Se uită în buclele curly. Fetele distinctive îndrăznețe se potrivesc perfect tunsorului „Wolf”.

Proprietarii romani ai celor mai fine de fire de păr sunt perfecte „Lestenka” și „cascadă”. Coafura multistrat va ajuta la atingerea volumului dorit si va crea efectul pufului.

Hairsteri subțiri, experții nu recomandă să faceți fibile, reducerile mai bune sunt cele mai bune.

Model „capriciu” Se pare incredibil pe caracteristicile subțiri tineri cu un frumos gât de lebădă. bucle spate Bracked sublinia curbe ei. Top toroane în scădere în formă de lungimi diferite pot fi fixate de agenți de fixare. Hairstyle se va potrivi cu orice formă de breton.

Alegerea modelului depinde în mod direct de tipul feței.

Forma triunghiulară Corect cu tunsori scurte stratificate. Este necesar să se creeze un contrast între bărbie îngustă și pometi mari. Doamnelor recomanda pentru a crește volumul painshore.

Citește mai mult  Shatuch pe păr negru: caracteristici și selecție de umbra

Kruglolitz doamnelor recomanda pentru a face o abnormalist coasă, lăsați toroane alungite. Zăvoare umeri sunt cele mai potrivite pentru o fata rotunda. Partea de probă contribuie la extinderea.

Nu este recomandat pentru a netezi breton și o probă în mijloc, ca și fața ei rotundă.

Polynolitz și Slaist Fetele recomandăm să acordați o atenție catenele față. Parul drept de-a lungul obrajilor sunt ajustate la defecte față. Fetele cu o formă pătrată, păr lung dau vizibilitatea ovala impecabile. eșantion Spit, bang rupta asimetric, urechile deschise de ajutor ascunde dezavantajele acestui tip de fata.

Forma rectangulara Corect, lasand unghiile scurte pe tocește capului si bucle lungi suspendate de-a lungul feței la umeri. toroane Curly cu un babesome alungit trase defect caracteristici de formă. A absolvit tunsoare scurta, cu un bang drept, ajungând la linia de bărbie, va crea rotunjime.

Modelul „Bob“ este necesar să se domnișoarelor cu o față ovală și triunghiulară. O formă extinsă are nevoie de breton directe. Tunsoare perfect combinat cu stilul sport. Acest model nu are nevoie de un stil. Problema parul subtire drept este rezolvată prin etapa de coafura si bretonul formate. toroane dense sunt întocmite în „Bob“, în timp ce anormale. Tunsoare cu bangs asimetrice combinate cu părul curat și drept, orice tip de față. Parul cret din cauza vitezei potrivi cu ușurință în bucle frumoase.

Latts S Forma ovală Puteți deschide complet fața sau o închideți ușor cu buclele curbate. Proprietarul ovalului impecabil nu este întotdeauna lipsit de defectele unor părți ale feței.

Fruntea mai largă a întregului larg poate fi închisă de Bangs Oblique. Tricanele scurte nu ar trebui să fie peste bărbie.

Vizualizări

Versatilitatea tunsoarelor cu mai multe straturi este că se duc la aproape toate. Opțiunile la modă sunt selectate în mod individual. Structura modelului este influențată de structura, densitatea, culoarea, lungimea catenei.

Schema generală de implementare a coafurilor multi-strat similare:

 • Părul de spălare pulverizat cu apă de la un pulverizator+
 • Deconectați-vă pe fire, lipiți cu cleme sau păr de păr pentru a evita crearea de obstacole în calea tăierii+
 • Începe scurtării dintr-o felie de prost bucle inferioare ale regiunii occipital+
 • păr dens sub rezerva moara+
 • Borduri magazin de linie orizontală+
 • Partea temporală este tratată prin tragerea fasciculului, după care trigging catena următoare este suprapus peste ondulării anterior și se taie un pic mai autentic+
 • Pe partea de sus a parului de pe părți egale, sunt supuse unor pachete mici spre fata+
 • apoi decide problema cu forma de breton sau cu absența acestuia+
 • Verificați lungimea fiecărei benzi, o grămadă de prindere cu două degete+
 • uscate cu un uscător de păr, prevăzută și lacuri fixe.

Tehnica speciala de executie are un model de „Lestenka“. Există o opțiune foarte simplu: parul colectate de pe partea de sus va fi acoperit cu o singură mișcare de foarfece. A doua metodă constă în tăiere separate buclele adiacente alternativ cu mai alungit lăsând fiecare bloc următor, așa cum este indicat în schema generală.

Citește mai mult  Coafuri pe păr foarte scurt: idei și etape ale creației

Firele de diferite magnitudine părăsesc modelul „Wolf” și „cascadă”, Și firele scurte sunt tăiate la temple, iar buclele inferioare sunt extinse. Ele servesc pentru încadrarea feței.

Modelele clasice sunt potrivite în mod egal pentru păr de orice lungime.

Tunsorul cu două straturi conține două niveluri. Stratul superior se face strict într-o linie dreaptă. Nivelul inferior este uneori făcut de o scară, deși pot lua un distins clar și chiar. Coafura cu două straturi dă capul pompei, așa că nu este recomandat de proprietarii de șocuri prea groase.

Coafura cu straturi inegale oferă o lady unicitate și stil. Proprietarul coafura luxurianta arata de lux. Asimetria grinzilor scurte și alungite creează contrast. Combinați cu îndrăzneală și inițial firele prea scurte pe partea de sus a vârfului, cu un bang plat, whisky neted și pantofi de ieșire alungit, care se încadrează în jos. Modele similare necesită o corecție frecventă.

Este obișnuit să se aplice diferite metode de calibrare. Tunsorii pot conține niveluri rupte, inegale și simetrice, straturi alungite și laconice. Uneori sunt combinate într-un singur model.

Doar părul gros poate fi tăiat scurt scurt, cu absolvire. În acest caz, pomp excesiv.

Tranziția dintre straturi ar trebui să fie efectuată foarte fără probleme, apoi capul arată curat și atractiv.

Graduate de tunsoare multi-strat, potrivită pentru toate doamnele. Structurile pe mai multe niveluri cu absolviri se concentrează pe individualitatea tânării doamnei. Bang-urile drepte și asimetrice de diferite lungimi dau expresivitatea imaginii.

Sfaturi pentru ouare

Adesea o tunsoare scurtă nu necesită o așezare. Suficient pentru a vă spăla capul adesea și pentru a le procesa cu un balsam adecvat. Modelul multistage facilitează stilul părului. Poți să-ți usuce părul cu un uscător de păr, să-i urci ușor cu mâinile, iar coafura este gata.

Unii preferă să laa părțile părului. Cineva ridică-le la etaj. Alții fac o coadă pe partea de sus. Pentru a da paiul de bufe, fire ridica din rădăcini. Uneori, un aspect neglijent da specific păr. Stivuirea se face prin comprimând bine spălate și uscate părul. Lonjeroane framantare mâini, ușor de ridicare-le cu spumă sau spumă. Apoi, se usucă cu un uscător de păr și fixat cu lac.

Opțiunea nu este exclusă. Unele dishevement a da parului, oversawing câteva fire pe partea de sus.

Uneori, ei fac perimetrul capului. Stilul de afaceri permite luminii pentru adulți. specii stricte da bucle pieptănat pe spate și stropite cu lac.

Există o diagramă de etichetare simplă a unei coafuri lungi

 • sârguință se spală părul+
 • stoarce o ușor spumă sau mourse+
 • urca părul cu degetele și palmele+
 • toroane răsucire alternativ pe perie, uscat+
 • Este permis să se schimbe niște bucle+
 • O indemnizație scurt nu ar trebui să fie atins, iar un bang lung poate fi cu mâinile sau cu fructe deranja inapoi+
 • lac de creare fixă.
Citește mai mult  Decât tonificat galben după clarificare?

Specialiștii recomanda uscarea unui uscător de păr pentru a începe cu benzile inferioare față de testul. Masa principală a părului este fixat pe urcare vopsea, ondularea de mai jos este răsucit cu un interior Periat rotund sau exterior, trimite un jet de aer cald de la un uscător de păr pe ea. Și astfel alternativ stivuite toate firele.

Biguchi vânt în aceeași ordine. Cu ajutorul lor, se obțin bucle mai elastice. rezistență dobandeste Hairstyle. După uscare completă, bigudiurile sunt eliminate. Pentru a da parului puf, este nevoie de grijă perie de masaj pieptănarea. Dacă doriți să obțineți kudreys-primăvară liber, vă păstrați buclele, după cum urmează: scoate cu atenție și ondulat, cu atenție și demontat cu degetele toroane, le agită ușor.

Parul scurt recomandat de stivuire, wreking mari pe fire Curios vopsea. După o uscare temeinică cu un uscător de păr, bigudiuri de par sunt eliminate, buclele sunt germinare, stropite cu lac. Creați un fir de păr puf ajuta la fixarea stilizare. Spuma sau mousse distribuie pe cale naturală, fie uscat cu un prosop de bucle. Periodic prin pulverizare cu apă din pulverizator.

Titularii de mijloace de fixare pentru păr subțire trebuie să fie utilizat cu precauție. Acestea sunt bucle de conducere.

fits Copa strâns la cap, fastul este pierdut. șuvițe subțiri este contraindicată. In cazuri extreme, el va fi admis pentru evenimente solemne, dar nu este necesar să se pieptene. Este necesar să se spele cu atenție părul și să le ocupe cu un balsam, atunci firele pot fi în imposibilitatea de a demite.

păr subțire este ușor accidentat, astfel încât este necesar să eșecul de a utiliza un uscător de păr fierbinte.

Numai la rece sau un jet de aer cald pic. Clesti și bucle atunci când păr subțire de stabilire nu se aplică. Ei au tăiat drepte blând.

Efectul șuvițe umede face cu ajutorul unui gel special. Broaste sunt pieptănat pe spate. sfaturile lor cu o perie rotundă sau un uscător de păr răsuciți afară. Finalizarea procesului de așezare a formării Bangs și fixare lac.

Exemple frumoase

Etapa tunsoare cu straturi pătrate se realizează pe mediu dens sau păr lung. Reducerea partea de jos, se concentrează pe întreaga față. Din aspectul spate foarte frumos. În timpul tranșării straturilor, este important să se mențină linia de echilibru a capului și zona occipitală. Nu ar trebui să fie rotunjite, fie ea face granița curbei în regiunea occipitală.

Organe de asamblare preferă să experiment de la pictura bucle în culori imprevizibile. pachete individuale Colorly pictate da indiferența imagine și extravaganță. Bright roșcată, roșu, culori, violet, albastru verde izolat o doamnă a unei mulțimi. Excelent stratificat de stabilire sub formă de vulpe argintie atrage atenția altora.

Multistratificată tehnologia de tăiere „în cascadă“ Uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: