Tunsorile pentru un băiat cu o imagine: selecție și sfaturi de stabilire

Tunsorile pentru un băiat cu o imagine: selecție și sfaturi de stabilire

Simplu și, prin urmare, plictisitoare tunsori pentru bărbați mai tineri au fost mult timp s-au grabit în trecut. Astăzi, mulți stiliști angajat activ în crearea de tunsori complet noi si unice pentru copii și adolescenți.

Din anumite cereri de diferite tipuri de desene interfațate de pe capul băieți – Această nouă tendință de modă a devenit un vârf în ultimii ani, deoarece astfel de desene arate luminos, original și elegant. Aceasta tunsoare fara probleme va ajuta pentru a sublinia stilul individual al proprietarului său și va fi unul dintre cele mai bune tipuri de auto-exprimare de sex masculin.

Particularități

Coafuri noi au primit inițial un nume special pentru tunsori de arta. La început, ele diferă radă doar un pic whiskef și ușor alungit părul de pe spate. Dar, în acest proces, procesul de creativitate nu sa oprit, iar maeștrii au început să se agită la templele clienților tot felul de dungi și ornamente atrăgătoare.

Tunsii scurte pentru copii sunt considerate cele mai confortabile în șosete. Faceți o mai diversă aspectul lor simplificat va fi capabil să lucreze un atelier. Ca rezultat, pe cap apare un desen, creat nu atunci când se utilizează vopsea, ci prin ras sau terminând conturul imaginii dorite.

Pentru a începe, este necesar să alegeți o coafură de bază, un pic mai târziu va fi aplicat ca model selectat. Există mai multe tipuri potrivite de astfel de tunsori căutate. Dintre acestea, merită să alegeți cea mai potrivită – box sau jumătate de vulpe, iubită de mulți arici sau Andercat, Pompadour sau Iroquois elegant, poate chiar canadian.

Tunsori neobișnuite pentru băieți cu modele și imagini nu ar trebui să le elibereze disconfort. Cu ei ar trebui să fie cea mai convenabilă pentru a-și face afacerile sau jocul.

În mod ideal, copilul însuși trebuie să aleagă tunsoarea pe care o place – atunci maestrul va lucra mult mai calm.

Partea de sus a abilităților de coafură – modele fanteziste și imagini aplicate la whisky sau chiar pe spate. Modelele în același timp pot fi făcute atât de foarfece speciale, cât și de o mașină de tunsoare convențională. Virtuoso desenul poate fi făcut imediat de două unelte, aici totul va depinde de experiența maestrului pe care îl alegeți.

Când alegeți un set de instrumente, trebuie să acordați atenție unui număr de momente importante.

 • Pentru copii, folosirea foarfecelor poate deveni periculoasă, deoarece copiii la o astfel de vârstă sunt foarte neliniștiți. Ele sunt greu de a păstra într-un singur loc. Neprevăzută de televiziune copilului poate duce la un prejudiciu lui accidentală. Și dacă doriți să taie copilul cu foarfeca, va trebui să-l distragă atenția în mod constant.
 • Nu toate acțiunile sunt efectuate numai de o singură mașină de scris sau doar foarfece. Pentru a crea anumite imagini, uneori trebuie să utilizați 2 instrumente simultan.
 • Pentru a aplica un model, cel mai adesea alegerea clientului se oprește pe partea din spate a capului. Dar, de asemenea, ornamente populare pe temple.
 • La locul de aplicare a imaginii, capacul părului trebuie să fie de cel puțin 6-9 mm.
 • Imaginea vizibilă rămâne mai mult de 10 zile. Pe măsură ce părul crește, va fi necesară o ajustare mică.
Citește mai mult  Afrocotri: ce este cine merge și cum să facă?

Avantaje și dezavantaje

Popularitatea imensă a tunsilor cu imagini este explicată prin avantajele lor grele:

 • Astfel de tunsori vor fi combinate armonios cu stilul obișnuit și sportiv+
 • Vedere atractivă și elegantă+
 • Abilitatea de a ascunde defectele feței sau a formei+
 • Creativitatea transportatorului, chiar dacă este un copil+
 • Nu este nevoie de o așezare constantă+
 • Această rasă va face posibilă crearea unui contrast atrăgător între cele mai scurte și cele lungi.

Semnificative minus o astfel de tunsoare este faptul că În 2 săptămâni, aproape complet dispare, deoarece părul crește. Da, iar durata procedurii de tunsoare în sine, care poate dura cel puțin o oră, câțiva băieți trebuie să facă. De asemenea, de asemenea, nu va fi posibil să așteptați imaginile mele, deci trebuie să vizitați adesea coaforul.

Cum să ridici?

Coafuri cu rușine pe figuri de păr, de obicei, cel mai mult ca adolescenții. Modelele pe părul lor cel mai adesea pot fi văzute pe temple sau cap.

Modelele în același timp, puteți alege cele mai inimaginabile – de la fulgere la deosebit de complexe pentru executarea ornamentelor.

Cele mai întâlnite modele de tunsoare pentru copii:

 • linii paralele pe laturi+
 • web+
 • romi+
 • Stele+
 • O imagine a unui erou de desene animate preferate (sau personaj de benzi desenate, film).

Puteti cere catalogul, care vine la salon. Și, de asemenea, ar trebui să fie luate în considerare sfatul unui maestru experimentat.

Pentru a alege corect până coafura, trebuie să se bazeze nu atât de mult cu privire la tendințele modei, cât de mult este caracterul unui anumit băiat, precum și la vârsta lui. Necesitatea de a lua în considerare anumite criterii.

 • Structura părului. Lucru este că părul prea subțire, de obicei, nu arata in tunsori cu fire alungite – în acest caz, ei vor arata nu foarte curat.
 • Nu face un copil un bang excesiv de lung, cum ar fi anime eroi. Ea va deranja copilul tot timpul, va afecta calitatea de vedere, și în rău.
 • În cazul în care copilul dumneavoastră este implicat activ în sport, atunci cel mai bine este de a alege o tunsoare scurtă pentru el, care nu va necesita mult de ingrijire.
 • Tunsoarea pentru care pe termen lung de stabilire, Este destul de potrivit pentru băieți din grupa de vârstă mai înaintată.
 • Avizul de băiat însuși. Înainte de alegerea finală a tunsoarelor, este necesar să-i arătăm fotografii cu diverse opțiuni și să-i dea ocazia de a-și face propriile, este probabil ca prima alegere conștientă.
 • Fața și forma capului pentru copii. Un profesionist își va spune munca, ceea ce o tunsoare va accentua cel mai profitabil toate aspectele pozitive ale apariției unui mic client.
Citește mai mult  Hair Curlers Mediu Lungime: Alegere și utilizare

Băieții de până la 10 ani pot fi modelate pe părul ei diverse zigzaguri, tăiate dublu și un singur, și adesea aleg cobwebs de la ureche la ureche.

De la 12 ani mai des, alegerea se oprește asupra ovalelor și romburilor, căpușe de cascadă sau figuri triunghiulare cu figuri mai mici de mari decât cele mai mari cifre ale parametrilor.

Adolescenți Ani 14-15 Alegeți desene simplificate sau figuri ale geometriei complexe, opțiuni exclusive. Coafuri pentru adolescenți în acest caz – una dintre cele mai dificile în performanță și.

Cum să ai grijă și să stai?

Pentru a alege corect până băieții de editori, trebuie să respecte anumite condiții:

 • Este mai bine ca firele părului din noua tunsoare să cadă pe ochi și nu au interferat cu afacerile obișnuite+
 • La selectarea trebuie să ia în considerare structura de păr pentru copii, tip facial, alte caracteristici ale aspectului+
 • Alegerea este de a face cu anumite minusuri de un anumit tip de aspect.

Coafura pentru copii, de obicei, nu implică stilul în fiecare zi, deoarece alegeți astfel de opțiuni în care părul din tunsoare în sine ar fi ușor în loc după uscare.

Exemple frumoase

Orice apariție va face un detaliu original luminos. Tipul simbolurilor terminate de pe capul băiatului poate fi absolut creativ – poate fi forme interesante, valuri modeste, ornament obișnuit, stema sau imaginea unui animal iubit.

Benzi

Tunsori elegante pentru băieți cu o bandă largă pe laturi. Benzile pot fi toate posibile – decorate în anumite stiluri, cu diferite latitudini și lungimea realizate la unghiuri diferite. De multe ori ei pot fi chiar interconectate unul cu celălalt, mergând în jos, creând desenul mai complicat. Pentru un tip strict de față, designul tunsoarelor este anulat, când 2 benzi merg de la două laturi ale templelor și coboară din spate pe gât.

Citește mai mult  Spalarea parului Kapous: Descriere, argumente pro și contra, Reguli de utilizare

Tocul cu dungi sunt, de obicei, considerate de rebar și sunt create în doar 10-15 minute. Mulți adolescenți care decid odată să facă acest tip de tunsoare, nu mai refuză niciodată.

Zigzagi

Aceste linii de modă care se rupe la diferite unghiuri sunt foarte solicitate atunci când modelele de moarte pe temple. În același timp, ele sunt anulate atât pentru copii și adolescenți, și chiar și pentru bărbați. Zigzagul de înregistrare nu va dura mult timp și poate fi efectuată cu un stilist cu un trimmer sau un aparat de ras regulat. Zigzag arata grozav pe o tunsoare ușor asimetrică, și este, de asemenea, de multe ori utilizat la crearea unei marje de ajustare cu un model original, pe părțile laterale.

Web

Acest model este realizată de o mașină de tuns cu lama cea mai îngustă. Mulți maeștri folosesc un pieptene special și un aparat de ras de construcții. Printre adolescenți, imagini de tipul de web sau labirint sunt în cerere. Această opțiune este mai des aplicată pe partea din spate. Stilista atrage mai întâi imaginea este necesar, cu un creion special pentru a evalua efectul potențial înainte de procedura de tunsoare. Procedura de lucru pe desen va dura aproximativ 50-60 de minute.

Stea

Baietii opresc de multe ori alegerea lor pe imagini la modă în 2-3 stele. Pentru a tăia steaua cu circuite foarte clar desemnate, comandantul taie mai întâi conturul cu foarfeca, și după ce-l ras o mașină specială pentru o tunsoare.

Imagini elegante în tunsori băiat sunt rapid câștigă popularitate deosebită. Secretul în acest caz este faptul că Acest tip de desene nu se va potrivi numai la orice tip de fata, dar va permite băieților să creeze propriul stil unic.

Despre modul de a face o tunsoare copil scurt, cu un model de „web“, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: