Tunsorile pe păr pufos

Tunsorile pe păr pufos

păr pufos este considerat pe bună dreptate cel mai neascultători și problematice dintre toate tipurile existente. Din firele de păr cu blană, este dificil de a realiza o strălucire și o specie sănătoase, în mod constant trebuie să caute noi soluții, din cauza a ceea ce multe fete lasa pur si simplu acest proces pe samonek. Dar fără îngrijire adecvată pentru structura poroasa a unei astfel de păr, ele devin rapid subtiri, fragile și similare cu paie. În plus, o astfel de păr este dificil de a alege o tunsoare potrivita. Este vorba de rezolvarea acestei probleme și descrie în acest articol.

Particularități

Fetele cu astfel de bucle mai mult decât alții trebuie să se teamă de frecvente stilizare fierbinte, noblețea prăjire agresivă, vreme umedă, vopsea, entorse chimice și alte modalități familiare femeilor contemporane cu păr.

Pentru a menține o vedere sanatoasa, fire trebuie să-și petreacă multe resurse: Connect restaurarea săptămânală măști, să monitorizeze strict dieta, cumpara legume agenți lăsând fără parabeni. Și după spălarea părului, este necesar să se aplice balsam sau aer condiționat de închidere cântare keratină, deoarece parul pufos are multe pori, în care substanțele negative ușor care se încadrează, de exemplu, polen si praf. În plus, aceasta va ajuta la evitarea bucle nedorite, caracteristice părului poros lumina.

Una dintre soluțiile cheie în domeniul îngrijirii este selectarea tunsori confortabile, sub tipul său de față și lungimea buclele, în care coafura va arata nici o fixare, iar volumul.

Ce se va potrivi?

Proprietarul păr frumos luxuriante de multe ori nu se poate alege în mod corespunzător o tunsoare, astfel încât acestea sunt arata coafura inactiv. Cu toate acestea, astăzi stiliști poate oferi o mulțime de decizii interesante, din care fiecare poate alege versiunea corectă.

Este foarte important ca soluția la bucle crope este bine ponderat și atent, deoarece nu orice tunsoare se va potrivi bucle obraznic. Ar trebui să fie tăiate, astfel încât, în viitor, vă poate sprijini în mod independent de stabilire la domiciliu. Cel mai bun în cazul în care procedura se va organiza folosind foarfece fierbinte – După ei, parul nu mai este. Este relevant pentru păr subțire pufos, mai mult decât celelalte lucruri predispuse la salvare.

Când alegeți o tunsoare, trebuie să navigați nu numai pe structură, ci și pe culoarea părului, forma feței. Cu toate acestea, definirea factorului de nuanțe principale este lungimea dorită.

Pe Long Strand

Tranzițiile de cascadă netedă se vor uita la buclele lungi. Astfel încât să vă puteți ascunde dezavantajul inerent în buclele pufoase și să le dați o luxură și în același timp grosime. Cele mai renumite și la modă tunsoare pentru firele lungi pufoase sunt „lestenka”, „Rapese” și „Aurora”.

Când alegeți „lestenka”, puneți un accent pe încadrarea frontală a firmelor faciale. Si va arata, de asemenea, bine cascadă, în care absolvirea se face în întregul cap. toroane Naughty în același timp, vor fi distribuite cât mai uniform posibil, inaccurability excesivă va intra în nepăsarea de lumină, special creat.

Dacă vă place mai mult „Aurora”, Volumul va fi lăsat numai pe partea superioară a tranziției netede la cascadă de-a lungul capului, lăsând spatele alungită. Această tunsoare, cum ar fi clasica „cascadă”, permite o neglijență ușoară la care acest tip de păr este deja înclinat.

Nu mai puțin frumos va arata „rapsodie”, Extern similar cu tunsurile anterioare. Aceasta tunsoare presupune impunerea unor bucle la celălalt principiu în cascadă și crearea de bucle de aceeași lungime în zona coroanei, care sunt puternic filmați. În același timp, sfaturi de măcinare este practic exclusă. Datorită diferitelor lungimea părului și mobilion fasciculelor dureroase, arata coafura mai curat.

Pe parul de lungime medie

Se recomandă să se facă o „kara“ clasic sau „bob-kara“ pe părul de lungime mijlocie, care nu necesită specifice de zi cu zi de stabilire. Pe buclele la umeri sunt variante asimetrice bune de tunsori și sonde laterale. Cu pozare clasice „Kare” Merită să acordăm atenție creării unui volum rădăcină, astfel încât coafura să părea mai vie.

Rămân rămase „cascadă”, care, dacă se dorește, pot fi completate cu banguri directe sau sfâșiate în funcție de tipul de față.

Vă rugăm să rețineți: Cu cât mai multe curbe de păr, cu atât mai mult trebuie să faceți o tunsoare.

Părul pufos nu implică întotdeauna buclele curbate cu care este și mai dificil de făcut. Combinația dintre pufosul prea scurt și, în același timp, părul excesiv de buclat va trebui să nu-i placă pe toți. Prin urmare, sunteți cel mai potrivit pentru versiunea extinsă a tunsoarelor medii cu conservarea volumului vopselei și a subțierii treptate a firelor la vârfuri. in afara de asta, Fetele cu bucle mici nu se vor potrivi cu tunsoare asimetrice la umeri.

Pentru o lungime scurtă

Cea mai dificilă este o tunsoare pentru părul scurt, deoarece este mai greu pentru el. Dacă încă decideți cu privire la întreținerea zilnică de stivuire a firelor scurte, acordați atenție acestor tunsori ca „Garson”, „Fuete” și „Pixie”.

Clasic „garson” (tunsoarea „sub băiat”) implică un gât complet deschis. În același timp, toate componentele sunt împărțite într-o singură lungime. „Garson” se va potrivi fetelor cu caracteristici pronunțate și mici. Volumul și tipul feminin „Garson” vor da părului pulmonar pufos. Tunsoarea are, de asemenea, o varietate extinsă.

Fuete implică capul terminat. Tunsoarea are un caracter spiralat, adică prelungește la temple, dar părul de pe pictor va fi scurt. Datorită acestui lucru, părul arată cu atenție și necesită mai puțină forță atunci când se așează în comparație cu Garson.

„Pixie” reduce vizual volumul părului. Gâtul și urechile, ca în Garsone, rămân deschise, lungimea se concentrează pe partea de sus, partea din spate a spatelui și în bang. „Pixie” se caracterizează prin neglijență generală. Coafura este mai bine potrivită pentru fete cu caracteristici fine.

Nu faceți tunsori scurte pe bucle cu bucle mici, deoarece este foarte dificil să se prezicăm lungimea estimată în avans. Dacă tot ați decis să experimentați, dar ați venit la salon cu păr îndreptat, lăsați stăpânul despre tendința lor naturală.

Tunsoare scurte pe părul obraznic de blană trebuie să fie ajustate cel puțin o dată la 1,5 luni.

Luați în considerare tipul de față

Cheia în alegerea unei tunsori ar trebui să fie contabilă ca fața ta. Principalele tipuri de fețe sunt următoarele:

  • Rundă+
  • triunghiular+
  • Pătrat+
  • oval.

Să trăim pe fiecare dintre ei.

Proprietarii unei fețe rotunde trebuie să-l prelungească vizual, așa că nu ar trebui să deschideți bucățile laterale de obraz, obrajii, fruntea. Din acest motiv, părul rotund nu ar trebui să fie părul scurt: firele scurte pufoase sunt foarte ușor și nu vor putea reduce vizual lățimea feței. Firele medii sau lungi, care curg pe laturi, dimpotrivă, vor arăta bine. În special se potrivesc cu succes „Lestenka” și „cascadă”, Suplimentat cu fire rupte.

Dacă încă ați decis pe o lungime scurtă, faceți fire asimetrice și Prbor stivuit pe lateral. Fii un pas înaintea naturii și dă-ți părului o negliță cu o cascadă sfâșiată din partea de sus.

Fetele cu triunghiuri atunci când alegeți coafura ar trebui să acorde atenție bărbatului lor. Dacă este prea masiv și lung, este mai bine să creați o tunsoare cu mai multe straturi de lungime medie, cu o mobilie obligatorie a firmelor din față de la Cheekbones la sfaturi. Versiunea optimă este „lestenka”. Proprietarii de păr scurt trebuie să aleagă stivuirea netedă cu fire adiacente bărbiei. O astfel de așezare este bine potrivită pentru o bang lungă, care, dacă se dorește, poate fi făcută oblică.

Cu o față pătrată, dimpotrivă, volumul va fi mai bine să ajute la ascunderea unghiului. toroane laterale Rassded de păr lung, care se încadrează de-a lungul liniei laterale a feței, ajuta la buna colturi ascutite. Precum și o circulară, asimetrie este bine adaptată aici. Cu o tunsoare scurtă, încerca să păstreze în partea de sus în vrac și benzile laterale alungite, care acoperă obrajii.

Decupată breton drepte contraindicata într-o fata patrata.

Fața în formă de oval este cel mai versatil. Singurul lucru care va rămâne de gândire la fata cu o persoană ovală – să respecte regulile de par haircuting. La alegerea coafuri, puteți experimenta în siguranță cu mult timp și breton.

Cu toate acestea, încercați să nu pentru a edita capetele de pe interiorul păr lung, duplicarea ovalitate naturală a feței. În caz contrar, să adere la principiile generale de tunsori pentru păr pufos.

Caracteristici de stabilire

Orice așezare este precedată de o spălare cap, în care este contraindicat apa rigid, solzi de ridicare de păr poros. După spălare, clătiți părul cu apă rece. Fixați rezultatul spumei sau gelului, deoarece părul blană fără ele se trage rapid. Utilizați lenjerie de corp pentru tipul de păr.

Luați buclele obraznice vor ajuta la stabilirea fiecărui fir separat, permițând evitarea zonelor netratate. Este important să evitați stilul agresiv prea frecvent și când utilizați un uscător de păr, un curl și călcat, utilizați întotdeauna protecția împotriva căldurii. În stivele de zi cu zi, evitați părul prea strâns. Urmați starea periei: ar trebui schimbată în mod regulat, deoarece dinții au o proprietate inflamabilă și vor trece buclele. Cel mai bine este să utilizați o combinație de fraudă cu cârpe frecvente.

Sfaturile scurte de tunsoare, de preferință, fixați spray-urile speciale, astfel încât să păstreze un aspect îngrijorat. Pentru fixarea părului lung și mediu, o varietate de panglici sunt buni: spikelets, franceză, asiatic, sub forma unui coș și multe altele. Puteți face un pachet, lăsând o pereche de fire laterale curly. Deci, creați o imagine obișnuită și romantică obișnuită. Parul lung și mijlociu este, de asemenea, de preferință fixat prin stabilire.

Amintiți-vă că coafura cea mai căutată și frumoasă este părul tău sănătos. Atunci când alegeți fondurile și metodele de a pune, nu uitați de el, faceți întotdeauna măști de restaurare în timp și aveți grijă de buclele dvs. de impact negativ. Astfel încât să puteți scăpa de multe probleme și să nu recurgeți mai departe la măsuri radicale atunci când încercați să restaurați frumusețea naturală a părului.

Despre cum să aveți grijă de părul pufos, să privim în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: