vopsele pentru păr roz: tipuri și finețe de colorare

vopsele pentru păr roz: tipuri și finețe de colorare

Cu ajutorul vopselelor moderne pentru păr dintr-o varietate de producători, puteți obține complet orice umbră. În ceea ce privește vopselele roz, ele au devenit la modă în 70 de ani, dar cele mai populare au început să se bucure în ultimii ani. vopsea de păr roz este ales de reprezentanții sexului frumos de diferite vârste, deoarece cu ajutorul acestei umbră, nu poți decât să accentueze individualitatea, dar, de asemenea, în schimbarea imaginii rădăcină. În acest articol, să facem cunoștință mai detaliat cu caracteristicile de culoare suculent „Barbie“, vom afla principalele soiuri de vopsele și brand pe care ar trebui să acorde atenție.

Particularități

Înainte de a vă întoarce dramatic propriul păr de păr în zmeură sau piersic, Vă recomandăm să vă familiarizați cu caracteristicile de vopsele roz pentru păr, precum și plusuri și minusuri lor.

 • În mod avantajos coloranți roz și șampoane de umbră din această culoare alegeți fete. Mulți psihologi asociază acest lucru cu faptul că femeile tinere subconștient doresc să fie similare cu legendarul păpușă Barbie. Culoarea roz este foarte populară cu reprezentanții diferitelor subculturi, în special cu culoarea părului de culoare roz sau punk, emo, fanii animei genului și altele.
 • Culoarea roz evidențiază proprietarul din mulțime, care este un mare plus. Dar dacă vă deplasați la coafura și nuanțele luminoase, cu siguranță va fi un mare minus.
 • Când alegeți o umbră este foarte importantă pentru a ține seama de masa nuanțelor, inclusiv culoarea și ochiul pielii. De exemplu, doamnelor cu piele liberă și proprietarii de porțelan nuanță a pielii, cel mai bine să acorde o atenție la nuanțele de roz. Nuantele purpurii roz și culoarea perla roz roz.
 • De regulă, este imposibil să se obțină o culoare roz pură pe părul ei fără clarificarea lor preliminară. Faptul este că, dacă rămânem cu părul întunecat roz, puteți obține doar o strălucire ușoară, dar în nici un fel curat. Și acesta este un minus semnificativ, pentru că nu toată lumea vrea să ușureze părul. În plus, o astfel de umbră pe părul întunecat se va spăla rapid.
 • Trebuie amintit că culoarea roz nu poate fi purtată atât timp cât orice întuneric sau roșcată. De fapt, culoarea roz este doar un ton temporar pe păr, care trebuie să fie actualizat în mod regulat și tinut în cabină și acest lucru, desigur, necesită anumite și în același timp. Pigmentul colorat este spălat din păr cu fiecare utilizare ulterioară a șamponului și spălarea capului, ceea ce înseamnă că în fiecare zi culoarea va fi dumpată, dacă nu este utilizată pentru a revigora produsele speciale de plecare de la linii pentru părul vopsit și tonifiat.
 • Alegerea o nuanță neobișnuită pentru colorarea capele, este recomandabil să se găsească un profesionist Mast-colorist, care nu numai că va efectua o colorare de înaltă calitate, dar va recomanda nuanțarea șampoane pentru a menține culoarea la domiciliu.

Astăzi, nu va lucra pentru a face colorarea în cabină sau la domiciliu. În plus față de coloranți profesionale cu nuanțe de roz, multe firme producătoare de produse de pe piață în masă sunt oferite de acest tip de produse, care sunt vândute în mod liber pe contoare supermarket.

Cu toate acestea, merită să înțelegem acest lucru Compozițiile colorante profesionale sunt foarte diferite de cele care pot fi achiziționate de acces liber.

Fondurile profesionale nu numai tonifiat cu atenție părul în culoarea dreapta, dar, de asemenea, țineți pe buclele pentru o lungă perioadă de timp lungă, în timp ce compuși de colorare convenționali cu subtock poate dăuna părului datorită prezenței componentelor agresive în ele. Desigur, aici alegerea rămâne pentru client.

Vizualizări

  Astăzi puteți achiziționa o varietate de vopsele de păr. vopsea roz poate fi următorul.

  • Profesional. Acesta poate fi achiziționat doar în magazine si saloane de frumusete profesionale, o astfel de vopsea este, practic, nu au fost vândute în acces liber. Este scump, dar calitatea justifică această nuanță. Se prepară cu proporțiile speciale. Cu ajutorul vopselelor profesionale, puteți obține cel mai curat tonul de la prima sesiune de colorare. De asemenea, astfel de vopsele vopsea perfect gri și să nu rănească păr. vopsele profesionale rezistente la nuanța dorită pot fi găsite la următoarele mărci: Redken, L’Oreal Professional, Schwarzkopf Professional, Wella Professional, Londa Professional și Keune.

  • Convențional (gospodărie). vandut peste tot. Ușor de preparare fără a lua în considerare orice proporții. Adaptat pentru uz casnic. Vopselele convenționale, care pot fi ușor pregătite în mod independent, pot fi găsite la branduri: L’Oréal Paris (nuanță de căpșuni cu cremă, precum și roz de la linia spălată colorista), senzație de culori Garnier (umbră pastel), estel (scandinavian și blond polar cu cip roz).

  Achiziționați compoziții de colorat roz, cu un efect pe termen lung poate fi în următoarele mărci:

  • Crazy Culoare (Nuanțe roz: suflare blândă și lână de zahăr)+

  • Bouticle Expert Color (Tint Crystal roz roz), această vopsea de la marca italiană este o vopsea permanentă de cremă pentru păr cu amoniac scăzut+

  • panică Manic. În umbra pastelului roz. vopsea permanentă Complet non-ammmonic, păr nu rănit, suculent și umbră bogat rămâne suficient de mult timp, mai ales în cazul în care se efectuează colorarea părului pe pre-clarificate.

  Desigur, acest lucru nu este întreaga gamă de culori care pot fi achiziționate de pe piața internă. Recent, multe branduri au început să producă vopsele de exact o astfel de umbră, deoarece este considerat foarte popular. Prin urmare, este posibil să se găsească această nuanță în aproape orice brand care este angajată în producția de produse pentru colorarea chapelurs.

  Cine vine?

  culoarea parului roz este potrivit pentru aproape toate reprezentantele sexului frumos, indiferent de păr și vârsta de lungime. Singura regula pentru colorarea cu succes și obținerea de nuanța dorită – culoarea părului deschis sau maro deschis. Diferite nuanțe de roz la fel pot fi suplimentate cu bob scurt, pătrat sau bucle lungi bizare.

  Nu este recomandat să picteze și colorat parul cu fete foarte tinere în vârstă de până la 16-17 de ani, pentru că se crede că înainte de această vârstă, ceapa parul de pe cap, nu s-au format pe deplin și în cazul în care acestea au fost răniți la cap de vopsea, apoi în părul viitor slăbit și va fi mai sensibile la toți factorii negativi din exterior.

  Recent, umbra roz este foarte popular cu doamnele care au un element de fixare sau Ombre pe păr. Ele sunt pictate doar partea de lumină în umbră roz. Efectul este foarte original,. Gentle vopsea roz roz sau lumina poate adăuga perfect o blondă cald și luminos roz – rece. Cu toate acestea, luminozitatea culorii trebuie să fie curat, dar nimeni nu a anulat experimente, mai ales în cazul în care doamna este luminos. Foarte des, experții combina mai multe nuante de roz, creând revarsarile de lux și se întinde de culoare.

  Cum de a alege o nuanta potrivita?

  O nuanta potrivita de roz ar trebui să fie ales în mod exclusiv din propriile preferințe pentru această culoare, precum și luând în considerare sfatul unui specialist care poate sugera ce nuanță păstrează pe părul mai lung. De exemplu, proprietarii de păr lung și de fixare ușoară sunt recomandate următoarele nuanțe:

  • Pickle-roz+
  • Smokato-roz+
  • roz pal.

  Pearl-roz umbra sau este, de asemenea, numit „perle roz“ doamnelor perfect potrivite cu parul blond culoare rece sau platină. Umbra roz roz va fi un proprietar real evident al pieilor de porțelan de lumină, o astfel de culoare în cea mai bună formă va evidenția viziunea aristocratică a fetei.

  „Ash-roz” sau „pastel-roz” nu este perfectă pentru agenții de încredere care nu se tem să experimenteze cu imagini de păpuși. Nuanță cu numele neobișnuit „Rose Gold” combină nu numai roz, ci și bej. O astfel de culoare arata perfect pe caldura, si pe o blonda la rece, precum și pe maro și fetele cu Ombre.

  Cu ajutorul unei umbra blând „Pink Lupă“, puteți aloca doar câteva fire. Efectul se va dovedi a fi uimitoare. Pe părul blond, puteți face formarea neobișnuită cu alternante blând și contrastante nuanțe roz, de exemplu, „Fuchsia“, Flamingo și „roz pal“. Shades „Pink tree“ și „Rose-Red“ fete perfect potrivite cu pielea bronzata strălucitor.

  Mai ales câștigătoare privire la părul lung, ușor răsucite. Aceste nuanțe sunt cele mai bune pentru a purta cu stil frumos sau impletituri.

  Cum de a picta?

   În funcție de care a fost ales de vopsea, aceasta va depinde de modul de a găti și să o aplice. Fie că este profesionist sau obișnuită în caseta, întotdeauna urmează:

   • Citiți cu atenție instrucțiunile+
   • face un test pentru alergii.

   Și numai după executarea acestor două articole, puteți începe să amestecați toate ingredientele și să colorați pe Chpelurs. Vopsiți-vă părul la domiciliu este ușor, principalul lucru este să luați în considerare mai multe momente și să rămâneți la instrucțiunile pas cu pas.

   • Este nedorită să pictați părul nou spălat, totuși, trebuie să fie bine scracked de-a lungul întregii lungimi. Dacă părul este gros, ele sunt cel mai bine împărțite în mai multe zone și consolidați că nu intervin.
   • Munca ar trebui să lucreze lângă oglindă, de preferință mare pentru a fi o imagine de ansamblu bună.
   • Înainte de a continua cu colorarea, trebuie să faceți vopsea în mod corespunzător. Dacă este obișnuit și achiziționat într-un magazin simplu, aici trebuie doar să amestecați toate ingredientele în ordinea specificată în instrucțiuni. Trebuie să se întâmple o masă omogenă. Vorbind despre culorile roz, în multe timbre este necesar să se aștepte culoarea să se manifeste, și, prin urmare, compoziția de colorare ar trebui să stea un pic în container. De obicei, nu mai mult de 10-15 minute, și numai atunci acesta poate fi aplicat la bucle. Momentul este întotdeauna indicat în instrucțiunile. Nu poate fi ignorat, deoarece culoarea direct pe par să nu apară.
   • Înainte de a aplica vopsea pe parul este foarte important pentru a acoperi gat si umeri, cu o pelerină specială. Nu uita despre cerințele de siguranță de bază – să lucreze exclusiv în mănuși.
   • Pentru accidental nu vopsea frunte sau urechi, puteți aplica un pic de o cremă sau un îndrăzneț copii obișnuiți, care nu ajunge la linia de creștere a părului. Această metodă nu va da vopseaua sa penetreze straturile superioare ale pielii, instrumentul va fi mult mai ușor să se spele off.
   • vopsea de par de-a lungul întreaga lungime este cel mai bun pentru a începe din zona occipitală, se deplasează treptat la temporal. La finalizare, părul nu acoperă neapărat ceva, este cel mai bine să le reparați cu ajutorul clemei și să așteptați timpul necesar.
   • După o anumită perioadă de timp, vopseaua trebuie răcită pentru clătirea din părul până când este curățat cu apă ușoară. Se clătește părul cu șampon și balsam pentru bucle vopsite, uscate.

   Indiferent de vopsea pentru umbra roz de păr a fost aleasă, umbra dorită poate fi obținută numai dacă culoarea părului original (sursă) este ușoară. În caz contrar, nuanta roz nu poate fi așteptat, pe parul inchis la culoare nu apare.

   Recomandări pentru îngrijire

    Dacă a fost efectuată pictura în culoarea roz bună vopsea profesională, Că și pentru a avea grijă de poală pentru menținerea culorii va trebui să fie adecvată.

    • Pentru spălarea părului, este mai bine să utilizați un șampon special și aer condiționat (balsam) pentru părul vopsit. Cel mai bine este să achiziționați opțiuni de la brandurile profesionale.
    • Pentru a salva culoarea, un șampon eșantion corespunzător poate fi selectat sau chiar și o mască de probă, cu un efect de a pleca.
    • Foarte parul uscat si fragil, se recomandă cât mai des posibil pentru a alimenta componente utile. O dată pe săptămână puteți face o mască hrănitoare și restaurarea pentru păr vopsit, precum și sfaturi pentru păr cu întindă uleiuri, cum ar fi nuca de cocos.

    Cu toate acestea, nu este necesar să se implice în măști de păr cu scorțișoară, miere și ulei de măsline, pentru că toate aceste ingrediente se spală pigment de colorare și, sărăcească astfel masca o, vă puteți spăla complet de pe culoarea.

    Despre cum să picteze parul intr-o culoare roz pastel, uite în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: