Caracteristici de aplicare ser Alerana pentru creșterea părului

Caracteristici de aplicare ser Alerana pentru creșterea părului

Alerana ser se vor bucura de cei care doresc să consolideze creșterea părului și a opri căderea. Datorită compoziției sale unice, ea se lupta cu ambele probleme, și, de asemenea, are un efect de aer condiționat – după părul ei arată mai dens și sănătos.

Compoziţie

Alerana – ser care vizează stoparea căderii părului și stimularea creșterii acestora. Ea vine de la Petru, producția companiei farmaceutice Vertex este angajată în producție. Serul este fabricat în laboratoare medicale și este agent terapeutic și profilactic.

Eficiența serului ar trebui să fie recunoscătoare pentru procapilă – acesta este un complex de vitamine și minerale, inclusiv matrice, apigenină, acid oleanolic.

El îndeplinește funcțiile pe care producătorul a declarat – accelerarea creșterii și prevenirii pierderii. Vom discerne fiecare componentă separat.

 • Matrikin. Aceasta este o peptidă responsabilă pentru regenerarea instantanee a celulelor atunci când este deteriorată. Accelerează schimbul celular, astfel încât rădăcinile părului încep să se recupereze mai repede (cresc), regenerați. Ingredientul accelerează creșterea părului și previne căderea, fixându-le în locurile lor în pungi de păr. Iar matrikina are un efect pozitiv asupra sintezei de keratină și acid hialuronic responsabil pentru consolidarea și părul hidratant.
 • Apigenină. Antioxidantul împiedică apariția alergiilor și a iritării pe scalp. Este necesar pentru creșterea părului, deoarece stimulează reînnoirea celulelor. Are efect de condiționare. Datorită proprietăților antioxidante, ajută la reducerea la un impact minim asupra mediului.
 • Acid oleanolic Pentru ser, se dovedește din frunze de măslin. proprietate său principal – ajută celulele pielii (și cap, și corp) care urmează să fie curățate. Cresterea parului este adesea îngreunată tocmai din cauza capului scalpului, și Oleopren de fapt, nu se va da să se întâmple.

  Procapil – Invenția laboratorului francez Sederma, Vertex foloseste acest ingredient cu permisiunea acestuia. În plus față de ProCapil, alte componente sunt conținute în instalația.

  • Kaprililglytol, responsabil pentru hidratare si emoliere parului. Și, de asemenea, este el ca el trebuie sa fie proprietarii recunoscatori de scalp uscat și descuamarea – previne astfel de situații, calmează pielea. Utilizate pe scară largă în produsele cosmetice organice, deoarece acesta este un stabilizator naturale. Împreună cu acid oleanol absoarbe grăsime, highlightable cu glande silențioase și bacterii.
  • Decispantenol, Derivatul de pantototentate sau vitamina B5. Toate vitaminele din grupurile dintr-un efect de wellness afectează starea părului și a pielii, dar decantenol hidrateaza epiderma și accelerează regenerarea, care, la rândul său, conduce la o creștere a părului nou.
  • Capilectine. Pe bază de plante stimulatori de creștere a părului, special de distributie a primit destul de recent, datorită deschiderilor trichologists. În plus față de accelerarea creșterii părului, crește densitatea lor, întărește pe întreaga lungime, este responsabil de creșterea volumului de păr – lansează faza activă de creștere, chiar și pentru becuri de dormit.

  În plus, în compoziție se poate vedea în mod tradițional de apă, butilenglicol – hidratare și alcool complet în condiții de siguranță, ulei de ricin hidrogenat, responsabil pentru asigurarea faptului că ingredientele diferite consistență sunt mai bine conectate, Pentilenglicol glicol, oferind nutrienți adânc în bulbi de păr.

  Consistența în mijlocul este lumina, conținut scăzut de grăsime, similar cu apa. Cost per 100 ml mijloace – aproximativ 600 ruble.

  Beneficii și daune

  Alerana are un efect global asupra părului. Dupa curs este aplicat:

  • Creșterea părului este accelerată+
  • pierderea scăderi+
  • Îmbunătățește starea generală a scalpului si a parului+
  • Parul este mai putin electrificate, arata mai bine keeped-+
  • acestea sunt întărite și în ceapa de păr, și de-a lungul întregii lungimi+
  • Din cauza accelerarea creșterii grosimii de creștere și grosimea părului+
  • Belșugul pielii scade (cu crescut gras cauzate de ecologia slabă și purificare insuficientă)+
  • Datorită combinației de componente unice, catenele devin mai puternice și sănătoase.

  Una dintre caracteristicile distinctive ale mijloacelor este compoziția sa naturală, este chiar potrivit pentru scalp sensibil. Nu au existat situații cu apariția unor alergii – datorită absenței componentelor chimice, probabilitatea este zero. Cu toate acestea, dacă ați observat deja o reacție alergică la produsele cosmetice ecologice, vă sfătuim să aplicați un instrument pe încheietura mâinii sau pentru ureche și așteptați o jumătate de oră. Dacă serul nu a provocat nici un disconfort, pielea nu a fost roșcată, nu începe să fie făcută sau peeling – aplicați cu îndrăzneală un mijloc pe scalp.

  Eficiența este dovedită de cercetarea științifică. Apropo, în timpul încercării voluntarilor Alerana, nu au fost observate rezultate negative – dimpotrivă, aproximativ 80% dintre voluntari au remarcat efectul pozitiv al fondurilor pentru creșterea părului și eliminarea pierderii. Se crede că aceasta este de 60% din realizarea complexului de inovare Procapil.

  Este important să înțelegeți că Alerana este folosită numai pentru a stimula creșterea părului pe cap. Pentru gene, barba și sprâncenele nu se potrivește.

  Principiul de funcționare

  Găsirea pe pielea capului, serul merge la minimele părului. Le hrănește, înconjurați fiecare rădăcină a nutrienților.

  Deoarece rețeaua rădăcină de pe capul nostru este ramificată, toate foliculii, într-un fel sau altul, sunt interconectate, nu este necesar să se ocupe de întreaga zonă a capului – principalul lucru, să acorde o atenție la 80%, restul 20 nu vor rămâne neacoperite.

  Datorită concentrației ridicate a substanțelor active, serul acționează în mod cuprinzător: decide nu numai problemele de a cădea și de creștere lentă, dar în general, vindecă pielea capului capului. Este în valoare de datorită formatului instrumentelor (serurile sunt întotdeauna foarte saturate cu elemente utile), precum și compoziția naturală.

  Poate că efectul maxim este realizat cu aplicarea combinată a serului, a șamponului și a complexului mineral Alerana. Datorită tratamentului părului și al interiorului, iar în afara devine mai puternică, elastică și elastică. Creșterea este accelerat în mod semnificativ – acest lucru se datorează faptului că serul cu o bună conductivitate este furnizarea de acum acele substanțe nutritive care sunt în cantități abundente într-un complex de vitamine si minerale. Din acest motiv, grosimea firului de păr este în creștere, calitatea și cantitatea acestora.

  Utilizarea regulată a unui șampon naturale îmbunătățește curățarea scalpului și a părului, Ce este îmbunătățită prin volumul lor de calitate și crește. Atunci când rădăcinile sunt fixate bine, ei sunt gata sa creasca par nou – pe care le oferă ser și vitamine în tandem. În mod similar, utilizarea acestui sampon organic special, în mod continuu vă va salva de la utilizarea altor păr sampon dăunătoare cu SLS și parabenami.

  Instructiuni de folosire

  Deoarece serul este proiectat pentru utilizare zilnică, este complet opțional înainte ca fiecare aplicație de spălare a capului – de asemenea, funcționează atât pe rădăcini curate, cât și pe murdar. În mod similar, este posibil să îl utilizați pe păr crud și pe părul uscat.

  Cum se aplică: Separarea părului pe fire, aplicați câteva picături pentru fiecare probă. După procesarea întregului cap, înclinați-l în jos și faceți masajul scalpului timp de cinci minute.

  Se recomandă aplicarea serului o dată pe zi pentru un curs de 4 luni. Cel mai bine este să-l aplicați cu șampon – își rezolvă rezultatul, consolidează. Balmul și masca din aceeași serie vor ajuta la îngrijirea lungimii părului, iar vitaminele specializate vor accelera și mai mult creșterea.

  Deoarece compoziția serului a fost dezvoltat de oamenii de stiinta medic, acesta va fi eficient chiar și în pierderea hormonale a parului, atunci când depus din cauza stresului, în nerespectarea regulilor de îngrijire și chiar ereditar înclinat spre cădere sau chelie.

  Cel mai eficient va folosi spray-primăvara și toamna, în timpul parul activ si lipsa de vitamine. Pentru ca parul pentru a primi mai multe substante nutritive, este recomandat să ia în cursul seric al Alerana de vitamine, de asemenea, pentru creșterea lor – farmacie complexe sau de pescuit,. Și, de asemenea, în linia fondurilor producătorului, există un complex de vitamine care conține un număr de minerale și aminoacizi în compoziția sa, care sunt benefice asupra creșterii părului și sănătății cap. Datorită împărțirea în zi și noapte (vândut în kit-ul), aceste vitamine acționează pe baza ritmurilor de păr de zi cu zi.

  Recenzii

  Pe site-urile de ser, Alerana ser are un rating destul de mare – 4.6 stele din 5 și 4,11. Sa folosit pentru a accelera creșterea părului și pentru a reduce pierderea. Separat, cumpărătorii rețineți că rezultatul este vizibil chiar și în timpul utilizării neregulate – adică, dacă ai un motiv sau altul, uitați să aplice instrumentul în fiecare zi, nimic teribil, cel mai important, nu uita deloc. Pierderea se oprește după două până la trei săptămâni. Cu toate acestea, dacă nu mai utilizați, parul poate începe să cadă din nou.

  Consecvența ușor, apos, nu este deloc arderea scalpului si a parului, rapid absorbit și nu miros – mai degrabă, chiar și elimină Antenas și energie electrică. Parul este în creștere în suma – începe să crească.

  Și, de asemenea, nu a pierdut faptul că Alerana – produsul este aproape universal. Este potrivit pentru bărbați și femei, pentru persoanele cu orice tip de scalp și păr, decide imediat două probleme – și rezolvă mai bine decât multe produse cu control îngust. Serul poate fi folosit chiar și mame gravide și de îngrijire medicală.

  Din minusuri, nu un distribuitor de pulverizare foarte convenabil – el dă o mulțime de bani, și dacă nu știi asta, poți să-l exagerez. Părul maxi-port nu va face nimic rău, dar este mai bine să salvezi. Pentru a face acest lucru, unele femei sfătuiește mai întâi să stropească în recipient și de acolo pentru a freca medicamentul cu degetele, bumbacul de disc sau să ia o pipetă și să distribuie rădăcini.

  Dar, de asemenea, nici unul dintre cei care au testat serul lui Alena nu a fost alergic la nimeni componentele sale. Peeling, mâncărime și mătreață, de asemenea, a ocolit partea care confirmă numai securitatea.

  Când este folosit 1 timp pe zi în cantități moderate, fondurile sunt suficiente timp de 5-7 săptămâni. Adică, un curs de 4 luni va avea nevoie de 200 ml – 2 flacon ser. Puteți achiziționa ser Alerana în multe rețele de farmacie, precum și comanda printr-o farmacie. RU sau un număr de magazine de cosmetice.

  Dacă sunteți în căutarea pentru un bun remediu impotriva caderii parului, sau doresc să consolideze creșterea lor – ser Alerana este ceea ce ai nevoie. Este convenabil să-l aplice, nu poluează parul, rezultatul ei se poate observa după câteva săptămâni de utilizare de zi cu zi.

  Despre caracteristicile și aplicarea serului Alerana, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: