Caracteristici ale cosmetice Bobbi Brown

Caracteristici ale cosmetice Bobbi Brown

Produsele cosmetice de marca Bobbi Brown are o mare popularitate, cu milioane de make-up artisti din mai multe țări ale lumii timp de aproximativ 30 de ani. Producția a început cu rujele, astăzi pe contoarele pe care le puteți găsi mai multe agenți decorativi și părăsiți pentru a crea cel mai rezistent și de înaltă calitate machiaj.

Produsele cosmetice ale mărcii americane sunt relevante printre mulți iubiți și profesioniști, deoarece Calitatea corespunde integral prețului. Ceea ce a început povestea mărcii, care la fondat, precum și ce sortiment de produse cosmetice „Bobby Brown” este mulțumit astăzi, vom spune în acest articol.

Istoricul brandului

Fondatorul brandului este artistul make-up și machiaj Bobby Brown, numit compania sa cosmetică în onoarea lui însuși. Bobby Brown este nu numai un artist de machiaj de primă clasă, un antreprenor si fondatorul brandului sale cosmetice, ea este, de asemenea, autorul mai multor cărți despre cosmetice.

Este cunoscut faptul că Bobby Brown Unul dintre primii artisti de machiaj a introdus un machiaj Makija, atunci când luminoase și nuanțe țipând au fost în totalitate pe copertile revistelor.

După un astfel de debut de succes cu un Make nud, Bobby a decis să creeze propria sa colecție de buze în nuanțe de maro, de la care a început lansarea propriului ei brand-. Pe drum, ea a realizat, de asemenea, lecții de machiaj, tot mai mult, în plus față de industria de modă, care studiază particularitățile frumuseții feminine.

După ceva timp, brandul a lansat o linie de creme tonale unice, cu un pigment galben, special, care îmbină perfect cu pielea. A devenit un progres, deoarece ambele primele rujuri și creme tonale dispersa de pe rafturile magazinelor, cum ar fi pâinea caldă. Un pic mai târziu, gama de produse cosmetice decorative a început să se extindă, iar producția sa a crescut de mai multe ori.

Succesul mărcii în multe privințe depinde de asta Bobby Brown a început să introducă minimalismul în machiajul femeilor, care la acel moment a fost străin la mulți, pentru că toată lumea a ales umbre strălucitoare și ruj. Bobby Brown a făcut un fel de descoperire în zona modernă, cu mult înainte de modă pe Meikaps nud, ea a anunțat existența unei frumusețe naturale cu utilizarea minimă a produselor cosmetice.

Artistul de machiaj a dorit ca fața unei femei la orice vârstă părea strălucitoare și sănătoasă, și nu a pictat. De atunci, marca primește aprobarea de la milioane de artiști de machiaj profesionist care lucrează cu modele, actrițe și multe alte Colebriti.

Proprietățile cosmeticelor

În sortimentul cosmeticelor puteți găsi o varietate de scule de plecare și decorative pentru piele de orice tip și culoare. Brandul are grija de extinderea gamei sale, pentru că el vrea ca fiecare reprezentant al sexului fin pentru a găsi în ea ceea ce va fi potrivit pentru caracteristicile sale faciale. În regulile prezentate mijloace de piele cu cele mai multe caracteristici și dezavantaje diferite.

Citește mai mult  Cosmetice seturi: Ce se întâmplă și ce este inclus?

produsele cosmetice Bobbi Brown sunt fabricate folosind componente bine în condiții de siguranță, și, prin urmare, nu produce nici reacții alergice, erupții cutanate și alte probleme posibile ale pielii.

Tonere de la liniile de brand sunt adaptate în mod ideal pentru orice piele, nu provoacă disconfort în timpul aplicării lor și pe tot parcursul zilei. În sortimentul puteți găsi o mulțime de mijloace pentru pielea sensibilă, precum și instrumente pentru umidificarea pielii si buzelor. Balti si fard de obraz au o compoziție unică, care nu permite pielii să se usuce chiar și atunci când temperatura scade. Towa nu pierde gene și, în același timp, ele pot ține toată ziua.

Make-up artist Bobby Brown a vrut sa creeze cosmetice, care pune accentul nu numai în mod eficient frumusețea naturală, dar va fi complet sigur. De asemenea, merită remarcat faptul că cosmetice de acest brand nu are nici mirosuri chimice, acestea nu sunt prea uscate și nu excesiv de grăsime, care vă permite să le folosească cu tot confortul chiar de zi cu zi, și nu doar pentru evenimente importante.

Gamă

Astăzi, în sortimentul brandului puteți găsi fonduri pentru aplicații de zi cu zi, precum și pentru uz profesional. Acestea diferă în compoziție și rezistență. Apoi, ia în considerare cele mai interesante și relevante pentru a face machiaj instrumente.

Pentru fata in sortimentatia pot fi găsite:

 • Creme tonic+
 • Corectori și primeri+
 • Bălți compact și sfărâmicios.

O gamă largă de buze pot să placă:

 • rujuri (lichid, lucioasă și mată)+
 • luciu pentru buze+
 • creioane, balsamas și nuanțe.

Pentru ochi, ofertele de brand:

 • Umbra de mare granulație+
 • Furtună, creioane, garnituri+
 • Towa.

  Pentru obraji de machiaj disponibil:

  • Blush+
  • Bronzatori+
  • Repere.

   În fiecare an, marca va plăcea eliberarea de machiaj exclusiv. De asemenea, în sortiment sunt perii, seturi și alte instrumente pentru crearea de machiaj de înaltă calitate fără a pleca acasă.

   Luați în considerare unele fonduri în detaliu.

   O fundație de piele tonă fără greutate cu protecție SPF 15 perfect potrivită pentru vară. Are o formulă impermeabilă fără conținut de ulei. Cu acest ton, puteți crea o acoperire blândă și naturală, care nu numai că deghizează deficiențele și îngustă vizual porii, dar și liniile de ton de piele. Acest agent este recomandat pentru tipul de piele normal și gras.

   Pentru utilizarea zilnică, merită să acordați atenție pulberii de cremă cu o textura matasoasă. Acest instrument este reprezentat în 20 de nuanțe naturale. În sortiment puteți găsi ambele tonuri cu densitatea de acoperire necesară, precum și protecția SPF 35 și SPF 40.

   Citește mai mult  Cosmetica americana: Caracteristici si branduri populare

   Rujul pentru efectul lucios de buze Luxe ShineIntense Perfect potrivit pentru machiajul zilnic și pentru ieșire. Acest ruj poate crea un volum de buze seducător de la prima aplicație. Mijloace disponibile în 9 nuanțe universale.

   Lipul lichid lucios Luxe Lip Lip Velvet Matte poate rămâne pe buze de până la 12 ore. Formula lichidă a acestui agent este saturată cu pigmenți pulverizați speciali și cu ulei de mango, care oferă rezistență pe termen lung a rujului. Nu există parabeni nocivi, ftalați, sulfați și nicio componentă a originii animalelor.

   Dacă buzele au nevoie de umiri suplimentare, nutriție și culoare naturală, atunci puteți cumpăra o culoare de buze de ruj. Acest ruj este îmbogățit cu uleiuri naturale care dau lămâie naturală.

   În sortimentul de strălucire, puteți găsi opțiuni cu o formulă liniștitor, cu o acoperire radiantă și translucide, precum și produse cu un efect lucios. Unul dintre High Shimmer Lip Gloss cele mai căutate după fonduri este. Această strălucire poate da buzelor strălucire intensă, fără lipicioasă, datorită compoziției speciale de particule de perle. Produsul conține, de asemenea, vitamine care au grijă cu atenție despre pielea buzelor licitație.

   În ceea ce privește creioane pentru buze „Bobby Brown“, atunci le puteți alege pentru orice ruj sau stralucire. creioane persistente au o textură specială catifelată pentru a crea un contur perfect, care se află în mod uniform și va rămâne până la 8 ore. Un mijloc interesant din sortimentul este un creion ruj cu mata de acoperire ART Stick 2B1. Ca parte a fondurilor, există componente speciale de înmuiere și unt, care vă permite să găsiți acoperirea cea mai moale și confortabilă.

   Pentru utilizarea de zi cu zi, puteți vedea Pentru translucid shadowing balsam cu o formulă de îngrijire suplimentară de buze Nuanță. Precum și K Balsam de buze Balsam de buze cu SPF 15 Protecție.

   Umbrele brandului sunt prezentate într-o gamă largă, puteți găsi atât monovariants și palete întregi de umbre cu culori originale. În plus față de umbre clasice, există umbră-creioane în sortimentul cu rezistență specială.

   • Shadow spumante Eye Shadow cu efect de perla pâlpâire sunt perfecte pentru a crea o imagine festiva. Anterior, aceste umbre au fost limitate în mod exclusiv, astăzi ele pot fi găsite în colecția permanentă a Bobi Brown.
   • Pentru a crea imagini de zi cu zi pot fi utile pentru a utiliza high secretată Umbrar Essential Multicolor Eye Palet Shadow. Fiecare paletă este 5 nuanțe universale care pot fi combinate la propria discreție.
   Citește mai mult  Deodorante pentru femei Dove

   Din masca pentru gene este, de asemenea, în considerare în valoare de mai multe opțiuni.

   • Ochi de deschidere Mascara. Cu ajutorul acestui carca puteți crea un volum de lux și o îndoire incredibilă a genelor, chiar la domiciliu. Acest rimel este prezentat în culoarea neagră profundă, care poate accentua adâncimea de orice ochi.
   • Pentru volumul, lungimea genelor și răsucirea lor, intensificarea rimel uzura lung este potrivit. De brand, asigură faptul că acest instrument poate stoca pe gene de până la 16 ore. Datorită o perie specială, chiar vă puteți zgâria cel mai mic cilii în colțuri greu accesibile ale ochilor.

   Ofertele Bronzators Brand Compact Turnat Porther Nude Finish Illuminator Powder.

   Cu acest lucru înseamnă că puteți da strălucirea sănătoasă a pielii pentru mai multe atingeri. Compoziția are particule reflectorizante speciale și un întreg complex de componente naturale.

   În sortimentul de brand este, de asemenea, o hidratare Extra Illuminating Umezeala Balsam Balsam Extra Evidențiere Iluminator Umezeala Balsam. Cu acest balsam față, puteți îmbunătăți în mod semnificativ vizual starea pielii și a reveni strălucirea ei naturală.

   Pentru strălucirea blândă se poate utiliza compact pulbere strălucitoare. Acest instrument combina broncing nuanțe și nuanțe strălucitoare ale Rumyan.

   De la oferte Rumba Brand Crema de obraz, mată și persistent în pulbere fard. Cele mai bune și de actualitate nuanțe vă va permite să obțineți o imagine de piele sanatoasa si va face orice imagine mai luminoasă și vizibile.

   Examinați recenzii

   Astăzi, puteți găsi o mulțime de comentarii pozitive despre produsele cosmetice marca Bobbi Brown. Mulți cumpărători rețineți că ruj și strălucire de brand se încadrează perfect pe buze, nu se lipesc și foarte confortabil în ciorap, chiar și după 8-10 ore.

   Cele mai multe dintre recenziile recunoscătoare ale reprezentantului sexual Fair concediează despre mijloacele tonale și pulberile care se încadrează perfect pe față ca și cum a doua piele.

   În ceea ce privește umbrele creme, doamnele spun că instrumentul poate fi aplicat chiar și cu ajutorul unui deget, care este foarte convenabil atunci când nu există timp să se folosească perii. Mai mult decât atât, umbre smântână nu se rostogolească la fel ca la alte mărci, și să păstreze toată ziua.

   Din comentariile negative, puteți îndeplini răspunsurile pe care rujurile mată sunt prea copleșite de buze, deși producătorul declară despre opusul. Din minusuri, puteți întâlni, de asemenea, o mulțime de nemulțumiri cu privire la eticheta de preț ridicată pentru fonduri de la brand, cu toate cele mai multe dintre artiștii și fanii machiajului prețurilor ridicate nu se opresc din achiziționarea decorativă și plecarea la machiaj.

   Bobbi Brown Cosmetics Review Vezi mai multe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: