Vopsirea părului Opțiuni Blond

Vopsirea părului Opțiuni Blond

Dacă doriți buclele să se joace cu vopsele proaspete, a dezvăluit adâncimea și saturația nuanțe cât mai mult posibil și un aspect feminin, atunci cea mai buna alegere va fi colorat. Mai ales spectaculoase arată pe păr de lumină.

Particularități

Colorat este o tehnica speciala de colorare toroane cu câteva nuanțe (de obicei 3-15). Aceasta este diferența dintre colorarea de topire, care folosește maximum două tonuri.

Colorare poate fi realizată pe nativ și vopsit părul, subțire și dens, gros și rare – În orice caz, coafura dobândește volum și pompă suplimentară, și, de asemenea începe să strălucească revarsarile de culoare moale. Stilistii rețineți că Cel mai bun aspect colorat pe blondele, precum și proprietarii de păr blond deschis. Apropo, dacă vă alternative diferite tipuri de stabilire, puteți pune transmite diferite nuanțe în prim-plan – astfel încât fata se pot uita într-un mod nou de fiecare dată, dar în mod constant în stare proaspătă și atractiv.

Tehnica de colorare este că buclele individuale sunt pictate în ordine haotică, neuniform și asimetric.

Pentru a crea cel mai natural aspect, un stilist experimentat caută cea mai netedă tranziție a unui ton la altul, în timp ce în apropierea rădăcinilor firelor sunt pictate în culori mai întunecate și pe sfaturi – în luminos.

Vizualizări

Până în prezent, nu există mai puțin de o duzină de modalități de a colora părul, astfel încât fiecare femeie poate alege cea care se va potrivi stilului său, copacul de culori și caracteristici coafuri. Următoarele tehnici sunt cele mai solicitate.

 • Orizontală. Această colorare se numește și transversală. În acest caz, buclele sunt pictate paralel cu direcția de creștere a acestora. De obicei, parul este impartit vizual din rădăcini până la mijlocul – se aplică culoarea una aici, de regulă, un pic mai inchisa, iar vârfurile sunt tonifiat într-un alt. Rezultatul unei astfel de cereri de vopsea este efectul unui fir de păr ușor abandonat, care a fost considerată una dintre tendințele de top pentru mai multe sezoane.
 • Parțial (zonal). Colorat implică alocarea unor zonă separată de cupru și colorația în continuare a acesteia. Cel mai adesea vopsea breton sau zone temporale. Astfel, este posibil pentru a netezi fețele și să sublinieze coafura geometrie.

 • Longitudinal (vertical). În această performanță, fire separate, sunt vopsite, fiecare într-o altă culoare aleasă de stilist. Astăzi, blondele dau preferință italiene, California și venețiană decorare, Armură și Tech Ballwear.

 • Stencil. Cea mai populară și creativă de colorare, este potrivită pentru femei decisive și îndrăznețe care nu se tem să atragă atenția celorlalți. În acest caz, vrăjitorul aplică un șablon, cu ajutorul căruia distribuie ușor pe suprafața părului pastă și își creează ornamentele originale – frunze, modele, valuri, precum și pete și alte desene. Trebuie remarcat faptul că o astfel de colorare nu este potrivită pentru toate – poate fi efectuată numai pe bucle perfect netede și netede.

 • Deplin. Aceasta implică pictarea întregului șoc de către nuanța principală și a crea accente spectaculoase prin alte culori peste cap. Ca rezultat, efectul elegant și expresiv al contrastelor.

 • „Sare si piper” – Aceasta este o tehnică foarte spectaculoasă, dar se potrivește numai proprietarilor de bucluri blonde și de cenușă, precum și femeilor din Saddow. În același timp, fire individuale dau un platină, perle sau oțel umbra, iar pentru colorarea devine și mai spectaculos, vârfurile sunt în plus tonifiat în nuanțe de o culoare mai închisă.

Avantaje și dezavantaje

Majoritatea prefera blondele o astfel de metodă de colorare strict ca colorare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece metoda are o mulțime de avantaje în comparație cu pictura în una sau două tonuri.

 • Tehnica se referă la cel mai blând, din moment ce doar o parte a parului este expus la vopsea agresive, în timp ce zona de hohote nu afectează.
 • Este mult mai rapid și mai ușor decât toate celelalte opțiuni de colorare.
 • Se pare armonios pe fire de orice lungime și structură, potrivite pentru bucle naturale și vopsite, dacă aveți semințe, maschează-l.
 • Elaborează depășirilor moi pe părul ei, astfel încât buclele să dobândească puf suplimentare. Dacă părul este colorat în culori, aproape de natural, atunci culoarea este obținută mai adânc și saturată și dacă buclele sunt vopsite în tonuri de contrast, atunci vă puteți schimba imaginea în contrastant.
 • Reîntâlnește vizual fața, trage ovale, distrage atenția de la schimbările legate de vârstă.
 • Nu necesită o corecție frecventă – deoarece diferența dintre rudele dintre rude și firele vopsite nu este aproape vizibilă, puteți vizita stilistul nu mai mult de 3-4 ori pe an.
 • În cazul în care experimentul se dovedește a fi nereușită, există întotdeauna posibilitatea de a picta părul în alte nuanțe.

În ciuda unui astfel de număr mare de avantaje, colorarea are dezavantaje evidente:

 • Complexitatea auto-împlinită la domiciliu+
 • Probabilitatea de erori în selectarea unei umbre – în acest caz, rezultatul va arăta nesupravegheat și va da o viziune neclară
 • Dacă oxidatorul a fost prezentat incorect atunci când conduceți procedura, atunci o nuanță galbenă este adesea obținută atunci când luminează buclele.

Selecția Chonda

Când comportamentul părului luminos de colorat este foarte important pentru a alege umbra optimă. Aici trebuie să ia în considerare multe dintre cele mai diferite factori – vârsta doamnelor, tonul de păr nativ, pielea și ochii, caracteristici de tunsoare și de efectul dorit.

Pentru cele mai tinere fete, orice nuante sunt potrivite – atât de aproape de culoarea lor nativ și creativ, dar pentru femeile în vârstă preferinței trebuie să se acorde o adevărată calm.

Tonuri de culoare albă, cenușă, platină și perle sunt potrivite pentru femeile cu piele palidă și ochi blond, dacă părul este colorat în nuanțe întunecate, atunci aici este o culoare neagră. În același timp, pictura poate fi efectuată atât cu designul contrastelor ascuțite, cât și cu suprafețe netede.

Pentru titularii de piele și întuneric ochii negri sunt nuanțe calde – auriu, miere, grâu sau coniac, de asemenea, arata bine de caramel, negru si ciocolata.

Cele mai multe personalități extraordinare sau reprezentanții orice subcultură ar trebui să acorde o atenție la astfel de nuanțe, cum ar fi galben, roz, căpșuni, visiniu, mov, albastru, verde și roșcată.

Colorarea la domiciliu

În cele mai multe cazuri, colorarea părului lung și scurt, se efectuează în saloane de frumusețe, dar cele mai simple tehnici sunt destul de realiste pentru a face propriile lor la domiciliu.

Etapizate toate manipulările sunt efectuate după cum urmează.

 • Într-un vas de sticlă sau porțelan, vopsele sunt divorțați, în timp ce este necesar pentru fiecare Kole – un recipient separat.
 • Pielea aproape de linia de creștere a părului este acoperit cu crema de grăsime pentru a-l proteja de colorare.
 • Parul este împărțit în 4 zone – două temporale, occipitale, precum și pe partea de sus a crestei. Pentru comoditate maximă, fiecare fixă ​​cu cleme speciale.
 • Firele selectate pentru colorare, separați pieptenele cu un separator îngust, fie tricotatul, sunt așezate pe o bucată de folie și se aplică o pastă, după care folia este îndoită de-a lungul marginilor și în jumătate, astfel încât emulsia de colorare nu curgere.
 • Peria este spălată temeinic, după care cea de-a doua nuanță este aplicată părului și se repetă cu toate culorile. Lăsați-l timp de 25-30 de minute, atunci capul este bine spălat cu șampon și tratat cu aer condiționat.

Citiți mai multe despre cum să faceți colorarea părului, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: