Tunsorile scurte pentru băieți adolescente

Tunsorile scurte pentru băieți adolescente

Nu numai un reprezentant etaj echitabil nu sunt numai doresc să arate atractiv și elegant. Această dorință este, de asemenea, ciudat și oameni de orice vârstă, inclusiv băieți. Hairstyle este o componentă importantă a oricărei imagini, astfel încât este necesar să se apropie alegerea sa. În articol ne vom uita la tunsori scurte populare pentru băieți adolescente.

Valoarea coafuri

Perioada de adolescenta este considerat unul dintre cele mai dificile din fiecare persoană. În acest moment, procesele de formare a unei noi persoane apar. Acesta este motivul pentru care aspectul joacă un rol important. Tendințe Fine inconsecvență și aspect nemulțumire duce la depresie și alte probleme psihologice.

Pentru baieti in adolescenta, stil si imagine este extrem de important, deoarece la această comunicare activă timp cu sexul opus începe.

Coafurii corect selectată care corespunde imaginii și modul vizual are următoarele efecte pozitive:

 • provoacă un sentiment de încredere în sine+
 • atrage atenția de la colegii+
 • oferă posibilitatea de a auto-exprimare.

Regulile de bază ale selecției

O varietate de coafuri de sex masculin nu este aproape inferior la sortimentul de sex feminin. În fiecare sezon pe vârf de popularitate ies imagini noi, care sunt surprinzătoare prin originalitate și expresivitate. Atunci când alegeți o versiune potrivită, stilisti se recomandă să se bazeze nu numai pe caracteristici externe, dar, de asemenea, să ia în considerare caracterul și temperamentul omului tânăr.

În cazul în care adolescentul are un temperament calm, linii moi și valuri ar trebui să prevaleze în coafura. Pentru nervozitate și personalități furtunoase, puteți alege mai multe opțiuni îndrăznețe de stabilire, de exemplu, cu asimetrie și alte. Asigurați-vă că pentru a lua în considerare dorințele persoanei pentru care este selectat coafura. Uneori, părinții permit o greșeală, bazându-se doar pe gustul lor, nu crede cu avizul tânăr.

Și, de asemenea, asigurați-vă că să ia în considerare atunci când aleg coafuri astfel de detalii:

 • grosime și păr lungime+
 • Forme ale feței și capului+
 • vârstă+
 • Tendințe de modă+
 • stil vestimentar+
 • Complexitatea și necesitatea pozare.

Caracteristici de execuție

Un alt aspect important care trebuie să se acorde atenție, acestea sunt subtilitate. Procesul de realizare, fiecare tunsoare diferă unul de altul, dar încă anumite momente nu pot fi ignorate.

 1. Bang. Cu o frunte mică și îngustă din acest element este mai bine să refuze. Și care se încadrează fire va arata minunat dacă aveți o frunte înaltă.
 2. Whisky. Forma lor depinde direct de pomeților, mai precis, silueta lor. Titularii de persoane alungite nu vor merge păr lung în domeniul temple. Dacă tânărul este păsărică, este imposibil să radeți whisky-ul.
Citește mai mult  Nuanță de păr galben

Caracteristicile coafurilor moderne

În ciuda faptului că fiecare tunsoare are caracteristici individuale externe și arată diferit pe modele, Imagini moderne Uniți tendințele actuale.

 • În acest sezon alege coafuri multi-nivel. La crearea expertului, acesta este întocmit fire de lungimi diferite. Având în vedere această caracteristică, multe coafuri retro transformate.
 • În asimetria modei. Ea dă imaginea determinării. O astfel de caracteristică o poate referi la întreaga coafura sau o componentă separată. De exemplu, la breton sau temple.
 • Aproape toate moderne sunt coafura cu breton. Excepția se întâmplă numai atunci când nu este adecvată datorită particularităților apariției.
 • Dacă aveți nevoie pentru a stabili o coafura, trebuie să utilizați cel puțin un uscător de păr. În caz contrar, frumusețea unei noi imagini nu se va transforma în toată forța.

Tunsori pentru băieți 10-14 ani

„Jumătatea”

Cunoscut pentru majoritatea dintre noi Tunsoare din nou relevantă. Acest stil este potrivit pentru baieti activi care sunt implicați în sport și preferă să-și petreacă timp pentru alte clase de sex masculin. În cazul în care coafura este efectuat corect, va fi minunat să se uite atât cu stilul clasic și sport de îmbrăcăminte.

păr liber original în domeniul temple și coloana vertebrală va da aparența de curaj și unele îndrăzneală. Aceasta coafura este recomandat pentru baieti cu părul luxuriante și gros. formă a feței poate fi pătrată sau rotundă.

Dacă alegeți opțiunea fără breton, va fi posibil să se blocheze cu atenție o astfel de lipsă de aspect ca ochii adânc plantată.

„Gavrosh”

Dacă doriți să alegeți o tunsoare pentru un adolescent, distins prin neliniște sa, atunci această opțiune este cea mai potrivită. Perfect de vârstă – de la 12 ani. Caracteristica imaginii este în originalitate. Indiferent de forma feței, precum și urechiușele de păr texturile, „Gavrosh“ va fi potrivit pentru toată lumea. Pentru tineri, este de dorit să rămână pe design asimetric.

Citește mai mult  Uscătoare de păr Remington: Caracteristici și modele

Hairstyle face posibil de a experimenta cu modul. bucle lungi în zona coroanei pot fi stivuite în orice mod, schimbarea aspectului.

„Cezar”

Coafura cu un nume puternic si increzator este remarcabil potrivit pentru personalitățile care au aceleași personaje. Principalele caracteristici ale stilului tunsoare scurtă – breton netede si linii clare. Avantajul principal este Hairstyles constă în faptul că tânărul, atunci nu va trebui să-și petreacă timpul de stabilire. Dintre minusuri – nevoia de corecție constantă, ceea ce presupune vizita frecvent la salonul de înfrumusețare sau frizer.

Scurt păr – soluție practică și elegantă. Aspectul elegant combinat cu comoditatea în procesul de șosete.

„Arici”

Aspectul acestei coafuri sugerează că adolescentul are un caracter dinamic și chiar un răzvrătit. Au existat acele vremuri în care popularitatea acestei tunsori a căzut, acum acest stil este relevant din nou și în cerere. Pentru a dezvălui pe deplin tunsoarea, trebuie să stați în mod constant și să fixați părul cu ajutorul gelurilor și lacurilor.

Pentru premisele școlii și alte astfel de instituții, firele pot fi făcute într-o formă curată și galantă. Datorită mai multor opțiuni de stabilire, puteți implementa o varietate de imagini.

„Canadian”

O astfel de coafură este considerată clasică pentru băieți în vârstă de 13-14 ani. Pe teritoriul țărilor CSI, relevanța acestei tunsoare a început să crească activ în acest sezon. În zona coroanei, părul este tăiat la lungime medie. Împreună cu bangurile sunt așezate înapoi. Firele duc la capă.

Bang deseori a pus partea la oricare dintre părți. Astăzi, o astfel de tunsori adoratori nu numai adolescenți, ci și băieți mai în vârstă.

Imagini pentru baieti 15-18 ani

„Platformă”

Acest stil la un nivel înalt va aprecia creativ, originalitatea și fanii extravaganța. Cea mai potrivită a imaginii pentru coafuri este considerat de 16 și de mai sus. Acesta este redactat după cum urmează:

 1. Suvite în zona coroanei sunt elaborate de standardul.
 2. Parul de pe partea din spate a capului și temple va fi agitat la maxim, din cauza căreia se dovedește o tranziție curat și moale între nivelurile de coafuri.
 3. par de lungime medie ar trebui să fie înregistrate folosind mijloace speciale în zona macushkin.

Aceasta este tunsoarea perfecta pentru tipi care au o formă alungită cu fața sau rotundă.

Ridicat și strâmt

Printre stilurile de design clasic, această tunsoare ocupă o poziție de conducere. Moda a venit la noi din SUA. Deci, ei înșiși teachy decorat soldați puscasilor. Până în prezent, această imagine personifică masculinitatea, rigiditatea și încrederea.

Citește mai mult  Kanekalon Wigs: Caracteristici, Alegerea și îngrijirea

În ciuda aspectului, Tunsoare baieti extrem de potrivite cu caracteristici moi și îngrijite. Cu îndrăzneală puteți alege suporturile unei forme alungite, dreptunghiulare sau diamante.

„Britanic”

Tendințele de modă în ultimele decenii sunt returnate, în legătură cu care coafura retro „britanică” este din nou la modă. Acest stil va decora nu doar un adolescent, dar, de asemenea, un bărbat în vârstă tânără. Conform semnelor externe, imaginea este foarte asemănătoare cu tunsoarea „Anderkat”.

O diferență semnificativă constă în faptul că, în acest caz, firele pot fi fixate la discreția sa: Înapoi, pe oricare dintre laturi sau haotice.

„Andercat”

Puteți declara în siguranță că această coafură este o variație a imaginii de mai sus. Parul de pe partea din spate a capului și temple vor fi acoperite cât mai mult posibil. În același timp, breton trage în sus de lungime medie, ușor implementarea toroane spre dreapta sau spre stânga.

Aceasta este o coafura potrivita pentru păr gros și ascultător. Forme de față: cerc, dreptunghi. Pentru o față alungită, tunsoarea se va potrivi, de asemenea.

„Box”

Anterior, această tunsoare a fost ales numai bărbați adulți. În prezent, stilistii cu încredere declară că „box“ este potrivit pentru tinerii băieți. În cazul în care adolescent conduce un stil de viață activ, are un caracter puternic și încrezător, un astfel de stil este doar pentru el.

Coafura „semi-vulpe“ se realizează în același mod ca și opțiunea de mai sus. Singurele se află diferența de lungime. Lungimea părului la proiectarea acestei coafura variază de la 1 la 4 milimetri.

„Fasole”

    Avantajul „Bob“ tunsoarea in fata altor imagini celebre este universalitate. Tunsoarea potrivite pentru băieți a căror vârstă EZITĂ de la 10 la 16 ani. Stilistii sărbători că acesta este unul dintre tipurile de Kare, care este transformată într-o imagine separată și independentă.

    În timpul proiectării, toroanele sunt agravate de o mai multe niveluri și metoda panglică. Deci, trata parul peste cap. În acest caz, lungimea poate fi diferit – aceasta depinde de preferințele personale ale tipului.

    Forma feței nu contează prea mult, așa cum se potriveste aproape orice. Același lucru se aplică textura părului.

    Adolescenții maestru de clasă Uită-te în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: