Caracteristici Cosmetice Vara

Caracteristici Cosmetice Vara

„Vara“ este numele brandului format din Sankt-Petersburg, care produce cosmetice minerale. Sunetele sloganul de brand, după cum urmează: „Nu ascundeți lumina pentru produse cosmetice!”Acordarea atenției la acest brand, merită să luăm în considerare faptul că cosmeticele nu vor putea să facă față și să ascundă defectele grave ale pielii feței – accentuează ușor frumusețea naturală.

Marca de frumusețe are chiar și o multiproduct care poate fi utilizată simultan pe mai multe părți ale feței: pleoapele, buzele, obrajii și obrajii. Dacă-l utilizați ca un fard de obraz, apoi se dovedește o ceapa frumusete naturala, iar pe buze va arata ca o țâță. În plus față de produsele cosmetice decorative, marca are produse de îngrijire universal. De exemplu, ulei pentru piele din piele sau balsam de buze, mirositoare mirositoare.

Caracteristicile brandului

Mark „de vară“ a apărut în 2016. Compania este angajată în producția de produse cosmetice ecologice, care pot fi achiziționate într-un magazin online în 33 de orașe din Rusia și Belarus. Caracteristica cosmetice „Sell-vara” este că numai ingredientele naturale folosesc pentru ao crea.

Este interesant: toponime Pipeline au fost luate ca baza titlurilor de cosmetice. De exemplu, unele produse ale companiei au astfel de nume: „Sakura pe turnatorie“, „Flori de gradina de vara“, „Scaune Alexandrinsky lui“.

Toate produsele ale companiei „de vară“ licențiat. Cele mai multe dintre componentele sunt achiziționate de la furnizori în două orașe metropolitane – Moscova și Sankt-Petersburg. Ingredientele sunt selectate în conformitate cu principiul: astfel încât să fie plăcut să fie tactile și pentru a nu conține componente de origine animală.

Citește mai mult  Cum să fie frumoasă fără cosmetice?

Prezentarea produsului

Marca produce diverse produse: balsamuri de buze, baze tonală, tufarisuri. Petersburgers pot testa produse cosmetice în magazin pe bulevardul de turnare, zilnic de la 10: 00-22: 00. Locuitorii din alte orașe pot începe familiarizarea cu produse de marcă deja în acest articol. Acest lucru va ajuta în alegerea unui cosmetice (în cazul unei comenzi prin intermediul internetului).

Mineral baza tonale

Avantaje:

 • Specii estetice+
 • Naturaleţe+
 • Minimalism (în textura și stilul produselor)+
 • Dezvăluirea strălucirii interne.

Dezavantaje:

 • nu a fost găsit.

Tonal Base din „Self-vara” – un produs în care este dificil să găsești cel puțin un defect. Aceasta este o bază excelentă pentru machiaj, care dă efectul unui ton sănătos și pur, ascunde imperfecțiunea pielii și, în timp ce rămâne complet neobservată. Dar este important să alegeți dreptul. Borcane (în funcție de preferințe) au vândut diferite dimensiuni.

În linia de numai 5 culori: porțelan, mediu, lumină, bronz și întuneric. Textura de mătase cu strălucire ușoară. Compoziția bazei tonale include doar 3 ingrediente: dioxid de titan, microscoape și oxid de fier. Borcanul miniatural este echipat cu un capac rotativ cu găuri, iar mare are o plasă, ceea ce este foarte convenabil.

Consilier mineral

Avantaje:

 • Potrivit pentru aplicarea atât pentru unele zone, cât și pentru toate față+
 • persistent+
 • Masches pigmentare.

Dezavantaje:

 • textura solidă (ca un creion)+
 • nu ascunde imperfecțiunile feței.

Konsilera compoziție include: unt de mango, ceară, tărâțe de orez, ulei de avocado, unt de cacao, Mika sericit, oxid de fier, ulei de babassu, dioxid de titan. Concealer este un ulei, amestecat cu minerale pentru piele IMPART nuanță.

Cei care sunt obișnuiți cu defecte ascunde cosmetice, merită luat în considerare faptul că masca, de exemplu, sub ochi cercuri acest instrument nu va funcționa.

Mineral Ruj „Maki”

Avantaje:

 • Hidratează+
 • hrănește+
 • Acesta protejează pielea buzelor de razele soarelui.
Citește mai mult  Toate produsele cosmetice despre vietnamez

Dezavantaje:

 • nu a fost găsit.

ruj rosu este potrivit pentru femeile care doresc să creeze o imagine elegantă. Matt rosu – este o culoare versatil: el este bogat, nobil și profund. Produsul conține numai ingrediente naturale, o sticla de făcut în stil minimalist.

Produsul include: ulei de cacao, ceară de orez, ulei de nucă de cocos nerafinat, ulei de mango, ceară albă albină, oxid de fier, coloranți organici D & C Lac roșu, ulei de avocado, dioxid de titan. Rujul „Macs” este bine pigmentat și cade plăcut pe pielea buzelor. Se pare că o umbră profundă, cu o strălucire ușor umedă.

Cosmetice Brand „Sell-Vara” va evalua fiecare femeie și fată care preferă produsele alimentare din componente naturale. Ea nu ascunde fața, nu-l reface, ci doar subliniază frumusețea naturală a unui sex corect. Încearcă-l pe tine însuți, vei fi cu siguranță ca asta!

Revizuirea cosmeticelor „Sell-Vara” Vezi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: